Skočiť na obsah

game

Odporúčané príspevky

takmer niet dňa, aby fotka tohto chlapa nebola kdesi v novinách či akýchkoľvek iných médiách.

funguje ako novodobý pán Váhu a Tatier, nemusí nič, stačí odolávať, mať silný žalúdok, nepreniknuteľnú kožu na tvári a súdiť sa.

najnovšia správa, otvorím noviny, a tu :

Sudkyňa priznala Harabinovi milión a hlási sa mu na súd

Do výberového konania sa prihlásila len sudkyňa, ktorá v minulosti priznala Harabinovi odškodnenie.

Rozpočet súdov je zlý a aj na Najvyššom súde hrozí prepúšťanie, tvrdí jeho predseda Štefan Harabin.

Napriek tomu vyhlásil výberové konanie na sudcu občianskoprávneho kolégia. Jediným uchádzačom o tento post je bratislavská krajská sudkyňa Mária Šramková.

Jej senát v minulosti opakovane prisúdil Harabinovi 33-­tisíc eur za článok SME „Sudcovia, čo súdili za prejav viery, sa neospravedlnili“.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz2CIvnXgwJ

hneď pod tým ďalší skvost o účinkovaní pána Harabina a jeho ranách na duši:

V prospech predsedu Najvyššieho súdu vypovedali často podobní svedkovia. Ich argumenty zvyčajne boli pri rôznych sporoch veľmi podobné.

Medzi manželmi Harabinovcami dochádzalo k nedorozumeniam. Situácia v rodine bola zlá, hádali sa. Vzťahy v rodine boli veľmi narušené.

Aj takto zvykli pri súdnych sporoch s novinármi argumentovať predseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin a jeho blízki.

Dokazovali tým ujmu, ktorú mal utrpieť. Sám pri jednom spore opisoval, že „zažil a zažíval osobnú psychickú traumu, má nezahojenú ranu na duši“.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz2CIw3wDiP

30. októbra :

Harabin chcel vysúdiť až 300­-tisíc, kolegovia ním vraj opovrhovali

Prokuratúru Harabin zažaloval aj za to, že neskoro zastavila stíhanie vo veci, kde bol podozrivý z poisťovacieho podvodu.

Manželka a deti Štefana Harabina museli čeliť na verejnosti narážkam ako „žena mafiána“ a „deti mafiána“, manželka sa s predsedom Najvyššieho súdu dokonca dlhšie nerozprávala a hrozila rozvodom, kolegovia ním opovrhovali.

Aj to sú dôvody, pre ktoré chcel Štefan Harabin vysúdiť od Generálnej prokuratúry 300-­tisíc eur.

Súd mu nakoniec podľa rozsudku sudkyne Adely Unčovskej, ktorý má denník SME k dispozícii, prisúdil 150-­tisíc.

Z toho 25-­tisíc za to, že polícia začala trestné stíhanie vo veci poistného podvodu, kde bol Harabin podozrivý.

Hoci Generálna prokuratúra stíhanie zastavila, aj tak má platiť, lebo to vraj urobila neskoro, a kým Harabinovi hrozilo, že bude aj obvinený, spôsobili mu traumu.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz2CIxQln2S

29. októbra:

Harabin vyhral 150-tisíc eur za Sadikiho

Šéf Najvyššieho súdu tvrdí, že súd potvrdil nepravosť prepisu jeho rozhovoru s dílerom drog.

Až 150­-tisíc eur je škoda, ktorú podľa okresného súdu spôsobila Generálna prokuratúra predsedovi Najvyššieho súdu Štefanovi Harabinovi. Rozhodol o tom 24. septembra.

O rozsudku ani jedna strana neinformovala, prvýkrát ho spomenul Harabin v sobotu po zatknutí Bakiho Sadikiho, keď aj SME pripomenulo, že spolu v roku 1994 priateľsky telefonovali.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz2CIy0f4do

a takto a podobne a prakticky nekontrolovateľne už takmer 15 rokov.

neviem, či smiem mať odvahu vôbec nalinkovať články, ktoré podávajú správy.

 

blogerka mala odvahu:

http://duranikova.bl...-unosna.html#t2

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pani blogerka to zobrala nie od čias HZDS a jeho reliktu, pána Harabina, ale spred roku 1989 ... pán Harabin existoval a súdil, neprišiel z neznáma, ako jeho mentor.

 

pán bloger Drotován, ktorého boj s veternými mlynmi v tejto krajine zázrakov je témou mnohých jeho blogov ... nakoniec to vyzerá tak, že posledné preharabinované dni v médiách už boli priveľa aj na silné žalúdky ... nutne sme museli siahnuť po domácej lekárničke ... keď nič iné, aspoň sa vypísať :

Keď sa pozrieme na iné spory, tak česť občana H. je aktuálne mnohonásobne vyššia a drahšia ako česť kohokoľvek iného v tomto štáte. Aj keď neviem, ako možno poškodiť dobré meno niekomu, kto ho nikdy nemal. Táto česť je výrazne vyššia ako život zabitých detí pri autonehodách, výrazne vyššia ako trvalé poškodenie zdravia bežného človeka, a predpokladám, že tiež vyššia ako súčet budúceho odškodného v prípade nešťastia so spadnutým diaľničným mostom.

Slovenské súdnictvo je v zúboženom stave, slušní sudcovia sa boja o prácu, arogantní sa tešia z príplatkov. A kto na to upozorní, tak ako režisérka Zuzana Piussi vo svojom filme, tak sa musí ťahať po tých istých súdoch, o ktorých v dokumente hovorí. Zopárkrát som tiež zažil také výplody a výlevy na súde, že by som zopár ctihodnostiam obratom odobral talár. Oni robia zlé meno celému sudcovskému stavu, slušným sudcom a sudkyniam.

Čítajte viac: http://drotovan.blog...l#ixzz2CJQ3rEXP

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pozrel som si film Zuzany Piusi, ale musím povedať, že pre aký taký duševný pokoj jednotlivca je lepšie veľa vecí nevedieť a žiť si vo svojom iluzórnom svete, pokiaľ je to možné.

Z tohoto stavu vyplýva, že každá zložka moci musí byť podriadená nejakým spôsobom inej zložke moci. Viem, že ideálny stav nenastane ani tak, ale ten súčasný stav v súdnictve podľa vyjadrení rôznych sudcov ma celkom dorazil.

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

a zasa Harabin, ktorý zasahuje aj do vecí ústavného súdu :

 

Harabin nahneval šéfku Ústavného súdu

Predseda Najvyššieho súdu si podľa predsedníčky Ústavného súdu dovolil priveľa.

...

Preto 25. septembra poslal Macejkovej (predsedníčka ústavného súdu) list, v ktorom tvrdí, že „postup Ústavného súdu vykazuje extrémny nesúlad s akoukoľvek všeobecnou predstavou o spravodlivom rozhodovaní“.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz2EGeqvjWm

keď nezarába státisíce na žalobách, píše o extrémnom nesúlade s predstavou spravodlivosti ... ten pravý.
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Harabin sa chystal na konferenciu šéfov najvyšších súdov do Čile. Odcestovať mal napriek tomu, že do úradu sa vrátil po dlhodobej práceneschopnosti len začiatkom tohto roka.

 

Sprevádzali ho manželka Gabriela a sudkyňa Jana Baricová. K udalosti na letisku sa nechcela vyjadriť.

 

Na PNke bol Harabin od októbra, keď mu operovali bedrový kĺb. Po jeho výmene nastali podľa neoficiálnych informácií komplikácie, ktoré spôsobili jeho dlhodobé problémy so srdcom, najmä s krvným tlakom.

No Pista, dovolenka sa nekona :)

 

http://www.sme.sk/c/6659889/harabin-bol-v-bezvedomi-mozno-dostal-infarkt.html

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

niet divu že je tam diskusia "neviditeľná"

komentáre razenia "už zovrela voda?", sú fakt ostré.. :agree:

..

http://www.sme.sk/c/6659889/harabin-bol-v-bezvedomi-mozno-dostal-infarkt.html

Podľa informácií SME predseda Najvyššieho súdu upadol do bezvedomia. Nastupoval do lietadla, odpadol a zrejme aj spadol zo schodíkov vedúcich k lietadlu.

...

Rakúski lekári mu urobili základné vyšetrenia, zistili, že má zlomené rebro a ťažký otras mozgu. Mali podozrenie, že prekonal infarkt. Ešte v utorok večer ho previezli do Bratislavy

 

to kotúľanie zo schodov, mohol byť celkom zábavný pohľad.. nebolo by video?

(mám neuveriteľnú chuť byť fakt hnusný)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Harabin už zasa na titulkách, tentokrát sa bude opakovať rozhodnutie ústavného súdu :

 

Ústavní sudcovia už raz predsedu Najvyššieho súdu Štefana Harabina potrestali za to, že na Najvyšší súd nevpustil kontrolu ministerstva financií.

A budú si zrejme rozhodovanie musieť zopakovať.

Harabin totiž žiada obnovu konania o disciplinárnom návrhu bývalej ministerky spravodlivosti Lucie Žitňanskej (SDKÚ) z roku 2010.

Už na jeseň minulého roka Európsky súd pre ľudské práva uznal, že v prípade nerozhodoval nestranný súd. Ústavný súd totiž nevylúčil sudcov, ktorých Harabin namietal a ktorí sa už predtým pri jeho sporoch cítili zaujatí.

Ak ústavní sudcovia povolia obnovu, disciplinárny návrh už nebude obhajovať Žitňanská, ale jej nástupca Tomáš Borec (za Smer).

Ten sa dosiaľ nevyjadril, čo si o návrhu myslí. Od nástupu do funkcie len opakuje, že ho nestiahne podobne ako ďalšie tri návrhy Žitňanskej.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6710022/potrestanie-harabina-musi-po-zitnanskej-na-sude-obhajovat-borec.html#ixzz2LZemCxrc

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

správny chlap musí mať aspoň meter tridsať ,nesmie pripomínať záhradného trpaslíka,a nesmie byť slizský už len na pohlad. Činy chlapa sú priamočiare a správne. ... alebo že by mi niečo uniklo?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nic ti neuniklo.....mozno okrem mocu....:) Podla tvojej diagnozy spravneho chlapa je Harabin v poriadku.....no zda sa, ze mame paramtre (hlavne dusevne) na rozmery spravneho chlapa kvapku odlisne...inak vsetko ok.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

v pauze si tu ako relax otvorím noviny, a palcový titulok ... bum :

 

Sudcovia rozhodovali aj proti Harabinovi, podal na nich trestné oznámenie

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz2MISEWsKI

robí tento pán aj čosi iné ?

 

 

a plus jeden minipostreh: http://paluda.blog.sme.sk/c/322202/Kto-poda-disciplinarny-navrh-na-Harabina.html?utm_source=sme-widget-hp&utm_medium=web&utm_campaign=blog

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

nechce sa mi to už ani komentovať ...

Harabin sa opäť súdi, od psychiatričky žiada 100 000 Eur za názor

 

zato to okomentoval jeden bloger :  pán Harabin ráno vstane, otvorí internet a presliedi, koho by mohol žalovať, aby bolo aj na maslo, nielen na chleba :

 

Pán Harabin mi pripadá tak, že každé ráno si do vyhľadávača na internete nahodí svoje meno a hľadá, kde ho kto očiernil, aby mohol utekať na súd a žiadať peniaze. Niekedy je to už úsmevné, možno časom bude žalovať každého, kto vysloví jeho meno. Ale evidentne sa na tom dá pekne zarobiť.

 

A súdny spor pána Harabina a pani Papšovej je zaujímavý aj pre zahraničie. Zúčastnil sa ho totiž okrem iného aj americký veľvyslanec, britská veľvyslankyňa a pracovníci holandskej, dánskej a švajčiarskej ambasády. So zdravím justície na Slovensku to teda nie je až také ružové, keď ju poticho sledujú aj v zahraničí. A čerešnička na torte? Kto chýbal na súdnom pojednávaní? No predsa hlavný aktér, pán Harabin. Nuž pojednávanie bolo verejné, hoci žiadal opak a vraj je na pracovnej ceste v Čiernej Hore.

Čítajte viac: http://bosak.blog.sme.sk/c/331728/Harabin-opat-nevie-uniest-kritiku.html#ixzz2XFq1hsYB

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

pán Harabin mladší zjavne nepadol ďaleko od stromu:
 

Justícia je jednou z oblastí, kde si často nájdu prácu príbuzní. Podľa Transparency Slovensko takmer každý piaty sudca má v justícii blízkeho.

Harabin mladší si myslí, že deti sudcov neuspievajú vďaka protekcii. „Toto je trápna populistická téma hŕstky politikov, ktorí nevedia riešiť ťažkú sociálnu situáciu občanov a navyše reálnu prácu v súdnictve nepoznajú.“

O tom, kto sa na súdy dostane, podľa neho vždy rozhoduje výberová komisia. „Rozhodne odmietam akúkoľvek diskrimináciu kohokoľvek len preto, že jeho rodič je sudca.“

Harabinov syn je dnes vyšším súdnym úradníkom na bratislavskom Krajskom súde. Neskôr chce byť sudcom.

 
krátka odpoveď pre mladého pána tu
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov