Skočiť na obsah

Antik set top box v zahranici?


weirdo

Odporúčané príspevky

Popravde, nechce sa mi platit za kablovku cca 10e mesacne, preto uvazujem, ze by som kupil STB od antiku, ktory funguje v hocijakej sieti. Vyzera to krasne a nadejne az na jeden hacik - chcem, aby fungoval v Cesku.

 

Moja otazka znie - mate niekto skusenost / internu informaciu, ci maju funkcnost obmedzenu na Slovensko? ak by to tak bolo a mal by som este platit za slovensku proxy, tak by som na to kaslal.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 5
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Ryan Giggs

    3

  • Jovzin

    2

  • weirdo

    1

Top prispievatelia v tejto téme

No neviem ja mam ten normalny co maju pre zakaznikov Antiku a po 7 mesiacoch som ho zabalil naspat do krabice. Som 7-8 rokov zakaznikom Antiku a nikdy som nemal problem s netom. Ale co som si dal tu ich posahanu ciernu krabicku tak to som volal kazdy 3 den na support ze mi nejde net. Proste aj 1 minutu nesla ani telka ale ani net. Pripadne som mal ze telka sla ale net ani za nic. Takze som sa na to ... a kedze ten ich poplatok 100Eur je nevratny tak im ani ja zatial neplanujem vratit tu ich krabicku a necham si ju ak by sa mi posahalo magio co teraz mam. Akurat premyslam ci uz nezmenim aj net providera ale velmi nechcem kedze som fakt s Antikom ako NET pripojenim velmi spokojny. Ale zase neni to ekonomicke platit dva poplatky dvom firmam jednej za telku druhej za net ak to mozem mat iba u jednej.

Este planujem napisat do antiku aby mi vymenili setobox za ten ich novy ze vraj SMART setopbox lebo si teraz robia po celom KE na to reklamu. Tak uvidime. Potom mozno vratim to MAGIO kedze tusim da sa do 30 dni vratit ne ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Už mi ale došlo, že naražaš na tie letaky v autobusoch. To s Tangom suvisi. Pozri na ten čo maš doma, či nema na čelnom paneli označenie 7105. Ak ano, stači ho len pripojiť nech sa aktualizuje. Ak maš starši typ (ten na čelnom paneli nema žiadne čislo) tak ten Smart funkcie nema. Vymeniť ti ho nevymenia, lebo nove momentalne nemaju. Až budu dostupne, tak potom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov