Skočiť na obsah

NStyling's gallery


NStyling

Odporúčané príspevky

Zdravím som tu nováčik.. Začal som sa zaujímať o webdesign. Prečítal som X článkov no to mi nepomôže. Zistil som, že sa najlepšie učí v praxi.

Pridávam sem moju prvú tvorbu. Webstránku pre posilku.. Má dva rôzne designy..Jeden dokončený a  druhý ešte nie.

Pre informáciu. Motivujem sa len tak, že robím pre niekoho niečo. Aktuálne mám ponuku takú, že návrh na prvú stránku je zdarma. pokiaľ je záujem, dá sa rozmýšľať o obchodovaní :)

 

post-3503-0-68866800-1383076216_thumb.jpg

post-3503-0-14865800-1383076218_thumb.jpg

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok

Ja som narážal na to, že si napísal:

 

Má dva rôzne designy..Jeden dokončený a druhý ešte nie.

 

 

No tak pozriem na jeden (teda prvý), hovorím si "toto je dokončené?" a druhý, kde je toho podstatne viac, "to je ten nedokončený?", tak som sa pre istotu spýtal :D

 

V podstate tomu druhému nie je čo vytknúť na prvý pohľad, možno Footer by som dal ešte trošku nižšie, nech tam nie je dole toľko voľného miesta, ktorá vznikla zrejme kvôli tomu obrázku.

 

Asi by som trochu ešte upravil menu. Skús tým položkám dať nejaké pozadie, ako keby podsvietenie.

Odkaz na príspevok
  • Pred 1 mesiacom...

ten nápis mi ani priveľmi neprekáža, je to niečo ako hlavička na papieri či kdekoľvek, a farbou sa stratí ...
ale čo mi farebne udrelo do očí, je rozdielnosť červeného nápisu reklamy toho zázračného nápoja a ostatnej príjemne tlmenej červenej na stránke ...

možno to zákazník tak chcel, ale ten nápis by mohol byť tón v tóne - nie krikľavá červená, ale tá ostatná, s prímesou tuším šedej ? to je jedno - proste nie tá krikľavá čistá červená, ale podobne výrazná, len v tóne tej tlmenenej červenej.
tie dve farby sa hrozne bijú - už samotná fľaštička nápoja má červenooranžovú etiketu, to je ďalšia červená farba - ten nápis prípadne vo farbe červenooranžovej z etikety ... ?

usporiadanie je prehľadné, obrázky zarovnané, na prvý pohľad celkom ok, až na tú červenú. jemnejšie farby,  tón v tóne ... sú príjemnejšie na pohľad.

Odkaz na príspevok

Chcelo by to čistejší dizajn. S týmto by si bol čávo pred 10 rokmi. Nevravím, že je to zlé, ale súčasné trendy sú trochu inde, aj keď nevyzerajú byť na prvý pohľad moc konvenčne. Skús to trochu zjemniť, odľahčiť.

 

Facebook, Youtube, RSS dole. Logo s menu trochu zväčšiť, je to na sebe moc natlačené, neboj sa pridať trochu pixelov do high, nemáme monitory s rozlíšením 800x600. Pravý stĺpec daj trochu viac ďalej od stredu, pätička možno by mohla byť aj tmavšia.

Odkaz na príspevok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov