Skočiť na obsah

KHL (sezóna 2012/2013)


aljak63

Odporúčané príspevky

  • Odpovedí 74
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • slimak

    34

  • lopata555

    19

  • Ryan Giggs

    14

  • aljak63

    3

  • Pred 3 týždňami...
  • Pred 3 týždňami...

to bude ozaj zaujimave.

 

http://www.levpraha.cz/clanek....

 

Z tychto muzstiev som si len u minsku dovolil odhadnut - na zaklade najhorsich superov,ze asi nepostupi minsk. Atlant mozno kvoli tomu,ze ma najmenej bodov,ale najlepsiu formu.

 

Ak si spravite tabulku vitazstiev tak poradie na zapade je SKA 32,CSKA 33(najviac, 33 ma aj omsk ale o zapas viac), dynamo 32,loky tiez(+2z), sevesrtal aj slovan 25, minsk 21,lev 19,torpedo 18,donbas 20 atlant 18 ------------ Najhorsie mustva maju 15,16 ak nepocitame jekaterinburg.

play off sa uz nehra na body ale vitazstva. ak si Slovan udrzi vykonnost - u nich nekolisala - mozu postupit cez 1.kolo - medzi prvymi 4 nevidim nejaky velky rozdiel. Uz dnesny zapas dost napovie. Severstal Cerepovec je skoro podobne kvalitne muzstvo. Slovanu doma pomozu fanusikovia(keby ich mali takych ako ostatne ruzske muzstva isto by nemali tolko bodov) a vonku vedia sem tam zahrat aj vyhrat.

 

Mna Slovan prekvapil v tejto sezone. Som dufal v play off. Ale ich hra je dobra. Tu nejde o mena a tituly, ci medajly. Kolko ich ma lev a co ztoho? Oni medajlistov vyhadzuju.

 

Donbas vyhral v novokuznecku. Donbasu to prajem kvoli trenerovi a brankarovi, trosku drzim palce - ci ma zaujima aj lev. Pre posledne miesto na vychode sa dnes hra priamy suboj.

Niznekamsk - HC Yugra

verim ze dnes aj celkovo postupi jugra.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Yugra prehrava,ale na vychode ide teraz zaujimavy zapas - OMSK - KAZAN.

 

 

 

Pozeram ten omsk s Kazanov. Nic moc hokej. Ziadne sance, 5 minut som sledoval stradovu ciaru. Idu na trestne. Inak Slovan snimi zo 4 zapasov vyhral 3 mozno 4 ale sa ani necudujem. Slovan ma sancu v pay off.

 

Tesim sa na dnesny zapas. Slovan do toho!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Donbas opat vyhral na sibiri a myslim, ze vyhra aj v chabarovsku(sa aklimatizoval). Lev to bude mat tazke(cerepovec dnes pojde opat na vitazstvo - inak nemusi uhajit 5 miesto). Ak prehra dnes, to prejde maximalne s odretymi usami,comu uz neverim. Inak ak prehra aj Slovan do bitky o PO uz bude zainteresovany aj on. Dnes to vyzera ze postupi Donbas ,Atlant,ak vyhra na Slovane Minsk tak maju velku sancu postupit. Tim trom muzstvam sa dari vyhravaju.

 

Slovan ma relativne lahkych superov vitaz a riga,spartak su len do poctu , donbas,lev(ak prehraju s cerepovcom neuhraju body s chcechovom - skoncili). inak ma zaraza - ze lev nieje ani na Sporte 2,ale ziaden clanok o nich. Akokeby to opat zabalili. - Ci chcu mat klud? Ved ludia mozno ani nevedia ze hraju hokej. Ziaden clanok na idnes, ci novinkach.

Inak tie sportove spravy musia byt platene - niekedy aj o poprade mozno viac pisali.

 

 

 

Do Rigy letia dve lietadla fanusikov. Inak ludia idu aj vlakom aj na cely trip. Na play off si myslim do moskvi poleti viac lietadiel. Sa tesim - zasluzia si to aj divaci aj hraci. Dnes treba vyhrat. Slovan do toho.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ono to je tak ked sa dari su fanusikovia, ked nie aj slimak odchadza. ALe je neskutocne co dosiahli. Veril som dobreho brankara, trenera ,hracov. Ze to mohlo vyjst. Neviem preco ale tam uz sikovny je len sigalet, mojzis. Fanusikovia klobuk dole. Ja som na slovane bol aspon 10 krat(mozno 20) - poznam aj bratislavskych fanusikov. Pred nimi respekt. Dnes boli super.

 

Stanem sa radsej namiesto veriaceho ci priaceho opat neveriaci - nech sa vam dari. Treba pridat chlapci - dnes to bolo nic co vas caka. Nemyslim posledne dva tyzdne - ak nedaju PO je tragedia. Ale s dnesnym vykonom dostanu aj od chabarovska 4:0. Ale zas ked porovnavate hracov - je neskutocne co dali. Bielorusi boli kazdi jeden lepsi.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Atlant dnes len 2 body, (Minsk 0). Asi(atlant) nepostupy ako torpedo(proste minsku(hrali dobre a vyhrali 6 bodov v prahe a v bratislave) a donbasu sa dari). Minsk prehralo(tazsi super). Lev vyhrava, Donbas vyhral. Bude sa rozhodovat v zapasoch medzi Slovanom - donbasom-levom.

 

O slovane nepochybujem. Donbas to tiez da - teda na dialku to pojde medzi Minskom a Levom.

 

 

 

Dnes lev nedavali v telke ludia nevedeli najst ani stream. Ja som sa tiez chcel kuknut. Ale vraj tu to slo

www.stopstream.tv

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes SLOVAN BRATISLAVA - LEV PRAHA 4:5... Lev týmto víťazstvom preskočil v tabuľke Dinamo Minsk, Donbass Donetsk i Atlant Moscow Oblast, ešte ale nie nič vyhraté ale má všetko vo svojich rukách, keby prehrali mali by to už zložité

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Slovan zdolal Spartak a postúpil do play-off!

 

Bratislavský Slovan odohral v stredu duel na ľade Spartaka, kde zvíťazil 4:3 po predĺžení a po zaváhaní Donbassu Doneck postúpil do play-off! V ostatných zápasoch bodovali aj dvaja Slováci a súboj slovenských brankárov v zápase medzi Doneckom a CSKA vyhral Staňa.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Lev Praha po víťazstve nad Spartakom Moskva si definitívne zabespečil účasť v play off

 

Gratulujem pražskemu Levu ze aspon nieco dokazal,a to ze to v play off uz pojde ako po masle niet pochyb :hufi:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Základná časť je za nami, tak tu máme kompletné tabuľky oboch konferencií:

 

Obrázok

 

 

...::: KHL PLAY-OFF - GAGARINOV POHÁR 2013 :::...

 

PLAY-OFF 2013 - ZÁPAD

  • Obrázok SKA Petrohrad (1.) vs. Obrázok Atlant Mytišči (8.)

  • Obrázok CSKA Moskva (2.) vs. Obrázok Lev Praha (7.)

  • Obrázok Dynamo Moskva (3.) vs. Obrázok Slovan Bratislava (6.)

  • Obrázok Lokomotiv Jaroslavľ (4.) vs. Obrázok Severstaľ Čerepovec (5.)

PLAY-OFF 2013 - VÝCHOD

  • Obrázok Ak Bars Kazaň (1.) vs. Obrázok Neftechimik Nižnekamsk (8.)

  • Obrázok Avangard Omsk (2.) vs. Obrázok Sibir Novosibirsk (7.)

  • Obrázok Traktor Čeľabinsk (3.) vs. Obrázok Barys Astana (6.)

  • Obrázok Metallurg Magnitogorsk (4.) vs. Obrázok Salavat Julajev Ufa (5.)
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov