Jump to content

IPS Social Suite (4.0)

Sniper

Recommended Posts

Posted

Ďalšia veľká aktualizácia bude verzia 4.0, ktorá definitívne opustí vlastnosť fóra a bude vyzerať skôr ako sociálna sieť. To prinesie niekoľko výrazných zmien, vrátane dizajnu. Ešte sa uvidí čo z toho bude.

Viac informácií nájdete tu (angl.)

Posted

to bol len eufemizmus. vedomé zmenšenie vydesenia.

v skutočnosti som zostala primrazená.

veľmi.

nie. toto sa mi nepáči ani trochu.

Posted

bude záplava statusov? brrr... :blink:

Posted

Skôr ako za rok, to tu určite nebude.

A určite nebude z toho druhý Facebook. Skôr si myslím, že všetky aplikácie (fórum, blogy, fotogaléria atď) budú viac prepojené.

Posted

Osobne si myslím, že to také strašné nebude. Ide o to, že technológie sa stále zdokonaľujú a aj Social Suite bude nanovo nakódovaná, čím portál (a kód) bude krajší, lepší, výkonnejší...

• Upvote 1
Posted

Podľa toho čo čítam na blogu developerskej spoločnosti, tak veľa vecí bude nanovo naprogramovaných a oveľa efektívnejšie, tak upgrade určite bude užitočný. Nakoniec, niekto, kto začínal s programovaním, niekedy koncom minulého milénia, tak dnes určite má oveľa viac skúseností ako vtedy (hovorím o tvorcovi tohto fóra), čo využije pri novom software. Osobne som dosť zvedavý ako to celé bude vyzerať. Aj keď to bude mať zrejme bližšie k sociálnej sieti, tak problém by to byť nemusel, klasické diskusné fóra sú dnes niekde tam, kde je aj WindowsXP. Sú stále dobré, ale predsa len už trochu zastaralé.

• 6 months later...
Posted

Videl som obrázky, ako by mal vyzerať nový dizajn. Pekne.

Posted

zatiaľ nič viac, nakoľko sa to chystá byť sociálna sieť ?
veľmi dúfam, že nie veľmi, trošku stačí.

Posted

Neviem, možno viac, možno menej, dôležité je, že skin bude responzívny, teda automaticky sa prispôsobí podľa potreby tabletu alebo mobilu, čo považujem za veľké plus a viac menej za potrebnú vec v dnešnej dobe. Dokonca aj admin tak bude fungovať :D

• 9 months later...
Posted

Upgrade na IPS 4 bude.

Keď sa mi bude do toho chcieť, tak bude.

• 2 months later...
Posted

Takže už nejaký ten mesiac (ak nie viac, neviem) je k dispozícii IPS4 preview, kde si môžete pozrieť ako bude zhruba Fórum vyzerať v budúcnosti.

Treba mať však na pamäti týchto pár vecí, ktoré ovplyvnia prípadný upgrade tohto Fóra:

1. Preview je len preview, finálna verzia často vyzerá inak, môže sa aj vzhľad zmeniť
  2. Finálna verzia sa môže objaviť aj až za rok, dokonca aj potom sa čaká na nejaké ešte 2-3 minor vydania, pokým sa aktuálna verzia nainštaluje na live fórum
  3. Axelovi sa bude musieť chcieť spraviť upgrade (keďže bežíme na zhruba rok a pol starej verzii, tak vidíte ako sa mi chce)
  • 7 months later...
Posted

Jedna z vecí, ktorá pre IPS4 výrazne nahráva je tá, že nové fórum je plne kompatibilné pre mobilné zariadenia, čo sa týka zobrazenia. Ako je známe, Google začal uprednostňovať weby, ktoré sú 100% responzívne a z toho dôvodu by som dôrazne odporučil prechod na IPS4.

• 10 months later...
Posted

ukážka najnovšej verzie IPS4 do budúcna - je to stále Fórum! :)

vývoj ide dopredu, to nezastavíš ... : )

terajšia verzia fóra IPS3 sa stáva mierne zastaralou, pomaly sa bude stávať nekompatibilnou s kdejakými novinkami v technológiách, ale ešte máme v talóne upgrade na verziu IPS 3.5.9 - čo sú zmeny, ktoré takmer nezbadáme.

dobrá správa je teda, že terajšia - teda v najbližšom čase upgradovaná verzia IPS3 nám potom ešte hodnú chvíľu vydrží :)

-----

výhľadovo je tu verzia IPS4 - a ďalšia dobrá správa je, že táto verzia IPS4 nemá priveľa spoločného s nejakou sociálnou sieťou, ako sa na počiatku písalo a čo sa nám nepáčilo : )

je to stále fórum vo fórumáckej podobe, len so zopár menšími zmenami, a bude plne kompatibilná s kdečím, kdejakými mobilmi a OS a podobne  - a zdá sa, že kto má rád fóra, a tento typ fór nájdete po svete kdekade, teda kto má rád fóra, tak rád fóruje (a takto sa vyjadrili zrejme aj ďalší užívatelia tohto typu fór) - a nepotrebuje na fóre nutne sociálnu sieť : )

v každom prípade to má čas, a aby sme mali predstavu, ako asi bude vyzerať, tu je:  https://invisionpower.com/forums/

ešte jedna dobrá správa je, že vzhľadovo sa dá prispôsobiť vzhľadu terajšieho fóra ... keď budete mať čas, popozerajte ... toto je vážne verzia, ktorá nevyplašila ani mňa ... a to je čo povedať :)

• 10 months later...
Posted

Testovala sa kompatibilita Fóra 3.4.x a PHP 7.1.x (možno niekto postrehol, že väčšina stránok vyhadzovala bielu stránku)

Nedali sa zobrazovať profily, kategórie, zápisy v Blogoch, fotky vo Fotogalérii a čo je najhoršie, ani hry. Akurát chat išiel.

Fórum 4.1.x tieto problémy odstráni. Ak sa nespraví upgrade fóra, tak toto fórum bude plne funkčné dovtedy, dokedy bude na serveroch PHP 5.6.x. Predpokladám, že by to mohlo byť najviac 10 rokov. To tu priemerný vek bude cez 50 rokov, niektorí tu budú mať cez 80,  takže to tu porád môžme otvoriť klub dôchodcov.

Posted

malé OT: to mi len tak napadlo:

ale furt sa hovorí, že je dobre, keď dôchodcovia idú s dobou, a takí dôchodcovia potrebujú vykecávať ešte viac, a taký klub dôchodcov, skutočný, býva hrozný - ľudia, to by ste neverili

/moja mama tam nechodí, lebo je to tam samý trotl s IQ húpacieho koníka, neznáša to tam/...

to radšej klub, kde si diskutérov vyberieme sami : )
mimochodom, pozerám, pozerám ... cez 80 ešte nebude mať tuším nikto, myslím, že ani cez 70, to je samý mládenec a dievčica : )

Posted

Za 10 rokov bude mať Yellow 80 rokov. Teda samozrejme za predpokladu ak dožije. starsi bude mať niečo pred 70, neviem presne, furt zabúdam koľko má. Mne bude ťahať na 50, tebe na 70. Len Tomáš bude mať stále 16.

Posted

čiže bude vlastne kápo :) 

Posted

Yellow sem nechodí, babrák, toho nepočítame, nech nám nekazí priemer :)

lopatko, to mi nenapadlo... to sú vízie :)

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

New for IPS Community 4.2: Clubs

Clubs are a brand new way of supporting sub-communities on your site.

As an example, let's say that you run a community focusing on technology. Some of your members may have interests outside of that, like running. They can create a club to keep all their running and work out discussions separate from the main community. They can post topics, blog entries and gallery images all inside the club. This is a great way to retain your members and keep the discussion within your community.

You as the site owner have complete control over which members can create and manage clubs.

Full details here: https://invisionpower.com/news/new-clubs-r1017/

• 3 months later...
Posted

Pre jednu stránku som zakúpil licenciu a nainštaloval Suite 4, vyzerá to veľmi dobre, vidieť, že od verzie 3 dosiahli veľký pokrok, čo sa týka moderného vzhľadu a funkcií.

Páči sa mi, že si môžem vybrať, ktorá aplikácia sa má zobrazovať ako defaultná, či fórum alebo blogy alebo galéria, no nemá to chybu.

Posted

mohol by si prosím odfotiť aspoň jednu stránku, aj zmenšené,  aby sme aspoň videli, aké je to na pohľad?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Additional information you can see at Privacy Policy