Skočiť na obsah

Diéty - nová postava do plaviek


PeterS

Odporúčané príspevky

svojho času som sa zaujímala o jednu podobne v reklamách propagovanú liečbu, okrem toho niekoľkokrát za posledných 20 rokov o pár v desiatkach reklám propagovaných zázračných výrobkov na chudnutie - ale v prvom rade u známych magistrov v lekárňach.

tí majú zvyčajne prehľad, často priamejší od svojich klientov, než lekári

 

okrem toho tú diétu netreba rozvážať až domov a kupovať za drahé peniaze, pretože celý text reklamy je založený na tom, na čom všetky úspešné diéty :


- zníženie príjmu kalórií, podľa zdravotných možností primeraný pohyb, a pravidelné stravovanie 4 - 5 krát denne, aby telo nikdy nehladovalo a nemuselo si robiť zásoby.

 

žiadna divotvorná krabička k tomu nie je potrebná, ani dovoz jedla domov, to zvládne každý doma a lacnejšie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Žiadna krabičková strava, ktorú tu vôbec nie "nenápadne" propaguješ,

neurobí z teba modela, za ktorým sa budú otáčať všetky baby bez ohľadu na svoj vek a miery. :smile2:

Snaha schudnúť musí vychádzať z hlavy a každý jeden, kto chce nejaké to kilečko zhodiť

si určite nepomôže IBA predraženou stravou dovezenou v krabici. :nienie:
 

Diétu doručujeme denne, vždy na deň dopredu. To znamená že v nedeľu na pondelok, v utorok vám doručíme diétu na stredu; v stredu vám dodáme jedlo na štvrtok, vo štvrtok na piatok a v piatok obdržíte jedlo na sobotu.

 

Takže ... kde je problém cestou z roboty skočiť do obchodu /a nákupné centrá majú otvorené naozaj dosť dlho/, urobiť si väčší nákup, doma si stravu pripraviť, "nakrabičkovať" a na druhý deň si ju doniesť do roboty pod pazuchou?! :neviem:

 

Ale ... lenivý človek sa bude vyhovárať na množstvo práce a nedostatok času,

a ten, ktorý chce "na svojom nápade zarobiť", bude na všetky strany písať "duchaplné dotazy".

 

Nič v zlom, ale pri čítaní takých príspevkov mám rovnaký pocit ako pri predajcoch cez telefón. :angry:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Ešte pred 3 rokmi som bez problémov držala 50 - 52  kíl a nosila som 36 - 38; stačilo mi neprežierať sa a 2x do týždňa si zacvičiť, v lete plávať každý pekný deň...

ale v posledných 2 rokoch som napriek dostatku pohybu, napriek zdravej strave (väčšinou), nabrala 9 kíl a nijako sa ich neviem zbaviť. nezbavila som sa ich ani keď som intenzívne cvičila 4x do týždňa. Je pravda, že nedávno som mala úraz, tak pohybové aktivity museli bokom, ale je to do zlosti. Blbý tuk! Aj vo voľných šatoch vyzerám hrozne, niekedy naozaj neviem, čo na seba, ešte pred 3 rokmi som tento problém nemala a bolo celkom fuk, čo som si odela.

jediné pozitívne, čo som dosiahla, bolo, že obsah vnútorných tukov (cholesterol a pod.) sa mi znížil z 34 na 31, ale mňa by potešilo, keby aj tie špatné vankúšiky, čo sa mi všade nalepili, zmizli.

Hladovka mi nerobí dobre, mám nalačno nízky cukor. Skúšala som ryžovú diétu, vydržala som to 2 dni, nebolo mi z toho dobre. Skúšala som aj ovocnú, ale to ešte v prvý večer mi bolo všelijak, len dobre nie.

Mala som aj Lipoxal (nie ten nový, ešte ten starý), ale z toho mi párkrát bolo tak blbo, že starý mi raz skoro volal záchranku, a to nie som nejaká cimfrlína, čo sa hneď zloží. Tak som s tým prestala, také stavy naozaj nepotrebujem.

Ked pôjdem najbližšie do lekárne, popýtam sa na ten bellasin, vraj to obsahuje guaranu, zelený čaj a výťažok z ďateliny, ktorý by mal vyrovnať hormóny, uvidím, čo mi povedia. Ale vraj aj čili-papričky sú dobré, vraj podporujú rozklad tukov.

Ale zasa nemienim kvôli chudnutiu dôjsť do takého stavu, že prídem o zuby, oplešiviem a ochoriem. Predsa len radšej budem tlstá a zdravá, s vlasmi a zubami, hoci ten blbý tuk ma pajedí a pajedí ma, že ešte pred pár rokmi ma telo poslúchalo, a teraz nie. Keby mi teraz Truhlo šplechol do ksichtu, že čo mu mám čo hovoriť, lebo som tlstá a škaredá, ako to povedal dajakej bývalej nadriadenej v Prahe, tak by mi iné neostalo, len mu prikývnuť s tým, že tlustý lidi taky lidi a Pánbu je má taky rád...

Takže aké z toho plynie poučenie?

Treba zdravo jesť, mať dostatok pohybu, a ak ani to nepomáha, tak potom naozaj neviem. Asi sa zmieriť s tým, ako človek vyzerá, zvýrazniť to, čo je na ňom krajšie a možno si okolie potom nevšimne tých tukových vankúšov...? či...?.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Bellasin? to ma pomahat pri znizeni hmotnosti? podla popisu ti to skor len prida na energii pri cviceni.

Samozrejme ze bez cvicenia to nejde, to  sa snazim aspon 2xtyzdna, bud teda posilnovna alebo aspon bicykel/beh.
 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vraj to napomáha aj hormonálnej rovnováhe. Pre tety vo veku ako som ja už aj toto zohráva nemalú úlohu pri telesnej hmotnosti (konkrétne ten výťažok z ďateliny). Guarana má podobné účinky ako kofeín a zelený čaj zas obsahuje antioxidanty, ktoré brzdia starnutie. Pýtala som sa na ten výrobok v lekárni a povedali mi, že dosť ľudí z toho schudlo.

 

 

Bellasin? to ma pomahat pri znizeni hmotnosti? podla popisu ti to skor len prida na energii pri cviceni.

Samozrejme ze bez cvicenia to nejde, to  sa snazim aspon 2xtyzdna, bud teda posilnovna alebo aspon bicykel/beh.
 

Ja osobne pohyb potrebujem, lenže aj mesiac po úraze mám obmedzenú pohyblivosť, stále tam cítim napätie a akoby mi tam niečo zavadzalo a v noci sa niekedy budím na bolesť. Takže na cvičenie vo fitku ešte furt môžem zabudnúť. A ani počasie mi nepraje, lebo som rátala s tým, že keď bude teplo, tak budem chodiť po robote plávať na jazero. Zatiaľ aj na to môžem zabudnúť. Ale zvládam cvičenie na točni, tam členky nie sú moc namáhané, tie sú v rovnakej polohe po celý čas. :)  takže aspoň niečo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 rokmi...
  • Pred 3 mesiacmi...

Hm, vždy som si vravela, že ja keď budem mamička, tak si dám záležať na postave, nech som sexi mamička pre oteckov, ehm, pre manžela, vlastne hlavne pre seba :D

A houby, som rozkysnutá, a vďaka corone mám stále dôvod na odkladanie chudnutia.

Pôvodný plán bol na apríl schudnút do plaviek, pretože sme sa chystali na pobyt do Tatier, kde je veľké wellness centrum. Tak však nech nejak vyzerám, nech je manžel pyšný. Prišla corona, tak samozrejme sa chudnúť nedá, teda slabá motivácia keď sa pobyt zrušil.

Mám nový target, v júni máme ďalší pobyt, kde idú tri ďalšie mamičky, tak si budeme porovnávať ... schopnosti detí a tak.

No, neviem či to stíham. A možno odložíme pobyt na zimu :zubiska:

U mňa je to hlavne o pohybe. Samozrejme sa dá aj strava upraviť, veď jem za dvoch. Hm, stále odkedy som bola tehotná, a to už vlastne asi nemusím :hmmm:

Takže korčule mám pripravené, už len čakám na tú správnu chvíľu.

Kde sú tie časy keď som športovala každý deň....

 

Takže čo som tým chcela povedať? Gro je strava, dôležitý je aj pohyb.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov