Jump to content

Nové bábätko, drobné bábätko

Vilma Flinstonova

Recommended Posts

pred 6 hodinami, doll napísal:

Teraz este len začne dávať život zmysel 

veľká pravda :klobuk:boli časy, nie tak dávno, keď som sa držal hore koncom len kvôli mojim chalanom

• Like 1
  • Thanks 1

@chlapeczjuhu  máte pred sebou najkrajšie obdobie; je jedno, či tvoje bábätko bude mať týždeň, mesiac, rok, stále bude vašou radosťou, vašim najhlavnejším členom rodiny. :smile: Keď sa na teba usmeje, zabudneš na všetky starosti.

Čakáme, že nám napíšeš viac ... miery, váhu, ako sa má maminka,  či si už patrične oslávil svojho syníka /vyššie si písal o Samkovi, ostalo pri tom mene ... /; skrátka všetko :smile2:

• Like 1
  • Upvote 1

Este su v nemocnici, ja som oslavil so susedmi z dvora a so svagrom. Tak decentne len, na druhy den som aj tak siel do prace a navyse rano som mal termin na gastroskopiu ( prebehla hladko haha).
Ano, je to Samko.

...

• Thanks 1
  • Upvote 1

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

ako to letí...doll len nedávno bola v radostnom očakávaní, južný fešák len nedávno veselie slávil...a zrazu tu máme - no, pridám trošku takmer škôlkára, a 3-nesačné svet pozorujúce stvorenie.

Sú na zožratie. :smile1:

• Like 2

• 3 weeks later...

@doll  @informator  budete mať vianočné deti. :flowers::huraa: tak nech vám to obom vyjde a tešíte sa z nových prírastkov!

Naša mladšia vnučka je trojkráľová. 

• Like 1
  • Thanks 2

Dňa 6. 6. 2021 at 11:23, Vilma Flinstonova napísal:

@doll  @informator  budete mať vianočné deti. :flowers::huraa: tak nech vám to obom vyjde a tešíte sa z nových prírastkov!

Naša mladšia vnučka je trojkráľová. 

Naša vnučka 1.1. na Nový rok. :smile:

• Upvote 1