aljak63 Posted December 16, 2013 Author Share Posted December 16, 2013 ...::: OSEMFINÁLOVÉ ZÁPASY :::...1.zápasy: 18./19. & 25./26. február 2014odvety: 11./12. & 18./19. marec 2014Manchester City FC vs. FC Barcelona. Olympiacos FC vs. Manchester United FC. AC Milan vs. Atlético Madrid. Bayer 04 Leverkusen vs. Paris Saint-Germain FC. Galatasaray SK vs. Chelsea FC. FC Schalke 04 vs. Real Madrid CF. FC Zenit Saint Petersburg vs. Borussia Dortmund. Arsenal FC vs. FC Bayern Munich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Citizens vs. Barcelona? Nooooo :) Ešte zaujalo Arsenal vs. Bayern, ostatné dvojice sa mi osobne nezdajú až také zaujímavé. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Atletico - AC je tiež dobry zapas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted March 20, 2014 Author Share Posted March 20, 2014 ...::: Prvé osemfinálové zápasy Ligy majstrov :::......::: Odvety osemfinálových zápasov Ligy majstrov :::...Postup do štvrťfinále Ligy majstrov si vybojovalo týchto 8 klubov:Bayern Munich, Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Manchester United, Atlético Madrid, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund. Žreb štvrťfinále Ligy majstrov je na programe 21.marca vo švajčiarskom Nyone Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted March 21, 2014 Author Share Posted March 21, 2014 ...::: ŠTVRŤFINÁLOVÉ ZÁPASY :::...1.zápasy: 1./2. apríl 2014odvety: 8./9. apríl 2014 FC Barcelona vs. Atlético Madrid. Real Madrid CF vs. Borussia Dortmund. Paris Saint-Germain FC vs. Chelsea FC. Manchester United FC vs. FC Bayern Munich 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted April 9, 2014 Author Share Posted April 9, 2014 ...::: Prvé štvrťfinálové zápasy Ligy majstrov :::... ...::: Odvety štvrťfinálových zápasov Ligy majstrov :::... Postup do semifinále Ligy majstrov si vybojovali tieto 4 kluby: Bayern Munich, Chelsea, Real Madrid a Atlético Madrid Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted April 11, 2014 Author Share Posted April 11, 2014 ...::: SEMIFINÁLOVÉ ZÁPASY :::...1.zápasy: 22./23. apríl 2014odvety: 29./30. apríl 2014 Real Madrid CF vs. FC Bayern Munich. Atlético Madrid vs. Chelsea FC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Real vytrel Bayernu kocúra. Mníchov takýto debakel od španielskeho mužstva hádam ani nepozná. Podľa štatistík Bayern bol aktívnejší prakticky vo všetkom, ale Neuer je ešte asi stále na péenke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funebrak Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 No a ja len este dodam,co zabudol Axel napisat,ze Pepe dostane pravdepodobne vypoved :zubiska: Real je vo Finale Ligy Majstrov :mexickavlna: :winner_3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Rozmýšľam prečo by Pepe, obranca Realu, mal dostať výpoveď, ale ty si zrejme mal na mysli Pepa Guardiolu. To je Pep a nie Pepe, ty Pepo :smilieee: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Pep či Pepe, ani u jedneho nie je dôvod na vypoveď. Nemecky titul, semifinale LM, finale nemeckeho pohara (ešte sa len bude hrať) to ťažko nazvať neuspechom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funebrak Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Rozmýšľam prečo by Pepe, obranca Realu, mal dostať výpoveď, ale ty si zrejme mal na mysli Pepa Guardiolu. To je Pep a nie Pepe, ty Pepo :smilieee:No mal som na mysli trenera Bayernu :zubiska: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted April 30, 2014 Author Share Posted April 30, 2014 ...::: Prvé semifinálové zápasy Ligy majstrov :::......::: Odvety semifinálových zápasov Ligy majstrov :::...24.mája 2014 nás v portugalskom Lisabone čaká madridské finále: Real Madrid CF vs. Atlético Madrid 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Ja som si prial Atlético Madrid. Finale si pozriem. Moze to byt velmi dobry futbal. Barcelona ani mna nebavila.Nazivo som videl Sevilu s Granadou a to bolo uplne nieco ine. Iste ma zachvatila aj atmosfera na stadione - ale ten futbal bol rychly ,presny - strasne vela striel - a momentov,na co sa dalo pozerat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Finále môže byť zaujímavý zápas, pri aktuálnej forme by som mierne favorizoval Atlético, ale fandiť budem samozrejme Realu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted May 24, 2014 Author Share Posted May 24, 2014 ...::: Finále Ligy majstrov :::...A je rozhodnuté! Víťazmi Ligy majstrov 2013/2014 sa stali:- Real Madrid CF - Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 to je mi teda zakončenie skvelého dňa :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Mal som to zapnute ale pred telku som sa ulozil az v 80minute a na konci som chcel aby Real vyrovnal. - Chcel som vidiet este dalsie minuty. Real bol lepsi a zasluzene vyhral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Dobrý zápas, Real sa v závere tlačil na bránu Atlética ako sviňa do válova, gól bol otázkou času, keby Bale aspoň raz poriadne kopol do lopty, tak 1:1 mohlo byť už oveľa skôr. Di María dobrý výkon, a Benzemu kebyže nestriedali tak ani neviem, že hral :D V predĺžení Atlético úplne odpadlo, prehra preň je dosť krutá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts