Skočiť na obsah

Pravidlá Fóra (platné od 1.11.2012)


FreeSpace Info

Odporúčané príspevky

  • FS Info

Pri viac ako 6 ročnej existencii Fóra moderátori museli riešiť desiatky prípadov porušení pravidiel Fóra. Úprimne, nie je to veľa, ale je to dostatočné množstvo na to, aby sme mohli vytvoriť zoznam najčastejšie porušovaných pravidiel a tento zoznam oproti pôvodnému zoznamu zefektívniť. Preto sme týmto dňom pristúpili ku úprave pravidiel Fóra, ktoré sú prehľadnejšie a presnejšie popisujú čo netreba robiť. Nové pravidlá nájdete na tomto odkaze (nakoniec tam boli vždy).

 

S aktualizáciou Fóra došlo aj k vynoveniu varovného systému. Každé porušenie pravidiel je ohodnotené bodmi, čím viac ich nazbierate, tým Fórum bude prísnejšie dohliadať na Vašu aktivitu na Fóre. Tento nový systém je poloautomatický, moderátori pri udeľovaní trestov nemusia robiť nič, Fórum automaticky udelí tresty. Aké tresty za koľko bodov budú, sa dozviete neskôr v kategórii Diskusie o Fóre.

 

V súvislosti so zmenou varovného systému a vyhnutiu sa prípadných problémov s kompatibilitou starého systému, boli všetky doterajšie varovania vymazané (ale nie zabudnuté), takže všetky kontá sú na nule. Recidivisti berte to ako láskavosť, nový systém bude oveľa prísnejší, ako mierumilovní moderátori.

 

Kto nemá problém s pravidlami na Fóre, môže tento oznam považovať za bezpredmetný.

  • Pridať bod 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 0
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • FreeSpace Info

    1

Najaktívnejšie dni

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov