Skočiť na obsah

olga

Odporúčané príspevky

Si hanblivka, neflirtujes, nenadvazujes rozhovory...radsej odides, potom ako chces "byt pobozkana" ...utekas, nie je ti to samej divne??? Skus si odpovedat sama na svoju otazku ..Preco?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

stale o tom istom...ty sa cudujes ze preco...ale my vsetci okolo to vieme

 

tak skus zamakat na svojom sebavedomi, uz to tak aj robis, ako pises, a potom sa mozes posunut dalej

 

to ze nemala vztah je jedno .. ked nevie rozoznat ci ma chlap o nu zaujem alebo sa pozera len preto ze ma divny napis na hrudi .. nevie zakladne veci (otazne ci nevie)

neviem co si mam o tom mysliet, neviem co chces aby sme ti povedali

 

my ti to povieme, a ty to aj tak neurobis

vyhladaj odbornu pomoc a bude to spolahlivejsie, ucinnejsie, rychlejsie

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Teraz nie.Nenosim napisy.Rozoznat to viem,ale potom neviem ,co s tym.Ci by chcel aj nieco ine,co mam robit alebo ako zaujat.Nemyslim chlapov na ulici ale co stretavam.Potrebujem sa vyrozpravat,poradit.Ja by som uz teraz aj vedela, co robit,aly vzdy spanikarim.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No keď ti potom nerobí problém komunikovať na internete cez chaty a fóra, tak sa sústreď na takúto komunikáciu. Môžeš sa dať do reči s kým chceš, ale s nikým sa nebav tak, že ideš za cieľom ho zbaliť, to nemá význam. Začni neutrálne, nadviaž kontakt, skús nájsť spoločné záujmy a pokračuj v budovaní komunikácie. Potom to posuň to fázy Skype alebo mobil, zavolajte si, volávajte si a potom keď sa stretnete, tak hádam až hanblivá nebudeš. Alebo možno áno, ale aspoň budeš toho človeka poznať a ďalšie spoznávanie bude ľahšie.

 

 

Ci by chcel aj nieco ine

 

To nerieš, v konečnom dôsledku to "iné" chce každý chlap, to nechaj na neho :D
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Teraz nerozumiem....

Na jednej strane by si sa chcela zoznámiť, nebyť hanblivá....s opačným pohlavým, na druhej strane "by chcel aj niečo iné". Ale veď je to od prírody normálne-mať deti, potomstvo, zachovať rod. Alebo sa chceš zoznámiť len preto, aby si mala niekoho, kto doma poumýva riad po obede, povysáva, odnesie ťažký nákup a opraví vysavač?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nikto to nechape, vsetko nie je len o vyzore, ale aj spravani, mam jednoducho zabrany.To, ze som pekna mi povedali ini, ja som si myslela, ze som ako obluda. Mam preto problem zistit, co si kto o mne mysli a kedze naozaj nemam s chlapmi skusenosti, teda skor zle este z mladosti, neviem odhadnut ci sa niekomu pacim alebo ma vysmeje, co vlastne chce...

 

Nepodceňuj nás. :) Ak máš zábrany, tak sa snaž s nimi poriadne popasovať. Je to tvoj život, tvoje telo, tvoja myseľ, duša... Myslím si, že už stačilo sebatrýznenia, prehrabávania sa v minulosti. Nie si sama na tomto svete, komu bolo ublížené...

Vraví sa, že: " Až vďaka nešťastiu, spoznáme skutočné šťastie."

Čo bolo - bolo, dnes je dnes, a ty olga, máš šancu začať odznova. Odpusť iným, sebe... pretoč list, buď sama sebou, maj sa rada so všetkým, pozri sa poriadne do zrkadla a uvidíš, že si človek ...

Zodvihni sa, vystri, usmej a prijímaj energiu, ktorú ti ponúka celý svet. :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

draha olga, len na margo fotografii, vela forumakov ma v albumoch svoje "portrety" , absolvovali aj kopec forumackych stretavok

takze ak chces naozaj seriozne vyriesit svoj problem...ak vobec nejaky existuje .. malo by ti na tom zalezat...aj na ukor toho, ze zverejnis svoju identitu, ved chces predsa aby si konecne bola "normalna" (ci?)

 

tak jedina moznost ako ti aspon trochu pomoct okrem teoretickych blabolov, je aj usudit, preco vobec na teba muzi pozeraju (ak pozeraju, nakolko ty sa nepozeras, tak neviem odkial to vies)

bud mas pekny kukuc alebo jednoducho nie si sympaticka (to je pojem relativny, nakolko sympaticky clovek je aj clovek sebavedomy)

 

nehnevaj sa na mna...ale ak mas dokonalu postavu, vyzyvavo sa obliekas a nemala si vztah, tak si myslim ze je niekde problem...a ten isto nie je to co sa nam tu snazis naznacit .. a este ked zahlasis, ze ini tu fotku nemaju, tak tomu problemu zacneme asi pomaly prestavat verit

zeny sa neobliekaju vyzyvavo len kvoli sebe, ale aj kvoli tomu, ze vydavaju okoliu signal "pozri sa na mna" .. a to tebe, ako osobe hanblivej, zahladenej do zeme, akosi neviem uverit

 

mozno len niekto robi psycho prieskum, mozno si niekto potrebuje masirovat ego, mozno ...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

olga: prečítal som asi dve strany a viac sa mi nechce. moja skromná súkromná rada: neber vzťahy smrteľne vážne a už vôbec nie skôr, než nejaký začneš. nedomýšľaj si kto a prečo na teba pozerá prípadne nepozerá istým spôsobom, lebo na to aj tak nikdy neprídeš.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

uz som sa asi stratila... uz sme ti tu co-to radili, ale... neviem, ci pracujes alebo este studujes, kolko mas kamaratok, ci mas aj nejakych kamosov, ci si vseobecne nesmela a hanbliva a mas problem komunikovat takmer s kymkolvek, alebo nevies komunikovat len s muzmi alebo dokonca len s muzmi, ktori sa ti pacia...?

nuz, ak ide len o tremu, da sa to odstranit treningom, ale ak mas problem komunikovat len s tymi muzmi, ktori sa ti pacia a beries ich ako "potencialnych balicov" - mala by si sa zamysliet nad tym, preco ti prave toto robi problem? mas strach z muzov alebo strach zo vztahu? strach zo zblizenia sa s niekym ci zo sexu? bojis sa zodpovednosti, citis sa nezrela ci je za tym nieco uplne ine? na toto my odpovedat nevieme, to si musis sama, pripadne s odbornou pomocou...

vztahy vseobecne su nieco, co sa clovek "uci" za pochodu, ziskava skusenosti, obycajne zacina uz ako tinedzer, ale nic sa nedeje, ak to ide pomalsie a neskor - hlavne si treba uvedomit, ze sa obcas treba aj popalit, nabit si hubu, aj to su skusenosti (ako ked sa male dieta popali na sporaku)... odporucam vztahy brat vazne len tak "primeřene", urcite aspon v tych prvych fazach... a odporucam nedufat v pribeh ako z cervenej knihovne, v reale to tak nefunguje... :-)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

olga mi pripomenula trošku mňa z minulosti, keď som bola prváčka na strednej škole. zaujímal sa o mňa jeden štvrták a ja som z toho bola v šoku .. strašne som sa ho hanbila, mala som strach z nášho stretnutia, že niečo pokašlem, bála som sa dopredu, že čo ak sa do neho zamilujem a on ma nechá...nechcela som sa sklamať v niekom .. nevedela som, že láska medzi mužom a ženou môže robiť zázraky..

robila som si zbytočné starosti

proste vyplašená z neho, zo seba... neskúsená a asi nevyzretá na vzťah.

keď sa nečakane dotkol mojej ruky, bleskovo som otiahla, on to skúsil znova a ja som splašená srnka "utiekla".. nezvládla ...hmmm

bolo to celé bláznivé ...ale aj šialene krásne. :)

 

v tej chvíli som sa správala asi tak, ako som najlepšie vedela(či skôr nevedela?) neviem, či som toho chalana sklamala.. čo si o mne potom myslel, nechcela som mu ublížiť...

 

keď štvrtáci končili a chodili po triedach, bol to zvláštny pocit, že je to naposledy. podišiel ku mne, mala som trému, milo sa na mňa usmial, dal mi pusu na líce a popriali sme si vzájomne šťastie... potom sa naše cesty rozišli.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tomu nerozumiem,ako vediet? Ved som len chcela vediet ci ak sa budem spravat ako doteraz ,niekto sa mi prihovori alebo sa mu zapacim.Hovoris,ze to je.Ale ked ja sa snazim zakryt ked nieco citim,nie naschval,ale neviem si pomoct,bojim sa ze ma odhali.j ked prave to by som chcela,nejaka som este trochu asi nevyzreta.

 

Hovorim ze to je a na tom vela nezmenis. Samozrejme nieco mozes zmenit co bude pre teba prinosne( a nielen v otazke najst si partnera - ale aj daleko viac - ..). A mozno by si mala ak nad tym rozmyslas a ta trapy.

 

Podla mna fotka tu na fore nepomoze. Ja by som nazaklade nej aj tak nevedel poradit. Ale ti traja by vedeli(aspon dufam ze su znalci ,niesu to o######avaci, si myslim). Posli im ju do sukromiek. A uvidis.

 

Inak moju zenu som neoslovil ja aj ked som ju predtym davno poznal, sedeli sme v lavici este nejaky rok do 4 rocnika ZS. Ale ona ma uz vtedy chcela. Oslovil ju moj kamarat z Bratislavi(ktory bol u nas na prazdninach). A na diskoteku som mu nasiel nejaku inu "kamaratku" . Ona nesla kvoli nemu ale mne. Teda bola vtej minute aktivnejsia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

len že ak je tá podoba na jej niku skutočnosť ...

 

Tak, tak, väčšina z nás si sem dáva svoju, čo "najlepšiu podobenku",

aby bolo hneď každému jasné "kto je kto", však pink? :smile2:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja nič, ja len že ak je tá podoba na jej niku skutočnosť, bol by to dobrý lepeňák :smilieee:, a odstániť by ma nešlo ani majzlom...

 

by bola zavoskovana ako sviečka :hufi: :zubiska:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov