Skočiť na obsah

Autorádio


chrust

Odporúčané príspevky

  • Odpovedí 7
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • chrust

    3

  • Nokia

    1

  • chlapeczjuhu

    1

  • sahara

    1

Top prispievatelia v tejto téme

nejaky clarion 748 na cd s mp3. repro neviem, nemenil som mam tam original od vyroby- nepotrebujem mat z auta pojazdny high end reproduktor. pocuvam co chcem, cestou do prace slovensky rozhlas 1. snivam o niecom s priamim napojenim na ipod a zabudovanym bluetooth kvoli telefonu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja mám teraz SONY CDX...?. CD,USB,AUX

Mal som predtým podobnú kategóriu (JVC), ale v lete mi na dovolenke ukradli kabelu, kde som mal panel. Takže väčšinou okradnutým ostáva panel, ale ja musím byť výnimka, mne ostalo komplet rádio bez panelu. Snažil som sa osloviť výrobcu cez predajcu na dodanie iba panelu, ale k ničomu to neviedlo.

Minule som bol na trhu (Bratislava - INTER) a tam som videl, že predávajú panely k autorádiam. Načo to komu je? Veď keby aj mali panel k tomu môjmu šasy, tak to predsa nebude spolupracovať. Má to naformátovaný iný kód. Alebo sa mýlim?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

uz v druhom aute ziadne. tak ako som ho z predchadzajuceho vybral, tak je doteraz odlozene. odvykol som od radia a jazdim iba kratke trasy, takze mi to ani nechyba. inak to je tusim nejake LG s CD+MP3.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Ja som bazíroval na USB vstupe.

Som stará štruktúra a sťahovanie filmov, či muziky ma nikdy nijak neoslovilo. Posledným médiom, ktorému so ostal verný sú CD nosiče.

Teraz, čo mám možnosť použiť USB kľúč na uloženie stiahnutej muziky vidím koľko bije ... to sú hodiny a hodiny počúvania vybraných žánrov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

rádio mám zabudované, a zatial po 4-roch rokoch spokojnosť. CD-čka ani neviem, kam sa pchajú, lebo som to to ešte nepoužil...Pod lakťovou opierkou je vstup USB, tam mám 4 gigový klúč, nie je ho vidieť,nezavadzia a hlavne "hrá"

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 rokmi...

U nas narkomani vyberaju radia z aut tak som spravil svojsky vynalez. Pod palubovkou je schovany autozosilovac urobeny na vypinac, z neho ide len kabel s koncovkou 3,5 jack a reprobedne z hifiveze schovane pod sedadlami. Len napojim mobil a zapnem zosik a ide muzika. Je to hned univerzalne ze v mobile je pustena navigacia a hudba sucasne tak ked navigacia povie povel tak sa hudba stisi povie zabocte dolava a hra dalej hudba. Ak mam hovor tak stisi hudbu preberem hovor co ide cez repraky a tak sa rozpravam akoby sedel pri mne v aute. Ale ak sa fetak pozrie do auta nevidi ani radio ani repraky. Pocuvam dancefloor a eurodance zaner. Do auta pasuje taka tuc tuc hudba.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov