Skočiť na obsah

Výškový rozdiel medzi partnermi


flora

Odporúčané príspevky

trinita tebe pripada normalne ked je zena vyssia ako jej muz? :hufi: No ked je to opacne to beriem, ale toto? :zubiska:

 

funo funo ... nech je dievčinka vyššia ... čo tam po tom ... 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vzťah dvoch ľudí je určite o ničom inom, ako je pár centimetrov "hore-dolu", ale ...

... toto sa dá napísať až po prežití viac rokov života a po rôznych životných skúsenostiach.

Tiež sa mi možno ľahšie píše, pretože žiadneho partnera nehľadám a môžem sa obzerať už iba za minulosťou.

 

Ako kolega, priateľ, kamarát ... to by mi muž vzrastom nižší ako ja nevadil, ale ako partnera ...  

... v období, keď by som sa po nádejných partneroch ešte iba obzerala, s veľkou pravdepodobnosťou by som bola muža nižšieho vzrastu prehliadala, muž s výškou pod 165 cm by sa nebol dostal "do môjho zorného poľa", takáto výška sa mi zdá pre muža naozaj "podpriemerná".  Vždy som akosi podvedome od muža očakávala, že bude ochrancom, oporou ... a to sa mi akosi snúbilo aj s postavou.

Môj životný partner bol cca o 15 cm vyšší ... ale že by práve ten, podľa "mojich kritérií" prijateľný  výškový  rozdiel bol zárukou šťastného manželstva sa veru povedať nedá. U mojich rodičov bol značný výškový rozdiel, mamina patrila k malým osôbkam, mala cca 156 cm, zatiaľ čo tato patril k tým vyšším mužom ... bol medzi nimi výškový rozdiel hádam aj tridsať centimetrov, čo už je naozaj dosť, ale im ten veľký rozdiel evidentne  nikdy nevadil.

Ak by som to mala zhrnúť, napriek tomu, že pre spokojný život je dôležité všeličo iné a určite to nie výška partnera, mne by výškový rozdiel v neprospech muža vadil a asi by muselo pretiecť veľa vody, kým by som nižšieho partnera dokázala brať "všetkými desiatimi".

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

aj Hana Zagorová kedysi spievala:

Proč nejsi větší...

Proč nejsi větší aspoň o pár cenťásků...

v dobe keď to bolo hitom socialistického éteru sme si robili z toho srandu že či je ten text o výške alebo o inom rozmere ;)

 

a aby som aj niečo k téme. poznal som kedysi jednu celkom peknú dievčicu, aj fajn povahu mala, ale bola vysoká cez 190 cm. a ani pri najlepšej vôli som si nedokázal predstaviť že by som mohol fungovať z babou vyššou o takmer 10cm. jednoducho tých desať čísel predstavovalo pre mňa príliš veľký rozdiel. pritom ona párkrát naznačila že jej by to až tak nevadilo, aj keď možno to bolo tým že tak vysoká baba má hádam aj trochu problém nájsť výškovo primeraného partnera :zubiska:

rovnako vysoká (prípadne o centimeter, dva vyššia) partnerka by mi až tak nevadila, ale 10cm a viac už je pre mňa problém.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no, vidím že s názorom že vo vzťahu na výške nezáleži som tu prudko osamotená, idem sa hanbiť do kúta... predpokladala som, podľa toho, koľko stretávam párikov, kde žena je vyššia ako muž, že nás tu bude s týmto názorom viacej

ale ja stále trvám na tom, že +10 cm z chlapa automaticky nerobi ani hlavu rodiny, ani lepšieho samca, ani bezpečný prístav, ani partnera na celý život

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale ja stále trvám na tom, že +10 cm z chlapa automaticky nerobi ani hlavu rodiny, ani lepšieho samca, ani bezpečný prístav, ani partnera na celý život

 

tak to vidím aj ja.

mám kolegyňu, ktorej sa páčia iba takí veľkí, vyskokí chlapi. Aj manžela má takého veľkého chlapa.  Povedala, presne, že má ten pocit ochrany.  

 

Ja som to myslela aj tak, že na niektorého nízkeho chlapa sa pozerám ako na " malého", prehliadnem ho, je nezaujímavý.  A trebárs o chvíľu vidím presne rovnako nízkeho muža a ten sa mi nezdá tak nízky, ani na neho nepozerám ako na "malého" a zdá sa mi zaujímavý, napriek tomu, že som od neho vyššia.  

Jasné že žiadne centimetre sa tam nezmenili, ale že sebavedomie a prejav a bezprostrednosť urobia veľa.

To ako ten chlap vidí sám seba. Ak sa on cíti "krpec" tak ním aj bude. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale ja stále trvám na tom, že +10 cm z chlapa automaticky nerobi ani hlavu rodiny, ani lepšieho samca, ani bezpečný prístav, ani partnera na celý život

však to ani nikto netvrdí, ale pár kde je chlap výrazne nižší aj tak vyzerá zvláštne, povedal by som že skoro až nesystémovo :zubiska:

no určite väčší problém ako vyššia partnerka by pre mňa bol keby mala partnerka viac kíl ako ja ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

Moja snubenica ma 155 cm, ja mam 190cm. A nikdy sme s tym nemali problem a ona velmi zriedka nosi vysoke topanky. Videl som uz aj vyssie rozdiely. Ja neviem mne to skor pride roztomile. Pocul som ze muzi si hladaju zeny podobne svojim mamam. A moja mama je tiez nizkeho vzrastu. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mala som spolužiakov tvoriacich pár: ona bola asi po pol hlavy vyššie, a možno bola aj ťažšia ako on. On bol tak priemerne vysoký, nebol nijaký štupeľ, a nebol ani chudý, ani tučný, ona bola taká, ako to povedať, pevne stavaná. Ked ju šiel odprevadť na internát a lúčili sa, tak sa postavilio tak, že on stál čelom z kopca, a vtedy vyzeral o kúštilinček vyššie...po škole sa aj zobrali, ale netuším, ako ldho spolu vydržali a ako im to klapalo.

A iný párik, ona tak 165n a on dtto, a ona vždy ked mal dakto na jeho adresu poznámky, tak zahlásila "malý tělem, velký duchem". Niečo na tom bolo, bol to nielen dobrý chalan, ale bol aj veľmi šikovný a úspešný.

Osobne uprednostňujem, ak je chlap vyšší, hoci ak by Amor zapracoval, neviem, či by som pozerala práve na výšku.

Ale tak ma napadlo: Tuším aj u čiernej vdovy a iných pavúkov je samička väčšia od samčeka, tak prečo by to malo inde vadiť. :crazy:  

Láska je láska :nausta:  či...?

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov