Skočiť na obsah

game

Odporúčané príspevky

Prave som umrela .... to co si nam to spravil ...... :odpadnem:

O tomto nam tu pekne popis celu prihodu, nielen takto z nicoho nic sem nam takuto bombu hodit!!!

Tak teda ako to bolo? Nutil ta, robil ti zle?!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nuz a teda takto to bolo:

 

ze Martin Jakubec bude mat koncert vo Velkej Lomnici som vedel uz asi dva tyzdne, povedala mi to moja recesisticka priatelka Vierka. Vtedy som citil aj naznak pozvania, ale nejako vazne som to neriesil. No a natvrdo mi to nadhodila vcera, v den akcie. Najprv som sa vyhovoril, ze sa hanbim /ona sa hned nato vyhovorila, ze aj tak nie je ucesana/ a ze pojdeme iba na kavu, ale ked som po nu prisiel do mesta, sadli sme do auta a mierili ku tej kaviarni, povedal som, ze pojdeme. Zaplatili sme tri plus tri eura vstupne, stihli sme akurat poslednu pesnicku /asi pridavok/ no a potom sa ma prisiel Martin opytat, ci by sa s nami nemohol odfotit /alebo naopak to bolo?/. No a tak sme sa odfotil a isli sme prec. Proste mal zazitok. Co ma trochu mrzi, ze Vierka ma nechcela odfotit s Bozankou a pritom som na Bozanke videl, ze velmi chcela :( Tak zasa nabuduce..

 

este dam jednu foto Martin & Bozanka a capella a to je cele

 

post-42-0-44319300-1472411562_thumb.jpg

 

 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to je zážitok .... zelenožltneme  závisťou :)  

 

a ešte ti pozerali priamo do mobilu ... títo vedia, ako sa predávať, showbiz je showbiz, robil by aj kotrmelce dozadu v cylindri, len aby zaujal :D

 

zrejme ho fascinovalo to tričko ... mimochodom, koľko tam bolo divákov?

playback? len oni dvaja? ts ts :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja chcem detail Bozanky ! nevrav mi, ze nemas !!!

á, pán ráči byť labužník! :thumbsup:

 

moja veľká vina, že som toto uvidel až v sobotu -_-

post-2793-0-65751400-1473114589_thumb.jpg

inak by som bol určite išiel na koncert maestra... za 5 Euro sa ten zážitok oplatí  B)  však čo som ja horší ako Dead :smilieee:

a just by som si spravil fotku s Božankou ;) nech D´Ady zbledne závisťou :zubiska:

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

sledujem, sledujem, títo dvaja si získavajú stále viac fanúšikov, nezanedbávajte to, moji milí,

na fotkách je to slabota, vážne ... naživo musí byť pán doktor a krásna Božanka skutočný zážitok :)
 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

tak je to konečne tu, maestro oznámil vstup na politickú scénu :thumbsup: sme zachránení! :P

 

Zabávač a spevák Martin Jakubec má pre svojich fanúšikov ďalšie prekvapenie. Dnes totiž oficiálne ohlásil svoj vstup na slovenskú politickú scénu.

už dokonca našiel aj svoj politický vzor a spriaznenú dušu zároveň :yes_yes:

 

„Skutočne vyjadrujem veľké potešenie, veľkú radosť nad tým, že Donald Trump sa stal prezidentom Spojených štátov aj práve preto, že tento človek mi je veľmi sympatický a skutočne uznávam, že my dvaja máme niečo spoločné,“ povedal dnes na videu, ktoré zverejnil na svojom Facebooku

http://www.topky.sk/cl/100535/1587703/Revolucia--Soumen-Jakubec-vstupuje-do-politiky--prirovnava-sa-k-Trumpovi-a-slubuje-smrst

čiže, Trump bude ratovať USA, a maestro naplno predvedie svoje schopnosti v našej džamahírii :happyroll:

 

tak mu teda budeme hádam všetci spoločne držať palce, nech sa mu zadarí... myslím že v panoptiku našej politiky sa bude jeho postava skvele vynímať - určite rýchlo zapadne do kolektívu :smilieee:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 týždňami...

náhodou som sa prepracovala k humoru, ako PHDr. Martin Jakubec, spevák, režisér, producent, starejší, politológ, finančný poradca, filmár, herec...........

usporiadal tlačovku na ohlásenie svojej novej nádejnej politickej kariéry...  ľudia boží, utekajme :doh:

 

tlačovka Martina Jakubca

Staršie dámy, kytice, kecy o národe a o zvieratkách, torta s marcipánovým Emdžejom pred Národnou radou a Božanka v politike. Ohlásenie kandidatúry Martina Jakubca na župana rozhodne patrilo k tomu najbizarnejšiemu, čo sa zatiaľ v slovenských dejinách stalo.

 

Kým Emdžej vošiel do konferenčnej miestnosti, hrala slovenská hymna a hneď na úvod to novinárom vytmavil: “Niektorí sa poznáme a radi si zo mňa robíte srandu. Dnes to ale berieme úplne vážne,” povedal s prísnym pohľadom. Zároveň vyjadril nádej, že si raz história nebude pamätať tento deň ako porážku totality, ale ako vstup jeho maličkosti do politiky.

1. Fanklub nesklamal

Martinove fanúšičky na neho čakali s predstihom a zatajeným dychom. Keď Emdžej vošiel do vestibulu hotela Devín, napätie sa dalo krájať. Prvú a druhú kyticu ešte prijal vďačne, pri tretej a najmä štvrtej sa už tváril, akoby dámy so slzami na krajíčku mali syfilis. Tlačovka nepočká.

 

2. Blablabla národ, blablabla ja, blablabla alternatíva

Novinárom v salóne diplomat Martin blahosklonne prisľúbil, že bude stručný. Nebol. Jeho takmer štyridsaťminútový monológ bol prehliadkou tých najotrepanejších a najnudnejších fráz, aké si viete predstaviť. Konečne alternatíva, rozumnejšie míňanie peňazí, väčšia podpora pre dôchodcov, mladých ľudí, učiteľov, podnikateľov, zvieratká… a vlastne pre všetkých.

 

3. Slušne. Korektne. Pokorne. Skromne.

Ak v niečom Martin Jakubec vyniká, tak je to protirečenie sebe samému.

“Rokoval som s predstaviteľmi všetkých relevantných strán.”
O pár minút neskôr: “Rokoval som najmä s menšími stranami.”

“Nesmejte sa, bude zábava.”
“Do politiky vnesiem slušnosť a korektnosť.”
O pár minút neskôr: “Je o mne známe, že si servítku pred ústa nedávam.”

Veru, nedáva.

 

4. S kým všetkým Maestro rokoval

Emdžej napokon priznal, že so spomínanými rokovaniami to nebolo až také ružové, spomedzi parlamentných strán vraj hovoril len s ĽSNS. Marian Kotleba mu vraj povedal, že “spolupráca môže byť”, ale Martin odmietol. Vraj aby na neho niekto nelepil nálepky.

Že či čítate správne? Áno, Kotleba a Jakubec. Jakubec a Kotleba. Spolu rokujú o politike.

 

5. Božanka veľvyslankyňou

Ozajstnú bombu si Maestro nechal na záver tlačovky. “Môžem vám už teraz potvrdiť, že umelci, ktorým nie je ukradnutý osud tejto krajiny, sa ku mne pridajú,” povedal tajnostkársky. Na otázku, či môže prezradiť nejaké mená, odpovedal podľa očakávaní. “Určite medzi nimi bude aj Božanka,” prezradil so širokým úsmevom.

Jej pozíciu v tíme Emdžej po dlhšom váhaní nazval “poradným orgánom”. A poradný orgán má vraj mať na starosti styky s Ruskom, Srbskom a Chorvátskom. A ak by raz bol Martin Jakubec premiérom, môže byť i veľvyslankyňou.

Samotná Božanka nám prezradila, že do politiky ide aj z vďačnosti, keďže ju Martin zviditeľnil: “Máme spoločných toľko tém… Ktoré? No, napríklad… napríklad zvieratká.” Nie je to rozkošné?

 

6. Tajomný Dušan

Dušana Grúňa všetci očakávali, prišiel však až ku koncu. Grandiózne kývol obecenstvu hlavou a Maestrovi odovzdal piatu (ale stále nie poslednú) kyticu. V kuloároch sa hovorí o tom, že aj Duško pôjde v Božankiných šľapajách a posilní Jakubcovu úderku. Dúfajme, že sa nebude venovať ničomu, čo i len vzdialene pripomína kultúru.

 

7. Láska všetko prekoná

“Milujú ma, modlia sa ku mne,” vystihol Emdžej vzťah, ktorý k nemu majú fanúšičky. Boli medzi nimi aj tri dámy vo vajnorských krojoch, ktoré si s ním hneď na úvod s chuťou zaspievali pesničku Slovenské mamičky. Po skončení tlačovej konferencie nám ale sklamane povedali, že mali za uvítaciu pieseň sľúbený honorár, ktorý od organizátorov nedostanú. A ešte je aj sviatok, rodina doma…

Keď však Emdžeja opäť zbadali, starosti boli preč. “Nechajte to tak mladý muž, čo už s tým narobíme. Aj pekné veci sú v živote,” povedali predtým, ako sme sa rozlúčili.

 

8. Mečiar bol pán

Viete, kto je Jakubcovi politickým vzorom? Vladimír Mečiar alebo Otec Národa, ako ho nazýva. Veľmi si ho váži, zdôrazňuje jeho historický prínos pre Slovensko a páči sa mu jeho vystupovanie. Po otázkach o únose prezidentovho syna a vraždách, ktoré neboli za Mečiarovej vlády ničím výnimočným, trochu znervóznel a začal sa vykrúcať.

 

a ako sa vidí na svojej stránke sám generalissimus? :)

 

post-3-0-53981200-1481393612.jpg

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

óóó mojtybože.

 

tak to teda zaklincujme:

PHDr. Martin Jakubec v hybride detviansko - liptovského - nejakého kroja za letu orla a obrázkov Tatier, v prstoch žmoliac ruženec, 

vyspevuje o tom, ako je On doma na tom krásnom Slovensku na južanské stredomorsko - chorvátske melódie...

 

len na vlastné riziko:

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...

a náš polyhistor PhDr. Martin Jakubec PhD. nezaháľa.

 

nielen filmuje, spieva, režíruje, politizuje,... atd., ale napísal pre nás nešťastníkov knihu:

 

post-3-0-25339500-1501518148.jpg

 

"Nová kniha pre mladých, nerozhodných ľudí, ktorí hľadajú zmysel života, potrebujú motivovať a naviesť na cestu úspechu. Kniha je zároveň pútavým predstavením mojej biznis kariéry od 18 rokov. Hľadajte v každom dobrom kníhkupectve."

 

kto si ju kúpi prvý? :)

 

 

a komu by nestačilo, sledujte:

 

ŽUPAN BSK - MARTIN JAKUBEC - SI VIETOR (2017)

Zverejnené: 14. 7. 2017

Oči mi plačú, srdce ma bolí, inú milovať mi láska nedovolí. Miluj ma, ako ja milujem teba, odpusť mi, že nemôžem žiť bez teba! Najromantickejšia pieseň lásky a kultovú baladu spieva hitmajker Martin Jakubec. Horúca novinka, ktorá patrí všetkým zaľúbeným, nerozhodným a tajným láskam.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

hmm...teda nemôžem povedať, že by ma nejako zaujal, ale zjavne ho jeho bohulibá činnosť uživí, a dobre uživí.

Ten chlap má 35 rokov? Ja som myslela, že aspoň 45.

To toho ešte veľa vykoná.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 7 mesiacmi...

zato aj u Jakubcov sa dejú veci, aby sme náhodou na maestra nezabudli :)

 

takže: zúčastnil sa OTA, od jedného blogera dostal do daru vibrátor, vyhlásil, že pravdepodobne tento rok v novembri sa s Božankou zosobášia...

veď už žijú spolu 5 rokov a už by bolo načase,

okrem toho kúpil dom kdesi v medzi smotánkou v USA /už som zabudla kde/, hľadajú zámok alebo príhodný kaštieľ, kde bude svadba....

 

a okrem toho na YT zavesil jednu príšernosť, ktorú sám sebe nazval hitom leta roku 2018... :doh: ... no užite si, toto je zatiaľ tuším najhoršia hrôza z jeho dielne... mimochodom, nevie niekto, ako dopadol ten dopredu avizovaný veleúspešný film, komédia storočia, ktorá už mala byť s ním a o ňom a v jeho réžii a jeho produkcii... natočená?

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a náš polyhistor PhDr. Martin Jakubec PhD. nezaháľa.

 

nielen filmuje, spieva, režíruje, politizuje,... atd., ale napísal pre nás nešťastníkov knihu:

 

martin jakubec kniha.jpg

 

"Nová kniha pre mladých, nerozhodných ľudí, ktorí hľadajú zmysel života, potrebujú motivovať a naviesť na cestu úspechu. Kniha je zároveň pútavým predstavením mojej biznis kariéry od 18 rokov. Hľadajte v každom dobrom kníhkupectve."

 

kto si ju kúpi prvý? :)

 

Tomas.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

joj, mimochodom viete, že PHDr. PHD. Mgr.... Maetin Jakubec sa už prevelice chystá na svadbu so svojou Božankou?

 

nedávno prebehlo médiami, že ponúkajú dokonca vstupenky na svoju tuším novembrovú svadbu....

láska je láska, a aby nikoho nenechal na pochybách, Pán PHDr. PHD..... Martin Jakubec stvoril ďalšiu skvelú jadranskú pesničku, tentokrát vyslovene a len o svojej Božanke...

Božanka tak má svoju hymnu, na nerozoznanie od ostatných niekoľkých stoviek hudobných počinov pána PHDr. PHD..... Maestra Jakubca :)

 

 

kto to vydrží do 1:53, odmení sa mu Maestro nádherným natriasaním geniálneho zadku aka tanec na brehu Jadranu :doh:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

na tom hovínku sa rehní polka slovenského netu, a už aj českého... a ten mobil veru vypadol :)

 

mimochodom, starenky vraj zavádza stále s tou kandidatúrou na prezidenta, aj keď nemôže kandidovať, nemá ešte 40... ovšem bilboardy a reklamy rozosieva všade :)

 

okrem toho sa pred pár dňami nechal počuť, že ako občiansky kandidát kandiduje na primátora Bratislavy, keď už prezidentom byť ešte nemôže - čo však mešká, ešte nemusí byť vraj stratené...

 

pámboh s nami a zlé preč :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov