Skočiť na obsah

Ficove roky II.


alamo

Odporúčané príspevky

jeden by myslel, že niekto občas aj myslí. ale evidentne nemyslí vôbec. táto myšlienka mala byť skapatá už desaťročia. zabudnutá. finito. keď sa mu to podarí presadiť, z toho sa nespamätáme nikdy.

hanba, tunely, okrádačky vo veľkom, zostáva dúfať, že rozum bude mať niekto pri výbere miesta, lebo že on nemá, je isté.

olympiáda, tu.

kedysi v 70. rokoch sa vystavalo kdečo na nejaký FIS, rok si už nepamätám, aj skapalo, zakrátko, mostíky, hotely, v ríme. načo nám je olympiáda ?!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

načo nám je olympiáda, game? nie som si celkom istý zmyslom celej akcie, ani v psychológii sa nevyznám, ale niečo mi hovorí že každý správny "vodca" s autoritárskymi sklonmi je tak trochu megaloman. a tunely s tým súvisiace sú už len taký príjemný bonus pre sponzorov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

můj ty smutku ... :ermm:

 

nemá rozum, nemá, nemá, nemá, nemá.

hm ... alebo srandista, super urobiť si psinu z celého národa, aj jeho Veľký Predchodca to robil rád ... :smile2:

 

Pôjdeme do toho, povedal Fico. Slovensko zabojuje o olympiádu.

 

Slovenská vláda podporí spoločnú kandidatúru s Poľskom na usporiadanie Zimných olympijských hier v roku 2022. Na štvrtkovej tlačovej besede v Poprade to potvrdil predseda vlády Robert Fico.

http://sport.pravda....je-o-olympiadu/

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Skromne žiadam nádeje opozičnej politiky, aby ostro vystupovali proti kandidatúre Tatier.

http://blog.etrend.sk/martin-baranovic/2013/01/24/slovensko-chce-zabojovat-o-olympiadu-proti-oslu-nema-sancu/

 

Ale toto by mu mohlo nalomit krk.

Avšak do istej miery podporím aj nadšenie slovenského premiéra s tým, že ak už má takú nádej a potrebu na veľké športové hry, nech sa skúsi angažovať v príprave menšieho podujatia –pretekov Svetového pohára, alebo majstrovstiev Európy.

Ved sa tu uz neorganizuju ani psie zaprahy a pritom sneh aj je posledne dva roky. Nema na nic ale olympiadu by chcel. :zubiska:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pekné porovnanie "manierov" v tom etrende

http://blog.etrend.s...slu-nema-sancu/

Iný kraj, iný mrav.

Aj Oslo chce olympiádu v roku 2022. Pripravuje veľmi silný projekt Games in the city. Vyzerá veľmi sľubne, ambiciózne, pro-environmentálne a rozvíja potreby rýchlorastúceho mesta. Už dva roky beží diskusia, nikto o ničom ešte nerozhodol.

Teda – po dlhých mesiacoch padlo rozhodnutie, že v septembri 2013 budú o usporiadaní hier v Osle hlasovať občania v ľudovom hlasovaní.

 

u nás "muftí vydal fatvu"
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Kažimír je rovnaký blbec ako jeho šéf

 

Usporiadanie Zimných olympijských hier (ZOH) v roku 2022 je pre Slovensko šanca zviditeľniť sa, ale bez žiadneho megalomanstva, v diskusnej relácii Sobotné dialógy Slovenského rozhlasu - Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) to povedal minister financií Peter Kažimír (Smer).

http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/257082-olympiada-je-sanca-zviditelnit-sa-tvrdi-kazimir/

 

takúto kravinu som čítala včera od jedného mladistvého nadšenca kdesi na nete, chce zviditeľniť Slovakiu - megalomanským krachom. úžas. minister by mal mať viac rozumu.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Limuzínu Audi A6 zhruba za tritisíc eur mesačne si prenajalo ministerstvo školstva v čase, keď šéf rezortu Dušan Čaplovič vysvetľoval, že nemá peniaze na platy učiteľov.

Zmluvu uzavreli s firmou exministra hospodárstva Jirka Malchárka, ktorý je jedným z hlavných aktérov kauzy Gorila.

 

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6680402/caplovicov-tajomnik-sa-vozil-v-predrazenej-limuzine-od-malcharka.html#ixzz2J7ArmV9c

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

můj ty smutku ...

„Bolo to perfektné, aj historky pána premiéra zaujali,“ opisovala dojmy dôchodkyňa Magdaléna. „Predtým som volila Mečiara, ale teraz mám jeho. Je nesmierne ľudský, iní si na nás nespomenú.“

http://www.sme.sk/c/6717536/fico-by-si-dal-za-roky-so-zenou-medailu.html

 

 

majster Fico vtikoval babkám o svojom manželstve, Stašák zaspieval, suita ministrov zabávala podivnými bonmotmi ... elita Smeru chodí po Slovensku a pán premiér Fico zabáva dôchodkyne.

už zasa rok utiekol - je tu MDŽ.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Fico.

ignorantstvo, ukážkové pre všetkých babrákov, ktorí sa chcú vyhnúť zodpovednosti, ukážka bezmocnocnosti súdov, zákonov, rehnenie sa do ksichtu každému jednému občanovi, ktorý si plní v tejto krajine povinnosti, snaží sa žiť a žije podľa akých takých zákonov tejto krajiny, arogancia moci ...
 

Fico už rok ignoruje súd s Radičovou, jeho adresu nevie nájsť ani polícia

Premiér podľa registra obyvateľov oficiálne neexistuje. Poštu zaňho nepreberajú ani na Úrade vlády.

...

Policajti sa totiž potom, čo zistili, že Fico nebýva tam, kde uviedol súd, pokúsili v registri obyvateľov zistiť, kde má trvalý pobyt.

Tam zistili, že informácie o Ficovi sú blokované pre jeho ochranu. Obrátili sa preto na ochranku, čo majú robiť, a tí povedali, aby to poslali na Úrad vlády.

Tam poštu nikto neprevzal, keďže o tom súd nedostal potvrdenie. Prečo? Úrad vlády to nevysvetlil. Sudkyňa požiadala o doručenie aj ochranku. Odpovedali jej, že ich úlohou je chrániť a nie doručovať písomnosti zo súdu.

Obrátila sa preto aj na register obyvateľov a žiadala o uvedenie adresy Roberta Fica s jeho dátumom narodenia. Prišla odpoveď, že túto osobu nie je možné v registri vyhľadať.

...

„V tejto republike nie je možné doručiť list premiérovi?“

 

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6751459/fico-uz-rok-ignoruje-sud-s-radicovou-jeho-adresu-nevie-najst-ani-policia.html#ixzz2P2eUJrnP

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Ficova zvrátená energetická politika

Premiér Fico sa v nedeľu opäť blysol v televíznej diskusii skvostným výrokom: "Nie je tajomstvo, že ceny potravín sú celoeurópsky problém, na druhej strane sme zastabilizovali ceny energií."

Energetickú politiku SR treba postaviť rozumne odznova t.j. komplexne prepracovať s jasným cieľom - znížiť distribučné poplatky minimálne na úroveň priemeru EÚ, aby sa podniky i domácnosti mohli nadýchnuť a normálne fungovať a žiť. Namiesto dotovania vybranej skupiny výrobcov a živorenia ostatných ľudí a firiem.

Čítajte viac: http://marcelklimek.blog.sme.sk/c/325659/Ficova-zvratena-energeticka-politika.html#ixzz2QEyxgzzT

 

to je zasa ale len jedna stranka mince, pretoze - ano, obnovitelne zdroje treba vyuzivat v zaujme znizovania spotreby fosilnych paliv, znecistovania, blablabla, lenze problem je aj v tom, kde vziat obnovitelne zdroje na malom Slovensku ? a v clanku spominane neumerne dotacie su ceresnicka na torte...

skace sa z extremu do extremu :(

 

btw . - temu ohladom obnovitelnych zdrojov energie som na fore nenasiel

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

problém obnoviteľných zdrojov v EU by sa dal charakterizovať ako "celé zle". je blbosť v našich zemepisných šírkach a klimatických podmienkach stavať obrovské solárne parky a garantovať im šialené výkupné ceny vyrobenej elektriny. potom sa stávajú veci ako keď sa prevalilo že španielske solárne elektrárne dodávali elektrinu aj v noci!

ale podporu menších projektov, keď aj len daňovými úľavami, si viem zo strany štátu dosť dobre predstaviť. v podstate každý panelák by mohol mať na streche fotovoltaické panely, ktoré by nabíjali cez deň akumulátory, a cez invertor by mohli večer napájať osvetlenie spoločných priestorov, napríklad. takisto by tam mohol byť postavený kolektor na ohrev TUV, od jari do jesene celkom dobre využiteľné.

postaviť obrovskú solárnu elektráreň, ktorá nedodáva výkon vtedy keď treba ale keď svieti slnko, celý ten výkon preháňať cez distribučnú sústavu (aj s jej stratami, aj s distribučnými poplatkami) je síce blbosť, ale lepšie to zodpovedá biznisplánom akcionárov politických strán ako decentralizované systémy ktoré som popísal.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Od augusta tohto roka chce štát odňať vlastníctvo vo verejnom záujme nielen z dôvodu výstavby výrobných hál veľkých firiem či diaľnic, ale po novom by mohol byť Slovákom vyvlastnený majetok aj pre výstavbu akejkoľvek budovy, pokiaľ za ňou budú investície.

http://openiazoch.zoznam.sk/cl/134112/Vyvlastnovanie-majetku-bude-na-Slovensku-jednoduchsie

 

hned by som investoval, keby chceli vyvlastnit napriklad majetky Tatry Mountain Resorts ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 týždňami...

veľmi sa mi páči odpoveď pána premiéra SR Roberta Fica na položenú anketovú otázku ohľadne dnešnej razie v českých vysokých luhoch a hájoch ... :
 

Anketa: Prečo na Slovensku policajná razia ešte nemierila na najvyššie miesta v politike?

 

Robert Fico, premiér, predseda Smeru

Vo všeobecnosti nepovažujeme za vhodné vstupovať svojimi vyjadreniami do vnútorných procesov iných krajín, obzvlášť ak ide o takúto citlivú tému.

 

odpoveď pod heslom:

hovorme vždy k veci, pán premiér, neobkecávajme, otázka sa týkala najvyšších miest augiášovho chlieva Slovenska, nie vnútorných procesov inej krajiny, či som zle pochopila ? -_-

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dovolím si na anketovú otázku odpovedať aj ja:

 

Pretože keby majú policajti zatknúť na úrade vlády každého kto je namočený v nejakom svinstve tak by tam zostali len upratovačky, a aj tými som si nie celkom istý!

 

 

Kľúčové zmeny zaviedla vláda po svojom nástupe v roku 2010. Zákonmi zaručila polícii a štátnym zástupcom vyššiu nezávislosť.

 

Ministri vnútra a spravodlivosti stratili vplyv na živé kauzy, na rozdiel od minulosti nemali informácie o podrobnostiach vyšetrovania.

tak toto je to posledné čo by vyhovovalo každej jednej vládnej garnitúre za posledných 23 rokov.

 

a humorista na záver:

 

Béla Bugár, predseda Mosta-Híd

Prečo sa mňa pýtate? Tak asi také prípady nie sú. Jednoducho nebol dôvod. Verím, že u nás takéto čosi nezasahuje do najvyšších miest. Ešte to by nám chýbalo.

povedané po Rytmusovsky: Si zabil Béla.

 

citáty z toho istého článku čo linkla game

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale máme / teda asi po schválení prezidentom budeme mať / generálneho prokurátora !

 

celý ten cirkus akosi ani nie je chuť komentovať ... opozícia v perdeli, pane hrábě, akurát bolo čuť tu naposledy Bélu, keď perlil ...

kto tým generálnym prokurátorom bude, nech povie slovami novinára povolanejší :

 

Parlamentu sa netýka len jedna časť ústavy. Lenže tak sa vládna väčšina správa. Ak je Jaromír Čižnár ochotný sa na tomto aktívne podieľať, jeho povesť a právny cit zrejme nebudú také nepoškvrnené, ako sa javia.

Parlament sa dnes odhodlal voliť kandidáta na generálneho prokurátora. Vraj mu formálne nič nebráni a prokuratúru treba zachrániť.

Parlamentu ozaj nič nebráni, ale v tom, aby nás odpravil späť do mečiarovskej minulosti a urobil z nás štát ťažko neprávny.

Heroická rétorika premiéra o potrebe vyriešiť záhadnú krízu na prokuratúre, ktorou sa snaží získať legitimitu na voľbu, je chabou maskou pre skutočnú jokerovskú tvár Smeru.

Ťažko uveriť, že taký vzdelaný a skúsený právnik ako premiér zrazu selektívne oslepne.

....
Žijeme v krajine, ktorá si to plnou parou napálila späť do minulosti a v čase nás vezie späť k hrubej sile valca Vladimíra Mečiara. Je to cesta do záhuby a vyzerá, že neexistuje žiadna občianska sila, ktorá by to dokázala či chcela zastaviť.

 

táto krajina si žiada, aby dostala toho, koho si zvolí ... stále viac.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

keď mám byť úprimný je mi celý cirkus okolo generálneho oného u prd... ficko aj so svojimi kolesíkmi síce ústavu riadne naložili, odzadu a bez lásky, ale nepopierateľný fakt je že súčasný stav je v prvom rade bordel terajšej opozície. mali svojho času pohodlnú väčšinu v parlamente a generálny karburátor už mohol byť dávno zvolený a vymenovaný, aj bez tej tragikomickej frašky čo okolo voľby vtedy naša kvázi pravica predvádzala.

ostatne čo sa tu budem rozpisovať keď to niekto dokáže lepšie a výstižnejšie:

 

Vrátili sme sa do roku deväťdesiateho piateho, sme späť pri Mečiarovi a zrazu je poplach. Zrazu, keď už je neskoro, sa vedia aj všetci opoziční poslanci pred kameru postaviť a naozaj rozhorčene povedať, že sú naozaj rozhorčení. Žiaľbohu je to zároveň asi tak všetko, čo môžu a navyše si za to môžu aj sami. Sled udalostí, ktorý viedol k Čižnárovi, má totižto pravicu zapísanú v rodnom liste.

 

To pravica a nie Fico dokázala nezvoliť Čentéša a spraviť z toho divadlo, pri ktorom sa aj jej volič cítil trápne...

http://samuelmarec.blog.sme.sk/c/331299/Par-slov-pre-pravicu.html

odporúčam čítať celé.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 7 mesiacmi...

že mu nie je hanba ... ale nie je. správny tvrdý politik  s hrubým krkom to slovo nepozná.
 

Premiér Robert Fico stihol v utorok oslavovať Medzinárodný deň žien na viacerých miestach. Pre Senicu pripravila strana Smer show s Martinom Nikodýmom a nacvičenými vtipmi.

 
dcéry už pomaly vymretých mečiarových babiek demokratiek majú svojho obdivovaného koňa.
to video je hrozné ...
 
mami, ďakujem, že si Mečiara nikdy nemohla ani cítiť, a rovnako cítiš aj k tomuto hadovi :flowers:
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov