Skočiť na obsah

Ochrana tradičnej rodiny


alamo

Odporúčané príspevky

Tak skusim iny priklad,   predstav si ze ty ako rodic odmietnes ockovanie a tvoje dieta dostane obrnu a bude pajdat.  Pokial sa z neho bude vysmievat sused tak to este mozes riesit.  Ale ked zacnu v kostole rozpravat ze postihnute deti su dosledkom hriechu rodicov a ze by ich bolo treba zatvarat do nemocnic aby pohlad na ne nevzbudzoval pohorsenie  tak s tym uz ako rodic neurobis nic.      To sa musi zmenit spolocnost aby jej nevadili postihnuty ludia.   

Tu mas priklad kde je jasne zlyhanie rodica, ale rovnako sa mohlo takto dieta narodit.   A tam ked ti bude farar rozpravat ze to je trest za tvoje hriechy, tak mu never.  

 

 

A predstava ze matka z nevidzian ide bit farara je taka, no ako to slusne povedat. Nevsedna ?  To ze spolocnost prebera garancie tvojej bezpecnosti uz od vzniku kmenov  to sa k tebe nedonieslo ?  Ked tvoje dieta zrazi auto tak spustis krvnu pomstu ? 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no tak s tym ockovanim si to pekne domotal...co ma spolocne ockovanie zo sexulanou uchylkou?.....nasledok ockovania-neockovania, je to, ze sa tak dieta narodi?....a kedze sem davas takyto "uleteny" priklad, myslis, ze toto sa moze teda stat iba v tradicnej rodine a v "netradicnej" sa to stat nemoze?...kedze tu game stale poukazuje na citlivost a milovanost v tej rodine otec-otec a matka-matka....za vsetko teda moze ta zla tradicna rodina.... neviem ci sa mam smiat alebo plakat....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

poplač si, my dear :D

aby si si podebatil, schválne motáš príspevky kolom dokola... keby si to nebol ty, poviem, že si nepochopil ani slovo z toho, čo tu bolo o téme napísané za posledné dni, ale pretože si to ty, robí ti to radosť chodiť dokola a nikam neprísť :)

pol slovom som nikde nenapísala to, čo tu furt tvrdíš, že som napísala :D
 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game

 

tak jedna z viacerych tvojich neutralnych poznamok, na adresu tradicnej rodiny a jej vysledkov za vsetko zlo....takze taketo vychovne veci sa nemozu diat v "netradicnej" rodine?......

 

 

 

deti z tradičných rodín, otcovia a matky tradičných rodín, ktorí preniesli na svoje deti domáce hovory o nenávisti. deje sa to dnes a denne.

 

https://www.freespace.sk/tema/5772-ochrana-tradi%C4%8Dnej-rodiny/strana-23?do=findComment&comment=273224

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ano. napísala som to, a nejdem to odškriepiť, že nie, nemám prečo.
vytrhuješ rád veci z kontextu, a vieš veľmi dobre, prečo to bolo napísané práve tak ako bolo.

 

pre menej chápavých:

bol to príklad na to, že ani tradičné rodiny nie sú po samý spodok smotana. a aspoň desať krát som to tu už popísala, že sú dobrí ľudia, zlí ľudia, z tých sa skladajú rodiny a rodičia - dobrí rodičia, zlí rodičia /prípadne jeden rodič dobrý, druhý nedobrý... to je hodne časté, však?/ - a ostatné delenia prichádzajú potom. ovšem nie u teba, to chápem :klobuk:
tradičná rodina nie je dobrá len preto, že je tradičná, rodina tvorená homosexuálmi nie je zlá len preto, lebo je homosexuálna.

také je to jednoduché.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja viem ze to bol priklad...no ale ked dam priklad ja o problemoch v "netradicnej" rodine pri adopciach, tak ma tu ide, aj s idelogom (tysom) zatlacit do pozicie akehosi homobijcu....spravanie homoknazov sa ti hodilo do scenaru vinenia cirkvi za spravanie voci moralke, ale davat deti na adopciu takymto ludom ti nerobi problem...preco?....ze su mimo cirkvi?...to uz nie je problem, ze...tendencne spravanie od teba a nie odo mna....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

správanie kňazov v styku s deťmi je pedofília. nechajme ju do príslušnej témy.

pedofilné správanie je to, o ktorom sme tu kdesi v niektorých príspevkoch písali - pokiaľ sa pamätáš, bola reč o tom, že nie cudzieho uja sa treba tak veľmi báť - ale toho blízkeho.

otec, strýko, kňaz sú najbližšie mužské postavy v blízkosti dieťaťa. v ktorejkoľvek rodine. alebo bez rodiny. o tom je pedofília.

nič tendenčné, všetko na svojom mieste.

cirkevní pedofili na svojom mieste, svetskí tiež, v príslušných témach.
 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

informator,    tak este jednoduchsie :

1.  Si zodpovedny za postihnute dieta,   napriek tomu ak chces aby sa dokazalo uplatnit aby ho nezatvorili do ustavu.  To nedokazes sam, to musi spolocnost.     To je analogia k homosexualom, je uplne jedno co si myslis o tom kto je na vine,  ak maju mat normalnejsi zivit tak to treba riesit na spolocnenskej urovni.

 

2.  Homosexualita u knazov pre mna nie je tema,  ak to robia dobrovolne tak nech si to riesi pripadne cirkev.   Pokial viem tak dnesny postoj je taky ze homosexualita nie je hriech, tym je homosexulny styk.      A je podla mna je jedno ci homosexal znasilni chlapa alebo heterosexual zenu,   to je zlocin v oboch pripadoch.  A kazdy sexualny styk s dietatom je rovnako zlocin.    Dobrovolny sexualny styk dospelych osob neriesim,  pokial ho nepraktizuju na ulici.

 

3. Podla teba a RKC je homosexualne partnerstvo hriesne, tym je ale rovnako druhe manzelstvo ci manzelstvo neuzavrete v kostole.    Rozumiem ze podla nich je teda adopcia takymito parmi zla, adoptovat by mali len RKC rodiny, ktore pravidelne chodia do kostola.   Podla inych ludi to takto nie je.    Zakony schvali parlament podla vacsiny.   To je vsetko.  

Problem je ze ty na obhajobu nazorov pouzivas absurdne argumenty,   zrejme preto ze ze nechapes ich logicke chyby.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

odpovedam ti tyso a nesnaz sa to znovu "prekrutit"...

 

ad 1.

 

ano, za svoje zdravotne postihnute dieta je v starostlivosti zodpovedny rodic a kedze zijeme v spolocnosti, v ktorej sa takymto rodinam a ich detom v ramci solidarity pomaha, tak neviem, co sa mi tu snazis naznacit......jedine ze by si daval osobu zo sexualnou uchylkou na jednu uroven s osobou zdravotne postihnutou....tak ano vtedy by som ti porozumel a aj tvojmu argumentu...inak je tvoj argument hlupy...

 

ad 2.

 

ani pre mna to nie je tema....ja sa snazim iba na tomto priklade poukazat na to, coho su schopny osoby zo sexualnou uchylkou....alebo tam je to trestuhodne a v tom co tu obahujes ty a game (minimalne) sa to nemoze diat, lebo......vysvetli preco nie?

 

ad 3.

 

mas pravdu, ze je to hriech.....no a na zaklade tohoto hriechu sa cirkev snazi o odobratie deti takymto parom?....ak mas taku informaciu tak to sem daj......k ostatku sa neda vyjadrit, pretoze tam dalej iba trepes somariny.....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

informator,    dieta ktore je sexualne "ine" a postihnute dieta maju spolocny problem a to je postoj spolocnosti.  A v nasej toleratnej spolocnosti sa to tyka aj rasy a kedecoho ineho.   A to rodic sam nezmeni.

A dieta formuje rodina  a je jedno co tym myslis ty.    bez ohladu na ustavu je to prostredie v ktorom vyrasta.  

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a co ja tu pisem?...ty mas nejaky filter na nose?.....ja som tam iba zdoraznil tu rodinu (muz a zena)...nakolko tam ta sarlatanka konstatuje, ze detom chyba muzsky vzor...nic viac a nic menej som tym nemal na mysli...ty si si ale samozrejme "vedecky domyslel" , ze ja som pravdepodobne mal na mysli nejaku sex.uchylku....teraz sa ta mentalna uchylka prejavila na tebe....smutne, ale pravdive... :)

  • Odobrať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

hm,   a  toto pisalo ktore tvoje ja ?  "rodinou myslim to, co je uzakonene v ustave".     Nuz ale kedze si dokazal to co 99 % naroda nie a to porozumiet Dankovi,  tak niet divu ze zistit co chces povedat je nemozne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

ty si ten článok nečítal, milý informator. alebo nečítal s porozumením. alebo vo svojom svätom zápale do všetkého namiešaš svoje zakódované predstavy... čo je normálne a ľudské,

ale keď potom vzápätí za každým tvojím príspevkom musíš dementovať a vysvetľovať, ako si to vlastne myslel, a vyjde z toho niečo úplne iné, ke´d aj tak je jasné, čo si chcel už na prvýkrát napísať, po nejakom čase je to rozhodne zaujímavé...

 

nikto ti neberie tvoje tradičnorodinnné presvedčenie, ale tá psychologička rozpráva o veľmi dávnej bolesti škôl a rodín, ktoré dnes eskaluje v neskutočne nenormálnej zle vysvetľovanej ultraliberálnej výchove detí - o tom píšeme v iných témach, a stačí sa spýtať učiteľov. prípadne rodičov, čo si nevedia rady s trojročným potomkom.

 

psychologička nepíše o tradičnej rodine "rodinou myslim to, co je uzakonene v ustave..." za každú cenu.

 

keď ti vypadli celé desaťročia poznania, kto za to môže?

o prefeminizovaní a chýbajúcich mužských vzoroch v školstve sa písalo už dávno za socializmu,

o problémoch výchovy a nedostatku mužských vzorov sa písalo masívne už za socializmu, celé to bolo sťažené ešte súdnymi rozhodnutiami, ktoré spravidla prisudzovali deti takmer automaticky matkám.

o tom sa vedelo pred 40 - 50 rokmi, keď už rozvody bežali vo veľkom.

 

dnes je doba iná v tom, že sme v inom zriadení, prichádzajú cudzie vzory, internet otvoril obzory šialeným matkám, otcovia nemajú čas na deti, ako tam psychologička píše - a pred časom sme tu o tom písali - výskumy ukázali, že bežní rodičia sa rozprávajú denne so svojimi deťmi 7 minút.

 

a to je len začiatok - decká nemajú pevný denný poriadok, výchova začína v rodine, škola to len doklepe, ale decko do školy má prísť vychované... chýbajúce mužské vzory sú stará bolesť, nové overliberalizované výchovné metódy druhá novšia.

 

psychologička tam nepovedala ani slovo o "rodinou myslim to, co je uzakonene v ustave..." 

 

absolútne na tom nezáleží, kto v tej rodine je, len by deti mali mať prístup ku všetkým vzorom a mali by mať rodičia rozum tam a nie na internetových paškviloch.

dnes sú rodiny, kde deťom odpierajú babičky a deduškov, kde matky nepúšťajú deti za otcami, kde jeden rodič vydiera diaťaťom toho druhého, kde matky prírodné cancajú s bábätkami v kočíkoch ešte o polnoci po meste na prechádzke, kde sa deti plieskajú o zem a nikto s nimi nevládze, kde majú povolené všetko, lebo liberálna výchova a žiadne vzory normálneho bežného denného slušného správania - rodičia nezvládajú svoje 4 - 5 ročné deti, čo ešte potom v puberte... vzory a výchova chýbajú - je jedno, či tá rodina má matku, babku, dedka, či otca a strýka a tetu a starých rodičov, deti potrebujú to všetko a širokú rodinu, čo najširšiu... toto dnes deti nemajú. skutočne nie. a ešte rodičov, čo sa s nimi ani len nerozprávajú, nemajú čas.

to je celé.

 

šarlatán si ty, milý informator, a dosť veľký - napíš raz tak, aby si nemusel otáčať a vysvetľovať nevysvetliteľné - lebo tu všetci vieme, ako si ten svoj prvý príspevok myslel.

aj keď sa tu teraz budeš vytáčať ako červíček na háčiku, aj tak vieme, prečo a s akým úmyslom si to napísal tak, ako si napísal.

 

 

je to rozumná psychologička, ktorá udrela kliniec po hlave, žiadna šarlatánka.  mal by si čítať s porozumením. konečne.

alebo aspoň raz na prvýkrát napísať, ako si to myslel a nevytáčať sa vzápätí naopak, keď aj tak vieš aj ty aj my, k čomu smeruješ.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mila game

 

zaujmave zakoncenie tvojho prispevku.....

 

 

 

 

šarlatán si ty, milý informator, a dosť veľký - napíš raz tak, aby si nemusel otáčať a vysvetľovať nevysvetliteľné - lebo tu všetci vieme, ako si ten svoj prvý príspevok myslel.

aj keď sa tu teraz budeš vytáčať ako červíček na háčiku, aj tak vieme, prečo a s akým úmyslom si to napísal tak, ako si napísal.

 

 

je to rozumná psychologička, ktorá udrela kliniec po hlave, žiadna šarlatánka.  mal by si čítať s porozumením. konečne.

alebo aspoň raz na prvýkrát napísať, ako si to myslel a nevytáčať sa vzápätí naopak, keď aj tak vieš aj ty aj my, k čomu smeruješ.

 

 

....ja pokladam psychologov za sarlatanov...(dokazu pomenovat problem, ale nedokazu vyliečiť)...a to zasa neber, ako nejku ich urazku....pozri, napr. medzi lekarmi je rozsirene pomenovanie anesteziologov, ze su to"dusiči"...myslis, ze je to doslovne?....

 

a tymto upriamenim pozornosti na konstatovanie tej sarlatanky (prepac psychologicky), ze v rodine chyba detom vzor otca, som naplnil podstatu toho, ze homo "manzelstva" su na pricine tejto moralnej katastrofy?....ze som mal na mysli vacsiu podporu tradicnych rodin, ti pri tvojom inakohujerstve uslo....to sa ale u takych zanietencov LGBTI stava...

 

a co mam ja co stale vysvetlovat, ako to myslim?....mne sa tu vycita, ze necitam s porozumenim?....prizvukoval som rodinu podla ustavy, pretoze v tom clanku sa nepisalo a ani nerozpravalo o nejakej inej rodine, tak aby tu zasa nejaky "Simon horlivec" nezacal dovodit, ze som zmenil nazor....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

z vety...

podla psychologicky je rodina to prave, co formuje dieta do zivota.....rodinou myslim to, co je uzakonene v ustave...

 

vyvodit toto

 

a tymto upriamenim pozornosti na konstatovanie tej sarlatanky (prepac psychologicky), ze v rodine chyba detom vzor otca, som naplnil podstatu toho, ze homo "manzelstva" su na pricine tejto moralnej katastrofy?....ze som mal na mysli vacsiu podporu tradicnych rodin, ti pri tvojom inakohujerstve uslo....to sa ale u takych zanietencov LGBTI stava...

 

a co mam ja co stale vysvetlovat, ako to myslim?....mne sa tu vycita, ze necitam s porozumenim?....prizvukoval som rodinu podla ustavy, pretoze v tom clanku sa nepisalo a ani nerozpravalo o nejakej inej rodine, tak aby tu zasa nejaky "Simon horlivec" nezacal dovodit, ze som zmenil nazor....

 

dokazes len ty..sorry ale tvoje diskusie vyzeraju nejako takto..nieco tu splechnes, vzapeti vsetko popries a nezabudnes sa este spytat..kde som to pisal??

 

kusok unavne, ne?

 

 

 

 

a co mam ja co stale vysvetlovat, ako to myslim?

 no ta sa zamysli, ako to, ze inemu textu tu clovek rozumie, len tvojmu nie..zacinam mat pocit, ze si Dankov otec..vela by to vysvetlovalo :zubiska:  :zubiska:  :zubiska:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ked ja tu niekde reagujem na nejaky tiez teda "zrozumitelny" prispevok podla svojho "videnia" reality, tak hned tu je kopec oznamov, ze necitam s porozumenim...ja som dal kusok s toho rozhovoru a dal som aj link na ten rozhovor...kto si dal namahu a precital si ten rozhovor cely, tak mal dojem aky?....ja som mal dojem, ze treba viac podporovat tradicne rodiny, a tak som to sem aj podal...ved s toho clanku je jasne citit, ze je mala podpopra rodin a to je nasledok tych problemov, co popisuje ta psychologicka....mal som za to, ze to tak bude chapat a ostatok tu "chapavej" spolocnosti...no zjavne som sa myslil....ale clovek sa uci z omylov..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

 

 ze treba viac podporovat tradicne rodiny

 

ja by som teda rada konkretne vedela AKO treba tie rodiny podporovat.??.nic zmysluplne som tu zatial od teba necitala

Nehovoriac o tom, ze rozni ludia potrebuju roznu podporu.

to ze nieco bude zabetonovane v ustave, neznamena este ziadnu konkretnu pomoc.

takze, co je podla teba podpora tradicnej rodiny???

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak urcite nie nejakym ustavnym zakonom o tom, co je a co nie je rodina....dost prikladov mame v casoch socializmu....ak chce mat stat a tym padom aj obcania statu vyssiu demograficku krivku a tiez menej rozvodov, tak s tym treba nieco robit cez rozne ulavy a podory resp. finanncne benefity....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a este som zabudol sem dat aj toto.....otec je dolezitejsi v zivote dcery nez matka, pokial si teda plni to, co ma......a zasa mam na mysli tradicnu rodinu, aka je zakotvena v ustave....

 

https://najmama.aktuality.sk/clanok/276113/6-dovodov-preco-kazda-dcera-potrebuje-milujuceho-otca/?fbclid=IwAR2wLleyeSZ-sRc_adAfeLGh2kAVGHYpAJWfC3H8UNMr8wpjbXPejA9CFhQ

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

v dokonale ideálnom prípade tradičnej rodiny je to priam rozprávka.

koľko takýchto je v skutočnosti na tie neideálne?

za každého milujúceho otca, matku, babku, dedka, súrodenca, kohokoľvek môže byť dieťa v živote vďačné, každý z nich naučí niečo iné dôležité v živote... keď  v tom živote dieťaťa niekto taký ovšem je a nie sú tam diery.

 

a nemýľ sa, nemá tu nikto nič proti tradičnej rodine.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

informator, je to zrejme zbytocne ale ked uz hadzem perly sviniam tak to zhrniem :

1. Tradicna rodina a jej ochrana s temou adopcii suvisi len okrajovo.   

Pocty :

Uplne rodiny s detmi   -  cca 650 tis

Neuplne rodiny s detmi -  540 tis

počet adopcii -   414 

V detskych domovoch zije 4100  deti

 

Tema o moznych adopciach  "nespravnymi parmi" sa tak tyka  mozno do 20 deti.  A bavime sa o tom ci je im lepsie v detskych domovoch alebo v "nespravnych rodinach".

Divis sa mi ked to povazujem za zastupny problem ?,  co brani rodinam co chodia na pochody za rodinu poziadat o adopciu ?   Ze by fakt ze tie deti su romske ?  Pretoze male biele deti ktore su volne su adoptovane skoro okamzite,

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

v dokonale ideálnom prípade tradičnej rodiny je to priam rozprávka.

koľko takýchto je v skutočnosti na tie neideálne?

 

za každého milujúceho otca, matku, babku, dedka, súrodenca, kohokoľvek môže byť dieťa v živote vďačné, každý z nich naučí niečo iné dôležité v živote... keď  v tom živote dieťaťa niekto taký ovšem je a nie sú tam diery.

 

a nemýľ sa, nemá tu nikto nič proti tradičnej rodine.

 

aha, takze tie netradicne rodiny by boli sama rozpravka....co sa tyka starostlivosti o deti.....

 

s tym druhym odstacom ja mozem iba suhlasit....a co sa tyka tych moznych dier, tak jediny recept na zaplatanie tych dier, je podla teba umoznenie homo parom adoptovat si dieta, ktore tu dieru  zivotom v tradicnej rodine zazilo?.....teda recept z prveho odstavca....

 

nemylim sa......tradicna rodina (otec a matka) su tu ponimane, ako totalne zlyhajuce zoskupenia.....

 

 

 

informator, je to zrejme zbytocne ale ked uz hadzem perly sviniam tak to zhrniem :

1. Tradicna rodina a jej ochrana s temou adopcii suvisi len okrajovo.   

Pocty :

Uplne rodiny s detmi   -  cca 650 tis

Neuplne rodiny s detmi -  540 tis

počet adopcii -   414 

V detskych domovoch zije 4100  deti

 

Tema o moznych adopciach  "nespravnymi parmi" sa tak tyka  mozno do 20 deti.  A bavime sa o tom ci je im lepsie v detskych domovoch alebo v "nespravnych rodinach".

Divis sa mi ked to povazujem za zastupny problem ?,  co brani rodinam co chodia na pochody za rodinu poziadat o adopciu ?   Ze by fakt ze tie deti su romske ?  Pretoze male biele deti ktore su volne su adoptovane skoro okamzite,

 

 

neviem akosi najst nit v tejto tvojej odpovedi....jedine comu rozumiem je otazka....."co brani rodinam co chodia na pochody za rodinu poziadat o adopciu ?".....ja sa zasa mozem spytat....co brani homoparom poriadit si vlastne dieta?.....lebo mne tato snaha o adopciu homoparom pride tiez potom "uletena", alebo "uchylna"....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov