Skočiť na obsah

alamo

Odporúčané príspevky

Ale no....dnes ked mozno slobodne vyjadrovat svoj nazor tak jedina moznost ako sa hrat na hrdinov je si vymyslat, ako bude policia ludi zatykat na to, ze si nieco myslia? Za sociku ste si zjavne doma na zachode mysleli svoje a tym to koncilo - a dnes ked mate slobodu, tak je velmi lahke hrat sa na hrdinov, co?

 

 

 

Pravdu povediac - ak by ich na teba zavolal, tak by jedna hliadka prist mala. A mozno by si s nejakou pokutou skoncil. A stavim sa, ze keby tebe niekto obstiaval domove dvere, alebo sa vysral v zahrade - alebo by si mu dal sam na budku, alebo by si volal policiu. Neverim, ze sa najde niekto, kto si urobi zo svojej zahrady verejne wc.

 

Takze co zase? Ukazovat brutalitu systemu na dementnom priklade? Super.

 

Ak by ťa boli policajti zmlátili toľkokrát ako mňa nechal by si tie reči o hrdinoch na koledu.

 

Z tej čerešne si dementný príklad spravil ty s tým obsieraním.Je to také radošinské ,,ale si mohol". Nikto dvor neobsieral anikto nerobil výtržnosť.K podpálenej zástave mal prísť jeden policajt uhasiť ju a páchatelom pohroziť 100 eurovou pokutou.a nikto by tu nevypisoval litánie. Chyba je v tom,že policajné zmýšľanie je ešte stále 40 rokov po zadu. Pre toho oberlaitnanta bolo dôležité,že niekto frflal na jeho fuhrera.a on fuhrerovi ukáže ako mu vie urobiť poriadok,ve´d aj tak mu nikto nič nespraví lebo to robil pre vodcu.A vodca hovorí,že EU je pre nás to najlepšie.takže ak niekto nechce EU nechce pre nás to najlepšie a za to dostane po papuli. je to také jednoduché,že si to určite uvedomuješ aj ty.

  • Pridať bod 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ak by ťa boli policajti zmlátili toľkokrát ako mňa nechal by si tie reči o hrdinoch na koledu.

 

A za co? : )))))

 

Policajti mlatia vselikoho, vieme? Ako napriklad ozranov, nasilnikov, zlodejov.... tipujem, ze musis byt chronicky recidivista, ktory permanentne porusuje a prekracuje zakony a to dost vaznym sposobom. Zaroven si clovek, ktory zjavne kladie zakazdym odpor ked sa dostane do sporu s policiou, takze nakoniec dostane na drzku. Predpokladam, ze minimalne zoparkrat to bolo nepravom. Ale na druhej strane - chvalit sa tym, ze si v stalom konflikte so zakonom? Hlavne ked nevieme preco? To, ze ta policia mlati ti verim. Ale nakolko nezasluzene, to by som musel naozaj vediet o co islo :P

 

 

K podpálenej zástave mal prísť jeden policajt uhasiť ju a páchatelom pohroziť 100 eurovou pokutou.a nikto by tu nevypisoval litánie. Chyba je v tom,že policajné zmýšľanie je ešte stále 40 rokov po zadu.

 

Netrep. Keby v roku 1972 niekto verejne spalil zastavu ZSSR napriklad, tak by teraz brucal v base a zrali by ho plostice, nikto (any ty, hrdina) by si nemal absolutne nijaku sancu na verejnosti tvrdit, o aku uzasnu vec islo. A v TV ci novinach by si nemal ani makke F. Ak si vtedy zil, tak netusim kde, ale v socialistickej krajine ako CSSR urcite nie. Takze nevymyslaj a nerob zo seba prosim falosneho hrdinu.

 

No a ze sa verejne palenie vlajky hodnoti ako vytrznictvo - nie je az taka hroza. Pride policia, podpalac zastavu uhasi, pokojne odide s policie, spise sa zapisnica a dostane nejaku pokutu. Bodka. Pohodicka.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No a ze sa verejne palenie vlajky hodnoti ako vytrznictvo - nie je az taka hroza. Pride policia, podpalac zastavu uhasi, pokojne odide s policie, spise sa zapisnica a dostane nejaku pokutu. Bodka. Pohodicka.

 

neviem, ci si to myslel ironicky, alebo nie,kazdopadne takto to mohlo byt

ale nebolo

1. preto, lebo dav, extremisti, atd. atd. (pisem v niektorom inom prispevku)

2. preto, lebo nasi policajti su taki, aki su - cast z nich su vymetenci, ktori si potrebuju buchnut, cast su mafiani a spolupracovnici, cast by si zasa mohol pouzit ako rohozku... cest vsetkym, co nespadaju do ziadnej z tychto kategorii (nastastie osobne aj takych poznam)

a potom sa nesmieme divit, ze policia nema ziadnu autoritu a uz vobec nie uctu a uznanie :-(ps

 

ps - a neporovnavaj palenie sovietskej vlajky s EU a roky 70-te s 21. storocim

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ps - a neporovnavaj palenie sovietskej vlajky s EU a roky 70-te s 21. storocim

 

Drow pisal, ze policajne zmyslanie je rovnake ako pred 40 rokmi - teda 1972. Takze som ukazal, pre mladsich a/alebo senilnejsich, ze situacia vtedy bola diametralne odlisna.

 

A ze policia casto robi chyby a chovaju sa ako banda trotlov (v lepsom pripade) je neoddiskutovatelne. Ale stale zostava vec zakonov, ktore hovoria o jasnom trestani vytrznictva. Tak isto aj o tom, ze by sa nemal klast odpor policii.

 

Ked niekto demonstrativne pali vlajku - a pride policia, pekne poprosi aby prestal a zmizol - nikto to neurobi. A vies preco? Precitaj si nazov temy - PROTEST PROTI SYSTEMU. Takyto ludia neuznavaju system a nijaku policiu, ani slusnu. Nijake zakony, ani spravne a spravodlive. Zle spravanie policie je len vyhovorka. Oni chcu bojovat proti systemu a potom fnukaju, ze ich to boli. Ako male deti. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Xeno

 

ak je tu niekto malým deckom tak max.ty. Pred 40 rokmi spravili policajti presne to isté ako tí dnešní.To,že či si išiel sedieť alebo nie nebola záležitosť polície a nie je ani dnes. nebavíme sa o systéme ,ale zákroku polície.

Tvoj názor na tých demonštrantov je jasným príkladom tvojho zmýšľania. Bolševik jak lusk! okrem toho,že demonštrovali sa nedopustili ničoho,ale ta si už dospel k záveru,že:Takyto ludia neuznavaju system a nijaku policiu, ani slusnu. Nijake zakony, ani spravne a spravodlive. " Bravo! Nemám zrovna rád tých ,,nezávyslákov",ale nemal by si zabúdať ,že práve v´daka takýmto ľuďom tu teraz môžeš vypisovať.

 

,,Zaroven si clovek, ktory zjavne kladie zakazdym odpor ked sa dostane do sporu s policiou, takze nakoniec dostane na drzku." každý,čo len trochu rozumný človek vie,že policajto sa odpor nekladie.,lebo vždy to dopadne špatne.

 

Policajti mlatia vselikoho, vieme? Ako napriklad ozranov, nasilnikov, zlodejov.... tipujem, ze musis byt chronicky recidivista, ktory permanentne porusuje a prekracuje zakony a to dost vaznym sposobom

Tipujem,že si chronický v.......lez, servilný k akémukoľvek pánovi. :smile3:

 

 

!

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes som si temu precital, video mi nechybalo, preletel aj ten blog. Mam nazor ten isty. ######nuty fizly - ######nuty obcania - a presne tak to fungovalo aj za socializmu ked ich 88 striekali ked v rukach mali pocas angeliky sviecky. Do tej policie normalny clovek nemoze vstupit, nech moj syn je radsej homosexual.

Hm neviem - ja sa z toho netesim(to isto nie), rsep. neusmievam, a nieje mi to jedno - podla mna je to horsie aj trapnejsie ako Gasparovic(gasparovic je jeden stary ujo).

S fizlom som sa nebil. Sa im vyhybam. Ale mozno v tej trme vrme by nejaky kopacku dostal.Keby ze ma tak obtazuje. hraval som s nimi futbal aj dostali. ked sa spravaju slusne a nerobia problemy nemam snimi problem.

 

To,že či si išiel sedieť alebo nie nebola záležitosť polície a nie je ani dnes. nebavíme sa o systéme ,ale zákroku polície.

 

To ci pojdu sediet ti dvaja, ci jeden ci nie rozhodne sudca ako pre 40 rokmi - ale ti chu... neviem ake i, ako sa spravali to sa nestalo ani za komunizmu, resp. taky amaterizmus si neviem predstavit, ani take video nenajdete.

 

A ti fizly ani ten kovosrotak(neviem prist na meno) nerobi dobre - si predstavte ze by ludia boli uvedomeli ako v spanielsku - ci schopni? Ti by utekali do albanska ci svedska hocikde,ani madari by ich nezastavili.

 

 

!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pred 40 rokmi spravili policajti presne to isté ako tí dnešní.To,že či si išiel sedieť alebo nie nebola záležitosť polície a nie je ani dnes. nebavíme sa o systéme ,ale zákroku polície.

 

Zaujimave.... OK, nechce sa mi hladat, ale ked ste taky pamatnici - najdite mi zopar prikladov toho, ako dopadli ludia, ktori palili vlajky ZSSR, dobre?

 

 

Tipujem,že si chronický v.......lez, servilný k akémukoľvek pánovi.

 

V kazdom pade nelozim do prdele nikomu tuto na fore, ani nijakym trubkam, ktore sa hraju na hrdinov, nelozim do prdele nijakym mediam, ktore siria hysteriu len aby ju oblbnute masy opakovali, nelozim do prdele ani policii, pretoze poznam zakony a ked uz, tak sa branim na urovni.

 

Som chronicky opovrhovat blbostou a chronicky to davam najavo. Ked si niekto mysli, ze preto, ze dostal na drzku od policie ktovie kvoli comu, tak mu to dava nejake plus, tak nech sa paci. Ja sa ani nedivim, ze tolko krajin ide z odpadu do zumpy. Ak system nefunguje, tak predstavuju aku alterantivu?

 

Blbych primitivov a ich zbabelych poskokov, ktori si nahovaraju, ze za tichy suhlas ich niekto nedajboze bude zatvarat. Protesty proti systemu ukazuju, ze najhlasnejsie protestuju ludia, ktori vacsinou zvladaju len to jedine - protestovat.

 

Ak to najlepsie co dokazu je primitivny vandalizmus, tak dakujem pekne. Co by takyto clovek robil, ak by vytvaral vlastny system? Demonstrativne palil obrazky politickych oponentov?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Xeno registrujem ta(aj tvoje nazory, teda aj respektujem), ti policajti podla teba zareagovali normalne(bolo to nutne a potrebne)? Podla mna kazdi jeden pri zakroku mal dosta po papuly. Ze nedostali? Je chyba ludi. Aj preto sa u nas nestrajkuje - ze ich zastrasia takyto exoti - ale co chvila nie ze verim je mi to jedno - ale uz polica nebude. Ani dopravna.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Neviem ci sledujeme presne tie iste spravy, hmm...

 

Podpálením vlajky Európskej únie pod bránami Bratislavského hradu vyvrcholil dnešný pochod Spoločne za slušný a bezpečný život na Slovensku, ktorý zorganizovali Marián Mišún a Oskar Dobrovodský. Tento akt vyvolal zásah polície, ktorá v putách odviedla podpaľača vlajky, následne aj jedného z organizátorov, Mišúna. Pochod, ktorý sa začal na bratislavskom Predstaničnom námestí, mal dovtedy pokojný priebeh.

Takze policia pockala a zasiahla az vtedy, ked bol poruseny zakon, ano? Nezasahovali hned proti "pokojnej" demonstracii. Ale zase - pokial mi nieco zo sprav uniklo, tak sorry.

 

Oboch podľa neho obmedzili na slobode a eskortovali na policajné oddelenie za účelom podania vysvetlenia.

Oboch. Dvoch, ze? Nebili demonstrantov, ak sa nemylim. Zatykali len tychto dvoch...a tipujem si, ze tito dvaja nesli dobrovolne. Nuz a pravidla su postavene tak, ze pokial v akejkolvek podobnej situacii clovek kladie policii odpor, ma tato pravo pouzit primerane silove prostriedky. Pokial im strelili do nohy, alebo polamali ruky, urcite by to bolo hovadsky prehnane.

 

Marián M. je mestským policajtom v Trnave už päť rokov. Podľa náčelníka Igora Kelešiho, je Marián vzorným policajtom. "Marián mi telefonicky oznámil, že bol v sobotu večer zadržaný Policajným zborom a následne obvinený pre trestný čin výtržníctva.

Takze pockajme, dobre? Islo o policajta, ktory VELMI DOBRE VEDEL, ZE PREKRACUJE ZAKON A VELMI DOBRE VEDEL, CO POLICIA UROBI. Ibaze by to bol certifikovany idiot, co zjavne nebol. Cize z ich strany islo o umysel ako zo seba urobit lacnych hrdinov.

 

Bol niekdajší šéf Matice Slovenskej v Púchove, kde aj kandidoval za primátora, bol členom Slovenskej pospolitosti, aktivistom Ľudovej strany Naše Slovensko. V súčasnosti spolupracuje s Oskarom Dobrovodským. Marián M. je známy svojimi extrémistickými postojmi a výrokmi.

Nechce sa mi hladat akeho druhu je extremista, ale vazne tipujem, ze nikdy nebojoval za extremne velke prava pre homosexualov.

 

Takze este raz - to sa tu naozaj niekto chce hrat na zachodoveho hrdinu tym, ze bude glorifikovat clena pospolitosti a bude to nazyvat ALTERNATIVOU k tomuto systemu? Vazne? To nie je chybny usudok, ale blbost.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Takze policia pockala a zasiahla az vtedy, ked bol poruseny zakon, ano? Nezasahovali hned proti "pokojnej" demonstracii. Ale zase - pokial mi nieco zo sprav uniklo, tak sorry.

 

Bolo to nutne a potrebne? Spravili si dobre? ja zakony nepoznam, nepisem ich.

 

Tie ostatne vety pre koho pises a koho citujes? Moj dojem a pocit a nazor - je... policajti a ludia co ich podporuju -lebo to dopadne zle.

 

Dam myslienku, v minulosti som mal nazor - ze u nas je pokoj kvoli tomu ze sme okresne mestecko a teda je viac policajtov. Nieje to kvoli tomu. Mame normalnejsich ciganov a este sme v presile. A sila nieje v policii.

 

To pisem ,len kvoli tomu, ze nechapem co sa deje inde. Kludne mozme mat lepsie mesto. myslim schopnejsich ludi v meste.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tie ostatne vety pre koho pises a koho citujes? Moj dojem a pocit a nazor - je... policajti a ludia co ich podporuju -lebo to dopadne zle.

 

Citujem zo sprav, na ktore su linky na prvej strane :)

 

 

Bolo to nutne a potrebne? Spravili si dobre? ja zakony nepoznam, nepisem ich.

 

Nejde o to, ci si spravili dobre. Ale taketo zakony mame. Nie sme USA vo vela veciach, tak ani v tomto. U nas (aj v okolitych krajinach) moze byt chapane palenie vlajky ako vytrznictvo a podla toho je policia POVINNA zasahovat. Pokial len tych dvoch odviedli, tak kde je problem?
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Bol som varovany, teda si myslim- ta hruba veta je moja, teda kopirujem. Pokial len tych dvoch odviedli, tak kde je problem? Neviem co im vadi, kopirujem vzdy.

Ty si to video videl? tebe to prislo normalne? Keby sa tam strielalo fizla kilometer na okoli nenajdes. resp. keby si mal problem s ciganom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hm, Dobrovodskeho a inych problemy su trosku ina tema.

 

Nuz ale este raz - policajt, ktory velmi dobre vie, co policia urobi a ze zasiahne - mohol byt prekvapeny? Kdeze. Oni chceli, aby policia zasiahla a odviedla ich. V podstate islo o planovanu provokaciu, na ktoru policia skocila.

 

Mozem nesuhlasit s tym, ako presne policia zasiahla - ale to nic nemeni na tom, ze samotne palenie vlajky je ako kravina, tak v tomto pripade aj nieco ine, nez "pokojny protest beznych ludi". Kdeze :P

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Si ma uplne prekvapil, ci islo o provokaciu a naco naskocili mi je jedno je to ich problem. Riesili to tak ako to riesili a hodnotim ich tak - ze to som este nevidel. Proste prekvapili. Je dobre mat taku policiu. Taku si aj zasluzime. Za to Fico ozaj nemoze.

 

inak dam pikosku, u nas sef policie na niecom ako pohoda na######any si vyskocil na dedincana - casnika - dostal na picu a zakazal policajtom chodit na obedy do restauracie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Si ma uplne prekvapil, ci islo o provokaciu a naco naskocili mi je jedno je to ich problem.

 

Nie tak uplne. Pretoze ked hovorime o protestoch proti systemu - je to spusta spravodlivo nastvanych ludi, ale vedie ich kto? Kreatury, ktore su blizke polodiktature ako navrhuje pospolitost a ktore mozno uplne umyselne planovali vyprovokovat policiu, len aby ziskali plusove body (co sa im aj podarilo).

 

Co je vlastne smutne zistenie, pretoze protestujuci predstavuju nieco ovela horsie, nez je sucasny system.

 

A co sa tyka policie - jej sikovny, bezproblemovy a poctivy clen bol v cele protestov. Takze naozaj, mame policiu ako si zasluzime - a na obidvoch stranach.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nie tak uplne. Pretoze ked hovorime o protestoch proti systemu - je to spusta spravodlivo nastvanych ludi, ale vedie ich kto? Kreatury, ktore su blizke polodiktature ako navrhuje pospolitost a ktore mozno uplne umyselne planovali vyprovokovat policiu, len aby ziskali plusove body (co sa im aj podarilo).

 

Co je vlastne smutne zistenie, pretoze protestujuci predstavuju nieco ovela horsie, nez je sucasny system.

 

A co sa tyka policie - jej sikovny, bezproblemovy a poctivy clen bol v cele protestov. Takze naozaj, mame policiu ako si zasluzime - a na obidvoch stranach.

 

Dal som multiciplat ci co to je - mozno ma uz kvoli tomu zrusia.

je to spusta spravodlivo nastvanych ludi, ale vedie ich kto? Kreatury, ktore su blizke polodiktature ako navrhuje pospolitost a ktore mozno.....

Ten multi ciplat som dal kvoli game. mozno je to takto priehladnejsie.

Xeno pozor pozor, je tu plno spravodlivo nastvanych(tvoje slova) - niektorych niekto vedie a niektorych niekto ani viest nemusi, a realne niektorych ako priklad mna nikto nemusi viest. Ja bojujem teraz inymi zbranami,lebo aj do Bratislavi je to dalej,ale za ucitelov a zenu by som kludne nasadol do auta.

Si vies predstavit ten bordel keby sa to zvrhlo v Bratislave? Ok na prvom velkom proteste - aj ked neviem co v dave bude - a ti psychopati(myslim policajtov) tomu zabrania? Hned by som sa ako obchodnik s vykladom od zasahu policie distancoval.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Inac, nech to je k teme....

 

http://www.youtube.com/watch?v=u0YSGcrZKyg

http://www.youtube.com/watch?v=J1m9c4V___E

 

Skuste si pozriet co je zac za kretena ten hrdinsky upalovac vlajky, ten ktoreho tu niekto obdivoval a suhlasil s nim. Kotlebovec, nacek, zmrd ako tento tu je v cele protestov proti system...wow. Uprimne povedane - radsej demokraciu s Ficom ako premierom, nez akykolvek system, ktory by vytvarali ludia ako tento typek.

 

....a ti, ktori z hluposti ci nevedomosti tomuto tlieskaju a nasleduju to...su v konecnom dosledku rovnako vinni, ak ludia ako Misun ci Kotleba budu raz vytvarat "novy system".

 

Xeno pozor pozor, je tu plno spravodlivo nastvanych(tvoje slova) -

 

Ved tak som to aj myslel. Spusta spravodlivo nastvanych, ktori nasleduju zmrdov a pomahaju im stupat smerom k moci. V takom pripade uz prestava byt jedno, ze nastvani su spravodlivo.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nie, policia kvoli tomu po nom neskocila. Takze tu je mozno chyba, ktoru urobila policia...

 

Ale na druhej strane tu mas ludi, ktori drukuju tomuto odpadu a povazuju ich za hrdinov. Chcu, aby ludia ako tento vytvarali "novy system" - a lepsiu policiu. Co si myslis, aka by bola policia, keby jej sefoval Kotleba?...ked chcu zrusit parlament aj prezidenta a vladnut snad nejakymi dekretmi. Ked chcu zrusit sudcov a vladnut pomocou ludovych sudov? V com by bol ten fasizmus lepsi?

 

Nemozes predsa mysliet len do vzdialenosti 1 cm. Mat namietky voci sucasnemu systemu je ok a velmi casto spravne. Zumpu ako je tento povazovat za hrdinov, slapat s nimi na demonstraciu a pomahat im, je ale samovrazedny kretenizmus. (sorry za vulgaritu - nenapada ma primeranejsi vyraz pre cloveka, ktory by vedome podporoval tychto polofasistov)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

....a ti, ktori z hluposti ci nevedomosti tomuto tlieskaju a nasleduju to...su v konecnom dosledku rovnako vinni, ak ludia ako Misun ci Kotleba budu raz vytvarat "novy system".

 

xeno, tí dvaja + ich suita sú len nechceným vedľajším produktom politického mainstreamu. toho mainstreamu ktorý si myslí že keď pred problémom (ktorý tu na fóre má svoju vlastnú tému) zatvorí oči, tak problém prestane existovať. prúser je v tom že problém v reále existovať neprestal, ale naopak pomaly narastá.

Kotleba a Mišún len využili medzeru na politickom trhu ktorú tam vytvorili ostatní politici, no a keďže štandardné partaje v tomto segmente svoje produkty neponúkajú napriek tomu že dopyt tu je, tak spomínaní páni majú na svoje riešenia odbyt zabezpečený napriek ich mizernej kvalite. slovami klasika it's just a business, nič viac.

K&M sú jednoducho iba šikovní obchodníci, osobne si myslím že nejakí cigáni sú im v podstate šumák, ale keďže maďarská téma už nejde na odbyt (väčšina slovákov si stihla všimnúť že tunajší maďari nežerú malé decká ani nezhadzujú staré babky z bicyklov :zubiska: ), tak zmenili sortiment a získaný kapitál (vo forme podpory časti verejnosti) využívajú na boj proti systému ktorý (zrejme) úprimne nenávidia. ale to je zase iba problém "štandardnej" časti politického spektra, pretože tá zatiaľ určuje pravidlá systému, a keby dodržiavanie nastavených pravidiel od nižších stupňov riadenia štátu reálne aj vyžadovala, mohli byť napríklad Dobrovodského problémy už dávno vyriešené, a on nemusel byť spomínanými pánmi využitý (príp. zneužitý) na prezentáciu strany ktorej vládu by tu v budúcnosti nechcel mať nikto príčetný.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No ano, v podstate suhlasim. Az na tu medzeru na politickom trhu - ono je velmi spravne, ze v casti "polofasisticke strany planujuce zaviest diktaturu" je medzera. Je to umysel.

 

http://povstan.sk/wp...252693265_n.jpg

 

No ano - a toto je to, na prvy pohlad v poriadku, vyhlasenie...hesla...poziadavky...ci ako tomu nadavat. Na druhy pohlad poziadavky veduce k zruseniu demokracie, slobody a pravneho statu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mozno tou medzerou clovek2 myslel absenciu veducej sily... kazde stado oviec potrebuje svojho bacu, barana a psa

ak ho nema, necha sa viest hocijakym exorcistom, ktory prislubi vyhnat toho "diabla"...

 

(som sa preklepol a najprv som mal napisane slovo exotcista... aj som chvilu rozmyslal, ci to tam nenecham :D )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mozno tou medzerou clovek2 myslel absenciu veducej sily... kazde stado oviec potrebuje svojho bacu, barana a psa

 

Nuz, aj toto zrejme na nestastie asi sedi... Zajtra bude candrbal, ked zrejme tisicky "dobrych" ludi budu na namestiach demontrovat za diktaturu. Uzasne :nono:
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nee, medzerou na politickom trhu myslím to že zákony v tomto štáte platia len pre časť spoločnosti (povedzme s príjmami medzi 300 - 5000€), tlak v systéme zvyšuje to že tí čo sú pod aj nad akoby mali priestupkovú a občas aj trestnú imunitu. že politici neriešia kriminalitu svojich sponzorov a akcionárov sa vo všeobecnosti príma tak nejak ako samozrejmosť (čím nechcem tvrdiť že je to správne). a navyše kadejakí penťáci a j&táci nekradnú ľuďom zo záhrad zemiaky, neterorizujú svojich susedov ani im neserú pod okná, čo sa ale nedá povedať o asociáloch z opačného konca spoločnosti. dlhoročné ignorovanie týchto problémov zo strany politikov automaticky naháňa ovečky do košiara spomínaným K&M, pretože ponúkajú síce extrémne ale aspoň nejaké riešenie. do veľkej miery je to spôsobené aj tým že milióny rozkradnuté zo štátneho rozpočtu na kadejakých pochybných kšeftoch sú menej na očiach ako pravidelne kradnutá úroda zo záhrad v susedstve asociálov.

dobrý príklad využitia medzery na politickom trhu je aj zatváranie očí pred existenciou nelegálnych osád a pozemkov pod nimi zo strany štátu (a politikov). Kotleba nielen že sa stal hrdým majiteľom časti pozemkov pod jednou z nich, ale zároveň sa tak dostal do pozície v ktorej môže politicky len získať: buď mu štát podľa ústavy umožní vykonávať jeho vlastnícke práva (a ostatní majitelia takýchto pozemkov tak získajú precedens), alebo sa Kotleba k svojim pozemkom nedostane a môže následne SR žalovať na medzinárodnom súde (čo bude iná estráda). a politici na to čumia ako mojsej na IQ test a nevedia čo s tým. koho z nich by napadlo že nejaký Kotleba bude proti systému bojovať jeho vlastnými prostriedkami, všakáno.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov