Skočiť na obsah

slimak

Odporúčané príspevky

Celkom dobré zhodnotenie..

Citát

https://www.trend.sk/nazory-a-komentare/matovic-riadi-epidemiu-zatvorenymi-dverami-slovensko-je-neho-unavene

Matovič riadi epidémiu za zatvorenými dverami. Slovensko je z neho unavené

Slovensko je z Igora Matoviča unavené. Biznis je z jeho chaotického prístupu znechutený. Odborníci sú z jeho arogantných a klamlivých tvrdení zhrození. Každý, kto má iný názor, je nepriateľ, kuvik či hrobár.

No nikto nemá patent na rozum. Tobôž nie nedouk Matovič. Treba vytvoriť priestor na vecnú, odbornú a verejnú. Jedine tým sa zvýši dôvera vo vládu.

Ak sa tak nestane a epidémiu bude aj naďalej viesť amatér-epidemiológ, krajina bude už čoskoro viac rozpoltená, ako bola za Roberta Fica či dokonca za Vladimíra Mečiara. Vrchol chaosu môže byť ešte len pred nami.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ty čerpáš z Trendu, ktorý hneď po voľbách (teda ešte pred nástupom všetkých opatrení) nastolil protivládny trend? Trend je suterén žurnalistiky, ktorý nemá ďaleko od plátkov typu Infowars a pod., odkiaľ @Tomáš čerpá zaručené informácie v ohľade anihilácie tejto civilizácie Billom Gatesom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nebudem ti nič ukazovať. Média rady súťažia, ktoré prídu s najväčšou "múdrosťou". Aj tu na fóre by našli "špičkových redaktorov" dostatok. Tu som sa tiež nedočítal ani raz, že by niekto prišiel s dokonalým riešením. Ale krčmových pindov je tu kopa.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

snajper, ale v niečom má ten Trend pravdu. poznám pár ludí ktorí volili IM, a teraz nie sú s ním vobec spokojní. aj ked rozne pamflety, a štvavé články k tomu tiez dopomáhajú . a je pravda ze nanho útočili hned od prvého dna volieb, a doteraz sa ho snazia zosmiešnovat , az dehonestovat. lebo kritizovat je najlahšie. k tomu netreba vyvíjat ziadne úsilie .ziadne vysledky, stačí ukazovat na oponenta . i ked tento aspekt je mi tiez povedomy. uvidí sa v dalších volbách 

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Citát

Co im ostava?

Autor clanku po Matovicovi  ide. Neviem ako ostatni uz to necitam,odkedy tam dobabrali diskusiu.

https://www.trend.sk/spravy/tomas-drucker-padli-sme-dno-my-fotime-topanocky-cibulku

Toto video je pre mna neopakovatelne. Tam Druckerovi v podstate ziadnu otazku ani nepolozil(je tam zvuk,neoplati sa pocuvat).

 

Citát

Povodne som ho tu chcel skopirovat,ale musel by som musiet dofarbovat, si len pozrite otazky.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 5 hodinami, electric blue napísal:

poznám pár ludí ktorí volili IM, a teraz nie sú s ním vobec spokojní. aj ked rozne pamflety, a štvavé články k tomu tiez dopomáhajú . a je pravda ze nanho útočili hned od prvého dna volieb, a doteraz sa ho snazia zosmiešnovat , az dehonestovat.

Matovič si to len vyžral, je jedno, kto by tam bol, väčšina by nevedela kde je sever. Napriek tomu, každý musí uznať, že situácia s COVID-19 je na Slovensku relatívne dobrá. Globálne sa situácia neustále zhoršuje a mnohé vlády sú na tom horšie ako naša.

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tu s tebou nesuhlasim. To ze Matovic je hlupak, neznamena ze inde nie su este vacsi. resp. by si nikdy nedovolili to co si dovolil Matovic. Ale to zas neznamena ,ze raz pochopis, ze situacia na Slovensku s Covidom, nie je dobra.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ked porovname Slovensko s okolim, tak najvacsi rozdiel su tie nestastne skoly,   a  teraz tie restauracie kde to matovic robi natruc sulikovi.   Ale inak nie je zasadny rozdiel,  vsade je to boj medzi epidemiologmi ktori by najradsej zavreli vsetko a politikmi ktori sa tomu brania.

  • Díky! 1
  • Haha 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

@tyso

Nešťastné školy?

VW malo výsledok vlastného testovania 1,1% nakazených. Ale pán premiér akosi netrval na tom, aby sa tam testovalo aj druhý krát.

Takže.. Koľko je v tom jeho "tajnom pláne" logiky?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

@Sniper

Čo teraz čušíš ako voš pod chrastou, minuli sa ti krčmové reči?

Povedz, koľkým ľuďom vykopal hrob sám Matovič (keď už o tom kopaní hrobov sám toľko kecia), a to tak že nedal druhýkrát pretestovať VWčko a nechal tam šíriť sa "hnusobu" ďalej..

  • No neviem, neviem 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Citát

 

19:26 SLOVENSKO Aby sa deti mohli vrátiť po sviatku Troch kráľov do škôl v čo najväčšom počte okresov, pred Vianocami by sa mal denný limit pozitívnych prípadov na COVID-19 dostať na maximálny počet 500 a súčasne v nemocniciach by nemalo byť hospitalizovaných viac ako 1000 ľudí s ochorením či podozrením na COVID-19, rovnako musí byť najviac 100 ľudí napojených na pľúcnu ventiláciu.

 

Po rokovaní ústredného krízového štábu to uviedol premiér Igor Matovič.



Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22534449/koronavirus-na-slovensku-spravy-mapa-opatrenia-16-11-2020.html

 

Vidite aky je to klamar. Vcera aby sa uvolnovalo 750 priemer za den a 2000 v nemocniciach. 100 ludi na plucnej ventilacii(toto si dnes vymyslel). 

Preco to zmenil? Asi jeho projekt nevysiel a nikdy vyjst nemohol, mozno keby mal normalne spravenu maturitu by to tu bolo inak?   Inak aj Marek dnes krasne klamal - to krestania ako marek a igor asi vacsina co si dava nadpis krestan robia aspon v politike.   

Do kostolov deti mozu ist? Nemyslim si ,ze moja zena nepochopi poziadavku,ze deti do kostola nepojdu.

-------------

Ak sa to naozaj zhorsi co si myslim,ze hej zrusi aj kostoly. Deti sa nevratia do skol aspon do 1.aprila.

 

Bratislavcania zvrhniteho zajtra. Je to psychopat. My sa z tohto nedostaneme nikdy, nam ani vakcina nepomoze.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja neviem, ale aby deti nechodili do skoly rok ved to je nenormalne. A to nemuselo ani nemusi byt. Nebyt prij... Matovica ,sme tu ani nemuseli mat zahltne nemocnice, tie co su dnes, su len s ludmi z Oravi. Keby sato hned riesilo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes musel Matovic dobre dostat od prezidentky poza usi. Mala mu dat skor.

https://domov.sme.sk/c/22541408/koalicia-konci-s-odkazmi-cez-media-matovic-sa-ospravedlnil-partnerom.html?ref=trz

Mal dve poznamky v minulosti, na otazku novinarky,ktori odbornici mu odporucili celo slovenske testovanie. Odpovedal,ze nepovie lebo nechce aby boli lyncovani.

Pani Radicova to dnes vysvetlila,ze ani sam im neveri,ze to bolo spravne rozhodnutie. Ak nejaki taki su-toje moja poznamka.

Druha,ked daval Sulikovi domacu ulohu do 1. decembra zrazit  novych pozitivnych na 500. Pridal, ze nebude podvadzat(ako Sulik)..statistikami, ci ako to myslel. 

Este tretia zaujimava vec.

Citát

 

Šéf Únie miest Richard Rybníček vysvetľuje nejasné informácie o plošnom testovaní tak, že neprešiel návrh spájajúci celoslovenské testovanie s masívnym testovaním škôl. V druhom hlasovaní už potom prešlo „masívne“ testovanie – doteraz nie je jasné, čo presne to má byť.

Vicepremiérka Remišová k poslednému premiérovmu statusu: „Dianie na koaličnej rade nebudem komentovať, ale partnerov vyzývam k tomu, aby racionálne a bez zbytočných emócii a osobných útokov riešili problémy ľudí. Teraz potrebujeme chladnú hlavu, rozvahu a súdržnosť. To platí pre vládu, aj pre celú spoločnosť.“

https://dennikn.sk/

 

Vcera to mohlo byt zaujimave. V diskusii viaceri pisu,ze hra divadlo kvoli g. prokuratorovi.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Citát

 Matovič je proste sprostý chaot..

Prijatie akéhokoľvek plánu by automaticky znamenalo že pre jeho "geniálne" bleskové rozhodnutia nezostane žiadny priestor. Prijatie čokoľvek čo by sa podobalo na plán by automaticky znamenalo, že on osobne by už len mohol ticho prdieť dakde do kúta. Preto bude akúkoľvek snahu o vytvorenie akéhokoľvek plánu blokovať a likvidovať, snažiť sa čo najdlhšie udržať trvanie už ani nie výnimočného ale priam absurdného stavu v ktorom on môže "vynikať a excelovať".

Kým nebude obmedzený vírus Matovič, dovtedy sa nezbavíme ani vírusu  COVID..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Citát

 

Akože matovic nematovic ale toto je trochu drsne. Všetci vedia ze je citovo a rodinne založený. Myslím si ze ho chcú cez manželku a deti cez strach o rodinu dotlacit k rezignácii. Kľudne by som stavil ze to je s podporou penty a fica

https://domov.sme.sk/diskusie/dpl/28803872/priaznivci-kotlebovcov-protestovali-pred-matovicovym-domom.html

 

Pred domom mal volicov s ktorymi chcel pred volbami diskutovat. Kde bol dnes s rodinkou? Preco nediskutoval?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jakub Goda na fb

 

Citát

Je to riadny humáč chodiť týmto spôsobom hulákať pred dom premiéra, kde žije s rodinou. Priniesli mu tam, prosím pekne, truhlu.

Samotnému Matovičovi sa bude trochu ťažšie vysvetlovať, aká je to podlosť, keďže on sám niečo podobné robil pred pár rokmi Ficovi - a je úplne fér mu to teraz pripomínať.

Ale bolo to síce podobné, ale nie úplne to isté - ten rozdiel by sa teraz nemusel vytrácať z komentárov:

- Bonaparte sa stalo symbolom korupčnej éry, postavil to Baštrnák, ktorý bol predmetom kauzy, kvôli ktorej sa protestovalo, byty tam mal aj Kočner a ďalší členovia kleptokratických kruhov. Protestovať tam nebolo úplne samoúčelné, tá scéna pomáhala zvizualizovať to, o čo pri protestoch išlo - obrovskú a nespútanú korupciu.

- Matovičov dom nie je symbolom ani predmetom vôbec ničoho, je to proste dom v Trnave. Ten dom s opatreniami proti pandémii nijako nesúvisí a protestovať tam je čisto samoúčelné.

Ale platí, že Matovičovi sa vracia štýl politiky, aký tu sám začal zavádzať, ťažko môže teraz hovoriť, že je neakceptovateľné toto robiť pred domom premiéra. Kotlebovci trollujú Matoviča matovičovinami a dúfam, že sa takáto eskalácia šialenosti neskončí raz zle.



 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Premiér mal dávať celý plat a poslanci OĽaNO po 500 eur. Ako nakoniec dopadol Matovičov fond

 

Citát

Do Fondu vzájomnej pomoci už dávno nikto neprispieva. SaS tvrdí, že si odmieta robiť reklamu na pomoci pre druhých, Boris Kollár odkazuje, že to bol projekt Igora Matoviča.

Igor Matovič v minulosti už viackrát prišiel s vážnym vyhlásením či verejným prísľubom, ktorý napokon skončil iba na papieri.

Pred tromi rokmi oznámil, že už nebude chodiť do parlamentu. Potom svoj názor zmenil. Sľuboval hĺbkové referendum, ktoré sa nikdy neuskutočnilo.

Vlani zasa voličom oznámil, že sa vzdá mandátu, ak nezíska aspoň 50-tisíc krúžkov v eurovoľbách. Napokon ani nekandidoval.

Niečo podobné sa lídrovi Obyčajných ľudí podarilo aj tento rok. V apríli, keď už bol premiérom, ohlásil vznik Fondu vzájomnej pomoci, z ktorého sa mali rozdávať peniaze ľuďom najviac postihnutým koronakrízou.

V novembri už len jeden

Do fondu mali na mesačnej báze a podľa svojho uváženia prispievať koaliční poslanci, ministri aj samotný predseda vlády.

„Vzdávam sa celého môjho premiérskeho platu a budem ho odovzdávať do tohto fondu, kým boj s koronou nevyhráme,“ povedal doslova Matovič v apríli.

Samostatnú tlačovú besedu si vtedy zvolali aj poslanci z klubu OĽaNO, ktorí sa dohodli, že do fondu bude každý z nich pravidelne posielať 500 eur mesačne. Ako to dopadlo?

Do fondu peniaze natekali najmä prvé tri mesiace, teda zhruba do júna. Približne od leta na účte v podstate žiadne financie nepribúdajú.

Jediným politikom, ktorý do fondu prispel v novembri, je poslanec OĽaNO Peter Kremský. Väčšina jeho kolegov z poslaneckého klubu tak prestala robiť už v júni.

Čo sa týka Igora Matoviča, ten svoj sľub porušil už krátko po tom, ako oznámil, že sa vzdáva celého platu.

https://www.aktuality.sk/clanok/843390/premier-mal-davat-cely-plat-a-poslanci-olano-po-500-eur-ako-nakoniec-dopadol-matovicov-fond/

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov