Skočiť na obsah

freesbe

Odporúčané príspevky

po prvé, malá pripomienka: je to reklama na vlastnú zárobkovú činnosť, a na to tu slúži Inzercia, a v Pravidlách na Fóre je to zakázané.

 

po druhé, keď tu táto téma zostane aspoň na chvíľu, zostáva len kvôli tomu, aby sme mohli to video ohodnotiť, keď už ho tu prezentuješ.

 

takže k samotnému videu:

to, že ako čítam inde, zabiehaš web na adrenalínové športy a e-shop, ok.

to, že tam niekto lieta a skáče na padáku, neznamená, že je to adrenalínové video.

 

je zaujímavé len pre tých mladých ľudí, ktorí sa v tom videu uvidia, ostatným v dnešnom dumpingu videí na youtube nepovie nič, nie je originálne a nespĺňa predajné účely / s predpokladom, že vzniklo ako jedno z propagačných videí pre tvoj web /
 

k samotným umeleckým a remeselným kvalitám videa nie je veľmi čo dodávať, kamera a strih jednoducho amatérske, zopár použitých efektov odpozorovaných evidentne z množstva iných videí podobného typu ...

 

pri marketingu / dizajne / filme treba byť originálny a nápaditý, vtedy si iný ako konkurencia a upútaš budúcich klientov.

v dnešnej dobe totiž bohužiaľ vie zapnúť kameru a softvér takmer každý.

 

toto nie je kritika pod čiernu zem, ale skôr námety na skvalitnenie propagácie tvojej práce a podnikania ... a výroby budúcich videí.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V prvom rade by som ti chcel poďakovať za tvoj názor. Kritiku beriem úplne v pohode a poučím sa z nej. Však veď každý raz začínal ako začiatočník. Ešte že mám len 21, takže mám dostatok času na progres ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to video az tak adrenalinove nie je ;) ale zostrihane je celkom slusne, niekolko strihov sa mi tam vyslovene pacilo

zaver so stastnym pristatim je sice trochu klise, ale hodi sa tam (lepsie ako sanitka :D )

neviem, ci si hudbu nasamploval sam, ak nie, pozor na autorske prava, inak sa tam celkom hodila

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 rokmi...

Chcem sa spýtať ohľadne autorských práv na to že ak niekto uverejní video bez vedomia nakrútených na nejakom verejnom videoportáli a nakrúteným sa to nepáči a chceli požiadať odstránenie ale nemajú dosah na osobu ktorá to tam uploadla... Video môže vymazať ten uživáteľ ktprý ho tam pridal... Dá sa s tým niečo robiť? Hlavne keď ten videoportál patrí zahraničiu teda ani nevieme kto je kompetentný admin.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vratim k prvemu prispevku:

 

video mi nepride zle, strih je fajn, kameru pri zoskokoch padakom prilis ovladat clovek nemoze, rovnako ak je niekde primontovana. Vadili mi tie trapne gesta rukami toho chlapca, inak nemam fajn.

 

minule som prave robil svoje prve video a nejde zrovna o lahku zalezitost :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ak niekto uverejní video bez vedomia nakrútených na nejakom verejnom videoportáli a nakrúteným sa to nepáči a chceli požiadať odstránenie (..) Dá sa s tým niečo robiť? Hlavne keď ten videoportál patrí zahraničiu teda ani nevieme kto je kompetentný admin.

 

Čo, nakrútili ťa v nejakej chúlostivej situácii? Kontaktuj prevádzkovateľa portálu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nejde o mňa. Kamarát sa pýtal mňa. Práve o to ide že kto je prevádzkovatel a keď to je medzinárodný videoportál tak aké sú tam šance? Neviem o aké video ide lebo ak by išlo o niečo čo porušuje pravidlá dá sa označiť ako nevhodné kliknúť.

 

Takže ako príklad dám modelovú situáciu. Niekto dá na youtube video na ktorom ste alebo má nejakú spojitosť s vami a neželáte si aby to tam bolo... Ale neviete kto ho tam dal... A admini sú voľakde v amerike denne im píše stotisíc ľudí a ešte ani po anglicky nevieme... Dá sa niečo alebo mu môžem povedať že s tým nič nenarobí?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Treba písať jasne a stručne. Vysvetliť kde je problém. Nezabudnúsť priložiť odkaz na inkriminovaný obsah. Mne raz odpísali priamo z Google, behom asi dvoch hodín, čo som im ja napísal. A predpokladám, že im tiež denne vypisuje veľa ľudí.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Sa divím lebo na slovenskom či českom videoportáli ešte pochopím ale zahraničie tomu som nikdy neveril že by odpísali...

 

Otázka: Aký program (freeware) by ste odporučili keď chcem spraviť toto: Mám 3 videá ktoré by som chcel osekať že napr. nech to upravené začne od 0:45 sekundy toho pôvodného a nakoniec tie videá spojiť do jedného.

 

Na XP bolo také že Windows Movie Maker tam sa to dalo ale na týchto sedmičkách a vistách to neviem nikde nájsť... Aj v Nero 7 to bolo ako súčasť ale na nič novšie ako XP to už nejde nainštalovať skúšal som aj funkciu na Win7 že inštalácia v XP móde ale nezobralo to. Takže nejaký jednoduchý program nepoznáte? Nemusia byť efekty a čojaviemčo len strih a spojenie videa to mi stačí.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

UTFG

 

Možno ste si všimli, že Movie Maker nie je súčasťou systému Windows 7. Program je súčasťou balíka Windows Essentials, ktorý je možné bezplatne stiahnuť a ktorý obsahuje aj nástroje na prácu s fotografiami, odosielanie okamžitých správ, prácu s e-mailom, pripájanie k sociálnym sieťam a ďalšie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Kde a ako sa dá stiahnúť to oné aby fungoval movie maker na tieto menované OS: Win7, Win8, Vista Business

 

Dajte presný návod ale tak aby som to aj zvládol a pochopil. Alebo dajte nejaké freeware z toho stahuj.sk kde sú také programy ale neviem ktorý je na to.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ano tomasko, slusnostou sa clovek dostane dalej, hlavne ked nieco ziada. Ak na pripomenutie zakladnej slusnosti reagujes takto, tak skutocne necakaj, ze ti ktokolvek teraz s niecim bude pomahat. Mas cez 30, zacni sa chovat ako chlap a nie ako rozmaznany pubertiak.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomáš si odfukne a pochopí sám, že poprosiť nie je nič ťažké. ani poďakovať. že je to prirodzené a niečo, čo je prezentáciou seba samého.

 

vráťme sa tu k téme o Tvorbe videí. 

 

ďakujem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov