Skočiť na obsah

slimak

Odporúčané príspevky

Ano mi je jasne ,ze moje deti musia emigrovat.

Ja som to dopisal, ked si uz mal napisany prispevok.

Pre teba je normalne,ze moj odhad aspon milion len vtychto okresoch nema zastupenie?

Citát

Preco ich netrapi ,ze nieje ziaden poslanec za okresy:Malacky, Myjava, Nove M/nV, Bardejov, Svidnik, Medzilaborce, Snina, Sobrance, Gelnica, Revuca, Bardejov, Krtis, Krupina, Ziar nH, Zvolen, B.Stiavnica, Komarno? Kolko tam ludi zije milion? A ich trapia Madari. Inak Trencin ma jedneho?

Mozno dalsi milion aj v okresoch co nieco maju, ale ich nezastupuju. Myslis si ,ze vnormalnom volebnom systeme by boli Pcolinsky? Simko, Ci LSNS? Nech je vacsinovi, ja aj tak bude volit stranu co bude mat volitelnych kandidatov na juhu Slovenska. A asi nie Madarov. Kdh tam aj mali asi aj troch z  Tisovca. Na Tisovec je to vela. Dva miliony ludi nikto nezastupuje, 40 poslancov ma navyse Bratislava, to je ako by mala navyse milion ludi. Ti 40 mali byt len zbratislavi v tych reginoch kde je nula.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ty si myslíš, že Žiga chce hájiť záujmy Košičanov, Slota Žilinčanov, alebo Andrej Danko záujmy občanov Revúcej? Motivácia politicky sa angažovať nie je slúžiť občanom, ale získať moc v prospech realizácie vlastných záujmov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ty si myslis,ze Danka by sme si v Revucej zvolili? Neviem ci Zigu v Kosiciach, dnes asi ani Slotu v Ziline.

Ta druha veta je spravna, kto odstavi Zigu, Slotu a Danka? Sprostejsi a menej uzitocny Matovic? Ci sami ich volici? Ked nemam utocit na matovica tak LSNS, ci Smer rodina je lepsia ako SNS? Ved to vidis v tejto najprotikorupcnej vlade.

Nikdy by Danko nebol zvoleny na Gemeri. V RA ked sa SNS nedostala v2020 do parlamentu v RA 631, RV 841A RS 812 hlasov, RA je polovicny okres oproti RS. Primator v RA len v meste potrebuje cez 2000 hlasov.

Pozrieme sa na LSNS- za tri okresy 8088 - mas poslanca Simka, Smer 11340, Most 7517, Olano 15366 a ti druhy madari mali 11 623. Mal by Danko sancu? Mal by Sancu Simko? Nie,ale mame Simka.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som tu svojho času obhajoval Matoviča so "zaťatými zubami". Samozrejme, že som si bol vedomý jeho nedostatkov, ale jeho vláda pre mňa predstavovala alternatívu očistenia spoločnosti od mafie a "našich ľudí". Bohužiaľ jeho ego (bez ohľadu na jeho schopnosti) bolo pre neho dôležitejšie.

V záujme svojho ega toleroval Matovič aj kreatúru, ako Boris Kollár. Vtedy som pochopil, že moje nádeje v túto vládu boli naivné. 

Dnes je však politická budúcnosť Slovenska ohrozená viac, ako za Mečiara. A žiadna politická alternatíva, zvrátiť tento stav vo voľbách, nie je na obzore. Slovensko je Kocúrkovo.    

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to su vysledky SNS(danka) RA 631, RV 841A RS 812 - 2284

SaS co to nema kandidata na 300 km mala  v RA 383  a tych dalsich 985 a 980 teda spolu 2348. Teda viac ako rodak Danko.

Mne nejde o rodaka Danka ani Matovica. Ide oto ze nemame koho volit. A nevieme to vycistit,a hadaj kde bola najnizsia ucast vo volbach.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ved si zober problemy poslanca Kroslaka. Chudak ani nevie za aku stranu kandidoval(kandidoval za dve Olano a SaS - znej ho len skrtli, teda si mal aj na kandidatke SaS,nepreskrtnuteho,len na nastenke si mal oznam, ze nekandiduje za SaS), on nevie ani kde je jeho volic(kto je jeho volic,on volicov ani nepotrebuje a tak sa aj sprava), a po dvoch rokoch zistil,ze jemu najviac vyhovuje strana Sme rodina. Takyto mame fasa volebny system. Kto si vyberal poslanca Kroslaka,koho zastupuje, volicov na Gemeri, v Bratislave, ci si ho vyberal Sulik, Matovic a Kollar?   Komu sa to chudatko zodpoveda? Kde bude skladat ucty? U volicov asi nie, tych mal vzdy na salame.

Nepacilo sa nam ,ze odbory mali na Slovensku podpisanu dohodu so Smerom. Odborarka kandiduje za Olano. Ak toto je vsetko normalne, som zvedavy co bude o dva roky.

Opicka prisla na sud. Ona je ozaj opica. To ani orangutan tak nesmara labouärukou) ako ona. 

https://www.facebook.com/projektn.sk/videos/432259418693790/

Kto ju ,kde volil? A chcela byt vsade zvolena(volil si ju Fico). Nemala problem hadzat nevinnych ludi do basy, sama sa radsej roztrasie.

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

https://www.aktuality.sk/clanok/EscVT1s/hasici-podpalaci-idu-do-vazby-starosta-zavadky-nad-hronom-vratil-ocenenie-ktore-dostali/?_ga=2.115874054.1472762969.1662367406-1043273423.1655955500&fbclid=IwAR1gLY3yyAkIk3vJwVgUJ722yZjmxOowW9O3GKOC486reOBC8DFMb621xDM

Revucka ma tiez dobrolnych hasicov. A inak aj na polkrajiny vyhravali vsetko sutaze hasicke, Ze by zapalovali, ved miestni by ich pozabijali.

Moj stary otec bol obeseny, ked prisiel na na nejaky podvod. Podpalovat v chotary? Kvoli comu aky motiv, ked sa nato pride ako dopadnu? Podpalis mi luku ci les, ti ja podpalim dom.

U chlapov z hor mozes raz nieco spravit,ale potom si skoncil. Je to aj opacne,preto si nic zle nebudu robit. Nepotrebujes ani Policiu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
Citát

„...seniori by to dostali, aj keby tu vládli Mongolci...“. S prekvapením a pohoršením som zaznamenal takéto vyjadrenie.

Nebolo to niekde v krčme pri pive a nepovedal to nejaký podnapitý hlupáčik bez základného vzdelania. Stalo sa to v prestížnej televíznej relácii „O päť minút 12“ v RTVS, v priamom prenose.

https://www.aktuality.sk/clanok/jjumPL0/premier-stvrtej-cenovej-skupiny-nazor/

Ci to tak vysvetlil aj Matovičovi?

Citát

Premiér uviedol, že možno sú nejaké krajiny, ktoré plán nemajú. Ako príklad spomenul Mongolsko. "Nech sa páči. Treba ho ponúknuť, treba ho zobchodovať. Možno sa dá aj predať a niečo za neho utŕžiť," poznamenal. 

Matovič hovorí, že aktuálny plán, akým štýlom otvárať prevádzky a ako budú fungovať semafory, už schválilo konzílium odborníkov, pandemická komisia aj krízový štáb.

https://hnonline.sk/slovensko/2249840-nie-sme-hrackarstvo-matovic-sulikovi-odporucil-aby-plan-ponukol-mongolsku

Preco to tak povedia nasi politici? Lebo to rozpravaju svojim volicom. A ti su, aki su.

Inak k Rumunsku prirovnaval aj nie politik.

https://index.sme.sk/c/23032490/ak-schvalia-rozpocet-zdravotnictvo-padne-na-uroven-rumunska-rozhovor.html

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Naco mozme byt hrdi, ako sme sa rozisli s Ceskom. Mali sme jasne hranice,ani ceska mensina na Slovensku nieje. poliaci su  unas relativne oblubeni. Ja ziadneho poliaka nepoznam. Ale historicky sme si zle nerobili.

71% je velmi dobre cislo, ja sam keby som mal udat hodnotu neviem ci by som az take dal,ale  ked tak toto ludia vnimaju fajn. A som rad. Inak to je dobra vizitka pre Cechov, ze az tak velmi nas nenasrali ci mozno asi vobec.

A je to nieco spolocne ci jedine co v tejto krajine je.

https://dennikn.sk/3079339/slovaci-su-proruskejsi-ako-cesi-no-viac-ludi-doveruje-zelenskemu-ako-putinovi-rusko-je-podla-polovice-z-nas-hrozba-prieskum-ipsosu/?ref=tit

 

Spojenec.png

Slovensko a Cesko.png

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Neviem ci som to napisal vtejto teme, dalsie volby rozhodne BB kraj. Klus, Pelegriny, Lunter, ci aj tento

https://www.tyzden.sk/podlampou/90045/pod-lampou-dve-tvare-slovenska/?ref=tit

Oni maju vplyv na BB,na Revucu este nie, ale toto bude dalsia vlna politikov. Pre mna a nie zlych. Chcu byt stredovy a to je tazke povedat, co to je. Mne sympaticky nieje ani jeden,ani by som ich nevolil. A sa budu spolcovat s bratislavskymi stranami. Na severe zilinsky a presovsky kraj budes mat vzdy klerofasistov. Aspon v ZA, CA a Orava to isti.

Len dojem - ztejto skupiny je aj  Pelegriny a nebude sa spajat s Ficom,ci SNS a fasistami.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Klerofasisti - sa tam pripajaju aj KDH,ich som volil na posledy,aj naposledy.

Citát

 

Premiér Heger išiel na pochod, ktorý sa uskutočnil po vražde dvoch LGBTI+ ľudí na Zámockej ulici, a niektorí konzervatívni politici, napríklad Richard Vašečka, ktorý bol kedysi aj v KDH, teraz je v OĽaNO, mu vyčítal, že mal v ruke dúhovú vlajku. Vám to prekážalo?

Možno by bolo potrebné sa dozvedieť aj to, ako sa mu dúhová vlajka dostala do rúk, je to určitý symbol. Myslím si, že premiér túto vlajku nevzal do rúk vedome a nevztýčil ju.

Keby to urobil vedome, tak by vám to prekážalo?

To je teraz vedľajšie. Hlavná vec je, že Eduard Heger išiel vyjadriť sústrasť s trpiacimi a ľútosť nad tým, čo sa stalo. To je normálna vec. Predseda KBS biskup Bober vyjadril určité stanovisko jednak k biskupovi Oroschovi, poďakoval sa, že dokázal revidovať svoje slová, ale povedal aj druhú zásadnú vec: „Teraz je čas plakať s plačúcimi,“ použil citát z Biblie. Eduard Heger plakal s plačúcimi a vyjadril vysokú mieru empatie nad tým, čo sa stalo. Taký má byť kresťan, demokrat aj slušný človek.

https://dennikn.sk/3101637/predseda-kdh-majersky-to-neboli-nase-peniaze-ktore-sme-dali-na-kampan-kusemu-video/?ref=mwat

 

Kdh som volil,lebo nemal koho a ten Hlina mi bol sympaticky,ze nehrotil tieto nute temy a chcel sa spajat.  Ak to pan majersky vidi inak, prida sa len ku klerofasistom, ved takych volicov ma.

Pre mna Klerofasista aj ked ich bude vacsina - nikdy nebude slusny clovek. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes som počúval diskusiu o tom, že Slovensko vraj zlyhalo v ochrane svojich hraníc voči imigrantom. Opozícia tým získala tromfy, že treba odvolať ministra vnútra Mikulca. Pre Fica, Pellegríniho, SAS je to len ďalší námet na kritiku zlyhania tejto vlády. Diskusie založené na vzájomnom osočovaní ma už unavujú a tak som to radšej vypol.

Jedno ale nechápem. Načo Česi strážia hranice zo Slovenskom, keď obe krajiny sú pre emigrantov len tranzitné. Emigranti chcú ísť do Nemecka, Rakúska, Švédska... To je skôr problém stráženia vonkajších hraníc EU. Ak štátom, ktoré sú dedináciou pre emigrantov to nevadí, prečo to má vadiť nám?  Reálny problém predstavuje imigrácia pre krajiny, ktoré sú destináciou emigrantov a tou nie je ani Slovensko a ani Česko. Keby Česi a Slováci "prižmúrili oči", tak sa tohoto problému "elegantne" zbavia. Nakoniec všetci emigranti sa nakoniec skôr, alebo neskôr dostanú do svojho vytúženého cieľa. Maďarsko zrejme umožnilo tranzit emigrantov cez svoje územie, ako pomstu pre EU, hlavne pre Nemecko. Slovensko a Česko nebolo cieľom Orbánovej pomsty. Slovenso a Česko predsa, za Orbánovú politiku, nebudeme krátiť Maďarsku finančné príspevky z fondov EU.   

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 8 hodinami, Tono napísal:

Jedno ale nechápem. Načo Česi strážia hranice zo Slovenskom, keď obe krajiny sú pre emigrantov len tranzitné. 

:thumbsup: Myslím si, že u Čechov nejaké to percento ostáva, tak sa bránia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

https://dennikn.sk/3112204/pozrite-sa-ako-dopadli-prve-slobodne-ponovembrove-volby-vo-vasej-obci/?ref=list

Si pozrite ako dopadli prve volby, ci uz vo vasom meste ci dedine. Rozdiel medzi Bratislavou a Revucou nebol. Teda vtedy to asi bolo ozaj vyrovnane(ci zrovnane). U nas viac Komunisti v Bratislave KDHci a SNS - inak aj tam kedy skoncili s poslednym skorumpovanym KDHkom?  V Revucej mala DS cez 11%.  V Revucej SNS mala stale 6% nikdy viac. ci menej. 

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14084/368738

O sentimente za socializmom vo vychodnej europe.

https://www.aktuality.sk/clanok/oBJuYJy/na-rovinu-o-neoludactve-mozeme-mat-krajne-pravicovu-vladu/

Za sentimentom za klerofasizmom  na Slovensku.

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/15289/368785#1625

Toto do kriza asi opat  nevyslo,ale dopozeram.  Myslite ,ze toto patri do RTVS? To je asi horsie ako o 5 minus 12. Pruser je ze Daniska si mysli ,ze ta relacia bola dobra,ale pruser je ze to nechaju na RTVS. Trapne. inak Daniska za svoj casopis chce 20 euro mesacne.  Co za debila si to kupi? Nie kvoli cene,ale obsahu?

 

 

 

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V minulosti tu pisal nejaky clovek, Smer pozitivny. Spominal ,ze vieme co su zac banderovci. 

Ja neviem ake boli problemy s banderovcami, ja som z Gemera, tadeto nesli.

Bolo to davno pred vojnou uz niekolko rokov nepise a zrejme z komunistickej rodiny bol.

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10150778447-historie-cs/222411058220009/

S banderovcami len komunisti mali problem(uz vtej dobe). Co komu ,ako ublizili banderovci?  Spomenuli, ze dve vrazdy na Slovensku, ci Ceskoslovensku spachali. 

Preco s nimi mali problemy komunisti?  Nik v Ceskoslovensku snimi nemal problem len komunisti. Preco?

Dostali problem z moskvi?  Dnes odkial maju problemy? Co su to zac? Co maju problemy z moskvy?

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/19579/372687#2687

Imrecze ma prekvapil. Toto co bol sme vedeli hned. Vsetci ludia co sa mihnu(boli na 2 minuty ) okolo Fica tam niesu nahodou. Slusny clovek by snim 2 minuty nebol.

Vagovic mal otazku na jeho zenu, ci nevedela co robi. Ja si myslim, ze aj tusila, ale bude to slusna zena, ked s nim zostala a zrejme ho v tom podporuje co robi.

Mas priklad Pociatka s Trnkom(fetak a alkoholik) ako sa bavia o "teplom vzduchu". Kalinak, mladsi Kalinak.Ty budu klamat na tlacovkach a na sudoch, pred policajtmi v kuse.

To co robi Imrecze ja verim, ze ma zmysel. Mna vzdy udivovalo,aj na zapade urobia politii svinstvo,podvod, ci prejdu na cervenu. Ale ak im na to prisli,sa priznali a zmizli(z funkcie) z verejneho zivota.

Fico nie. Ficova zena pri nom neostala. A moze byt vacsia svina ako fico.

Niektori na Slovensku sa vysmievaju z korumpovanej Ukrajiny. A su to ti co korumpuju a obhajuju tu korupciu na Slovensku. Imrecze povedal, ze jeho aj keby chcel v roku 2017 o tom vypovedat nik by ho nepocuval.

Zilinku si nezvolil ani Matovic, ci Sulik(ty dvaja hlupaci len dodali hlasy). Spolu mali cez 70 hlasov. Zvolili si ho ti 80 z opacnej strany. Takto 5ti boli proti nemu. A pritom vsetci vedeli co je zac. Stalo sa to pred rokom a pol?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Sobotné dialógy (sobota, RTVS): Michal Šipoš (OĽaNO), Matúš Šutaj Eštok (Hlas)

V politike (nedeľa, TA3): Mária Kolíková (SaS), Peter Pellegrini (Hlas)

O 5 minút 12 (nedeľa, RTVS): Igor Matovič (OĽaNO), Erik Tomáš (Hlas)

Na telo (nedeľa, Markíza): Robert Fico (Smer), Peter Pčolinský (Sme rodina)

O com ti ludia chcu rozpravat a pre koho? Ku komu? Ja diskusne politicke relacie nepocuvam asi 15 rokov.

Na tyzden bude este 8 inych mien, prva hned Remisova,druhy Kollar, Krajniak(inak co maju snem cez vikend ci dovolenku) a ocom budu rozpravat? Ako pomoct ludom?

Nie kedy bol napisana tema o com budu rozpravat.

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Citát

 

Inštitút pre výskum sociálno-ekonomických rizík a alternatív (IVRA) pripravil na základe údajov Štatistického úradu SR analýzu príjmovej chudoby slovenských domácností, ide o takzvaný semafor. Údaje sú už aj pre tento rok podľa Martina Halása z IVRA viac ako alarmujúce. Z celkového počtu 1.852.062 slovenských domácností má viac ako 21 percent príjem do 500 eur mesačne, polovica do 700 eur mesačne.

https://ekonomika.pravda.sk/ludia/clanok/648544-zverejnili-semafor-chudoby-vysledky-su-vraj-alarmujuce-patrite-tam-aj-vy/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box

 

To ozaj rodina nema 700 euro v cistom?  Ved chlap spravi 700 a zena 500 vcistom a kludne mozu fungovat( 1 200 normalne miniem na zivot rodiny - to navyse na dovolenku ci ci usetrim), aj s detmi. Sama zena ma ako ucitelka 1000 v cistom.  tak minimalna mzda odhadom v cistom je cca necelych 500,ale ked dvaja robia musia mat 1000.

Rodicia musia  mat dochodok cez 1000. Obaja mali prijem 18 000(to ani doktori vtedy asi nemali) ks ked minimalka bola 3300ks. A to robili s robotnikmi, co mali mozno aspon 2/3 toho. Co mal nadcasy a spal v robote aj 24 000. Som si isty aj zene rodicia maju do 1 000 Euro. Obaja rodicia. Oni mali polovicne prijmy. Verim ze su aj ludia s 500 ci kludne aj 300,ale polovica rodin nema ani 700?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

https://www.aktuality.sk/clanok/d9Zb94d/tazky-tyzden-o-lekaroch-a-pacientovi/

 

O uplatkooch  asi som tu o tom napisal. Mal som po znamosti postel na internatoch na mlynoch. Moj spolubyvajuci bol evanielik a uplatok ako ze mam dat evanielikovi(ten spolubyvaci s uplatkom nemal nic spolocne, mne povedali a to mohli byt len moji rodicia aby som mu nieco dal, nevedel som to spravit.. Ja som aj kupil knihu,flasu  mi bolo blbe davat - lebo ten co mi to vybavil bol lieceny alkac.  Ja som knihu aj kupil  aj viem kde je dekanat evanielickej fakulty. Na dvere som nezaklopal(ja som tam bol ved to je na tej ulici,kde neskor som ci skor riesil domov dochodcov pre zidov). Ponizil by som seba aj toho cloveka,ktoreho som nepoznal. Ta kniha je umna - jeto blby Atlas - dejin. Ani to co som kupil nema ani premna ziadnu hodnotu. Ale mam ho doma. 

Svoradova ulica. Vedla je Zochova aj ja byvam na Zochovej ale v Revucej. 

Nedal som mu uplatok aby som mal postel potom som sa prihlasil da strojnicku fakultu. Nikdy som nechcel byt strojar. Ale na rok som mal internat. 6 kreditov som chytil, stacilo matiku a to som ma uz  skoro 20 rokov a ma vobec nezaujimala.

Nasiel som tu knizku. Teda ten evanielik(ja som sa snim ani nestretol) odo mna zamyslany uplatok neprevzal, lebo ho mam doma. Knizku som asi dal k narodeninam matke a ostala v dome.

Uplatok -preposlany.jpg

Uplatok.jpg

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

https://www.tyzden.sk/podlampou/90979/pod-lampou-s-bielou-vranou-ako-prezit-vrazdu-vo-vlastnom-podniku/?ref=tit

Inak preco je na Slovensku odpor voci teplym? Komu to pomaha? A ich musia byt 50% . Kto je tych prianych 50%? Mam menovat? Cepcek, Kollar, Taraba, Tabak, Kuffa, .... Ako sa moze najst takychto 30 v NRSR? My si to volime. Gemercania nikoho od seba tam nezvolili. Ani z Komarna. Tieto v parlamente my sme si nezvolili. Viec si predstavit ze niekto len tak zvoli 2 pcolinske do parlamentu a jedneho za sefa SIS? 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

https://dennikn.sk/3136029/marian-lesko-prokuratori-tu-cele-roky-poskytuju-vplyvnym-ludom-imunitu-video/?ref=tit

Som si pustil Leska. Mne on velmi vtipny nikdy neprisiel. Viem bol v 7 s.r.o.. Alebo nikdy mi tak vtipny neprisiel. Vecer ja aj zena sme sa v posteli hrali,ale inak ako manzelia,osobitne.  Dostal otazku a uz som sa smial. Tento stat je ozaj parodia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov