dead Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Chcel by som si urobit vlastne DVDMam polhodinove video 1920/1080 vo formate mp4, viem ze existuje more produktov na konvertovanie mp4 do formatu dvd disku, ale mal by som nejake specificke poziadavky, nakolko ide o koncert. -Chcel by som na mojom novom DVD vytvorit kapitoly z jednotlivych skladieb. Viem ze existuje moznost vopred nastrihat to video, ale neviem ci by to nemalo vplyv na plynulost prehravania. Mam DVD rekorder s HDD /Panasonic DMR/, daju sa tam uplne lahko vytvorit kapitoly, ale ma iba analogovy vystup. -Ked uz je to vstupne rozlisenie 1920/1080, chcel by som, aby bolo aj na vystupe. Viete poradit nejaky soft?
sahara Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 u jedného pána som videl nejaký software Sony, ale na názov ďalej si nespomeniem. vyzeralo to dosť schopne.
Darkman Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Chcel by som si urobit vlastne DVD -Ked uz je to vstupne rozlisenie 1920/1080, chcel by som, aby bolo aj na vystupe. Toto sa neda. Video DVD standard nepozna Full HD, max 576i (720 × 576 /25 fps) alebo 480i (720 × 480 /30 fps).Vytvorenie kapitol zvladal tusim aj nero, ale neviem ako by si poradil s mp4.
dead Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 ok, to ma nenapadlo, urobim to 720 x 576 a potom uvidim, co sa s tym da robit
D'Ady Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 skus pozriet "ConvertXtoDVD", myslim ze by mohol splnat tvoje poziadavky (uvodne titulky, kapitoly,...)akurat netusim, preco to chces konvertovat... :D
dead Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Ten ConvertXtoDVD vyzera ozaj dobre, vyskusam, vdaka. K tej otazke. Na youtube je spusta dobrych koncertov a je niekolko dovodov, preco chcem par z nich dostat na dvd.-Vacsina z nich na DVD ani nevysla-Mam sice 2 pripojenia na net, ale jedno z nich s obmedzenym datovym prenosom /mobilny orange internet/ a druhe wifi od kamosa, sice neobmedzene, ale pomalsie-Strcit disk do prehravaca je pohodlnejsie ako zapinat pc a format mp4 asi neponuka vytvaranie menu a kapitol /pri hodinovom koncerte sa to ozaj hodi/ -A teraz ten najpodstatnejsi. Mozem pozerat DVD a zaroven pisat na forum :)
D'Ady Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 ja som vcera prisiel na najpodstatnejsi dovod - moj DVD prehravac nezvlada mp4 :(
dead Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 no, ja sa ti musim podakovat za tip, ten soft splna presne to co som ocakaval a prvy koncert uz tocim na kotuciku :)
Recommended Posts