"Zoznámenie" na internete
-
Similar Content
-
By Sniper
Jeden kamarát zažil dobrý trapas. S jednou babou mal rande, všetko normálka v pohode, ale ona asi akosi nemala záujem. Na ďalšie rande preto došla ruka v ruke s iným chalanom. Kamarát iba čumel jak puk, potom radšej odišiel. To by naštvalo, nie? :lol:
-
By Tomáš
Keď už má človek za sebou priblíženie sa k ženskej a následné dobývanie tak prichádza na rad to, aké témy zvoliť pri rozhovoroch s čerstvou známosťou. Lebo aj keď síce prvotné priblíženie, a dobytie máte za sebou ale nie ste ešte dlhoroční manželia, nieje tam ešte vybudovaná 100% dôvera... Takže vlastne čo povedať, čo nepovedať, o čom hovoriť aby bol rozhovor zaujímavý, aby druhá strana mala pocit že máte prehľad atď. Na takúto tému ma inšpiroval tento príspevok z ktorého aj kúsok citujem ako úvod do témy.
Akurát dnes som pozeral Simpsonovcov kde bol tiež zaujímavý rozhovor. Pán Burns randil s mladou ženou (kto tú rozprávku nepoznám tak Pán Burns je 104 ročný deduško, majiteľ elektrárne a miestny miestny milionár) prechádzali sa po meste a rozhovor bol takýto:
Ona: Ešte som nikdy nebola s nikým kto poznal prezidenta Roosvelta...
On: A ja som ešte nikdy nebol so žiadnou čo ešte má svoje zuby a vlasy...
Bolo to zlaté a zároveň aj srandovné. Niekedy pomôže štipka humoru, okorenená trocha znalosťami dejín či politiky a tak. Ako v prípade tých dvoch aj sarkazmus a irónia... Kde teda ona narážala na to že jeho partner žil v dobe Roosvelta a on zase na to že doteraz randil len s dámami vo svojom veku. A vy ste na tom ako? Ako si to predstavujete?
-
By Lydži
Väčšina z nás má, alebo mala dlhotrvajúcejší vzťah (viac ako 1 rok). Spoznali ste, aký je ten druhý, keď sa uvoľní, ako sa správa k iným ľuďom (okrem Vás) ...
Popri vlastnostiach, kvôli ktorým ste si s ním/ňou začali, vidíte aj vlastnosti, o ktorých ste netušili.
Otázka:
Ako sa Váš vzťah vyvíja ďalej? Musí sa partner prispôsobiť Vašim požiadavkám? (Myslím oblasti, ktoré nie sú pre spoločný život rozhodujúce - dochvíľnosť, mliaskanie pri jedle, účes...) Ste ochotní zmeniť sa aj Vy podľa jeho potrieb?
Ktoré vlastnosti nie ste v žiadnom prípade schopní tolerovať? A ktoré by ste boli ochotní znášať do konca života, len aby ste s tým človekom mohli byť?
Stalo sa, že vlastnosť, ktorú ste u partnera vôbec nechceli, ste prijali z lásky k nemu? Našli ste človeka, ktorý by za to stál? Ja áno. Nechcela som, aby môj nastávajúci fajčil. No priznal sa mi až vtedy, keď som ho mala tak rada, že som sa radšej zmierila s tým, ako s rozchodom.
-
By Polaris
Takze myslim, ze takuto temu este nemame :lol: Alebo mame a neviem o tom :)
Tak idem rovno k veci:
Predam: Apacer Audio Steno AU524 2GB
Štýlový MP3 prehrávač s kapacitou 2GB s FM rádiom a podporou microSD kariet do 1GB, prehráva MP1, MP2, MP3, WMA, WAV, USB 2.0 Flash Drive, hlasový záznamník, dvoitý výstup pre slúchadlá, dvoj-riadkový mono LCD displej, jednoduché ovládanie. Napájanie li-on batéria 280mA (s výdržou batérie max 8 hodin pri prehrávani), rozmery 84 mm x 28 mm x 11 mm.
Je uplne novy. Ani raz nepouzivany!!!
Cena: 1.400,-Sk
PREDANÉ
-
By katicka
Zdravim! Poraďte mi prosim, ktorý eshop s parfémami je na nete najlacnejší. Chcem kúpiť priateľovi darček k narodkám. Ďakujem!
-
Recommended Posts