Skočiť na obsah

alamo

Odporúčané príspevky

Radoslav Procházka, nezaradený poslanec NR SR sa vzdáva mandátu poslanca parlamentu! Ide zakladať novú politickú stranu. Chystá sa zvolať si ľudí, s ktorými by politicky spolupracoval ďalej. "Som rozhodnutý, po skončení nasledujúcej parlamentnej schôdze sa vzdám poslaneckého mandátu a založím sieť ľudí, ktorí sa od občanov SR pokúsia získať čo najsilnejšie poverenie na reálnu zmenu súčasných pomerov," povedal Procházka.

Spomedzi členov súčasného zákonodarného zboru hovoril len s dvomi ľuďmi. Andrej Hrnčiar by mal svoj odchod zo strany Most-Híd potvrdiť sám zrejme už dnes na svojej tlačovej konferencii. Hovorí sa, že aj on sa vzdá poslaneckého mandátu. Na Miroslava Beblavého chce Procházka naliehať, aby v parlamente zostal.

 

"Do sobotňajších prezidentských volieb sa nebudem vyjadrovať k iným otázkam. Môžem len potvrdiť, že sa s Radoslavom Procházkom rozprávame o budúcnosti slovenskej politiky a že tie rozhovory nie sú ukončené," reagoval pre Aktuality.sk Miroslav Beblavý, ktorého Radoslav Procházka označil ako človeka, s ktorým v novej strane počíta.

Chce vytvoriť sieť pre reálny reštart politiky, preto zatiaľ oslovil len dvoch ľudí z politiky. Potvrdil, že sa chystá založiť novú politickú stranu, pretože uchádzať sa o dôveru občanov v politickej súťaži sa bez toho nedá.

"Odhovárali ma, ale zbytočne. Princíp má prednosť pred pohodlím. Chcem sa uchádzať o dôveru na vstup do služby cez voľby, na zelenej lúke. Je to veľké osobné a politické riziko, ale ak chceme robiť veci po novom, musíme tak robiť úplne všetky a od začiatku," vyhlásil.

 

Financovanie strany bude riešiť neskôr, až keď sa budú kreovať ďalšie otázky ohľadom strany. Svoj odchod z parlamentu považuje, ako zakladateľ nového politického subjektu, za morálnu povinnosť. Na margo vládneho Smeru-SD poznamenal, že je pre neho súperom. "Našou ambíciou je práve vymeniť súčasnú vládu a nahradiť ju niečím, čo ľuďom prinesie praktický osoh a úžitok. Zo smeráckej stability ľudia nemajú nič a my to chceme zmeniť. Som presvedčený, že sa to dá," dodal.

Zdroj: http://www.aktuality.sk/clanok/249994/radoslav-prochazka-sokuje-konci-v-parlamente/

 

Takže predsa len to bude nová strana? :hmmm:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://www.topky.sk/cl/1000733/1387655/Prochazka--Ak-volby-dopadnu-pre-Kisku-vyrazne-dobre--je-to-na-demisiu-Fica

Procházka: Ak voľby dopadnú pre Kisku výrazne dobre, je to na demisiu Fica

pán Procházka, vy ste tieto voľby predsa prehrali tiež..

 

podľa mňa nie ste dobrý materiál na lídra pravice

(už len preto, že absolútne nechápete význam slova líder)

ak založíte stranu, bude to len ďalšia tuctová "strana jedného muža", a stratíte v dave, ďalších "pidipseudopravicových" straničiek

post-624-0-48882500-1396173950_thumb.jpeg

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

nezaradený poslanec, kandidát na prezidenta Radoslav Procházka sa nakoniec rozhúpal a založil vlastnú stranu, s ktorou sa chce ukázať už pri komunálnych voľbách.

 

strana sa volá Sieť ... neviem, či sa minuli všetky normálne názvy, ale toto nebola šťastná voľba, je to hrozný názov pre stranu, aj napriek ušľachtilým sietiteľským cieľom:
 

Podľa Radoslava Procházku štruktúra strany bude postavená na 28 centrách – 12 najväčších miest Slovenska a 16 prirodzených regiónov. Neúspešný prezidentský kandidát tiež vysvetlil názov strany.

„Sieť ako spoločenstvo odhodlaných a šikovných ľudí zo všetkých regiónov. Sieť, ako pevné spoločenstvo. Potom tento názov odráža vnútornú štruktúru. V treťom význame ide aj o metaforu nášho chápania štátu. Nemal by pôsobiť ako dusivé súkno, pod ktorým sa nedá hýbať, ale ako sieť pomoci a ochrany tých, ktorí sa ocitli v núdzi,“ doplnil.

 

http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/315889-prochazkova-strana-sa-vola-siet/

 

od soboty zbierajú podpisy - 10 000 kusov - na vytvorenie strany.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pan Prochazka je podla mna este take nedozrete jablko ktore tiez nepada daleko od stromu :zubiska: Ak bude dlho v politike tak si bude brat priklad od svojich koalicnych kolegov :zubiska:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

alamo zahradu nemam.mne sa nepacilo prochazkove gesto pred druhym kolom prezidentskych volieb.myslim ze shooty z dennika SME to vystihol perfektne ked sa Radoslav na Kisku vys*al nie len on ale aj Milan. a to ze som mu dal prezyvku jablko je este pekne,lebo je to slizky had!!!    :devil:

zdroj:dennik SME

post-1567-0-41580900-1398538036_thumb.jpg

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Prochazka sam neveril ze vyhra boj v prezidentskych volbach.On len chcel vediet kolko ludi mu pride dat svoj hlas.Videl 21%....a pomyslel si fíííííha to nie je najhorsi vysledok,aj ked som nepostupil do druheho kola p.volieb o nedlho po volbach si zalozim vlastnu stranu s nazvom siet a budem v nej sefom.a vobec ma nezaujima ze dalej bude pravica rozmrvena na male strany ja chcem byt aspon sef ked uz nie prezident SR. :zubiska: A hranol sa moze nadalej smiat ze toto je zlepenec. :zubiska:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja Prochazkovi drzim palce - asi ho volit nebudem -  som volic SaS - ak ta strana mi za to nebude stat - uz neviem koho - snad mi pri pade pomoze nejaka siet. Je to este daleko. Do volieb.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pán Procházka sa bude musieť poriadne činiť, aby si v mojich očiach napravil reputáciu, ktorú si poriadne naštrbil po prvom kole prezidentských volieb. Veľkú mínusku získal, keď nedokázal slušne, tak ako sa na inteligenta patrí podporiť v druhom kole kandidáta Kisku, alebo sa aspoň primerane ospravedlniť. Že mal plagát nemastno-neslano znejúcej strany Sieť je /bol/ plný gramatických chýb, to je tiež aspoň na malú mínusku; aj keď plagátik plagátik pre sympatizantov netvoril sám, pokiaľ pod niečo umiestni svoj podpis, všetko maslo padá na jeho hlavu.

 

Strany a straničky vznikajú, ale nových tvárí tam asi až tak veľa nebude; predovšetkým na prvých miestach to budú vždy iba tí, ktorí sa v politike objavujú už niekoľko rokov. A tak, aj keď si oblečú inú košeľu, zmýšľaním to budú vždy tí istí ľudia. Som zvedavá s čím novým príde pán Procházka, aby ľudí presvedčil o tom, že voliť treba práve jeho.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...
  • Pred 5 týždňami...

Neviem co by som dodal. Mne je luto ludi co mu verili. Inak ja ho nezatracujem - nechce sa mi - ja ho volit nebudem.

-----------

 

Spomenul som si Prochazka a Matovic sa poznaju dlhsie  - Prochazka bol jeho advokat - este pred politiov.

A oni mali uz v tedy problemy. Ci nemali je mi to jedno ani jeden z nich ma nezaujima - ale na fore som vdiel linky - ktore som neotvoril

---------------

 

Aj matovic aj prochazka patria na psychitatriju.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Radoslav Procházka vo štvrtok oznámil, že končí v spore s Igorom Matovičom a na detektor lži po jeho posledných vyhláseniach nepôjde. 

"Pán Matovič si v tejto hre vystačí sám, len so svojím režisérom. Ja končím. Som síce doktor, ale nie som psychiater. Čiže ja mu tú odbornú pomoc, ktorú potrebuje, neviem poskytnúť," povedal.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/7254519/prochazka-odmietol-detektor-lzi-matovic-nahravku-nezverejnil.html#ixzz35kUgM12l

 

 

 

-------------

na tej nahravke moze byt hocico a nemusi byt nic.  Ak je pravda - ze v zivote si nahral len Prochazku - preco to robil? preco prave v tedy? Som rad ze dnes som cas stratil v otazkach vzdelavanie deti.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

K Procházkovi mám skeptický postoj. Čím ďalej tým väčší. Mám pocit, že aktuálne preferencie, ktoré sú celkom slušné, prehajdáka ani nebude vedieť ako.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja nechápem, odkiaľ sa nabrala tá posadnutosť "detektorom lži"

môžte na ňom tvrdiť, že "zemeguľa má tvar kocky", a ak tomu skutočne "veríte", detektor ukáže, že vravíte "pravdu"..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

sosanka II. (spomínate si ešte na to ako sa bavil Kočner so Sulom?)

http://www.sme.sk/c/7296383/hlas-podobny-prochazkovmu-kampan-mala-stat-dvojnasobne-viac.html

Hlas podobný Procházkovmu: Kampaň mala stáť dvojnásobne viac

tu je miesto Kočnera "obyčajný človek", a miesto Sula "totálny truľo"

"ale počúvaj, keď to má, keď to má byť akékoľvek nepohodlie, tak srať na to.."

sranda je že ak došlo k zločinu, tak je Matovič "obyčajný" spolupáchateľ..
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://www.sme.sk/c/7296383/zverejnili-nahravku-matovica-a-prochazku-lider-siete-potvrdil-ze-hlas-je-jeho.html

"Je to môj vlastný hlas a moje vyjadrenia sú celkom zručne zostrihané," reagoval líder Siete.

"Môže to budiť nejaký dojem, ale my sme sa bavili o zľave, koľko sa zaplatí pri objednaní a koľko pri dátume splatnosti. To je celé," vysvetľoval s tým, že je ochotný vypovedať aj na Generálnej prokuratúre, ktorá to vyšetruje.

Na otázku o dvojnásobných nákladoch odpovedal: "Bol to v tom čase hrubý a preto nevyhnutne nepresný odhad, ktorý sa, žiaľ, nepotvrdil, pretože nám vzápätí došli peniaze. Smola."

Obsah nahrávky vysvetľuje "ako dopredu pripravenú provokáciu, na ktorú sme sa našťastie nedali nachytať."

mno. takže "všetko v poriadku".. kto chce môže ho voliť :happyroll:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nech tú nahrávku pošlú na testovanie.

posadnutosť detektorom lži by našla uplatnenie rozumnejším spôsobom ... stačí analyzátor ako v CSI, a je to.

 

celé všetko okolo Procházku mi už vychádza von aj lakťami, ako slimak zvykne napísať : nečítam to.

 

prekecol si celé svoje pôsobenie pri tej ohromujúcej podpore kamoša Kisku, keď išlo do tuhého, odvtedy sú to len priesery. nebaví ma už.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://blog.tyzden.sk/marian-sarkoezy/2014/07/24/genius-has-side-effects/

Genius has side effects!

Druhá vec ktorá je z House of Cards úplne zjavná je, že ľudia ktorí nepozerajú House of cards, ale Divokého anjela sú tiež totálni idioti, ktorí už z princípu nemôžu byť šikovnejší ako vy. Nech to vyzerá ako chce, Kevina Spacyho nikdy nikto nepreští. Tak znie prírodný zákon HOC. Preto napriek tomu, že niečo od začiatku vyzerá ako rafinovaná Matovičova pasca, nemôže to byť pasca, pretože Matovič je úplne zjavne ten typ človeka, čo nikdy nepozeral HOC. Nie je teda možné, aby vo svojej malosti a nevedomosti o tom ako funguje skutočný svet zkonštruoval geniálny plán, ktorý môže napadnúť len Procházku. Nieže by Procházku nenapadlo, že to môže byť pasca, veď pozerá HOC, ale keďže vie, že Matovič HOC nepozerá, je mu ako každému géniovi vec hneď jasná.

..

Ibaže by nastal iný zvrat a niekto geniálnejší mal už od začiatku situáciu pod kontrolou a vo vrecku nahrávku.... ibaže by bol skutočným Housom, človek ktorý nepozerá seriál o Housovi. Šokovaní? Tak vám treba! Nepozerali ste doktora Housa pozorne. House nepozerá HOC, sleduje mexické telenovely.

geniálny text..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/332859-prochazka-ak-nechceme-aby-mal-smer-45-percent-musime-oslovit-jeho-volicov/

"gazda" vyhlásil, že najistejším spôsobom ako poraziť Fica, je zobrať mu voličov

hmm..

ak chce "hranolky", musí im sľúbiť ešte väčšie "istoty" ako "Hranol"..

 

ak začne fakt "gazda" sľubovať a robiť Ficopolitiku "istôt", kto ho ešte bude pokladať za "nádej pravice"?

 

to ani nie je kôl v plote.. je to proste iba tĺk?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Siet stiahla v Blave Kratochvilovu

 

Ta sa pre media vyjadrila, ze sa s tym rozhodnutim nestotoznuje a ze: 

 

"Moja hodnotová štruktúra sa líši od hodnôt, ponúknutých za podporu kandidatúry Milana Kňažka,"

 

Vyjadrenie jej syna na FB:

 

post-42-0-68936100-1414567875.jpg

Vyjadrenie Prochazku pre media:

 

„Naše úsilie malo a bude mať zásadný význam. Táňa otvorila tie najdôležitejšie témy pre Bratislavu a dala všetkým, mnou počnúc, lekciu z politického a osobného hrdinstva. Pre mňa je noblesný spôsob, akým viedla kampaň, už dnes legendou.“

 

#trubiroh

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov