-
Similar Content
-
By game
takže sem sa zmestia :
starí hlásatelia, noví moderátori, čitatelia správ, tv osobnosti, zabudnuté, nové, nezabudnuteľné, reportéri a rosničky a minicelebritky a dobrí a nedobrí a vyumelkovaní a nevyumelkovaní a nadaní a beznádejne netalentovaní
brepty, nespisovnosť v moderovaní, nekompetencia, správanie, osobné poznámky - celkovo inštitúcia kdekoho profesionálneho z tv obrazovky
o hlásateľoch ...chcela som to pôvodne napísať do čo vás irituje ...
tv joj sa vrátila z recesie k inštitúcii hlásateliek, a sem tam v poslednom čase na tom programe pozerám nejaké staré detektívky, a vrátila som sa aj k starým pocitom ...
videli ste na oscara nominovaný film Vesničko má středisková, tú scénu, kde v tv hlásateľka práve nastavuje zrcadlo pred filmom ...
to nastavování zrcadla mi aj vtedy aj dnes neskutočne išlo na nervy, neznášala som a neznášam, keď mi povyprávajú, o čom bude nasledujúci film a čomu nastavuje zrcadlo ...
natoľko, že by sa to možno hodilo aj do fóbií ... od detstva na to reagujem zapchaním uší, a ešte potriasním hlavou či zvuko, len aby som nepočula, ako nastavujú zrcadlo ...
vadí to ešte takto niekomu ?! alebo kto si spomína na to, keď ešte aj rozprávku na dobrú noc ohlasovali hlásateľky ... či fešní superdokonalí hlásatelia
neznášam to !
-
By RoSo
Napadlo mi založiť cenu FreeSpace Grammy.
Mohli by ste tu nominovať kandidátov na ocenenie cenou FreeSpace Grammy v kategóriách:
Spevák
Speváčka
Skupina
Skladba fóra.
Po nejakom čase (napr. mesiac, možno aj viac) by mohol Axel alebo game vybrať trebárs 10 najčastejšie nominovaných, urobili by sme anketu a mali by sme víťazov :lol: . Čo vy na to?
-
By aljak63
Rok 2010 sa nám začal, a ako inak - ani tento rok nebude chýbať EUROVISION Song Contest 2010
Už 55.ročník celo-európskej spevácko-kultúrnej súťaže vyvrcholí koncom mája v nórskom Osle (Telenor Arena)
Minulý rok v Moskve jednoznačne triumfoval Alexander Rybak a jeho Fairytale, kto to bude tentokrát?
Tento rok sa nezúčastnia súťaže Andorra, Česko, Maďarsko ani Čierna Hora, vracia sa ale Gruzínsko.
O víťazstvo teda zabojuje 39 piesní z 39 rôznych krajín, máme sa teda na čo tešiť!
Motto tohto roku znie " Share The Moment "
Program Eurovision Song Contest 2010:
1.semifinále: 25.máj 2010 2.semifinále: 27.máj 2010 FINÁLE: 29.máj 2010
Kalendár kvalifikáce slovenského Eurosongu:
1.štvrťfinále: 22.január 2010 2.štvrťfinále: 24.január 2010 3.štvrťfinále: 29.január 2010 4.štvrťfinále: 31.január 2010 5.štvrťfinále: 4.február 2010 6.štvrťfinále: 7.február 2010 1.semifinále: 14.február 2010 2.semifinále: 21.február 2010 Národné finále: 28.február 2010 -
By Obrien
Piesne ktorych krajin sa vam pacili, komu ste fandili?
Ste spokojny s vitazom?
Myslite si, že je skoda, že sa Slovensko nezucastnilo, apropo myslite, že mame nejakeho interpreta, ktory dosahuje europsku uroven?
-
-
Recommended Posts