Skočiť na obsah

Janka R

Odporúčané príspevky

  • Pred 1 mesiacom...

premýšľam- možno aj preciťujem :), aký duševný stav je opakom nadšenia? ľahostajnosť? melanchólia? agresivita?...duševne zdravý človek by mal byť schopný prejavovať oba póly... :hmmm:

 

možno uvedomenie si prekážok...ozaj, čo je pre Vás neprekonateľná prekážka v nejakom zámere? čo bráni človeku realizovať svoj sen,tešiť sa, byť nadšený?

 

ako študentke bola pre mňa neprekonateľná prekážka vierovyznanie- vo vzťahu s mužom myslím...ale život mi priniesol prekvapenia :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

- ako decko som sa s nadšením učila hrať na klavír, a to nadšenie ma držalo celých 10 rokov, a rovnako nadšene som sa zahryzla potom do gitary...čo tam po boľavých prstoch, hlavne, že to išlo, hlavne, že to znelo.

- nadšenie davu som prežívala a hučala "Góóól!!!", poprípade "Sudcovi mrkvuuu!" ako tínedžerka na hokeji. Hokej som milovala a vedela som o ňom a o kluboch, tímoch, hráčoch viac ako všetci moji spolužiaci a ako hocktorý z chalanov, čo na hokej chodili. Aj pravidlá som si kúpila a naštudovala, aby som tam nehulákala nezmysly.

- Tiež som nadšenie davu zdieľala a prežívala a spoločne som hučala "Umíííí!!!" na koncertoch prehliadkach trampských, country a folkových pesničiek...či už na Porte, alebo na akciách, ktoré sa dnes už neorganizujú...veľmi by ma bolo bavilo hrať či spievať v takej skupine...neskôr som začala hrávať v zbore, tiež to bolo tak folkovo ladené, a tiež s nadšením. Postupne sme sa tam povydávali a poženili a zakladali si rodiny a uvoľňovali miesto mladším...

- s nadšením som tiež pomáhala organizovať detské tábory a zúčastňovať sa ich ako vedúca bola moja srdcovka.

- nadšene som využila moje klavírne vedomosti a schopnosť improvizácie, keď som sa ocitla v detskom folklórnom krúžku ako korepetítorka, strašne ma to bavilo a rovnako nadšene sa tomu venovali aj ešte 3 moje kamošky, tie zas mali pohybovú zložku. Robili sme to s radosťou a tie decká to asi museli cítiť, jakživ sme nezažili, že by niektoré vrešťalo, že nechce ísť a že chce domov a podobne, aj oni tam chodili radi. Vládol tam humor a radosť zo spievania a tancovania...

- a som nadšenec pre zvieratá. Ale to tu nemusím hovoriť, každý, kto ma pozná, pozná môj vzťah k nemým tváram.

- rada chodím aj do roboty, ale neviem, či aj to sem patrí...? :agree:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja sa napriklad strasne rychlo nadchnem pre nieco nove, stale sa nieco nove ucim a stale musim nieco robit, ak tam chyba toto, zacinam sa nudit a je to zle, preto nadsenie je pre mna dost dolezite :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

nedávno ma nadchla informácia, že čokoláda veľkosti vizitky denne zjedená podporuje chudnutie. čokoládu veľmi nemusím, ale to nadšenie ma akosi zmanipulovalo,takže si ju dávam :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

odporúčam čokoládu s čili-papričkami alebo zázvorom. :zubiska:

 

S nadšením sme boli v sobotu aj v nedeľu kočíkovať.

 

Niekedy cítim nadšenie aj v robote, len potom ked som zabratá do toho a rozmýšľam, ako to urobiť, aby to fungovalo a robilo to, čo sa od toho žiada, tak pocítim pravý opak, ak ma dakto vyruší a chce po mne, aby som túto bohumilú činnosť prerušila a spravila rýchlo už aj hneď dačo celkom iné, otravné a nie práve zmysluplné.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov