Skočiť na obsah

Prezidentské voľby 2014


aljak63

Prezidenské voľby 2014  

51 členovia hlasovali

  1. 1. Ktorého z kandidátov na prezidenta podporíte vašim hlasom?

    • Róbert Fico (Smer)
      1
    • Gyula Bárdos (SMK)
      0
    • Pavol Hrušovský (KDH, SDKÚ, Most - Híd)
      1
    • Ján Jurišta (KSS)
      0
    • Stanislav Martinčko (KOS)
      0
    • Peter Osuský (SaS)
      0
    • Jozef Šimko (SMS)
      0
    • Jozef Behýl
      0
    • Ján Čarnogurský
      2
    • Viliam Fischer
      0
    • Andrej Kiska
      7
    • Milan Kňažko
      11
    • Milan Melník
      0
    • Helena Mezenská
      29
    • Radoslav Procházka
      5
    • volieb sa nezúčastním
      1
  2. 2. Koho budete voliť v 2.kole prezidentských volieb?

    • Róbert Fico
      1
    • Andrej Kiska
      7
    • volieb sa nezúčastním
      1


Odporúčané príspevky

Prečo Fico kandiduje mi nejak uniká.bez neho Smer zanikne alebo v najlepšom prípade pri parlamentných volbách velmi vela stratí.Je to jediný charizmatický politik na slov.pol.scéne.ako predseda Smeru by mal moc aj po najbližších volbách ako prezident bude mať kulové.Jeho osobný dôvod chápem ,ale,že mu to odsúhlasila strana (a hlavne záujmové skupiny za ňou) tak to už nie.Musí im byť jasné ,že s ním odíde aj ich vplyv.Ibaže by:

1.Presunuli vplyv do iných strán.

2.Smer sa chystá po prez.volbách posilniť prezidentské právomoci-väčšinu na to má.

 

Jedno horšie ako druhé.

 

ono je to horšie zrejme ešte na viac bodov.

prečo Fico kandiduje, na to je teórií toľko, koľko politológov, osobností a ľudí sa k tomu vyjadruje.

keď zozbieraš dokopy všetky indície, nie je tá záhada až taká veľká.

Fica nepustili ako dojča na hlavu, a myslí mu to ... okrem toho tým, že Fico nebude na čele strany, bude na čele strany s veľkou pravdepodobnosťou jeho bradatý minister ... tí dvaja až na bradu a bez brady sú ako jednovaječné dvojčatá

okrem toho, tam hore sa premlelo toľko peňazí, dovolím si tvrdiť, že sú tak nabraní, že medzi nimi kolujú sumy, ktoré ľudia, zarábajúci 300 - 500 eur nevedia ani vysloviť.

nič by sa nestalo, keby Smer stratil tú vodcovskú funkciu - lenže ju nestratí:

Fico bude hlava aj ako prezident, a ver mi, že Ficovoliči Smer budú vnímať stále ako Ficovu stranu - kým bude Fico na obzore, bude tam aj Smer.

 

a okrem toho : Smer ani len neklesá ... / minimálne, úplne minimálne / - o takomto čase, po toľkých rokoch bolo HZDS dávno za zenitom, a Mečiar veličina len pre niekoľko konzervatívnych dôchodcov.

 

keď sa stane Fico prezidentom, bude mať všetku moc v rukách: vedúcu stranu, veľkú väčšinu poslancov a predsedov vo VÚC, kontrolu nad krajinou,  a prezident nemá až také úžasne priveľké práva, ale má silu podpisu ... a to sme videli už pri dočasnom prezidentovi Mečiarovi, a pri prezidentovi Gašparovičovi, ako vedia držať v šachu každého, koho si zmyslia.

 

okrem toho - a to je trochu zarážajúce, Fico bol zvolený na štyri roky, a vládne sám. to sa hocikomu len tak nepodarilo, jemu áno. prekecal sa tam.

napriek tomu ide kandidovať na prezidenta / a prekecá sa aj tam / - ja mám z neho pocit, že uteká.

akosi mu prerastá cez hlavu celá kopa vecí, aj keď okolo seba kope a rozpráva a rozpráva a vysvetľuje a chyby zásadne hádže na tých druhých, stále a pravidelne ... a robí to účinne.

ale ani týmto útekom nestratí nič - nikdy nič nerobí bez toho, aby to nemal premyslené z každej strany, aj so svojím ansámblom. o to sa netreba báť.

 

a nič, absolútne nič im nebude stáť v ceste, posilniť práva prezidenta.

okrem toho, Fico dosiahol čo mohol, a otvorí mu to cestu do európskej politiky, je mladý, lakte má široké dosť, jazyk podrezaný, a buldočí je dosť.

Fico nie je charizmatický politik. je to buldočí politik, a prejavuje sa, jeho demagogické, "presvedčivé" prejavy na každú tému a hádžuce akékoľvek pochybenia na kohokoľvek iného,  sú vierohodné len pre jeho voličov, väčšinou.

kedysi, v minulom tisícročí, som ho počúvala. vážne. teraz ...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Drow, ja sa čudujem, prečo nekandiduješ rovno ty?

Ja viem,ty sa čuduješ aj tomu prečo je v noci tma.

 

No Drow neviem ako si myslel bod číslo 1

No tak,že až začnú prúdiť peniažky,nájde sa aj ústavná väčšina.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

o tomto to je - smeráci vedia, na ktorej strane je krajec namazaný :)

Prezidentskú kandidatúru predsedu vlády a Smeru Roberta Fica podpísali podľa očakávania všetci (83) poslanci Národnej rady za Smer.

Ficovu nomináciu na prezidenta predložila v piatok predsedovi parlamentu Pavlovi Paškovi (Smer) šéfka poslaneckého klubu sociálnych demokratov Jana Laššáková.

Informovala o tom hovorkyňa strany Monika Počátková.

Kandidát, ktorý sa chce uchádzať o Prezidentský palác potrebuje aspoň 15-tisíc platných podpisov od občanov alebo pätnásť podpisov poslancov Národnej rady.

 
billboard pána budúceho prezidenta už ste videli ? ... pre začiatok pán budúci prezident o pätnásť rokov mladší, vyphotoshopovaný štíhly mládenec, jednoducho skromný úprimný kandidát - len pre vás :
 
post-3-0-62720600-1388768700.jpg
 
mimochodom, Procházka prešiel na billboardoch na emerický systém typu "bill clinton" ... predstavuje sa ako Rado Procházka, neviem, či je na to Slovensko pripravené ... a naopak, na tej fotke ho mohli trošilinku zmužniť. sa mi zdá ...
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a jeje .... vidím dobre ?

poslankyňa Mezenská, ktorá žije zo svetla hviezd, z vesmíru, nič neje a nasáva hviezdny prach a lieta v oblakoch - tu

zbiera podpisy na prezidentskú kandidatúru ...

 

velice čudný rozhovor s nádejnou kandidátkou ... dokonca nás vyjde najlacnejšie, veď žije z vesmíru a nič neje

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

poslankyňa Mezenská, ktorá žije zo svetla hviezd, z vesmíru, nič neje a nasáva hviezdny prach a lieta v oblakoch - tu

zbiera podpisy na prezidentskú kandidatúru ...

 

Ach jaj, tak táto "súdružka" je už úplne mimo ...

... ale akoby sa hádam ani jeden kandidát nemal záujem  ukázať so "svojim ksichtom". :)

 

Čo si tí nadľudia myslia, že voliči majú vlčiu tmu a v hlave "prázdno"?! :ermm:

Straníci majú, či musia/?!/  voliť podľa svojho trička,

ale ostatní sa predsa môžu rozhodnúť podľa "svojho gusta", dokonca aj tak, že voľby budú ignorovať. :smile2:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ten rozhovor je uzas a hroza zaroven. Ta entita Mezenska absolutne postrada schopnost vyjadrit sa konkretne k nejakemu problemu -ponuknut aspon do diskusie nejake konkretne riesenie. To by malo byt zakladnou nepisanou podmienkou kandidatury na akukolvek verejnu funkciu, z nej samozrejme musia vychadzat dalsie -aby sme teda mohli nad clovekom aspon zacat uvazovat, ako nad niekym potencialne schopnym nieco dokazat. Ona vsak nema ani nazor, nema ambiciu nejakym sposobom formovat verejnu mienku, iba sa jej populisticky drzat, nech je akakolvek. Ja viem, ze doteraz to tu nebola ziadna slava, ale pomaly a isto sa to dostava na uroven bigbrother a vyvolenych.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

kandidát Čarnogurský povedal nahlas, čo si myslím už dlho a už som to tu písala hneď ako Fico oznámil kandidatúru, a kdekomu bolo nejasné, prečo by sa vzdával postu premiéra / okrem toho si ja myslím, že mu veci prerastajú cez hlavu a prezidentské voľby mu zoslalo samo nebo, zabije štyri muchy jednou ranou /

 

na vehementné popretie Čarnogurského tvrdení zo strany Smeru je možné odpovedať dvojako :

 

- hin potom se ukáže, či mal Čarnogurský pravdu

- ešte lepšie bude, keď sa neukáže - keď maestro Fico NEbude prezidentom

 

...( Čarnogurský ) tvrdí, že Robert Fico už zadal poradcom a právnym expertom, aby vypracovali analýzu, ako po jeho zvolení posilniť prezidentské kompetencie a právomoci tak, aby sa bez jeho účasti v tomto štáte nepohol ani lístok.

 

„Fico nepotrebuje na to, aby ovládol štát, ústavnú väčšinu,“ myslí si Čarnogurský.

Premiér podľa neho pracuje s teóriou, aby prezident mohol vymenúvať predsedov a podpredsedov okresných súdov. Dnes má Fico v rukách zákonodarnú a vládnu moc, takto by podľa neho získal vplyv aj na súdnu moc.

 

Smer reagoval krátkym vyhlásením, že Čarnogurský účelovo klame. „Smer ani Robert Fico nemienia nijakým spôsobom posilňovať kompetencie, ktoré má v súčasnosti prezident,“ vyhlásila stranícka hovorkyňa.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Konšpirácie nesledujem,

 

ale

 

ponúka sa otázka: prečo sa Fico chce dobrovoľne vzdať úradu predsedu vlády, keďže tento post mu dáva de facto väčší priestor na manévrovanie a chce ho "vymeniť" za post prezidentský, ktorý je viac menej ceremoniálny? Niečo mi na tom Ficovi nesedí, čo vlastne tým sleduje. Mne vychádza z toho len jedno: Smer chce ísť na istotu a chce mať v paláci osobu, ktorá bude zaručene pozerať tým správnym SMERom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://www.hokejportal.net/?q=clanok/50574/premier-poslal-banskej-bystrici-milion-na-zimny-stadion

 

Ja si tiez myslim,ze by ho bolo zburat. A postavit novu halu. Ak si pamatam ,je to nastarsi stadion s drevenych tramov. drevo nevadi, netreba ist do Davosu - v Brezne maju krajsi. A vacsi.

 

Volil si kotlebu - volil - dobre si spravil :-)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

drow,  si fanatik :),  ale dobre je predsa jasne ze bardos nema ziadne ambicie byt prezidentom a len si zase riesite kto je madarskejsi madar.  Takze po prvom kole uvidime :).  Ci zozbiera aj volicov MOSTu alebo len SMK.  A ved tento prieskum je jeho ulohou, snad to vies aj ty. A ak nie, tak skus ustupit o krok a pozri sa na politiku ako pozorovatel, nie len ako ucastnik

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ten zoznam v ankete by sa mal aktualizovať.

 

Ale aj tak, neviem koho by som volil. nemám prehľad o kandidátoch, kto sú a čo sú zač, a možno je to dobre, lebo o tých o ktorých prehľad mám, tak viem, že z nich voliť určite nebudem :zubiska:

 

Takže asi dám hlas Mezenskej!!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

46000 pozbieranych hlasov (aj od slovakov) a uz nie je pochyb, ze ho madari idu volit? tak to ma poser, pan statistik s vesteckou gulou :D

 

si fanaticky sovinista, ktory by volil aj fenu komondora nazvanu Ildiko, co na tom, ze v programe by mala len presadenie prava chcat na verejnosti so zdvihnutou nohou, podstatne je, ze je madarskeho povodu. snad bude mat zvysok madarov viac rozumu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov