Sniper Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Google Street View je už dostupný aj na Slovensku. Prezreli ste si už svoju ulicu? Fotky sú kvalitné, ostré, pekne vidieť detaily, pred chvíľou som sa pozeral sebe do okna. Choďte na Google Maps.Do vyhľadávacieho políčka napíšte názov ulice a mesto, napr. Hrebendová, KošiceV ľavej časti mapy sa nachádza žltý panáčik. Kliknite naňho a potiahnite ho na požadovanú ulicuAk ste postupovali správne, v tomto prípade uvidíte čo sa práve deje v okolí rezidencií na Hrebendovej v Košiciach Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 och, to je úžasné :)len môj barák tam ešte nie je, roh ulice už áno :) teda z rohu ulice vidieť, barák, ale pre stromy nie okno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Skvelá vec toto :) Už mám pobehanú skoro celú Prievidzu :lol: Škoda, že to chodí len po cestách. Som sa chcel ísť pozrieť aj do ZOO Bojnice, ale tam sa nedá :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
funebrak Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 preco su SPZ necitatelne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenocide Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 preco su SPZ necitatelne? Kvoli ochrane sukromia su SPZ, ako aj tvare automaticky rozmazane... Bolo kvoli tomu zopar pruserov :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Dom so si nasiel, auto som si nasiel...odhlalo mi, parkujem na tej fotke ako clovek :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted October 31, 2012 Author Share Posted October 31, 2012 Google Street View okrem domov a ulíc umožňuje zachovávať pre budúce generácie aj bežné okamžiky v živote bežných ľudí :smilieee: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 ale tu som našla, tu sme boli s alarmom v desivej zime v desivo studenej reštike na kávu a minerálku ! :happyroll:nie v tej červenej búdke, vo dvore ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 ako sú tie fotografie staré ? lebo činžiak máme už zateplený a na fotke nie je .... ok už vidím ako sú staré :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
trinita Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 ...pred chvíľou som sa pozeral sebe do okna. ja sa môžem pozerať na seba v okne :-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Ja sedim na schodoch a fajcim. U nas pobehali par hlavnych ulic. Ale boli aj na lazoch. Keby sli priklad pred rodicovskym domom aj tak nasnimaju len ceresne. Ale od nas su zaujimave aj tie fotky z okolitych kopcov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funebrak Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Pozeram ulice New Yorku :) Strasne velke mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ady Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 „Naším cieľom je, aby sme v spolupráci s partnermi uchovali a do sveta začali šíriť bohaté zvyky a tradície Slovenska,“ hovorí Rasťo Kulich, riaditeľ slovenského Googlu. „Zároveň chceme naďalej pomáhať rozvoju cestovného ruchu na Slovensku a generácii mladých Slovákov ukázať, že majú byť na čo hrdí.“ Samotný program technologickej spoločnosti by mal trvať po celý rok. Google chce pomáhať v hľadaní nových či zaujímavých informácií o Slovensku, plánuje pomôcť pri digitalizácii dôležitých kníh a spisov a tie chce šíriť do sveta. Pri tom bude spolupracovať najmä s Národným osvetovým centrom. Google tiež priznalo, že ešte tento rok by sa na slovenské cesty mohlo znovu vydať auto snímajúce svoje okolie pre projekt Street View. http://tech.sme.sk/c/6678970/juraj-janosik-odstartoval-propagovanie-slovenska.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
jose Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 tak pomahat nam idu... dvihat nasim mladym ludom narodnu hrdost...uplna charita aj cely google :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jose Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 inak ludia pouzivate google.sk ci google.com? kedysi bol aj odtial link na tuto stranku, myslim, ze teraz uz nie je, ale lepsie vyhladavanie je na google.com/advanced_search Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 google.sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 google.sk, nahadzuje sa mi automaticky, vyhľadáva, čo potrebujem, v pohode bez problémov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 google.com pre slovenske IP(pravdepodobne, kedze accept-Language en-US to robi tiez), presmerovava na google.sk. Pri requeste na vyhladavanie(search?q=) to uz ale nerobi. Takze ak vyhladam cez search bar vo firefoxe tak google.com a ked idem na stranku tak google.sk.Aj tak je to jedno, kedze vysledky su pre mna rovnake.Do advanced search(pokrocile vyhladavanie) sa da dostat aj z google.sk edit: preferovana domena sa da nastavit Link to comment Share on other sites More sharing options...
sn4ke Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 A čo vravíte na podobné sranda "kauzy?" http://www.zive.cz/bleskovky/auto-street-view-pry-zabilo-osla-google-to-rezolutne-odmita/sc-4-a-167166/default.aspx :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ady Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 ako reklama je to dobre ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Fakt myslis ze google potrebuje reklamu(v europe a usa)?Nemyslim si ze auto google pocas toho ako robilo fotky, pri takej rychlosti zabilo osla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ady Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 nie google, mozna zive potrebuje reklamu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 Keď idem na googlemaps.com, tak Firefox mi vybehne na 100%, podobne aj Chrome, pri takej záťaží sú mapy prakticky nepoužiteľné. Ja fakt neviem čo za kriplov to tam programuje alebo si tí kripli myslia, že všetci máme doma serverovne? Robí vám to isté? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Mne to beži plynulo, ani sa to nezapoti. Aj streetview. Chrome na PC nahodeny nemam ale na FF a IE bezproblemov. Na androide na podstatne slabšom železe ako desktop, cez Chrome aj FF tiež bez problemov. Niekde bude zakopany pes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ady Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 tiez som nezaznamenal problem ani na slabsom stroji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts