Skočiť na obsah

Priestupok


petko123

Odporúčané príspevky

Ak je na mna podany priestupok za obmedzovanie osobnej slobody vo vztahu, ze som stale vyvolaval atd, jednalo sa o neplnoletu babu a jej otec to dal na policiu, na sude mu mozu schvali odskodne ake si navrhne alebo to je limitovane?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pokial sa skutocne jedna o priestupok, so sudom to nema nic spolocne. To sa riesi na obecnom urade. Tam su jasne stanovene taxy za priestupkove konanie. Tie peniaze nejdu poskodenemu, ale obci. Poskodeneho sa ta "pokuta" nijako netyka, on si vysku preto urcovat nemoze. Vyska je ak sa nemylim maximalne 33 eur. Pozri si Zakon o priestupkoch.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

je to tak ako napísal Ryan, priestupok sa nerieši na súde. a ty prestaň jej vyvolávať, viem že to je asi ťažké, neviem čo si mal za problém, že sa ti to stalo a zašlo to až tak ďaleko verím že je to pre teba ponaučenie do života, ako sa nesprávať. ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

som stale vyvolaval atd, jednalo sa o neplnoletu babu a jej otec to dal na policiu

 

Záleží, čo si jej vyvolával, aký si mal dôvod jej vyvolávať? Ak to nebolo nič vážne, tak si nemusíš robiť starosti, ale ak si jej dával návrhy, tak to môžeš mať prúser.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ak je na mna podany priestupok za obmedzovanie osobnej slobody vo vztahu, ze som stale vyvolaval atd,

 

čo myslíš tým "atd"? nejaké maily alebo SMS ktoré má dievčina niekde uložené a dajú sa použiť ako dôkaz? ak áno, sú tam nejaké vyhrážky?

od toho všetkého závisí či to bude kvalifikované len ako priestupok alebo ako trestný čin (stalking alebo nebezpečné vyhrážanie, napríklad).

a to máš možno ešte aj šťastie, ak by mala akčnejšieho otca mohol PaCH-ov vynechať ako zbytočné zdržovanie sa a ísť ti zrovnať ciferník osobne.

tvoji rodičia ako na to reagovali? myslím že jedna taká "riadna otcovská" by v tvojom prípade pomohla viac ako desať priestupkových konaní alebo súdov :zubiska:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov