Skočiť na obsah

Ficove roky II.


alamo

Odporúčané príspevky

zaujímavé, po prečítaní názvu témy som si spomenul na skladbu Wasted Years od Iron Maiden.

 

pink, prečo sem dávaš také hororové snímky, nebyť tam ten titulok tak si myslím že ide o záber z filmu o zombíkoch. otrasnejšia by už bola hádam iba fotka Evy Mázikovej v sprche :zubiska:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

budú sa diať zaujímavé veci..

napríklad asi aj taká "hamburgerová daň", sú do nej zahrnuté aj zemiakové smažené hranolky..

pre "zdravie národa", a plnú štátnu kasu..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

"hamburgerová daň", sú do nej zahrnuté aj zemiakové smažené hranolky..

pre "zdravie národa", a plnú štátnu kasu

 

alamo, v páchaní "dobra" boli socani vždy majstri.

ale aj toto je dobrý príklad toho že každé politické rozhodnutie má dva dôvody: ten pekný a ten skutočný.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja sa na nich tesim, zabavy bude dost. A je len dobre, ze ta fotka sa ozaj nerealizovala v podobe vladnej koalicie. Aj ked by som to Mostu aj Kdh doprial.

 

Moj tip Fico III nebude, a je mozne 10-20% ze nedokonci volebne obdobie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ficove roky číslo dva mohli teoreticky pokračovať vo Ficovom vracaní sa, on sa predsa vracia ako jojo stále ... ale Ficove roky číslo dva teda načneme ako NOVÝ ZAČIATOK FICOÉRY ČÍSLO DVA ... dúfajme so slimakom, že číslo tri nebude .... alebo keď bude, bude už úplne ale úplne iné ako to prvé ... :)

 

tak teda, Ficoéra číslo dva začína :

Fico dostal dnes do rúk republiku .... zdalo sa, že začína rozumnejšie, ale nie ... rétorika bola len účelovo pritlmená :innocent:

Ficova vláda sa vrátila do komunistickej úradovne - Smer neotvorí Múzeum komunizmu, ktoré plánovala Radičová.

 

Aj miesto, ktoré Robert Fico vybral na prvé stretnutie vlády v stredu večer, potvrdilo, že prichádza iná vláda. Ministri sa zišli v zasadačke novej budovy postavenej koncom 70. rokov.

Z tohto priestoru sa Radičovej kabinet presunul do Zrkadlovej sály bývalého letného arcibiskupského paláca v júli 2011. Odvtedy sa pravidelné rokovania vlády konali tam.

Fico v stredu vysvetľoval, že sa len vrátil do miestnosti, ktorá je na zasadnutia vhodnejšia a netreba v nej zakaždým rozkladať aparatúru či počítače.

„Vraciame sa do priestorov, ktoré sa ukázali ako veľmi praktické. Nehľadajme žiadne ideologické prekážky alebo neprekážky,“ vravel s tým, že uľahčí aj prácu novinárom. Tým sa však môžu ministri vyhnúť aj v tejto budove, rovnako ako v historickej vďaka bočnému východu.

Múzeum nebude

 

Bývalá premiérka Iveta Radičová uvažovala, že v novej budove zriadi Múzeum komunizmu. Fico jej zámer nepodporuje.

 

Na otázku o múzeu odvetil: „Obráťte sa na pani Radičovú.“ Členom komunistickej strany bol aj súčasný premiér. O novembri 1989 povedal, že si ho nevšimol. Exminister kultúry Daniel Krajcer z SaS reagoval, že ho postoj staronového premiéra k múzeu neprekvapuje.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz1rBzhWxiU

mno.

deň prvý.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes sme mali oslavu a spomenul som , ze sa chystame si postavit dom, rodicom. Normalne by sa clovek zaradoval. Potesil ze jeho syn nieco vybuduje(ma moznost). Ale moji rodicia maju tri deti,ale mozno su sklamani ze ich dom sa preda. Bratovi nic nezazlievam. Nechce nechce,mozno ma pravdu. Vlastne ho aj chapem. A je mi to aj jedno. Chcel som ho vyplatit, dal by som aj viac ale na kupu jeho nehnutelnosti. Na ,, by som mu nedal.

 

Aha som v teme Fico II. Som zvedavy aj na Caplovica. Mozno zavidim bratovi ze odtialto zmizol, inak zmizla aj sestra aj mimo republiky(svedsko). Stavat asi nema zmysel a treba mozno zmiznut.

 

matka nechodi volit a otec istoty.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

práve som videl na JOJke v správach, v jednej reportáži o rómoch, zaštvorčekované logo cocacola na fľaši..

nejaká čudná cenzúra :whistling:

nemôže to nejak súvisieť, s persónou menom "kolopič"?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://www.sme.sk/c/...ajima-vilu.html

Ano financne skupiny si Fica krasne rozobrali. 100 dni naco? Fico tajil mlzil, a tu svoju vladu tak krasne do.... Co vlasto1 spokojny? Fico by realne aj mal ako nikto iny. Mat svojich 83 poslancov.

To sa nevidi hocikedy. Mohol byt uzitocny pre krajinu. ale ako vidime je to len jedna velka skodna. Tie by sa mali strielat. najhorsie na tom je, ze ti politici niesu problem.

ono je pravda vlada ci politici su len presne taka aka sme my. my ludia, obcania(ci co sme) sme aj horsi. vcera v autobuse som pocul, ze nie sme obcania. uz neviem co presne povedal, ale ja mam taky dojem, ci by som to zhrnul, ze odpad. On rozpraval o cierny skladkach. Aj takych co uz boli zrusene a vycistene a ludia to tam nosia.

Normalny zivocich by sa k svojmu prostrediu tak nespraval. Bordel je ta nasa krajina. Vo vsetkom.

 

nechce sa mi bavit o politike. Ale neda sa to dopovedat, keby Fico, ci ten jeho minister, mali len trosku slusnosti. by tam ani jeden nebol. Lebo.. oni si ani neuvedomuju ako zlyhali a skodia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

"daň z luxusu" ja teda neviem.. či vôbec nejaká bude..

pretože "hračky pre naozaj bohatých", ako luxusné hodinky, šperky, kožuchy atď.. z nej už vylúčili

lenže ako už odznelo v halde komentárov "čo je to, potom luxus?"

to že niekto má rodinný dom? že si kúpi nové auto, alebo špičkový smartphón?

konina.. je to celé konina, na kvadrát..

teda istý jej špeciálny druh, istá predimenzovaná súčiastka, s jedného významného bronzového koňa, s pred bratislavského hradu

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

po každej výmene vládnej garnitúry nastáva podobná rétorika, kontrola kontrol a odznievajú vyhlásenia na čertovskú pekelnícku zostavu vlády predchádzajúcej, nesklamal ani pán premiér Fico, aj po kecpulte pobúchal :

Fico: Radičová dosiahla svetový rekord v plytvaní

 

Noví ministri prehodnotia všetky zmluvy a verejné súťaže, ktoré boli urobené po vyhlásení predčasných volieb.

Vláda Ivety Radičovej za posledné tri mesiaca svojho vládnutia minula 500 miliónov eur.

 

Na tlačovej besede po rokovaní vlády to vyhlásil premiér Robert Fico, podľa ktorého je to svetový rekord. "Míňali peniaze jak na bežiacom páse," povedal.

Aj významné plytvanie verejnými financiami vládou Radičovej je podľa predsedu vlády jedným z dôvodov, pre ktorý má dnes Slovensko katastrofálny vývoj deficitu.

 

"Taký danajský dar, aký sme dostali v podobe deficitu, by som žiadnej vláde nechcel zaželať," poznamenal s tým, že ešte žiadna vláda neprevzala verejné financie v tak dezolátnom stave.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz1rkx9zxj6

okrem toho zostáva záhadou, kto odporučil Ficovi Malatinského, vytiahnutého z klobúka, ktorý vlastné firmy a všetky, ku ktorým má blízko vraj zvýhodňovať nebude.

http://tv.sme.sk/v/2...ych-firiem.html

http://tv.sme.sk/v/2...ozchadzaju.html

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game, dane mozu tak ci tak ist len navyse strednej triedy. Kto by to inak ako mal platit? Aj ked my stredna trieda sme slabi, nehotovostni. Nam zostava len pouzivat rozum a nemat nic. Ale aj vy mozno mozte trosku vyje... zo statom vramci moznosti.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ze ho huba neboli za to, co vravel dnes na tlacovke

 

ale ja zas chapem, ze potrebuje nejakym sposobom obhajit svoju neschopnost skresat deficit, a hlupe ovecky mu to zozeru

chudacik nas Robko

 

len nechapem media, ze to takto prezentuju..preco neznie titulka "Robert Fico zavadza..." alebo nieco podobne

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ďalší kúsok do skladačky - po počiatočnom mazaní medu a úsmevom a zdanlivej zmene k pokojnému politikovi,

a snahe o rozloženie budúcej zodpovednosti, vyzerá to celé ako výroba alibi dopredu - keď ešte klesneme, tak preto, lebo nás nechali ONI v marazme, ONI za to môžu ...

 

edit:

aha - ale nie všetci verili zrejme dnes všetkému ... :

 

Videokomentár: Robert Fico rečami o deficite zavádza

Deficit verejných financií v posledný rok prvej Ficovej vlády dosiahol osem percent HDP, za rok 2011 4,8 percenta.

Čítajte viac: http://tv.sme.sk/v/2...l#ixzz1rlwnEU4V

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ide po bankach, teda co mate uvery, teda mozno vy nie, Aj velmi rad by som pomohol,ale sa to neda, Jednemu cloveku by som aj pomohol ,ale to nejde. Ak ste brali uvery si ich aj platte .

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://blog.etrend.sk/transparencyblog/2012/04/11/naozaj-plytvala-radicova/

Vcera Fico zacal svojou starou tvarou. On to uz neunesie pri prvej zlodejine(bude prskat). A tych zlodejin bude vela a na povrch sa dostane len cast. Je ine kradnut, ked mozes robit aj dlhy. Je ine kradnut, ked dlhy musis znizovat(teda vytahovat navyse peniaze od obcanov a citelne , ak chce znizit deficit resp. na daniach vybrat 1,5 miliardy navyse to na kazdeho obcana vychadza 300 eur.On ich hascakovi nezoberie a pokusim sa aby ich nezobral ani mne). On kradnut bude, a ked to nieje na ukor buducich generacii, moze okradnut len vas. A teraz. Davajte si pozor.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

slimak, vzdy ked vidim Fica, tak sa mi v pmaeti objavi nateseny Sulik :). Fico sa nezmenil, to predsa nikto nemohol cakat. naivne komentare ze bude robit samostatnu politiku nezavislu na finacnych skupinach :). A kde by na to zobral ludi ? SMER je stale akciovka, kazdy jeden clen ma svojich majitelov.

Tak teda kritizujme ale nezabudajme ze platime cenu za znicenu pravicu,

 

A su dve veci ktore ma zaujimaju : Dufam a verim ze PPP komisia zahrnie do deficitu, ak ano, tak vdaka nemcom nam nehrozi krach, kedze limit na zadlzovanie bude jasny. A zvysok sa ason pobiju v SMERE :) uz sa sice nemusia delit s jankom a muftim ale ich ocakavania su vyssie ako sa daju naplnit.

 

A druhe co ma zaujima je slovenska pravica, sice nevidim jasneho lidra ale trochu dufam ze Freso sa nan vypracuje. A ze nove SDKu dokaze pritiahnut SASkarov aj nevolicov. Zjednotenie pravice sice moze nastat aj spojenim do inej strany ale vypudenie Sulika a Matovica mimo politiky ostava podmienkou.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nazor beriem. Pre mna je ovela osoznejsie vypudenie rozpredavania a kradnutia. Symbol Dzurinda a Miklos. Aspon co sa tyka pravice. Sulik a Matovic nieje problem. Oni su lebo uz sa ludia nevedeli na to pozerat. A preto ma Fico 44%. Treba povedat, ze boli aj neschopni.

 

http://www.sme.sk/c/6333490/sudcovia-stahuju-zaloby.html

 

Štátna tajomníčka stiahla antidiskriminačnú žalobu proti štátu. Urobia tak aj jej sestra a švagor.

paci sa mi to. Tri ci kolko rokovov zaluje stat dostane sa do funkcie a uz ju aj stiahne dokonca aj sestra a svagor. Keby ju vykopli moze zalovat opat?

Co su to za ludia?... Je to o ludoch. Tato nasa republika. Vid Kollar a to lekarov som sa zastaval. Vid zdravotne sestri, ucitelia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

slimak, problem je ze tych povazujes za symbol kradnutia ale v realite slo o pomerne slusnych a schopnych politikov, naprojektoval si si do nich vlastne videnie sveta. A tak miesto lepsich politikov sme najprv dostali neschopnejsich a teraz aj vacsich zlodejov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dnes som dostala priame info, ze jankovska je harabinova kamoska a ze si ju borec "vybral" na odporucanie sameho robka... odsledovala som si tlacovku noveho ministra, prisla mi taka ani ryba ani rak, z nej sa neda vychadzat pri jeho hodnoteni, ale postupne si skladam obrazok, aj ked je zatial dost chudobny, zatial som nemilo prekvapena, lebo tomasa poznam osobne... aj ked.. uz to, ze to prijal mi zdvihlo obocie..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://hnonline.sk/slovensko/c1-55445640-fico-opravi-zakon-o-obcianstve-madarov-sa-to-netyka

 

Robertko sa zastrája že "vylepší" zákon o dvojitom občianstve, ktokoľvek vraj bude mať možnosť mať dvojité občianstvo

"ale maďarov sa to týkať nebude"

ja nie som právnik, ale nech už to spraví ako chce, ak to spraví v tomto duchu, tak už bude maďarov ako menšinu vyslovene diskriminovať

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

s dvojitym obcianstvom bude problem, nech urobi cokolvek :), najviac to postihne slovakov v zahranicii. Kedze madari to jednoducho neoznamia :)

Ak bude mat trochu rozumu,tak sa spravi len taky bubu zakon, ze niekto z dvojitym obcianstvom nemoze dostat statnmu funkciu alebo cosi podobne a okrem par nacionalistov si madari daju pokoj :), a orbanova hviezda zacne coskoro zapadat.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov