Skočiť na obsah

pkEmperor

Odporúčané príspevky

Ahojte, chcel by som sa Vas spytat ci mate nejake skusenosti s kamerovymi systemami

 

v podstate by mi stacilo nieco s 3-4 kamerkami, co by v dost dobrom rozliseni (rozoznanie osob) dokazalo zaznamenavat okolie domu.

 

Zaujali ma niektore ponuky v metro katalogu .. no chcem radsej vediet pripadne prakticke skusenosti

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 2
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    1

  • alarm

    1

  • pkEmperor

    1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

No čo by si konkrétne potreboval vedieť? Taký kamerový systém sa štandardne zapája na lokálnu ústredňu (nie telefónna ústredňa, ide o plošák o veľkosti asi 30*20 cm, kde si naprogramuješ čo presne má ústredňa kedy robiť, na 99% si sám s tým nepomôžeš, na to potrebuješ človeka čo sa do toho rozumie), táto ústredňa ti riadi celý systém, jej primárna funkcia je vyvolanie poplachu keď čidlá zaznamenajú pohyb. V tomto prípade máš možnosti, či ústredňa spustí alarm o sile cez 100 decibelov, alebo ústredňa vyšle "teplý bonz" na políciu alebo tebe pípne sms, že došlo k narušeniu objektu (ústredňa ti dokonca môže zavolať, ty si nahráš zvukovú stopu a po narušení objektu ti príde z ústredne hovor, ktorý ti oznámi, že sa niečo deje). Ty pravdepodobne chceš len aby ti kamery zaznamenávali pohyb. To bude vyžadovať nonstop spustenie počítača, v ktorom ti software dodaný ku kamerovému systému bude nahrávať videá, ktoré zaznamenajú všetko čo sa pred kamerami pohne. Tu však záleží akú chceš mať kvalitu a od toho sa odvíja cena. Lepšie kamery samozrejme majú nočné videnie, ale toto by už malo byť štandardom. Software dodaný ku systému ti umožní sledovať záznamy na všetkých kamerách alebo len na jednej akú si vyberieš. Len počítaj s tým, že keď chceš mať také rozlíšenie aby si mohol ľuďom zuby spočítať, tak to pôjde viac do peňazí. Štandardne sú také kamery, že rozoznáš tváre, ale do detailov to už moc nepôjde.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mám aj ja otázku na kamerový systém, ktorý už dlhšie zháňam ale bezúspešne.

Chcem kameru do auta, ktorá zaznamenáva a prehráva starý záznam automaticky. Hladám ale taký kúsok, ktorý nemá rozmery cigaretovej krabičky a pricucáva sa na čelné sklo, lebo to by som musel pricucávať a odcucávať niekoľko krát denne. Feťák rozbije okno aj kvôli 1€ na prístrojovke.

Chcem zariadenie, kde kamera je na drôte, aby sa dalo prichytiť na spätné zrkadlo, a zbytok sersamu je niekde zašitý......

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov