Skočiť na obsah

game

Odporúčané príspevky

Slimak, toto je jeho sebaprezentacia uz dlho,   Realita je ina,   rozprava napriklad o tom ze ho vsetci politici nemaju v laske.    Ale predsa vies ze ako predseda NS sa bozkaval s Ficom,  zacal bojovat az ked nim prestal byt.    A to ze on je ten co najviac rozdeloval sudcov na jemu oddanych, ktorych odmenoval a nesuhlasiacich ktorych trestal, to sa ho preco nepytal ?   Dostal cas na svoju vlastnu verziu, ktora je skreslena.

 

A navyse pekne klamal,    Harabin je trestny sudca,    Trestny zakon sa meni len velmi malo,  to ze pri rovnakom zakone Harabin postupoval rozne je  vidiet na zdovodnovani.

 

1.  Opity sudca  -  Tu Harabin zaviedol  novinku,  vytvoril europske trestne ciny a pouzil ich.  To nema oporu v zakone, ani v zmluvach, takze sa odvolava na moralku.   O co islo,   V cechach bola jazda s alkoholom trestnym cinom,  u nas v tom case bola priestupkom.    Sudca nafukal v cechach a tam dostal trest.  Kedze slo o oponenta, tak to Harabin pouzil pri snahe ho odvolat.   A ked sa nepodarilo, tak na truc pri odvolacke  zrusil rozsudky daneho sudcu a prepustil zlocinca z basy.

 

A tvrdi ze to musel :),    lenze to je nezmysel.   Takto zasadne vytvarat pravo nemoze jeden sudca,    nemame k tomu ziadny precedent, neda sa to opriet ani o europsku legislativu.   

 

A policajna inspekcia ? To je zase len jeho osobna pomsta Kalinakovi,   nikdy dovtedy mu nevadila.    A znovu ide o to ze sud nema pravo vytvarat ale ho pouzivat.     Nazor ze policajna inspekcia by mala nezavisla je legitimny,  ale vyhrada smeruje k tomu ze inspekcia moze kryt policajtov,    pouzit tento argument v procese kde  konala ?  To je take pokrytecke ze az.

A vysledok je to ze oslobodil zlocincov.

 

Pruzny pravny nazor  sa tomu hovori,  ziadna spravodlivost.  Ukazka aky by nemal sudca.  

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tyso, tu predsa nejde o nejakeho Harabina, ale celkovy nemoralny stav celeho sudnictva a nevedomost, kolko takychto harabinov sa tam zakuklilo.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

takže pokračujeme v Harabinovi, táto odysea je totiž nekonečná...

 

stále trvá na tom, že padnutím krytu lampy vedľa neho bol na neho spáchaný atentát,

nikto si s ním nevie poradiť, kdekoho nazýva fašistom, vrátane Fica a Kisku,

zarába nehorázne peniaze na žalovaní kohokoľvek za čokoľvek,

sám rozhoduje ako chce, a dnes som si prečítala  Mečiar a Fico - dvaja muži, ktorí stvorili dnešného Harabina

... resp. čosi nie veľmi chutné, čoho sa nedokáže teraz nikto zbaviť... : (

 

Ako je možné, že so sudcom Štefanom Harabinom si nikto nevie rady? Aj keď už nie je šéfom Najvššieho súdu, stále sa mu darí vzbudzovať pozornosť spornými rozhodnutiami.

Keď verejne komentuje politiku a spoločenské dianie, nevyhýba sa hanlivým výrazom a urážkam. Sám prezentuje politické názory. Hovorí sa o ňom ako o možnom kandidátovi na prezidenta v roku 2019.

 
čože?!
 
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Game, prebuď sa! Čo nežiješ na Slovensku? Niekedy čítam diskusie v médiách a našiel som tam takéto perličky:

 

Pán HARABIN, Ste profesionál, odborník v rezorte súdnictva, DRŽÍME VÁM PALCE.

Pán Harabín na Hrad , vystriedajte konečne toho zapredaného , protislovenského , úžerníckeho anjela . Pán Harabín náš budúci prezident Slovenskej republiky !!!!

Harabin je jediný človek, ktorý sa dokázal a dokáže vzoprieť celej súdnej klike.

 

Je nepochybné, že títo voliči svoje názory zúročia v budúcich voľbách. A voličov s touto krvnou skupinou na Slovensku nie je málo. Tvoria asi 40% voličskej základne, ktorá využíva volebné právo. Opakuje sa to už 27 rokov. Je to demokracia, čo s tým narobíš... Mne je to už jedno, ale čudujem sa mladým.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...

este nie si dost zobudena? tak si pozri toto

 

 

Podpisová akcia na podporu kandidatúry známeho sudcu Štefana Harabina za prezidenta SR mala prebiehať na vianočnej kapustnici Matice slovenskej v Košiciach.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

z tohto sa nedá zobudiť.

 

ľudia ma vždy nanovo dokážu prekvapiť, napriek tomu, čo už roky vyprávam... že namiesto vpred kráča ľudstvo vzad, ľudia vedia vždy spraviť ešte väčšiu sprostosť, než o nich zvyčajne predpokladám.

že prečo ma to vskutku teda ešte prekvapuje...

 

toť tiež:

„Áno, bol som na kapustnici Matice slovenskej, som jej členom. Viete, Američania si už špiónov vyčerpali, posledný bol súčasný prezident Andrej Kiska a nerobí tak, jak treba. Na akcii bolo asi sto ľudí. Podpísali sme asi všetci, ešte aj členovia hudby. Ľudia už majú Kisku plné krky,“ povedal nám.

Otvorene podporuje Harabina.

„Chceme mať nášho prezidenta, nie nejakého cudzinca. Neviem však, kto tam chodil s hárkami. Proste to tam kolovalo a všetci Slováci podpísali,“ uviedol Mižák.

Na otázku, či je taká aktivita vhodná na akcii organizovanej Maticou slovenskou, odvetil:

„No a? Kde treba, v kostole, alebo kde? Na kapustnici to je ideálne. Tam sa dá aj vysvetliť, ľudia sedia, dačo sa povie. Nebola nejaká super nálada, lebo len vínko bolo. Ale o to lepšie, lebo všetci boli triezvi a mali zdravý rozum. Keby boli opití, tak asi nepodpíšu, lebo by ich špióni boli nahovárali proti. Máme demokraciu, ja si môžem podpísať čo sa mi páči, ľudia majú právo sa vyjadriť,“ uzavrel Mižák.

 

 
toto nemyslia vážne, že nie?!
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

nie len HaRabin

 

 

7 vlastností, podľa ktorých odhalíte psychopata vo svojom okolí skôr, než duševne vykrvácate na následky jeho drastických praktík:
1.Patologické klamstvá a manipulácia,
2.Nedostatok morálky a sklon k porušovaniu pravidiel,
3.Žiadna empatia a srdce z ľadu,
4.Narcizmus a pocit vlastnej nadradenosti,
5.Majster psychologickej šikany,
6.Nedostatok ľútosti a štylizovanie sa do role obete,
7.Svoje psychopatické rysy nemusí prejavovať vždy a proti všetkým.

Preston Mi, expert na efektivnú komunikáciu, uviedol pre server Psychology Today

 

credit: https://miroslavpollak.blog.sme.sk/c/502647/v-sekte-sa-nerozmysla-v-sekte-sa-poslucha.html?ref=tit

(blog sa tyka predovsetkym SMERu)

  • Pridať bod 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mas pravdu (som ta aj obodoval)...nejako takto ja vnimam vystupovanie na namestiach a roznych tlacovych vystupeniach predstavitelov nasej "demokratickej" opozicie a tribunov na podiach....takze ano....diagnoza je velmi rozsirene a preto je tazko vyberat.....no mudry vyberu vzdy tu najlepsiu alternativu za predchodcu....hlavne ked sa poucia na tom predchodcovi...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale trt sa poučia. spravidla slovač volí tak, že zachraňuje v druhej voľbe, keď druhá voľba je... a nie je to len o pamätnom roku 2004 a voľbe prezidenta, to sa opakovalo viackrát.

alebo sa nestíha škrabať za ušami a čuduje sa, čo to tá banda /nikdy nie my/ zvolila.

 

budú skutočne schopní zvoliť aj Harabina.

všetky cirkusy okolo neho sú zabudnuté, atentát lampou, kamarátstva s kdejakými pohybnými živlami, všetky súdy a nahrabané peniaze a pofidérne sudcovské rozhodnutia... to je mimo pochop - reagujem na príspevok cloveka2, so vzdelanými kolegami, čo sa hotujú voliť Harabina.

dobre, nie je veľmi z čoho vyberať... ale Harabina?

 

to už fakt radšej zhasnime v tejto krajine a zavrime ju. Harabina. můjtysmutku.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja mam na mysli seba (tym poukazanim na poucenie sa s predchodcom).....mne nie je problem dat hlas aj Harabinovi ak sa nahodu dostane do finale a jeho protikandidat bude Sefcovic, alebo Bugar resp. Caputova s Mistrikom...ja som sa poucil dost na dnesnej "hlave" statu....a neboj sa, svietit a kurit sa bude dalej... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

a mozno bude mat problem :D Branik jedeeeee...

 

 

Dnes o desiatej chystá pán sudca Harabin v hoteli Apollo v Bratislave zásadné vyhlásenie k prezidentským voľbám. Načim sa ho pri tej príležitosti spýtať, či mal o vyššieuvedených skutočnostiach vedomosť, alebo ho jednoducho podviedol jeden z jeho najbližích spolupracovníkov, ktorý s ním na väčšine stretnutí s občanmi sedáva za jedným stolom.

http://branik.sk/blog/špinavé-tajomstvo-volebného-autobusu-judr-harabina

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pekny gol... ale zakonov znaly pan sudca sa z toho vyhrabe, ved preto ho jeho volici idu volit, ze tak dokonale pozna zakony .... vzdy mu predsa pomohli aj k peniazom, aj sa zo vsetkeho nie kaleho vysekat... zakony tento pan pozna, dokonale :ahooj:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

"Mediálne lži" o Harabinovi https://dennikn.sk/blog/1395104/medialne-lzi-o-harabinovi/?ref=box

 

článok vychádza z oficiálnej stránky Harabina, kde dáva na pravú mieru veci okolo neho štýlom - je to lož, vysvetlím to, a po vysvetlení plnom kdejakých rozprávaní vedľa a pomimo vysvitne, že je to skutočne pravda.

prečo sa vôbec obťažuje... pretože Harabin.  :klobuk:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to je mimo pochop - reagujem na príspevok cloveka2, so vzdelanými kolegami, čo sa hotujú voliť Harabina.

dobre, nie je veľmi z čoho vyberať... ale Harabina?

hm, potom zostáva otázka, k čomu sú dobré blogy, ako ten, čo linkoval D'Ady. pretože:

- pre nevoličov Harabina je táto informácia zbytočná

- pre jeho voličov je nepodstatná

- pre časť nerozhodnutých vyznieva v zmysle "oni sa ho boja, tak na neho vyťahujú špinu, lebo Harabin možno ani netuší že autobus nejaké výrobné číslo má ..." - to nie je môj výmysel, to som skutočne počul. kto sú "oni" som sa síce nedozvedel, podstatné je, že "oni" útočia na Harabína, tak asi má zmysel ho voliť

 

čiže ak mal ten človek informácie, že s autobusom nie je všetko košer, tak to mal oznámiť policajtom, a nie o tom vypisovať kvázi investigatívne blogy. lebo takáto snaha je krapet kontraproduktívna - asi ako keď Fico pred voľbami vytiahol na Matoviča daňové údaje, ku ktorým sa oficiálne nemal ako dostať, a Matovičovi tým hlasy ešte nahnal...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

obraz výborného právnika, z pohľadu jeho voličov, mu pomohli vytvoriť moderátori prezidentských debát, a novinári čo s ním robili rozhovory. nevidel som ani jednu debatu, ale opakovane som počul od jeho fans, že to často išlo štýlom:

- morderátor sa spýta na nejaký jeho rozsudok, ktorý nevyzerá byť celkom OK

- Harabín začne zo seba sypať paragrafy a preslov zakončí tým , že rozsudok bol v súlade so zákonmi, a on ani inak rozhodnúť nemohol

- divák, potenciálny volič /a laik v oblasti práva/ si pomyslí, že to je odborník na svojom mieste - to slávne "pozná všetky zákony", ktoré som počul opakovane, a navyše aj získa pocit, že všetci sú voči nemu zaujatí /lebo on konal podľa zákona, a oni do neho ešte kvôli tomu aj rýpu/...

 

... že Harabinovi na to médiá skočili, je ich naivita a blbosť, jemu to len vyhovuje, lebo sa hrá na jeho ihrisku...

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

zda sa ze IQ Harabina je na ovela vyssom leveli, ako IQ nasej medialne spodiny......kedze im ludia neveria, tak sa potom tu kazdy cuduje, ze preco Kotleba, preco Harabin a preco nie komunistka Caputova a preco nie karierista z Bruselu...atd...ale ved nakoniec vsetci pochadzame z opice (ako pise Tono) vratane kandidatov a ich volicov.... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Harabin sa znížil k voličom, ktorých potreboval získať.

že mu to ako právnikovi rozpráva, to nie je div, že mu na to moderátori skočili, ich chyba, uvalcoval ich kecami pomimo otázok. toto isté robil aj v krčmách, kde sa ožieral a čúral pod brány ako taký pouličný pes.

keď toto voliči potrebujú, kto sme my, aby sme pochybovali.

hoci človek s kvapkou estetického cítenia by ho nemohol voliť už len pre pohľad na neho. a človek s pamäťou, ktorá dokáže obsiahnuť 30 rokov.

veľa je takých pamätí, ktoré to nezvládnu. čo je typické pre tento nešťastný národ.

z Paláca bude behať na roh do pubu? dôstojný konšpirujúci ochlasta prezident, vskutku. ale dobre nám tak. :klobuk:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to ale nedava nasej medialnej obci dobru vizitku.....mozno su s harabinom na jednej mentalnej urovni, ale kedze mediam uz veri iba liberal, tak Harabin tym padom musel v konverzacii s nimi vyhrat....a nakoniec tie medialne hviezdy su este pod urovnou harabinovych volicov....ja osobne by som sa hanbil v kozi mienkotvorcov, ktora si este aj vravi umelecka obec....a ked uz pises o estetickom citeni, tak mne, ako osobe muzskeho pohlavia, Caputova tiez nesedi, ako idol ladnosti a estetickosti....:)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov