Skočiť na obsah

slimak

Odporúčané príspevky

Citát

 

Matovič chce, aby sa v pondelok do niektorých škôl vrátili deti. „Rozhodol som sa vziať to do vlastných rúk,“ povedal. Niektoré školy a samosprávy sa mu mali ozvať, že pretestujú deti aj rodičov. Premiér kritizuje ministra školstva. „Nedokážem sa na to pozerať,“ povedal s tým, že ak by to vraj nechal na Gröhlinga, tak by sa mohlo podľa neho stať, že „deti nebudú v škole ani v apríli“.

„Chcem dokázať, že nie je čas na výhovorky,“ povedal premiér. Jedna zo škôl, ktoré sa otvoria, by mala byť aj súkromná škola, kde chodia premiérove dcéry, povedal Matovič.

„Na vláde som požiadal ministra školstva, že ak zabezpečím všetko ostatné, aby neblokoval otvorenie niekoľkých škôl,“ dodal Matovič..

https://dennikn.sk/minuta/2169325/?ref=mpm

 

Hajzel Matovic, teraz by sa mu tam mali nahlasit vsetky skoly. Nech to Matovic zabezpeci. Neodobril to hygienik,ale ma to s nim dojednane. Ministrom skolstva tiez. 

Ma to dohodnute so skolou jeho dcer a nejakym primatorom. Vsetky samospravy  a vsetky skoly by sa ktomu mali pridat. Nech to Matovic zabezpeci. Zobral to do vlastnych ruk.

Grohling to mal spravit tak,ze si to budu zabezpecovat vsetko skoly. Nemal nic ziadat od ministerstva zdravotnictva, vnutra ci obrany. On pri tom pilotnom mozno 4 skoly, bude mat sucinnost od vsetkych tychto ministerstiev. Kludne aj svoju rezervu premiera, nech to zaplati vsetkym.

https://www.facebook.com/projektn.sk/videos/402267574226980/

Vcase 24 minut sa ho novinari pytali na tu temu, bude potrebovat od tlstocha vyhlasku(co zatial nieje,ale pre pilot spravi) od 28 minuty sa ho pyta ako to spravite vy nebudete potrbovat ministerstvo zdravotnictva,obrany, hned ju zasekol ze vsetko budu potrebovat - len Grohlingovi to zasekol.on nic nedostane,nech si to zabezpecia skoly. Ako ze toto psychopat nieje? A dnes dostal 4 SMS od dcer tak sa do toho vlozi. Saso pocmarany a vsetci co ho volia. Z epidemiologickeho hladiska v Trnave nebude otvorena skola do marca. Trnava nikdy ani Bratislava nebude mat incidenciu pod 200 na stotisic ludi(ani pri klamstvach s Ag testami,klamstvach v statistikach), nikdy ju ani nemala. Ani nebude mat, je to kvoli tomu,ze PCR testy sa robia a castejsie vyskyty su vo velkych nemocniciach.

---------

toto ma pobavilo.

Citát

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mali 14 milionov testov. V I.kole spotrebovali 3,6, v II,kole 2 miliny, v pilotnom 200 000, v IV kole 120 000. Pretestovavaju DSS ci este niekoho denne v MoM asi 20 000 a uz nemaju testy? Resp. nam povie ,ze mame 1,5 ci 2 miliony a kde splachli tie ostatne? Oni musia mat 6 milionov testov,teda ten premier klame. Klamal a klamat bude.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

v súvislosti s  poslednou vlnou zatýkania a aj tým, že včera zatkli aj jedného z nedotknuteľných ... Matovičova garnitúra si dovolila porušiť 30 ročnú nepísanú politickú zmluvu, že ľudia ktorí si nahrabali za predošlej garnitúry sa nezavierajú do basy - za Dzurindu nezavreli nikoho z Mečiarových ľudí, za Fica nikoho z Dzurindových, atd .. a pritom by sa vždy nejaké dôvody boli našli.

... toto bude mať ešte zaujímavé dôsledky...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Bude to zaujimavem a podla mna tuto vladu to tiez neminie, ale nevieme ci sa snimi dohodnu,ci co to robia za divadlo.

Lučanský je na NAKA už hodiny, usvedčujú ho kajúcnici

Je to nadpis so Sme,ale mna zaujalo to slovo kajucnici.  A zatykaju ich tak rychlo a tak mohutne,ja plno ludi ani nepoznam.

Ale je to tak obrovske -ze politici vtom museli byt a si myslim ze su. A Ziga je ten priemer(on nemusi byt mala rybka),ale su aj nadpriemer(Fico aj Pellegriny a dalsi oligarchovia).

 

Zdroj: https://cynickaobluda.sme.sk/?ref=tit
 

Hascak.png

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ono to asi bude len taka trofej: odchytia, odfotia sa s nou a potom pustia naspat do rybnika...

Chcem uz konecne vidiet niekoho z nich odsudeneho sediet v base. Ked sa z toho vyvliekol dokonca aj Kocner, tak potom sa vyvlecie kazdy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no, tiez mam iste pochybnosti. Ale kocner zatial sedi v base a zrejme na neho maju prichystane dalsie veci keby ho nahodou sud pustil.  ani al capone nesedel za vrazdy, tak uvidime. ale u dalsich mam pocit fakt dokaznej nudze, ale drzim palce. Ale osobne si velke nadeje nerobim

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Citát

 

Policajná naháňačka po veľkých rybách Ficovej éry sa nemôže diať na objednávku Igora Matoviča, ako sa snaží všemožne presviedčať Robert Fico.

Niečo také zložité a premyslené, ako by bol štátny komplot proti Haščákovi, Kováčikovi či Lučanskému, by si vyžadovalo dôsledné plánovanie a riadenie. Igor Matovič však aj tento týždeň niekoľkokrát ukázal, že neudrží volant v ruke, ani keď šoféruje vlastný facebook, nieto ešte ťažké témy ako sú školy, pendleri či lockdown.

Ono je to úplne naopak, než hovorí Fico: plošné zatýkanie papalášov môže tak úspešne napredovať len preto, že s tým Matovič nemá nič spoločné. A len zhodou okolností je to jediná a posledná vec, ktorá drží jeho osobnú popularitu nad absolútnou nulou.

https://dennikn.sk/2174646/tyzdnovy-newsfilter-vsetko-coho-sa-premier-dotkol-vyzera-tak-ako-otvaranie-skol/?ref=tit

 

To je Matovicov potencial. Nic nerobit, do nicoho sa nepliest.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

o nejakom klaunovom potenciali nikto nikde nevravi....jedine v tom zmysle, ze je principal gangu styroch opic a ma zakonnu zodpovednost za nich a aj za vsetko, co kona vlada a jej podskupiny.....skor sa treba spytat, kto dava klaunovi prikazy....a jedine pred nim ma pán premiér Matovič (krycie meno udavac) plne gate....za odmenu si moze potom stvarat co chce....co zjavne aj robi... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 Od prevratu 1989 je to prvá a nevídaná protikorupčná akcia. Či sa to bude niekomu páčiť alebo nie,  deje sa tak za Matovičovej vlády.  Že vraj policajný prezident za mrežami :niee: Ako nás vôbec môžu akceptovať v ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

toto cistenie chlieva je fakt velke plus pre matovica.  a ze je az take zle som ani ja nevedel. ak si policajny prezident dosadeny po protestoch hned vypyta platbu od mafie, tak fakt mi striela dekel. 

  • No neviem, neviem 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Žiga vypovedal na NAKA... https://www.tvnoviny.sk/domace/2015974_exminister-hospodarstva-peter-ziga-vypovedal-na-naka-nikdy-som-uplatok-nedal-ide-o-vymysel

Tvrdí "Jankovská sa iba snaží zlepšiť si svoju pozíciu." Možno je to naozaj pravda a Žiga úplatok skutočne nedal. Odmietla to aj sudkyňu Najvyššieho súdu Katarína Pramuková. Bez dôkazov by sa zo Žigu stala obeť vykonštruovaných politických procesov a martýr.  Hlavne by to ale spochybňovalo všetky Jankovskej výpovede. Podobne, ako v prípade spochybnenia výpovedí Andruškóa, ako kajúcnika, boli nakoniec Kočner a Žužová oslobodení. Nebol by to zlý scenár, je len otázne, či by sa na takúto hru Žiga podujal. Isté je len jedno, že niekto klame. Ale načo by si Jankovská vyfabulovala príbeh bez dôkazov? Možno jej to poradil advokát, ako takouto výpoveďou potom na súde spochybniť všetky jej výpovede. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tono,   pravda je zrejme ina.  Keby sudkyna potvrdila ze odmietla uplatok, tak by bola trestne a disciplinarne stihatelna za neoznamenie korupcie.   Ako kazda korupcia,  nikto nema zaujem ju potvrdit,  a  ak policia neziska  ine dokazy, tak to ani nepojde pred sud.   Ale korupcia sa neodohrava uplne vo vzduchoprazdne,   niekde sa tie peniazi zobrali, niekto ich vytiahol z banky atd.

A kedze ide o kauzu Gabcikovo a nasledne o peniaze vyplatene Bzanovi, tak pri znacnej snahe sa daju dosledovat finacne toky.  A tie vedia dodat dalsie nepriame dokazy.  A mozno sa ukaze ze sudkyna to odhadla zle.  Keby to dnes potvrdila bola by za hrdinku  a zrejme by ustala aj nasledky ale ked jej v buducnosti dokazu ze sa s korupciou stretla a neoznamila, bude to koniec jej kariery.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 23 minútami, tyso napísal:

Tono,   pravda je zrejme ina. 

Zrejme máš pravdu. Moje úvahy sú bez dôkazov iba konšpirácie. No ak svedectvá Jankovskej nebudú viesť k odhaleniu a usvedčeniu páchateľov, tak nemajú žiadnu cenu. Sudca potom povie to isté, ako v prípade Kočnera, že ho dôkazy osoby, ktorá už raz klamala, nepresvedčili. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tono, pri kocnerovi to nestalo na vypovedi, ta bola od zaciatku z pocutia. stalo to na nepriamych dokazoch,  a tie sud spochybnil. neuveril totiz tomu ze prebral peniaze od zuzu. A tak dokazy o tom ze sa kocner s nou stretol par hodin pred tym aby jej dal peniaze , bez koncovky nedokazovali ze je objednavatel.

Ale v tomto pripade jedno  tvrdenie naozaj nestaci pred sudom. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Citát

 

Spomedzi ministrov za OĽANO by sa dal nájsť človek schopný zastávať funkciu premiéra, povedal predseda poslaneckého klubu Michal Šipoš. Dodal však, že špekulovať o tom je predčasné a predseda vlády Igor Matovič má podporu klubu hnutia.

Premiér by mohol podľa Šipoša na niektoré veci reagovať inak, ale dodal, že s provokovaním nezačína on, len reaguje na útoky. Komunikáciu medzi koaličnými lídrami označil Šipoš za najväčšie zlyhanie tejto vlády.

„Ak by k tomu malo niekedy dôjsť, prvé úvahy by sme riešili na našom predsedníctve, následne na našom poslaneckom klube,“ reagoval Šipoš na to, či prichádza do úvahy rekonštrukcia vlády či výmena na poste premiéra.

„Máme siedmich ministrov. Z nich by sa určite dalo vybrať človeka, ktorý by dokázal zastávať pozíciu premiéra. V momentálnej situácii by som však nešiel do nejakých špekulácií,“ doplnil.

„Zatiaľ to takto nevidím,“ odpovedal na otázku, či nehrozí, že by premiér cez vianočné sviatky podal demisiu.

Koaliční lídri, ale aj najvyšší ústavní činitelia by si mali podľa Šipoša vysvetľovať veci za zatvorenými dverami a nezaťažovať verejnosť spormi.

Verejná výzva prezidentky Zuzany Čaputovej, aby premiér odovzdal manažovanie koronakrízy niekomu inému, nebola podľa neho férová. Aj v tomto prípade bola Matovičova komunikácia len reakciou na prezidentku, myslí si Šipoš.

„Robí to najlepšie, ako vie, so všetkými chybami. Nevnímam to tak, že by sa zrazu zmenil a je niekým iným. Všetci od začiatku vedia, aký je Igor Matovič. Podľa mňa je úprimný,“ uviedol Šipoš s tým, že hoci nie je premiérovo vystupovanie „uhladené“, nie je ani falošný.

Šipoš dodal, že premiér má plnú podporu klubu OĽANO.

„Samozrejme, že keď sedíme spolu na klube, určite mu poslanci povedia, čo sa im nepáči, čo by mohol urobiť lepšie. Debata je úplne otvorená,“ skonštatoval. Od poslancov však neregistruje výzvy, že by mal Matovič odstúpiť. „Nie, nezachytil som nič také,“ reagoval.

V uplynulom týždni sa vyostrili spory medzi Matovičom a lídrom SaS a ministrom hospodárstva Richardom Sulíkom. Matovič ho vyzval, aby podal demisiu ešte do Vianoc.

Reagoval na to, že Sulíkov rezort nepripraví expresnú novelu zákona o verejnom obstarávaní, ktorá mala umožniť okamžitý nákup antigénových testov.

Sulík reagoval, že premiérove výroky neberie osobne, pretože Matovič je v zložitej situácii. Europoslankyňa za SaS Lucia Ďuriš Nicholsonová skonštatovala, že odstúpiť by mal premiér, a nie Sulík. (tasr)

https://dennikn.sk/minuta/2195764/?ref=mpm

 

To ozaj idu Matovica  vymenit?

Myslim,si ze to bude najlepsie rozhodnutie  a ked sa Matovic stiahne z politiky. 

https://www.trend.sk/spravy/vymena-matovica-je-spadnutie-nahradi-ho-tvrdi-exminister-skolstva-draxler?itm_site=trend&itm_template=hp&itm_modul=btf_content_block_4&itm_position=1

Tie vyzvy Prezidentky, a minulu nedelu aj Sulika, aby odovzdal manazovanie Covidu niekomu inemu ,znamenali aby bola rekonstrukcia vlady.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 57 minútami, slimak napísal:

To ozaj idu Matovica  vymenit?

Myslim,si ze to bude najlepsie rozhodnutie  a ked sa Matovic stiahne z politiky. 

https://www.trend.sk/spravy/vymena-matovica-je-spadnutie-nahradi-ho-tvrdi-exminister-skolstva-draxler?itm_site=trend&itm_template=hp&itm_modul=btf_content_block_4&itm_position=1

Tie vyzvy Prezidentky, a minulu nedelu aj Sulika, aby odovzdal manazovanie Covidu niekomu inemu ,znamenali aby bola rekonstrukcia vlady.

No neviem, ako je to z nestrannosťou prezidentky, ale že Juraj Draxler, nominant strany Smer-SD a bývalí minister školstva navrhuje predčasné voľby, to ma vôbec neprekvapuje.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

https://www.tyzden.sk/podlampou/69681/pod-lampou-s-pavlom-cekanom-zmutovany-virus-a-veda-v-roku-2020/?ref=tit

Si to puste asi od 23 do 41 minuty. Matovic skoncil. Nahradnik za neho Nad? Ved to je vacsi blbec ako Matovic(ten aspon veril svoju genialitu). Nad podporoval tie jeho najvacsie hluposti. 

Kazimir je nieco podobne. Zakseftoval si so stolickou guvernera NBS. Inak nas guverner zaraba viac ako sef FEDu. Niekolko rokov zdanoval(ako minister financii) banky a obhajoval to ,ci to navrhol presadil,ako najlepsia vec(bankovy odvod). Po troch mesiacoch ako guverner ,to kritizoval ako to najvacsie zlo. Takychto ludi si tam volime.

 

https://www.postoj.sk/68259/premier-matovic-opaet-kritizuje-partnerov

Vcerajsi hlod Matovica. Pozrite si diskusiu v mediu,kde keby zakazal potraty, by ho este 30 rokov na rukach nosili.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dňa 20. 12. 2020 at 9:21, slimak napísal:

Myslim,si ze to bude najlepsie rozhodnutie  a ked sa Matovic stiahne z politiky. 

Hlavne pre tých, ktorým tečie do topánok. Proti tejto 30 ročnej zločinnosti boli aj komunisti amatéri.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jednoho času bol Lučanský a Hrnčiar obvinený z  vraždy podnikateľa v Martine v súvislosti  s pozemkami v Turčianskom regióne. Obaja podali trestné oznámenia. Nie že by mi bolo Lučanského ľúto, ale mrzí ma, že sme sa "v mene pravdy" nedozvedeli  viac.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Pozrel som prve 4 minuty a celkom ma v dobrom prekvapil. Necakal som, ze pozna tolko cudzich slov. Neviem ,co chcel celkovo povedat, kcomu bola debata. Kecat vie.

Na kotlebovca v celku dobre rozpraval. Kludne moze chodit do TV debat,je lepsi ako Kotleba.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

slimák , ked budeš mat čas počúvni si to celé, inak nemá zmysel ani klikat na to video. 

 

 

  • to je vtip? v tejto situácii s covid

Slovensko nakúpi 3D rádiolokátory od Izraela za cenu 148,2 milióna eur

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/574506-slovensko-nakupi-3d-radiolokatory-od-izraela-za-cenu-148-2-miliona-eur/

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov