Skočiť na obsah

Pozoruhodné listy Ummiťanov


Bohus

Odporúčané príspevky

Na španielskej stránke www.ummo-ciencias.org sú stovky stránok dokumentov. Pretože prevažnú väčšinu dokumentov Ummiťania písali, prípadne diktovali vo španielčine, rozhodol som sa, že ich budem prekladať priamo zo španielčiny z tejto uvedenej španielskej stránky. Tie doteraz uvedené dokumenty v téme: Fyzikálne predstavy Ummiťanov, boli preložené z anglického prekladu, ktorý pochádzal z francúzskeho prekladu ...

V prílohe WORD tohto príspevku prikladám jeden z tých najnovších dokumentov preložený už zo španielčiny. Teraz momentálne prekladám dokument, kde Ummiťania popisujú okrem iného aj princípy telepatického prenosu. Ak výsledky ich výskumov sú skutočne potvrdené, tak ako tvrdia, tak si podstatne budeme musieť poopraviť obraz sveta v ktorom žijeme. Preložený dokument potom tiež poskytnem.

 

V Španielsku bolo do tohto prípadu zapojených veľa osôb, napríklad profesor Sesma, Rafael Fariols-riaditeľ jednej továrne, Antonio Ribera, ktorý natočil o tomto prípade aj film. Keďže všetci títo ľudia venovali prípadu toľko času, pri rôznych diskusiách a iných príležitostiach, asi dospeli k tomu, že nejde o nejaký žart, či podvod. Títo traja už umreli ...

Nie je však vylúčené, že niektorý dokument, hlavne z tých novších, nemôže byť podvrh. To ostáva už na čitateľovi, či mu obsah daného listu otvorí nejaké nové obzory, alebo zistí, že ide len o „mlátenie prázdnej slamy“.

 

Pre zaujímavosť uvádzam v nasledujúcich riadkoch preklad úvodnej španielskej stránky:

 

 

 

UMMO – CIENCIAS

Webová stránka venovaná racionálnemu štúdiu prípadu UMMO

V januári 1966 sa začali v Španielsku objavovať čudné listy, ktorých odosieľatelia tvrdili, že sú členmi expedície jednej výskumnej misie na Zem z planéty UMMO situovanej 14,4 svetelných rokov od Zeme. Tieto listy popisovali do určitej podrobnosti dejiny a kultúru obyvateľov spomínanej planéty UMMO. Tiež popisovali ich planétu a ich hviezdny systém.

Koncepcie filozofické, náboženské, vedecké, technické, politicko-ekonomické a aj iného zamerania obsiahnuté v týchto dopisných zásielkach boli mimoriadne pre svoju originalitu a koherenciu-kompaktnosť.

Po prvom prívale listov v rokoch 1966 a 1967 nasmerovaných hlavne, ale nie výlučne, na Fernanda Sesmu, sa rozšírili časom a spestrilo sa množstvo ich adresátov. Určité roky príjem listov bol takmer nulový ale takmer nikdy nechýbali. V druhej polovici rokov 80-tych nastal druhý príliv listov s obsahom hutnejším a ešte hlbším.

Neskoršie pokračoval príjem listových zásielok toho istého údajného pôvodu od bytostí z UMMO, tak v Španielsku ako aj vo Francúzsku, aj keď niektoré štúdie tohto prípadu pochybujú, že by zdroj týchto posledných zásielok bol ten istý, ako je to u prvotných zásielok.

Na tejto stránke WEB nájdete prepisy všetkých známych listov, tak ako aj faksimile týchto originálov, tých ktoré nám boli dostupné.

 

Prejdite si ich, prečítajte texty a posúďte sami.

 

POĎAKOVANIE

Táto stránka chce manifestovaťsvoju sympatiu a pocit dlhu nasledovným pionierom-priekopníkom:

Fernando Sesma (+), Dionisio Garrido (+), Alicia Araujo (+), Enrique Villagrasa,

Hiltrud Nordlin, Antonio Ribera (+), Juan Domíngues, Luis Jiménez Marhuenda, Alberto Borrás, Joaquín Martínez, Regina Sendrás, Ignacio Darnaude, Francisco Mejorada,

Franco Muela (+)

Ďakujeme aj ostatným, ktorí venovali so zanietením veľa času diskusiám a vyhodnoteniu týchto dokumentov.

 

Zvlášť menujeme tri osoby, ktorým prejavujeme obzvláštnu vďačnosť:

 

Rafael Farriols (+) , ktorý sa stotožnil, skoro ako nikto iný, s prípadom UMMO a podarilo sa mu zhromaždiť takmer všetky doručené dopisy.

Jorge Barrenechea (+) , ktorý rovnako žil uprostred diania, a ďakujeme za láskavasť, vďaka ktorej sme získali značnú časť originálnych listov.

Doctor Juan Aguirre , ktorý venoval hodiny a hodiny neúnavnej a veľkorysej pomoci, zozbieral a dal k dispozícii všetky tieto záhadné a pozoruhodné texty, a bez ktorého práce by táto stránka neexistovala.

 

Vyslovujeme všetkým naše poďakovanie a venujeme našu spomienku.

 

post-2678-0-69658000-1345755094_thumb.png

NR21 Ľudoopi na UMMO.doc

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

REČ UMMIŤANOV


V prílohe tohto príspevku je krátky trojstránkový dokument, kde Ummiťania vysvetľujú princíp svojej reči, alebo sa o to do určitej miery snažia. Tie zložité súvetia, ktoré pri tom používajú, dajú dosť zabrať, aby človek čo to pochopil.
Neobvyklé slovné zvraty neprisudzujem až tak španielčine ako takej, ale viac spôsobu uvažovania autora toho dokumentu.

V tomto dokumente je krátko spomenutá telepatia, ale o nej bude viac v asi 18 stránkovom dokumente, ktorý som ešte celý nepreložil.

V niektorých iných dokumentoch , do ktorých som zatiaľ len tak krátko nahliadol, boli spomenuté niektoré ďalšie zaujímavosti o ich reči, ktoré v dokumente v prílohe nie sú spomenuté:

Napríklad, učiteľ na UMMO môže robiť žiakom prednášku, pričom vyučuje súčasne dva nezávislé predmety. (Takto to ja chápem podľa vysvetlenia Ummiťanov : Hovorí napríklad o dejinách a súčasne vysvetľuje niečo z chémie. Pričom informácie na „chemickú“ tému sú „vpašované“ do plynulého toku slov o dejinách tak, že niektoré slová povie dvakrát, trikrát a iné vysloví s prízvukom.Tento druhý jazyk dokáže údajne presnejšie vyjadriť komplikované pojmy.)

Neviem už v ktorom dokumente som to videl, ale Ummiťania majú údajne dva Brocove centrá reči. My pozemšťania máme Brocove centrum len v jeden polovici mozgu.

Je pozoruhodné, že Ummiťanskí žiaci sú schopní naraz vnímať dve nezávislé témy.

Pokiaľ sa nemýlim, myslím že aj pozemšťan Július Caesar bol čiastočne niečoho takéhoto schopný, keď dokázal diktovať viac listov zrejme viacerým pisárom súčasne.

D77 Reč UMMO.doc

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dokument D33-3 Indeterminizmus a slobodná vôľa


Tento dokument rozdelený na tri časti v prílohe príspevku je preložený zo španielskej verzie a obsahuje tieto témy:
  • Nedostatok dôkazov o existencii duše-vedomia v nižších bytostiach
  • Objav BUUAUWEE BIAEII – kolektívneho vedomia
  • Komentár k pozemskej spoločenskej štruktúre
  • Spojenie všetkých ľudí pomocou BUUAUWEE BIAEII
  • Intímna povaha kolektívneho vedomia
  • Telepatická komunikácia
  • BUUAUWEE BIAEII a pozemšťania
Pre lepšie pochopenie pojmov, ktoré Ummiťania používajú v tomto dokumente D33-3, je vhodné vedieť trochu viac o BUUAWA a BUUAUWEE BIAEII . Rozsiahle dokumenty D357-2 a D731 to veľmi podrobne rozoberajú a nasledujúce obrázky sú z týchto dokumentov.

Stručná charakteristika: Podľa predstáv Ummiťanov, človek je tvor spojený so svojím vedomím v hraničnom vesmíre BUUAWA. Tento vesmír nie je o nič menej hmotnejší, ako vesmír v ktorom žijeme. (Pojem hmota je ináč veľmi iluzórny.) Človek prijíma a vysiela do tohoto vemíru, do oblasti svojej „duše-vedomia“ svoje predstavy, pocity, myšienky. Je to zakódované vysielanie, ktoré Ummiťania skúmali.
Človek je takým istým spôsobom spojený s iným diametrálne odlišným vesmírom BUUAUWEE BIAEII – kolektívnym vedomím, gigantickým supermozgom. Po smrti človeka sa vytvorí priame spojenie vedomia s týmto vesmírom BUUAUWEE BIAEII .

Je zaujímavé spoznať, ktorým pozemšťanom dáva ummiťanský pohľad na svet za pravdu, či zástancom evolúcie, alebo stvorenia.

Zrejme ani jedným, ani druhým.

Evolúciu neriadi Boh, ale súčasne vysvetlenie evolúcie len pomocou náhodných mutácií v chromozómoch je veľmi nedostatočné podľa Ummiťanov. Práve „spätná väzba“ z vesmíru BUUAUWEE BIAEII prostredníctvom signálu do chromozómu živej bytosti je jeden z viacerých zásadných faktorov riadenej mutácie a tým aj evolúcie.

Stvoriteľ WOA však vytvoril tento supermozog, tento veľmi zaujímavý vesmír, kde svetlo sa údajne pohybuje nekonečnou rýchlosťou. (Ummiťania vysvetľujú, že rozlišujú dva pojmy pre nekonečno: matematické a fyzikálne nekonečno)

Tu by si neodpustil štipľavú poznámku jeden známy pozemšťan, ktorý kedysi povedal:
„Od nikoho sa Pánu Bohu nedostalo toľkých ústrkov, ako od idealistických filozofov.“

Rozliční idealistickí filozofi prisudzujú Bohu rozličnú funkciu pri riadení tohto sveta. Jeden krajný názor predpokladá, že Boh sleduje každý krok človeka. Židom na púšti za Mojžišových čias púšťal dokonca z neba „manu“, dával im tabule s textom desatora a prípadne trestal previnilca okamžite.
Druhý krajný názor predpokladá, že Boh kedysi dávno stvoril vesmír a dnes sa už o priebeh života ľudí nestará. Čiže, už sa nedá nič vymodliť, o všetko sa my ľudia musíme postarať sami, čo je v bežnom živote už čiste ateistický postoj.
V tejto súvislosti si spomínam, že kedysi dávnejšie som sa tešil, že ide byť v rozhlase nočná pyramída, diskusia idealistov s ateistami. Debata ma sklamala na celej čiare. Každá strana povedala pár svojich fráz a moderátorka do toho púšťala otravné západné songy. Debata Nevedka a Vševedka zo Slnečného Mesta na túto tému by bola zaujímavejšia.

Texty Ummiťanov prinášajú do tejto problematiky podľa mňa revolučné zmeny a nech je ich autor ktokoľvek, prinútia človeka rozmýšľať inakšie, ako stereotypne.

Okrem iného, je zaujímavé zistenie Ummiťanov, že telepatický signál sa šíri priestorom veľmi rýchlo, v „nulovom“ čase. Ak je to skutočne dokázané, tak bude musieť nejaký schopný človek urobiť revíziu Einsteinovej teórie relativity, podľa ktorej nemôže existovať signál šíriaci sa rýchlejšie, ako svetlo.


Zobrazenie BUUAUWEE BIAEII a BUUAWA


post-2678-0-39612700-1346528768.jpg


post-2678-0-83172900-1346528830.jpg


post-2678-0-95141500-1346528855.jpg

Pravdepodobne AOXYBOO 3, syn IRAA 6 je autor dokumentu D731, dátum 20.3.1987

Zaujímavý je podpis autora , kde som schopný rozoznať len číslicu „3“ a číslicu „6“



. . .

D33-3 časť 3.doc

D33-3 časť 2.doc

D33-3 časť 1.doc

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak mi napadlo k telepatickému dorozumievaniu ... :)

 

telepatické dorozumievanie v nulovom čase, aj myšlienka potrebuje na prenos čas, si myslím, ... samotné telepatické dorozumievanie je podľa viacerých autorov naše zabudnuté dorozumievanie, zabudnutá ľudská vedomosť, niečo, čo využívala nevyužitá časť mozgu, a zabudli sme ju. vekmi.

/citovať a uviesť autorov neviem, určite je to kdekade na nete, čítala som to dávno v niektorých z mojich krásnych konšpiračno úžasných kníh./

 

tak späť k listom ...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Doba telepatického prenosu priestorom


Uvediem podľa Ummiťanských textov, čo je záhadné na telepatickom prenose:
Predstavme si dve osoby od seba vzdialené len pár metrov oddelené len nejakou stenou.
Oneskorenie prenosu správy z vedomia jednej osoby do vedomia druhej osoby je podľa meraní Ummiťanov asi 0,1 + 0,1 UIW, čo predstavuje v našich pozemských jednotkách 185 +185 milisekúnd, čo je celkove 370 milisekúnd .

Pritom 185 milisekúnd je oneskorenie telepatickej správy z vedomia 1.človeka prechodom nervovou sústavou jeho mozgu do vysielacieho atómu jeho mozgu.

Ďaľších 185 milisekúnd je oneskorenie tejto telepatickej správy z prijímacieho atómu 2.človeka prechodom nervovou sústavou jeho mozgu do vedomia tohoto druhého človeka.

Doba prechodu signálu priestorom niekoľkých metrov je taká nepatrná, že nebola Ummiťanmi identifikovaná, čiže celkové oneskorenie je 370 milisekúd.

Teraz si predstavme, že sú osoby vzdialené od seba 20 000 kilometrov na planéte UMMO. Ak by sa telepatický signál šíril tak rýchlo, ako bežné rádiové vlny alebo svetlo, tak by túto vzdialenosť prekonal za 66 milisekúnd. Celkové oneskorenie telepatického signálu by malo byť: 185 + 66 +185 = 436 milisekúnd.
Ummiťania však aj v tomto prípade zmerali oneskorenie 370 milisekúnd.

Netreba ani veľmi pochybovať, že ak je to skutočne pravda, tak ide jednak o veľkú záhadu a súčasne o epochálny objav.
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ospravedlňujem sa za chybu v hodnote času v UIW.

 

Namiesto 0,1 UIW má to správne byť 0,001 UIW, čiže jedna tisícina z UIW.

 

Ostatné časové údaje v milisekundách sú správne:

 

1 UIW = 3,09 minút = 185 sekúnd

 

0,001 UIW = 0,185 sekundy = 185 milisekúnd

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

D21 Dokument s údajmi o UMMO


V prílohe tohto príspevku je pripojený dokument s názvom D21 Prezentácia, ktorý obsahuje rôzne základné údaje o planéte UMMO.

Je tam okrem rôznych fyzikálnych konštánt a informácií aj tabuľka s porovnaním zápisu niektorých matematických operácií na UMMO a u nás. Aj v tomto príspevku je zobrazená jedna z takých tabuliek, už neviem, z ktorého dokumentu. Tabuľka v dokumente v prílohe je lepšie čitateľnejšia, ale je v nej miestami aj niečo zabudnuté.


.post-2678-0-30503800-1347562252.png

D21 Prezentacia.doc

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

nakoniec všeplatnosť matematických zákonov by mala byť rovnaká pre celé univerzum, či univerzá, nech ich je hocikoľko, nech sú zapísané akokoľvek, pythagorova veta je platná aj tu aj tam ... môže byť na inom mieste vesmíru neplatná ? či číslo pí inej hodnoty ? :)

aj my sme na to došli, aj oni ... :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dokument D69 OAWOOLEA UEWA OEMM - Popis vesmírnych lodí na UMMO

Časť: D69-3 XOODI NAA štruktúra povrchu kozmickej lode



Dokument D69 je rozdelený na päť častí, z ktorých som zatiaľ preložil len tretiu časť D69-3, ktorá obsahuje 20 stránok textu a obrázkov zaoberajúcich sa funkciou povrchovej vrstvy kozmickej lode Ummiťanov.

Autor textu DEII 98, syn DEII 97 popisuje, čo všetko sa nachádza v povrchovej vrstve lode, ktorú veľmi približne nazýva „membránou“.
V skutočnosti však ide o neporovnateľne zložitejší komplex.
Hoci jeho popis je poznačený tým, že má zakázané vyzradiť funkciu niektorých položiek „strategického významu“ , musím povedať, že po akom-takom uvedomení si tohoto miestami zdanlivo nezáživného textu som ostal ohromený. Z toho veľkého rozdielu medzi tým, čo my pozemšťania chápeme pod pojmom „ochranná vrstva“ na nejakom predmete a tým, ako musí vyzerať takáto vrstva na vesmírnej lodi.

Najlepšie sa o tom každý záujemca môže dozvedieť v dokumente D69-3 v prílohe tohto príspevku.

Uvediem len pár mojich postrehov pre tých, ktorí nemajú záujem čítať celý dokument D69-3 :

V povrchovej vrstve sa nachádzajú obrovské množstvá snímačov-čidiel najrôznejších fyzikálnych velíčín, teploty, tlaku, žiarení, a to všetko viac menej na mikroskopickej úrovni.V určitých extrémnych prípadoch tvorí tú funkčnú časť čidla len niekoľko molekúl. Z týchto čidiel sa prenáša informácia do počítača kozmickej lode viacerými spôsobmi, a využívajú sa hlavne spôsoby, kde nie sú potrebné žiadne vedenia. Zvlášť zaujímavý je prenos takzvanou nukleárnou rezonanciou, kde sa využíva atóm molybdénu ako vysielač a druhý atóm molybdénu, priímač, je schopný na diaľku prijať jeho signál. Signál vznikne tak, že vysielací atóm molybdénu sa premení na prvok niób. Tento spôsob prenosu je veľmi kvalitný tým, že signál je prijatý okamžite bez oneskorenia (čo tvrdili Ummiťania v niektorom liste aj pri inom druhu prenosu, pri telepatickom prenose). Na základe toho, čo som doteraz čítal, Ummiťania veľmi rozvážne používajú slová a nepredpokladám, že vypustia len tak do sveta nejaký „nezmysel“. Tento spôsob prenosu len na relatívne krátke vzdialenosti akoby sa uskutočňoval tak, že nie je možné namerať žiadne oneskorenie a tým pádom je to v rozpore s našou dnešnou pozemskou fyzikou. (Ja teraz poviem len tak do vetra kacírsku myšlienku, že tie dva atómy molybdénu sú v skutočnosti veľmi tesne blízko seba a to sa nám len tak javí pri meraní vzdialenosti - ako nejaký zvláštny druh optického klamu- že sú od seba vzdialené.)

Ďalšia záležitosť, pred ktorou dávam klobúk dolu, je spôsob identifikácie chybných súčiastok kozmickej lode a ich výmena v ťažkých vesmírnych podmienkach. Povrch lode je neustále poškodzovaný, snímače sú ničené kozmickým prachom, časticami, ktoré nezvládne odchýliť silné elektrické “protipole“, ale posádka kozmickej lode nemá obavy. Hoci kozmickú loď možno čo do počtu súčiastok porovnať s veľkou továrňou, kde čata údržbárov neustále musí odstraňovať poruchy. Ummiťania vyvinuli systém podobný krvnému riečišťu v našom tele, kde podľa potreby tečie kapilárami tekutý kov, ktorý opravuje poškodenia na povrchu lode.

Nielen to. Iným systémom, ktorý je len zbežne popísaný, „prúdia“ nové súčiastky na miesta porúch, predtým čo bola chybná súčiastka identifikovaná, „vysunutá“ zo svojho miesta, rozpustená a recyklovaná. Poruchy vznikajú priebežne a priebežne sú aj opravované. Všetko sa to zrejme deje na mikroskopickej úrovni a všetko je riadené príslušným počítačom kozmickej lode.

K tomu môžem len dodať, že u státisíce rokov staršej civilizácie je možné očakávať inú úroveň fyziky, techniky a iných vied, aká je dosiahnutá na Zemi.



Pohľad na malú vzorku povrchu kozmickej lode Ummiťanov:

post-2678-0-79389400-1348772056_thumb.jpg

D69-3 XOODI NAA.doc

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

D41 Každodenný život na UMMO


Časť : D41-2 Koncept obydlia na UMMO



Ummiťania priznávajú, že výtvarné umenia a hlavne hudba sú na Ummo biedne rozvinuté. Prejavuje sa to aj na ich obydliach, ktoré napriek rôznym technickým vymoženostiam pôsobia aspoň na mňa veľmi stroho a priemyselne. Každý si na to môže utvoriť nakoniec svoj názor, ak sa mu bude chcieť prehrýzť informáciami ukrytými v krkolomných súvetiach autora prílohy s názvom:

D41-2 Koncept obydlia na UMMO

Ako bude spomenuté v iných častiach dokumentu D41 o každodennom živote Ummiťanov, v ich živote majú veľký význam vône. Je to nepísaná výsada žien, ktoré vedia pripravovať série vôní z rastlín z prírody, čo sa veľmi cení. Prezradili, že sú aj výnimky, niektoré ženy to nevedia.

V tejto súvislosti si spomínam, že som mal kolegyňu, ktorá stratila schopnosť vnímať vône. Necítila vôbec zápach nejakého čistiaceho prostriedku,ani keď niečo priháralo na variči a ani zápachy hniloby a plesní, ktoré nás upozornia na skazenú potravinu. Čuch je dôležitý zmysel a možno by sme boli prieberčivejší v jedení, keby sme ho mali tak vyvinutý, ako napríklad psi.


post-2678-0-10633100-1350418927_thumb.jpg

D41-2 Vida cotidiana, XAABI.doc

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

toto mi pripomenulo jednu veľmi dávno čítanú sci fi poviedku ...

podstata bola, že sa začali kdesi objavovať ufo, občas len preleteli z miesta na miesto, a zväčša sledovali isté diania ... nakoniec vysvitlo, že rozprávky a umenie sú to, čo z ich vývoja zostalo mimo ... že sa učia rozprávky pozemšťanov ...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Dokument NR18 napísaný vo francúzštine , ktorý dostal Pierre Martain 19.12.2003, obsahuje rôzne dodatočné vysvetlenia týkajúce sa kartografie, demografie, kontrole pôrodnosti a smútočnej ceremónie na UMMO.

 

Písala ho NABGAA 112, dcéra DORIO 34, schválil AYIOA 1, syn ADAA 67

 

Je to dokument o 30 rokov novší, ako prvé listy Ummiťanov a autori španielskeho prekladu upozorňujú, že jeho pravosť nevedia zaručiť, lebo chýbajú tam určité obvyklé znaky. Uvediem stručne niektoré zaujímavosti v ňom:

 

Nabgaa 112 tvrdí, že 9. júla 2003 v čase okolo 6,34 GMT dostali z Ummo na Zem telepatickú správu od svojich blízkych, že počet obyvateľov na UMMO dosiahol práve 2,58 miliardy obyvateľov.

 

Chcem upozorniť najprv na rýchlosť telepatického prenosu.

Vzdialenosť 14 svetelných rokov telepatický signál prekonal za 3 minúty.

Jedným z predpokladov pravosti tohto dokumentu bude môcť byť to, ak sa niekedy jednoznačne preukáže, že telepatickú informáciu je možné prenášať takouto obrovskou rýchlosťou a na takú vzdialenosť.

 

Ďalej je zaujímavé to, že Ummiťania považujú počet obyvateľov 2,58 miliardy už za hornú prípustnú hranicu a vysvetľujú asi takto svoju politiku pôrodnosti :

  • Prvé dieťa môže mať každý manželský pár a potom okamžite musí prijať opatrenia na zabránenie počatia ďalšieho dieťaťa.
  • Ak prvé dieťa dosiahlo žiadúcu úroveň, inteligenciu, môžu podať žiadosť o povolenie mať druhé dieťa a žiadosť je vtedy spravidla vybavená kladne.
  • Splodenie tretieho dieťaťa sa momentálne považuje za nežiadúce. Manželia môžu o to požiadať, ale dve predchádzajúce deti musia prejaviť preukázateľne výnimočné schopnosti.

Naše choroby Ummiťania nepoznajú, ale s pribúdajúcim vekom ich hlasivky úplne zlyhávajú, okrem toho strácajú schopnosť vyslať telepatický signál a nakoniec už nie sú schopní od nikoho telepatický signál prijať, čo považujú za veľkú ujmu, hlavne keď nasleduje aj degenerácia pamäti. Manželské páry spravidla sa rozhodujú odchádzať z tohto sveta dobrovoľne a spoločne. V rámci ich náboženských zvyklostí usporiadajú poslednú rozlúčku, menšiu hostinu so svojimi deťmi a vnukmi v sále na to určenej. Zariadenie emitujúce gravitačné vlny vysokej frekvencie okamžite zničí mozgové bunky manželov a nasledujúci proces konverzie mení ľudské bunky na plyn hélium. Doslova sa vyparia.

 

Ďalej NABGAA 112 rozpráva, s akými problémami sa Ummiťania na Zemi stretávajú a čo musia robiť, aby neboli odhalení v hoteloch a na iných miestach.

Hovorí, že jeden z prvých Ummiťanov na Zemi URIO 79, syn IYIA 5, nechcel ani opustiť Zem, tak ho zaujal výskum psychológie pozemšťanov. Zato však iný Ummiťan ODDIOA 1, syn ISSAAO 132 psychicky nevydržal dennú realitu utrpenia pozemšťanov a pri prvej príležitosti odišiel na UMMO.

 

Ummiťania si všímajú aj to, ako ďaleko je naša pozemská civilizácia od samozničenia sa jadrovými zbraňami.

Do roku 2028 je táto pravdepodobnosť 1 : 12 podľa ich odhadov v roku 2002.

Do roku 2073 sa pravdepodobnosť samozničenia zvýši na 1 : 2.

Do roku 2166 má pravdepodobnosť zničenia prudko stúpnuť na 11 : 12.

 

O dôvodoch nehovoria, ale uvádzajú, že vzali do úvahy aj zmeny, ktoré sa stali po udalostiach 11. septembra 2001 v Spojených štátoch.

 

...

NR 18 Geografia Demografia.doc

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Pise NUBGEA 142, syn FOTIE 57 , schvalil BENDER 1, syn FREDA 457.

 

zvysujeme hornu pripustnu hranicu na 3,14 miliardy obyvatelov. problemy s telepatickym signalom boli vyriesene patchom 3.1

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To na UMMO určite nehrozí, že by tak závažne porušili zásadu neprekročenia 2,5 miliardy obyvateľov svojej planéty. Sú veľmi disciplinovaní, dôslední a spoľahliví, čo pozemšťanom chýba.

 

Ale na druhej strane by som bol rád, keby sa mýlili v ich predpovediach, že v roku 2028 sa pravdepodobnosť zničenia našej planéty zvýši na 50% a v roku 2166 dokonca na 90%. Ešte pred pár týždňami, keď som to prekladal, som to nebral až tak vážne.

 

Ale udalosti v Izraeli v týchto hodinách dávajú plne za pravdu Ummiťanom, že to je žiaľbohu tak. Za pár hodín sme my pozemšťania schopní rozpútať veľký konflikt, ktorý vďaka čoraz ničivejším zbraniam a čoraz väčšiemu samovražednému konaniu určitých skupín zasiahne aj celý svet.

 

Je nás na zemeguli už príliš veľa a vzhľadom na našu agresivitu a samoľúbosť by úplne stačilo 200 miliónov pozemšťanov. Naviac, svoje životné prostredie ničíme, čo Ummiťania aspoň teraz určite nerobia. Každá krajina sveta by mala uvážiť, koľko obyvateľov na jej území je ideálny stav. Obyvateľov tam má byť len toľko, aby im stačili obnoviteľné zdroje energie, voda a orná pôda pri šetrnom hnojení. Aby nebolo treba nákladných čističiek. Prial by som si tiež, aby rieky boli úplne čisté, ako kedysi.

( Spomínam si na nádherné roky mojej mladosti, keď som celé dni trávil v čistučkej vode rieky Váhu, kde plávalo množstvo rýb a nebol pre mňa problém schmatnúť do ruky nejakého hláča, či hlaváča skrytého pod skalou. Teraz by som už takú rybu nerád držal v ruke :) )

 

Politici na svete sa veľmi vyhýbajú nepopulárnej záležitosti kontrole pôrodnosti. Rôzne cirkvi na svete by mali v zmysle regulácie počtu obyvateľov Zeme tiež pôsobiť na ľudí. Kedysi dávnejšie, ešte pred rokom 2000, v televíznej debate nejaký cirkevný predstaviteľ povedal :

 

„Nestarajte sa čo budete jesť, čo budete piť. Pozrite sa na tie vtáčky nebeské. Tie sa vôbec o to nestarajú. Otec nebeský sa o nich postará, tak ani my si nemusíme robiť starosti.“

 

Priznám sa, že som bol ohromený, aký je prístup „elity“ k tomuto nášmu svetu. Ummiťania sa považujú za silne nábožensky založených, ale takýto nezmysel by ich iste nenapadol.Tí svojou politikou jedného dieťaťa sa stavajú k svojej planéte a k svojmu životu zodpovedne. Druhé dieťa len vtedy, ak je prvé sebestačné a tretie dieťa, ak sú dve prvé deti výnimočne nadané.

 

Našim deťom len prajem, aby sa dobre pozreli na zúbky tým našim rôznym pozemským vtáčkom nebeským.

 

 

. . .

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pise Bender 1: Ummitania su znepokojeny subjektivnymi tvrdeniami od pozemstana menom bohus. jedna sa cisto o jeho interpretaciu textov. ziadna regulacia porodnosti ani skumanie, ci je dieta nadane ci vynimocne nepripada v uvahu.

 

jedna sa asi o opakovanu chybu v programe adolf, ktory bol zmazany.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale udalosti v Izraeli v týchto hodinách dávajú plne za pravdu Ummiťanom, že to je žiaľbohu tak. Za pár hodín sme my pozemšťania schopní rozpútať veľký konflikt, ktorý vďaka čoraz ničivejším zbraniam a čoraz väčšiemu samovražednému konaniu určitých skupín zasiahne aj celý svet.

 

Tam sa ludia maruju uz par storoci, co je tak zvlastne na sucasnom konflikte?
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tam sa ludia maruju uz par storoci, co je tak zvlastne na sucasnom konflikte?

 

Asi to, ze Ummitania su zatazeni na blizky vychod - a na miliony ludi, co trpia inde na svete kaslu. Asi aj preto menovali len tento jediny pripad a prave teraz, pricom im trebars taka Syria za posledny rok nestala za zmienku :P
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Pre Trojku a tých pozemšťanov, ktorých útlocit bol dotknutý: Veľkí demokrati horší ako Adolf: -_-

 

 

USA chystaly atomový výbuch na Měsíci

 

Soupeření o vliv a geopolitické konflikty předpokládají i vypracování strategických scénářů, které pak zůstanou nenaplněné. Takový byl i osud amerického plánu z doby studené války mezi USA a Sovětským svazem na odpálení atomové bomby na Měsíci. Americké úřady potvrdily existenci plánu teprve minulý týden. Bombardování Měsíce ovšem zvažovalo i sovětské vedení.

 

 

 

Názor s nejvíce souhlasnými hlasy (325)

 

/static/images/portrait-nv.gif

Petr Tichý, Praha

Sobota, 1.prosince 2012, 17:51:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | +325

 

Nevím, jestli tady zvítězil zdravý rozum nad naprostou blbostí, nebo došly finance. Pravdu se asi nedozvíme. Dodnes mne udivuje, co všechno byly američané i rusové podniknout jen aby ohromili druhou stranu. Bez vzájemného předhánění by asi nešel pokrok takovými kroky, ovšem za zamoření atmosféry a životního prostředí při testování jaderných zbraní by měly obě strany dlouho platit celému světu odškodné. Budou nám sice tvrdit, že škodlivost byla nulová. Ovšem jak se ten sajrajt může šířit rychle atmosférou nám už předvedl popílek za sopek, který klidně obletí i půl planety. Kolik mentálně a fyzicky postižených dětí asi mají skutečně a svědomí??

 

 

Odkaz na Seznam.cz:

http://www.novinky.c...-na-mesici.html

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 2 mesiacmi...

Momentálne si prekladám pre vlastné potešenie veľmi zaujímavý dokument človeka, ktorý osobne poznal Ummiťanov.

Ešte som len na začiatku dokumentu, ale sa mi zapáčila jeho krátka a stručná charakteristika týchto ľudí:

 

"Ale ja, pod silou argumentov, za to obdobie, čo s nimi jednám, som sa presvedčil, že sú to najlepšie osoby, aké som vo svojom živote stretol. My pozemšťania by sme mohli byť radi, keby nám chýbala tá zlomyseľnosť, ktorá chýba im. Sú tolerantní, chápaví a nezaujatí, aby rozumeli najintímnejším záležitostiam. Len počúvať ich jemný tón reči a cítiť zodpovednosť a spoľahlivosť s akou hovoria o rôznych záležitostiach, vytvára o nich podrobný obraz. Nezdá sa mi, že by boli prostoduchí, sotva sa na vás pozrú, človek má pocit, že ho preniknú."

 

Tento dokument dostal pán Enrique Villagrasa dňa 4. júna 1967

Kto má záujem prečítať si iný starší podobný už preložený dokument, ktorý dostal profesor Sesma v roku 1966, je priložený v prílohe tohto príspevku a nenútim vôbec prípadných posmeškárov v tomto fóre aby ho čítali  :) .

 

Ummiťania si našli viacerých ľudí, pisárov, ktorí im písali a rozosielali za dobrú finančnú odmenu listy určené hlavne odborníkom v rôznych oblastiach, s ktorými boli súčasne niekedy aj v telefonickom styku, ale nechceli sa s nimi stretávať. Vyzerá, že pisár, ktorý sa zdôveruje Sesmovi a nechce sa mu bližšie predstaviť, nepatril k nejakým naivným ľuďom, bol "obchodný" profesor a situácia, že prichádza do styku s mimozemšťanmi ho dosť vyvádza z miery. 

D135 List pisára Sesmovi.doc

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

V dokumentoch Ummiťanov D69-1 až D69-5, kde popisujú do určitej miery ich kozmické lode, sú niektoré celkom zaujímavé veci, ktoré by možno aj skepticky založených fyzikov mohli zaujať, preto niektoré pozoruhodnosti tu uvádzam:

 

IBOZOOAIDAA – INVERZOR ČASTÍC

 

 Toto zariadenie je všade v pevnej hmote štruktúry lode, ale riadiace jadro je v ENNOI – kopule lode (položka 8).

 

post-2678-0-35373700-1363554264.jpg

 

 

Okolo povrchu kozmickej lode existuje oblasť nazývaná IITOAA, ktorá siaha asi 3 centimetre ďaleko od povrchu: 

 

post-2678-0-45561200-1363554301.jpg

 

 

Hocijaká subatomická častica, ktorá sa tam nachádza vnútri tejto oblasti, môže byť invertovaná do iného trojrozmerného priestoru.

Táto okamžitá transformácia alebo inverzia, nazývaná OAWOOLEAIDAA, je vyvolaná zariadením IBOZOO AIDAA umiestnenom v kopule.

Ummiťania hovoria, že nemôžu ani len naznačiť, aký je technický základ takéhoto systému a že určite by pôsobil na pozemských technikov, ako science-fiction.

 

Ale, že môžu ponúknuť niektoré doplnkové údaje:

Príspevok energie potrebnej pre túto fyzikálnu transformáciu je veľmi veľký a na grafe je znázornený potrebný výkon, ako funkcia času. Časový okamih „skoku do iného trojrozmerného priestoru“ nazývaný OAWOOLEAIDAA, je na grafe označený t0 .

 

P = ϕ (t)   na obrázku IMAGEN 8.

 

post-2678-0-04375900-1363554352.png

 

 

Potrebná energia vložená do procesu až do okamihu t0 (OAWOOLEAIDAA, okamih, kedy všetky častice sú podrobené inverzii) je prinavrátená celistvo bez strát takým spôsobom, že ∆W1 = ∆W2

 

P0 predstavuje úroveň prahového výkonu potrebného pre transformáciu celej hmoty m0 kozmickej lode UEWA.

 

Existuje ideálna krivka, ktorá zaručuje minimálny potrebný prahový výkon P0, aby kozmická loď mohla uskutočniť inverziu. Myslí sa tým obrysová krivka , ktorá vznikne, keď lietajúci tanier prerežeme  zvislou rovinou v smere osi súmernosti.

Ummiťania hovoria ale tiež, že niektoré tvary, ako napríklad štvorstranový ihlan nevedia podrobiť inverzii, pretože potrebný výkon pre okamih t0 pre takýto tvar nie je možné reálne dosiahnuť.

Ideálna krivka, ideálny tvar YONNIANA sa ale v praxi nedá dosiahnuť, pretože sa musí prihliadať aj na potreby aerodynamiky a prijateľného tvaru pri lete atmosférou z tohto hľadiska. Treba v tomto prípade zaručiť pokiaľ možno laminárne prúdenie, a ak by to bolo podcenené, pri štandardnej rýchlosti okolo 12 MACHOV v atmosfére, by došlo k vážnemu poškodeniu povrchu lode, Tvar kozmickej lode musí byť teda kompromisom medzi aerodynamikou a čo najmenším potrebným výkonom P0 pre OAWOOLEAIDU. Pomery naznačuje nasledovný graf,  IMAGEN A:

 

post-2678-0-27417800-1363554405.jpg

 

 

Zaujímavý je aj spôsob, ako sa to dosahuje, že kozmická loď napríklad v atmosfére Zeme lieta do pravého uhla, alebo nejakým cik-cakovitým spôsobom, prípadne sa vynára vždy na inom mieste.

V podstate ide o jeden a ten istý princíp. Kozmická loď urobí inverziu a zmizne tým z nášho priestoru. V inom priestore urobí otočku , urobí novú inverziu a znova sa objaví v bode, v ktorom zmizla, ale pokračuje ďalej už napríklad v pravom uhle voči pôvodnému smeru:

 

post-2678-0-56551500-1363554469.jpg

 

 

Čiarkovanou čiarou znázornený let kozmickej lode v inom trojrozmernom priestore:

 

post-2678-0-48975000-1363554595.jpg

 

 

Ummiťania medzi iným spomínajú, že sami boli sledovaní nejakou im neznámou mimozemskou civilizáciou tu na Zemi. Zistili, že im niekto „skenoval“ vnútrajšok ich kozmickej lode veľmi jemným gravitačným žiarením, takej kvality, akú oni ešte nedosiahli. Pre istotu radšej urobili proces inverzie a tým unikli takejto kontrole z dosahu.

 

Pri inverzii, či OAWOOLEAIDE, v okamihu t0 sa udeje jeden efekt. Kdesi spomínajú, že ten okamih t0 sa blíži k takmer nule. A s ním je spojený spomínaný efekt v atmosfére Zeme.

Zatiaľ neprezradím o aký efekt ide, ale kto trochu porozmýšľa, ľahko na to môže prísť.

 

Na vysvetlenie stačí bežná pozemská fyzika zo základnej školy, ide o jednoduchú vec.

I keď je to jednoduché, neviem, či by ma to napadlo, keby som si ich vysvetlenie neprečítal.  :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pozoruhodne listy umitanov vsak nedavaju ani jeden popis niecoho co by nam nieco prinieslo, nejaky novy poznatok, nie len fantazie ako to funguje. Otazka znie kto by si dal pracu pisat poviedky vela ale nic konkretne hmatatelne co by sa dalo preverit. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

V prílohe prikladám pomerne obsiahle preklady dokumentov o každodennom živote bežného človeka na UMMO.

 

Kto predpokladá s pravdepodobnosťou nad 50%, že ide o skutočnosť, toho to možno zaujme.

Kto sa stavia odmietavo k týmto textom, pôžitok z čítania týchto dokumentov bude mať pravdepodobne menší.

Možno niekedy je dobré byť aj "ľahkoverným"  :)  a človek hneď má väčšiu radosť zo života. 

 

V jednom z dokumentov je pozoruhodný obrázok, ako sa na UMMO "stoluje".

Na UMMO sa totiž vôbec "nestoluje", ako z obrázku vyplýva. Možno milióny rokov staré zvyky tvorov žijúcich v norách, z ktorých sa vyvinula mysliaca bytosť na UMMO, poznačili silne aj ich dnešné správanie. Vo svojich pomerne čudných hríbovitých obydliach majú v podlahe otvory, do ktorých sa pri jedení posadia a používajú pritom pre nás nezvyklé pomôcky počas jedenia.

 

Tie otvory v podlahe sú ináč automaticky otvárateľné, po jedení sa uzavrú, zariadenia sa "spracú" pod dlážku a miestnosť potom môže slúžiť na úplne iný účel.

 

post-2678-0-51269500-1368148190.png

 

 

D41-3 Manželia na UMMO.doc

D41-4 Kúpeľ.doc

D41-5 Kuchyňa na UMMO.doc

D41-6 Príprava na prácu.doc

D41-9 Noc na UMMO.doc

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov