Skočiť na obsah

Monitorovanie spamu


FreeSpace Info

Odporúčané príspevky

  • FS Info

Týmto dňom sa aktivuje služba na monitorovanie spamu resp. spamových registrácií. Hoci systém je dostatočne zabezpečený voči spamu a okrem toho je napojený na databázu Stop Forum Spam (takže ak vaša IP adresa alebo emailová adresa sa nachádza v databáze s viac ako 2 záznamami, tak sa na Fórum nezregistrujete), bezpečnosť sa zvyšuje tým, že sa zároveň napojí na databázu IPS Spam Monitor, ktorá taktiež obsahuje "niekoľko" problémových IP adries a emailových adries.

 

Aktivovanie tejto služby prinesie ešte jednu zmenu. Ak sa zaregistrujete na Fórum len preto, aby ste spamovali reklamnými témami (tak ako spamujete desiatky iných diskusných fór), tak administrátor po zvážení môže vaše konto označiť za spam a tým sa vaša IP adresa a emailová adresa odošle do databázy, čo zabráni, aby ste sa so svojou emailovou a prípadne IP adresou mohli (nielen) na (toto) fórum zaregistrovať.

 

Ak vaša činnosť na internete nie je o tom, aby ste rozosielali spam, tak sa ničoho nemusíte obávať (okrem toho drvivá väčšina spamov má svoj pôvod v Číne, Kórei, resp. Rusku).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 0
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • FreeSpace Info

    1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Najaktívnejšie dni

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov