Skočiť na obsah

Windows 8 Pro RTM Final - IE Metro App Problem


frno

Odporúčané príspevky

Zdravim Vas. Urcite sa najde niekto, kto si stiahol a vyskusal novy Windows 8 RTM, coz je verzia uz co by mala ist do predaja. Chcem sa Vas opytat, ci ste aj vy narazili na problem v Internet Exploreri 10 Metro aplikacii, ktory sa tyka pravdepodobne nejakeho chybajuceho add-on-u. Normalny explorer na ploche tento problem nema. Iba metro aplikacia. Problem spocina v tom, ze ak si chcem napr. na socialnej sieti zahrat nejaku hru, vobec mi ju nenacita. Alebo vela videi, ktore su podporovane inym add-onom ako flash playerom nejdu spustit. Mate aj vy ostatni taky problem? Chyba tam ms silverlight alebo shockwave, alebo kde moze byt problem? Ako mozu dat do obehu takuto verziu, ked IE nie je v tomto smere pouzitelny... Dakujem za Vase komenty a odpovede. Pekny den.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 3
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    1

  • Daekin

    1

  • frno

    1

  • jooio

    1

Top prispievatelia v tejto téme

Aj ja ťa zdravím. Ale obávam sa, že na tomto Fóre ešte veľa ľudí Win8 s IE10 používať nebude (keďže sa tu nájdu aj takí čo používajú ešte IE6). Možno sa tu jeden-dvaja nájdu, časom. Problém, ktorý popisuješ je špecifický a myslím, že bude mať niečo priamo s flash (ja som donedávna riešil problém s flashom v Chrome a riešim ho stále aj v Opere, zatiaľ bezvýsledne). Je však možné, že problém je aj v samotných aplikáciách (hrách) na Facebooku. Tu na FreeSpace Fóre sa ti hry dajú spustiť? Vyskúšaj viacero kombinácií (s Metrom, bez) a ak sa problém stále prejavuje tak, ako si ho popísal, tak by bolo vhodné sa informovať priamo u podpory Microsoftu s tým, že v systéme sa pravdepodobne nachádza chyba.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

ahoj, ja uz Windows 8 pouzivam vyse pol roka od prvej beta verzie.

to co hovoris je feature a nie bug...

tak ako Google v Androide 4.1 uz nema Flash, takisto ho nema ani Metro Internet Explorer 10.

Je to cite urcene pre HTML5, takze take hry ti nikdy nepojdu.

Pokial potrebujes flash, pouzivaj destkopovu verziu - ktora ma dokonca flash integrovany presne ako Google Chrome a teda ho nie je nutne (a ani sa neda) doinstalovat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 mesiacmi...

Nazdar chalani nevie mi niekto z Vas poradit, kupil som si novy notebook a uz tam bol win8 a ked som si na nom premenoval konto, nastavil si vlastne pozadie plochy a dal som si tam google chrome a aj nejaku hudbu, videa a hry A VZDY na druhy den sa mi ntb restartuje a ked sa mi znova zapina tak my pise "preparing" a nacita sa mi to az do 100% a zapne mi notebook a zas mi tam da tie prve pouzivatelske konta a vymaze mi hry , google chrome, zmeni na zakladne pozadie a videa a hudba mi tam ostane a este sa mi tam pridaju prve subory co tam boli v tom notebooku. Prosim poradte mi co mam stym robit. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov