Skočiť na obsah

Slovenská futbalová liga (sezóna 2013/2014)


aljak63

Odporúčané príspevky

logo1.jpglogo2.jpg

- SLOVENSKÁ FUTBALOVÁ LIGA 2013/2014 -
(Corgoň liga, 2.liga, Slovenský pohár)

slovan.jpgsenica.jpgtrencin.jpgmyjava.jpgkosice.jpgruzomberok.jpgzilina.jpgmoravce.jpgnitra.jpgdukla.jpgtrnava.jpgdac.jpg


21.sezóna slovenskej Corgoň ligy začne už 12.júla 2013

Ligový titul z minulej sezóny bude obhajovať ŠK Slovan Bratislava

Titul v Slovenskom pohári minulú sezónu získal taktiež ŠK Slovan Bratislava

  • Pridať bod 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak Dukla nam vstupila do noveho rocnika Corgon ligy bravurne vcera druha vyhra,tentoraz nad Kosicami 1:0  :thumbsup: GO DUKLA GO!!! :mexickavlna:

Momentalne sme na prvom mieste (6 bodov)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Bol som po rokoch na futbal na I.ligu. Podbrezova ci tam patri? Je to smiesne ak poviem ze hej. Stadion bol v podstate vypredany 3 krat zasebou - bol Slovan tam bolo 2600, Trencin 2000 a Trnava 2200(200 trnavcanov).  Teda ja som bol na poslednych dvoch zapasov a mne sa tam pacilo. Neboli ziadne nadavky - teraz som sedel o 20 metrov inde a uz tam dochodcovia neboli - vysvetlenie - mam - ti co maju sluch chodia dalej od domaceho fanklubu. Teda na opacnu stranu tribuny a hluchym je to jedno.

 

Trencania maju najlepsich fanusikov a ja im to doprajem - pozbudzovali ich prvy polcas vkuse - druhy az ked sa vratili z bufetu - ale aj tak, vraj ich tam bolo 200 - povedal kamarat. Boli zamrezovani mimo tribuny - policajtov tam tiez bolo viac. 

Inak im ta cesta na futbal trvala  skoro tak dlho ako mne. 

 

http://www.profutbal.sk/ligy/svk1/index.php?rl=16&zapas=369931

 

Na tom videe je asi to co bolo najaujimavejsie - teda vsetko. Poviete si malo - OK - skoda ze Podbrezova nevie hrat futbal.

 

---------

 

co je mi smiesne ze dediny ako Podbrezova, Myjava, Senica ci Zlate Moravce,Ruzomberok hraju I.ligu. Presov nie, dnes ani Nitra?  Pritom na konci su Kosice a Bystrica.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

Nase kluby si odsuhlasili zuzenie ligy na 10 muzstiev. Este sa nevie odkedy to bude v platnosti, ale bude. Iniciatorom bol Slovan. Asi ich nebavi prehravat s Podbrezovou ci Myjavou.

 

Uz to tu raz bolo, a neprinieslo to zelany efekt. Liga sa potom rozsirila na 12 timov prave kvoli Slovanu ktory bol v druhej lige a inak by sa hore ani nedostal.

 

Nieje to dobry krok.

  • Pridať bod 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A ja mu ani nerozumiem.  Ja by slovan vyhodil aj z futbalu nech je pokoj.

 

V Podbrezovej hraju lepsi futbal,maju viac divakov , lepsi stadion. Viac sa snazili. Senica a jej majitel si postavil sam stadion, aj Zilina, ci Myjava aj Zlate Moravce. Aj Ruzomberok.

 

Slovan - co robi len hanbu - tu bude riadit vsetko. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Riadit to Slovan neriadi. Oni to musia odsuhlasit vsetky kluby. Kazdopadne liga o 10 muzstvach tu uz bola a co priniesla slovenskemu futbalu?
Keby vymysleli nejaky novy system (napr. rozdelit to na 2 skupiny, o titul a o zachranu, alebo nieco podobne) tak nepoviem pol slova. Ale idu zavadzat nieco co je uz overene a co nemalo pozitivny efekt.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Je o tom nie clanok,ale nejakaanalyza ,dvovody a pod? Dnes hraju 33 kol a podla mna je nezmysel aby v sutazi sa hralo niekedy dva krat doma a raz vonku a opacne . To nezmysel je. Ale nejake ine dvovody. Ale mne je to jedno - nech si to zuzia aj na 6 klubov - co vyriesia?  Na bystricu ligu nepridem - lebo ma nikdy nezaujimala(nikdy tam nebol) ako kosice.

Iba ak by som to synovi slubil.

 

Pre mna TN,TT,ZA- zilina uz v Podbrezovej hrala ale este v maji si zahra a ju si pozriem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Sucasny system je nezmyselny. S tym suhlasim. Chce to zmenu. Alen nie na taky system ktory tu bol a nepriniesol nic.

 

Mohli vymysliet nieco nove. Napr. jedna z moznosti, nechat tych 12 timov, odohral by kazdy s kazdym po 2 zapasy (doma - vonku teda kazdy 22 zapasov) a potom by sa tabulka rozdelila na polovicu na 2 skupiny. 6 by hrali o titul, 6 o zachranu zase kazdy s kazdym (10 zapasov). Dokopy by hrali 32. Bolo by to spravodlivejsie a atraktivnejsie, zapasy by mali vyssiu kvalitu. Tak to v niektorych ligach funguje uz davno a je to dobry system.

 

Alebo kludn nieco ine, ale nie nieco co nefunguje.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

http://sport.sme.sk/c/7783128/obrovska-drama-neuznany-gol-a-penalty-trencin-vyhral-pohar.html

 

Videl som z toho zapasu 20 minut prveho polcasu - bolo sa na co pozerat. Slusny futbal - musime byt aj trosku viac narocnejsi - inak by som povedal velmi dobry.

 

Senica dole klobuk - to co ta robia pre futbal - a Trencin? Toto muzstvo sme potrebovali - aby sa aj Zilina musela viac snazit(a ostatne muzstva kluby - Presov, Kosice, Slovan:-)).

 

-----------

V utorok do Brezna(Podbrezova) pride Zilina hraju o 16:30 - chcem tam ist - to mam dlho naplanovane ten zapas - ale ak este s Podbrezovou bude hrat aj Senica - pojdem ich pozriet.

 

Pekne blby cas zapasu - inak aj miesto Podbrezova a stadion - mimo cesty...

Kludne si viem predstavit aspon taky stadion ako v Poprade v Brezne a bol by plny - do Brezna sa privalia ludia zo 4 stran(ci zhorehronia - konci Telgartom, ci od Tisovca - Revuca - Rim. Sobota, ci od Hrinovej, ci aj Liptova, ci od bystrici) aj odidu - ale naco je to v Podbrezovej? Tam uz teraz maju velmi slusny stadion.

 

Inak aj v Rimavskej by taky stadion slusal. 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Futbal to bol veľmi dobrý, Trenčín o triedu lepší, ale aj Senica niečo ukázala. Šemrinec v rozstrele vlastnými rukami chytil tri jedenástky. Nie každému brankárovi sa to podarí, detto vo finále.


V utorok do Brezna(Podbrezova) pride Zilina hraju o 16:30 - chcem tam ist

 

Tak fandi poriadne, nech Žilina odíde s výpraskom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Na zilinu som zabudol nebol tam - v piatok som bol v Murani - hrali s Revuckou(1.A trieda). To je moj tim(videl som ich druhy krat).

 

Pekne pocasie, pekny travnik , nezmanipulovany futbal, rozhodca piskal presne -  Domaci su druhy a chcu postupit. 

 

Vecer pretym som pil s utocnikom murana - som mu spominal ze bol som raz u nich(na revucke) a hrali dobre - ze sa mi to pacilo.

 

On ze zajtra snimi hraju a isto vyhraju - o muzstve Murana a ako hraju som nic nevedel,tak chcel sme sa stavili o 20 eur(som povedal snad to nieje dohodnuty zapas).

 

Tak som na to siel pozriet. Muran boli sikovni, boli lepsi - Revucka nemala ziadneho utocnika - keby som tam bol ja aspo na polcas isto by to bolo lepsie(nikdy som nehral na velke ihrisko).

 

Muran bol dobry sikovny - revucka mala do defenzivy velmi,ale naozaja velmi dobru obranu. Aj zalohu. 

 

Tolko tvrdych ale cistych subojov, v takom nasadeni podla mna ani v I.lige neuvidite. CIste suboje - ti hraci sa poznaju,mozno su susedia - nikto si nedovoli - ci sa respektuju - ziadnu hovadinu(zakernost) voci inemu - ale tvrdost ,nasadenie uz z posledneho.

 

Skoncilo to 0:0.  Domaci nespokojni - oni hrat aj vedeli boli sikovni - ale rozhadani - si pocl skoro kazde jedno slovo.

Co si nenahral - tebe naco,   som pocul rozhodcu sa tam vadili - ze kym nezapiskam hrajte a potom a teraz si co piskal z hladiska - z opacnej strany ako zabava. Sme sa otcom u######avali... 

 

Otec v Murani nebol 50 rokov(na futbale) - ci na takomto futbale - ale povedal to nasadenie ho prekvapilo a to okolo pobavilo. Ze stalo to zato.

 

Premna dal jeden obranca tiez asi starsi - lebo dvaja su mi spoluziaci - ale ten jeden dal neskutocny vykon.

Cela obrana bola skvela - kludne o ligu ci dve by na to mali.  Ale  muran sa snazil - tam utoky boli vkuse.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 6 rokmi...

Som si vcera aj dnes pozrel zapasy vsetkych nasich 4 klubov  v poharovej europe. A nebolo to zle. Slovan hral s YB Bern. Maju sancu potsupit. Hrali vcera dobre.  Dnes som si prvu pozrel Trnavu, 20 minut tu okrem vysledku . nic pozitivne som nevidel. Hrali z nejakou dedinou ako Trnava(z Rumunska),ale oni nemaju ziadne skusenosti ani historiu ak Trnava. Tam to bolo najmenej futbalove. Teda keby aj trnava vypadla nieje skoda. Zilina hrala na cypre. Zilina mala jedneho najstarsieho 24rocneho hraca. Nejakeho 23,ale priemer mozno21 rocnych. Vyhrali 3:1 , bolo sympaticke od cypercanov, padli dvaja mlady a hned stary cypercan knemu prisiel,lebo vedel ze ma krce a mu tlacil spicku. V tom teple nieje lahke behat a cypercania tak nebehali ale ak videli tych chlapcov co sa zvyjali v krcochm hned pomohli. Ono spadol zilincan,ale hned mal krce aj cypercan. Dunajska Streda tiez nehrala uplne zle na Partizane. Nechapem naco im je Vera na pravej strane obrany. Nechapem kto ho tam dotiahol. Ten hrac a hral dokonca. Urobil za cely zapas asi jednu dobru vec, a doal vsetko ostatne. 

Zilina, Slovan aj Dunajska Streda hrali, ci mali momenty ze v celku dobre - tam nejaky talent je. Slovan a DS mali samozrejme silnejsich superov,ale sami si skusili ze aj proti nim sa da hrat. Trnava? Tiez to maju vo svojich rukach.  Cesi hrali tri zapasy a maju asi minus jeden gol, my 4 a mame plus jeden gol. Je to zaciatok sezony, a hra sa proti slabsim druzstvam. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 11 mesiacmi...

Dnes vyhral Slovan nad Ferencvarosom. Ja som pozeral kym nedostali gol. Rad by som videl ako Slovanisti dali gol, lebo si to ani predstavit neviem. Slovan patri medzi moje najmenej oblubene slovenske kluby, ale dnes som im fandil(ci drzal prsty), chcel aby vyhrali. Co som ja videl bol bojovny zapas, prvy polcas lepsi ferencvaros a druhy to bolo vyrovnane. Dostali gol, ...ale potom dali dva, za to Slovanistom gratulujem.

Tu je zostrih. to co medvedev nedal, este Slovanisticke goly som nevidel.

https://www.youtube.com/watch?v=4aABuiiRX60

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 7 mesiacmi...

O chvilku idu penalty. A brankara menil minutu pred koncom. Ja by som urobil to iste. Chovan to je nenormalny brankar. U nas  z rocnika 2007 bol jeden sikovny a potom dalsi ktoremu sme sa smiali. Aj ten sikovny aj ten co sme sa mu smiali, lebo robil chyby pod tlakom. Obaja su lepsi brankari ako Chovan. 

Nahradny brankar nechytil nic. Ale ten Chovan to je nieco nepochopitelne. Ci aj obaja brankari, dnes Weisovi trenerovi nevyslo nic. A je mi to luto.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Dnes hrali futbal. Namiesto Skriniara tam bol na stoperovi revucan Goymber. Ale ozaj dnes prvykrat po 10 rokoch som ich videl hrat futbal. Najlepsi bol Haraslin.  Mne sa na Haraslinovi najviac pacil ten hod autu.  Ten gol velmi dobre.

Ak budu hrat ako dnes budu mat vypredany kazdy stadion na Slovensku aj proti Andore. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov