Skočiť na obsah

X FACTOR 2014


secretka

Odporúčané príspevky

ďalší kúsok, alebo lepšie povedané kusisko, keď vypadával siedmy člen sedmičky, som zvládla ...

spev sa dal zvládnuť vcelku dobre, až na tri slečny, ktoré mali vypadnúť namiesto pani Brigity, ale tá zasa zrejme nemá toľko mladých smskárov, neriešim, nemá to zmysel.

v každom prípade najslabšie boli tri násilne spojené slečny z Joys, a ten, čo už druhýkrát zasa takmer vypadol,  Vávra.
dúfam len, a myslím, že takých dúfačov je viac, že pani Szelidová nezapadne zasa tam, odkiaľ prišla - druhá Susan Boyle z nej nebude, ale je dobrá, mohol by jej dať niekto šancu skutočne spievať.

dobrý bol Božík. tentokrát skutočne dobrý.

 

konečne si snáď už pamätám tie mená správne, ale priznávam, robila som si poznámky ...

kto bol veľmi slabý, okrem troch grácií Joys, bol dnes moderátor, dokonca v trápnostiach predstihol porotu, ktorá na druhej strane vydávala aspoň trochu zo seba to lepšie, aspoň trochu, až na pár pekne puberťáckych prejavov Celeste ...

Pyco nemal zjavne svoj deň.

ale čo ma dostalo úplne, bola skladba Brzobohatý - Cmorík ... text ok, šlo to, ale hudobne mi sedela mimoriadne. Brzobohatého kredit sa u mňa zvyšuje.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

medzitým nám skončil šťastne celý x factor ... možno príde secretka podať vyčerpávajúcu informáciu, tak aspoň výsledky, nech to máme ukončené : )

 

vyhral Peter Božík.
Ricco a Claudia boli skvelí, v tomto prípade sa myslím medzi prvým druhým rozhodovalo medzi dvomi veľmi dobrými : Božík či Ricco a Claudia

 

Ščevlíková - nemyslím, že by priveľmi ovplyvnilo smsky, čo a ako na finále ... smerom k finále z nej urobili namiesto málo foremného diblíka stylisti ženu, na finále si ale vybrala nepasujúcu pesničku ... jej poloha je podľa mňa viac klubovejšia, viac džezová, nezdal sa mi priveľmi výber pesničky, toto mohol Brzobohatý odhadnúť ... alebo neviem, akosi to nebolo ono. vie ona aj lepšie.

 

Vávra sa mi prvýkrát pozdával, že skutočne vie spievať, ale Gyurcsík je podľa mňa lepší.  Joys nie, tak, a máme to za sebou ... : )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game ďakujem za zhrnutie "spevavej" súťaže ... :klobuk:

... uplynulé dva týždne som mala úplne iný program ako sledovanie televíznej obrazovky a tak,

ak by mi priateľ google "neprezradil" kto je víťazom, zomrela by som v nevedomosti. :)

 

Čo sa týka víťaza ... Petra Bažíka by som nebola tipovala, ale na druhej strane, nie je to -násťročný "nevykvasený" mládenec, niečo si už "preskákal", snáď víťazstvo zúročí a posunie sa vo svojej kariére trošku ďalej.

Ale zas ak sa tak nestane, určite ma to trápiť nebude. :)

 

Myslela som si, že ak budú spevákov vyhadzovať takým tempom ako doteraz, že koniec celého cirkusu je v "nedohľadne", a tie dva týždne čo som mimo budú úplne zanedbateľné, a ja ani nepostrehnem, že sa odtiaľ nejaké osôbky vytratili.

Síce sa nič svetoborné nestalo, celý "cirkus" sa skončil, ale prešli mi v TV cez rozum. :smile2:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 rokmi...

náhodou mi dobrotiví boti našli túto tému - a pripomenula som si, kto čo a prečo, pamätám si z tej celej súťaže asi troch ľudí, matne...

aj to len preto,. že sme tu o tom písali a bola to jediná talentová súťaž z našich luhov a hájov, ktorú som ako-tak za všetky tie roky pozrela.

z tých mien, ktoré boli na vrchole, aj Brigitu Szelidovú... žena v zrelších rokoch, a spievala skutočne slušne. asi preto som si ju pamätala.

 

ale apropo k tej veci je zaujímavé:

potomok spolupracoval s jedným pánom z branže, ktorá organizuje kdejaké koncerty a kdečo pre kopy ľudí zo showbiz a pripravujú všeľudovú propagáciu - nakoniec je potrebné zo všetkého, čo sa urobilo, utvoriť niečo ako výslednú knihu, oni dodajú všetky materiály, sú popísané všetky reklamné akcie, pofotené všetky bilboardy, reklamy v novinách, proste všetko čo sa spravilo... toto dával svojho času dokopy potomok.

 

pred dvomi rokmi mi hovoril, že robil konečné dielko pre reklamu nejakej Szelidovej... pretože sme to so secretkou náhodou sledovali, spomenula som si...

 

dopadlo to katastrofálne: koncert sa konal pre kdejaké príčiny viac než 2 roky po tom, ako účinkovala v nejakom tom x factore, dávno každý zabudol, kto to je, pozvaní nejakí hostia, do hľadiska rodina....

ani z rodiny neprišiel každý, lístky sa nepredali, sála prázdna, spievala asi pre 40 ľudí. fiasko ako hrom, usporiadatelia a každý na tom prerobil aj gate.

 

toľko k úspešnosti týchto súťaží... je to a zostáva to len televízna zábava pre masy, samozrejme, kde je dôležité ľudí pokoriť a pozývať veľa podivných figúriek bez hlasu, nech sa národ zabáva...

úspešných z tisícov srandistov na pódiu je mizivé percento. hlavne u nás, na našom malom piesočku. ale to sme vedeli, nič nové pod slnkom :)  :klobuk:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov