Skočiť na obsah

slimak

Odporúčané príspevky

o takychto "uspesnych" absolventoch sa v nasich liberalno "demokatickych" mediach vie uz davno a to, ze sa tato studovana "elita" naroda dava teraz ako vzor, je potvrdenim toho, ze novinari su tiez taka ista studovana "elita", akurat v inej oblasti....presstituti chceli zmenu, ale kedze im nevysla podla ich predstav, tak saleju a zacinaju sa predbiehat vo vytahovani strasidiel zo skrin......som zvedavy kde sa to zastavi... :)  dufam, ze u p. prezidentky sa tiez zacne z vytahovanim jej studentskych aktivit....skolstvo v tejto republike sa dostalo do takeho suterenu, ze ked niekto absolvuje nejaku slovensku vysoku skolu, tak musi mat pocit menejcennosti a nie nejakej hrdosti na svoje vzdelanie.....za mojej mladosti sa vravievalo, ze aj ked si hlupak, tak sa este mozes vyucit za murara, no a teraz nastal cas obnovy a zmeny.....aj ked si hlupak, tak mozes este uspesne absolvovat  nejaku vysoku skolu....murar je uz teraz vyssi level, ako nejaky ing. ci lekar.....ukazka zivotaschopnosti v ideologii liberalnej "demokracie"..... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

zastavas nasu terajsu studovanu "elitu"?.......a o moj vyucny list nemaj obavu, pretoze ja som si vsetko poctivo odmakal este za bolsevika, takze sa v nom moze pokochat kto chce....vtedy mohol byt este kazdy hrdy na svoje vzdelanie....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Štúdium by malo dať absolventom schopnosti robiť nejakú prácu. Titul by mal byť zárukou, že absolventi tieto schopnosti majú. Ak by napríklad pilot, alebo lekár tieto schopnosti nemal, ohrozil by pasažierov, alebo pacientov. Na politické funkcie sa paradoxne žiadne vzdelanie, ani konkrétne schopnosti nevyžadujú. Pritom ich neschopnosť môže ohroziť celý štát. Kompetencie politikov sú odvodené iba z toho, že zvíťazili vo voľbách. Nuž ale, keď ani voliči nemajú schopnosti vybrať tých kompetentných, tak potom kto? Ale svet sa preto nezborí. Kedysi sa tituly a s nimi spojené kompetencie dedili. V bežnej praxi by malo platiť, že „každý pracovník postupuje po služobnom rebríčku tak dlho, pokiaľ sa neocitne na mieste, ktoré nie je schopný zastavať “, Naopak v politike musí postúpiť na tak vysokú priečku, až sa ocitne na mieste, ktoré už je schopný zastávať. Asi preto politická kariéra motivuje toľko nacistických psychopatov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nezamenil si si spolocenske postavenie a odbornost?.....myslim to tvoje konstatovanie, ze v minulosti sa tituly dedili....mas pravdu, ale to boli spolocenske tituly a nie tituly za odbornost ziskanu studiom....to su predsa dve rozdielne veci a vobec spolu nesuvisia.....skor tie dnesne tituly za odbornost sa dedia formou kupeneho vzdelania na nasich "kvalitnych" vysokych skolach.....peniaze, penize....to je cena za titul a nie vedomosti.... :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tono, stary dobry Fresco :) O politikoch :Politics was good a hundred years ago. Today, politicians have no ability to solve any problems because they are not students of behavior. They are not students of agriculture, oceanography, they know nothing about the factors that operate the world. So, they say things that people like to hear. And that gets them elected. Now scientists on the other hand are not concerned with public approval. What they do, even if everybody on earth believe the earth was flat, they would say: 'You're wrong, this is the evidence we have to support the fact that the earth is round' but they don't say: 'it's a little round and a little flat' - that's politicians." ~ Jacque Fresco

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hadam by bolo na case zablokovat Matovicovi pristup na FB.

jeho infantilne fotky a vyjadrovanie je uz za hranicou unosnosti, a to ani nie som na Facebooku..ale tie hovadiny sa aj tak ku mne nejako dostanu

ja viem, ze sa to  prebera zlava sprava, ale napisat nieco taketo? premier??

 

Citát

Tak rád by som vám sem dal foto z toho, ako suším na slniečku pod oknom v hoteli opraté tričko, ponožky a ... ale radšej nedám a zostane vám len predstavivosť 
Hneď by sa mi do komentárov zbehli všetci múdrosráči slovenského sveta a súkali by svoje pohoršené “múdrosti” - ako medzinárodný škandál som jednou foto práve spáchal, ako už by som sa ako premiér mal konečne správať ... atď. Jednoducho - neuveriteľné farizejské naškrobené drísty.
Premiér nemá byť strojený stroj. Myslím si. Nemá komunikovať len to, čo sa akože politicky patrí, ale aj svoje zážitky a emócie bez akýchkoľvek príkras ... lenže my žijeme dobu strojenú, v ktorej ilúzia slušnosti a dobrých mravov je viac ako človek z mäsa a kostí.
Chceme byť klamaní predstieranou dokonalosťou a žiť v ilúzii správnosti. Radi sa nechávame oklamať jamkami a vôbec neriešime, že zdobia tvár verného sluhu mafie ...
Našťastie nie všetci ... a vás pozdravujem z postele po budíčku v strede Bruselu - v ústrety (verím) finálnemu rokovaniu o budúcnosti Slovenska a nášho spoločného EÚ domu. Držte palce

ale ja nechcem iluziu slusnosti a dobrych mravov!!! 

od premiera chcem slusnost a dobre mravy!!!

postoj som debil a som na to hrdy bytostne neznasam..a ze si ho osvoji premier krajiny je viac nez smutne.?

  • Pridať bod 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Skoncila tlacovka - nic dobreho necakajte. V tejto teme uz asi nic nenapisem.  Matovica by zajtra mali odvolat. 40 miliard. Z eurofondov to na kazdu osobu za 7 rokov(preinvestovanych) je 8000 euro. 

Tolko je aj nas statny dlh, na osobu 8000. A dalsich 8000. Za 17 rokov prace so zenou mame asi 8000 euro nasporene - sme 4 tak 32 000. Som one prisiel. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Este poznamku,moj profesor sa za mna nemusi hanbit. Napisal som si ju sam. Nepoznal som jeho syna ani jeho. Profesora som videl asi tri krat v zivote.

 

Premier pospinil aj meno mrtveho. Okrem 3 stran ma vsetko odkopirovane. Nechapem ako sa moze vymedzit voci Dankovi? 

 

Ako tak tupeho premiera mozme mat? A premrha ,lebo je hlupak to co som ja dokazal nasporit za 17 rokov.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Este poznamku,moj profesor sa za mna nemusi hanbit. Napisal som si ju sam. Nepoznal som jeho syna ani jeho. Profesora som videl asi tri krat v zivote.

 

Premier pospinil aj meno mrtveho. Okrem 3 stran ma vsetko odkopirovane. Nechapem ako sa moze vymedzit voci Dankovi? 

 

Ako tak tupeho premiera mozme mat? A premrha ,lebo je hlupak to co som ja dokazal nasporit za 17 rokov.

 

Mna by zaujimalo preco mal modru knizku - som si isty ,ze kvoli svojmu pohodliu a dostal ju za prachy.  Ja som na vojne bol, diplomovku som si napisal normalne na trojku - citacii som tam mal mozno za stranu. Tento cudak - je premier?   Pruser bude ,ze tie velke peniaze ukradnu a viac ako Fico. O tom som si isty.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

neviem prečo mal modrú knižku, ale vôbec by som sa nedivil, kebyže ju má kvôli "papierom na hlavu" ... jeho občasné výstupy majú istú výpovednú hodnotu ?

dúfam ale, že sa mýlim, lebo Mečiar bol regulérny paranoik, Fico sa občas tiež správal ako magor, a boli 3x premiérmi... to by znamenalo, že aj Igor Spasiteľ bude premiérom 3x

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Na tom novom fore neviem ako to funguje.

 

Moj kamarat bol na civilke. ja som tam nechcel ist ,siel som na vojnu To sme boli dvaja co sme si napisali diplomovku. Tretieho co mame ten to urobil ako Matovic, snim som sa o vojne ani nebavil a tiez to urobil asi ako Matovic. Robil na eurofondoch.  Podvodnikbude len podvadzat. Tak je nauceny. Odvody na vojny si mal v 17 rokoch? Uz vtedy podvadzal. ked mal 24 rokov to uz mal na salame.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Rozumiem tomu dobre, ze Matovicova obhajoba z tlacovky je, ze behom kratkej chvile (poces dovolenky v chorvatsku) oznacil nejake odseky v knihach, a dal to svojej priatelke, nech mu z toho vyrobi diplomovu pracu, ktoru si on ani neprecital? Ako otvorene a verejne sa priznava, ze mu diplomovku za nho vypracoval niekto iny?

Clovek si mysli, ze nizsie sa moralne klesnut ani neda, a tu ho hned slovenski politici presvedcia, ze ano. Vsak dokonca aj V4 je standartom, ze po takych kuazach sa odstupuje.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ked som pred poslednymi vobami tu bol napisal, ze ja mam vacsi strach z opozicie (vtedajsej), tak ma tu progresivny ideologovia skoro poslali do gulagu za moje presvedcenie....a ono sa teraz ukazalo, ze ja "spiatocnik" a odporca liberalnej "demokracie" mam pravdu.....tak vam treba vy progresivna avantgarda....

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Ja by som Matovica preveril - neverim mu -asi vobec.

Citát

 

Premiér Matovič má jednu čudnú vlastnosť. Vždy, keď je pod tlakom, sa z majstra komunikácie stáva jeho pravý opak. Potvrdilo sa to aj pri obvineniach, že jeho rodina investovala milióny eur do pochybnej finančnej skupiny Arca a po jej kolapse mala byť pri vyplatení zmeniek zvýhodnená pred inými veriteľmi.

Premiér pri vysvetlení aféry predvádzal fauly. Nedovolený spôsob hry.

Prvým bolo jeho vyhlásenie, že o investovaní „rodinných aktív“ nerozhoduje on, ale Pavlínka (manželka), na ktorú formálne prepísal majetok. A že sa jej musí opýtať, čo sa stalo... Tento postoj premiéra nebol ani trochu dôveryhodný. 

Matovič si aj v strane, aj vo vláde vyslúžil titul „mikromanažér“. Pretože prejavoval obsedantnú snahu byť pri každom, aj menej podstatnom rozhodnutí. Chcel byť informovaný a každom detaile. Platilo to aj pre stranícku kasu, ku ktorej nepúšťal ani najbližších kolegov. V minulosti sa rovnako úzkostlivo (a šetrne) správal aj pri rozhodovaní o firemných financiách.

Napokon, to bol jeden z hlavných dôvodov, prečo Matoviča opúšťali jeho blízki partneri. Nepúšťal ich k rozhodovaniu ani ku kase. A keď aj nejakú úlohu s ťažkým srdcom delegoval, dotyčný musel mať ucho na telefóne. A radiť sa o každom kroku so šéfom. Ako malý chlapec.

Ak líder s týmto profilom tvrdí, že nemá prehľad o miliónovom majetku, ktorý spravuje manželka, pôsobí to ako zavádzanie.

Druhý faul nasledoval, keď vyhlásil, že zámerne niekoľko dní mlčal. Aby trochu potrápil svojich voličov a otestoval si ich vernosť.

Iste, iste...

Tretí prišiel, keď skupinu Arca prirovnal k podvodným (pyramídovým) nebankovkám BMG a Horizont. Čím vlastne potopil obchodného partnera „Pavlínky“. Vyhlásil ho za zločinca. A zo svojej rodiny urobil obeť podvodníkov. Štvrtým faulom vzápätí označil vinníka. Podvodníkov ako Arca majú vraj na svedomí Fico a Pellegrini. Lebo proti nim v minulosti nezasiahli.

Slovom, predseda vlády v krátkom čase skopol spoluhráčov, súpera, kauča aj fanúšikov na triúbne. A následne s rukami nad hlavou a s pocitom krivdy odkráčal do sprchy.

Blahoželáme.

Pritom stačilo minimum. Vysvetliť, že nešlo o milióny, ale o 600 tisíc eur a že vklad nebol vyplatený. Vybavené. Koniec kauzy.

Alebo ho pri tejto afére ťaží na srdci viac?

https://www.aktuality.sk/clanok/824998/tyzden-v-kocke-daga-danisa-matovic-nas-vodi-za-nos/

 

 

Politika  a takeho matovica treba kontrolovat pri kazdom slove, kazdom rozhodnuti. Moj dojem to nieje neviniatko. Kontrola je dolezita,lebo nam doje.. krajinu. Nikdy mu to nedovolit spravit.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mas dojem, ze ten ostatok s toho terajsieho vladneho gangu styroch, je normalneho rozumu....kazdy tam ma svoju diagnozu, ktora ho posiela niekde inde, ako do spravy veci verejnych..... :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

informator

Málo voličov Matoviča ho volilo pre jeho osobnostné kvality. Ľudia už mali „plné zuby“ Ficovej a Dankovej politiky, kde sa zákon nevzťahoval na „našich ľudí“, kde sa „skutok nestal“, kde justícia slúžila mafiánom a políciu si sprivatizovali. Mali im dať voliči mandát na ďalšie 4 roky? Ktorá z kandidujúcich strán v posledných voľbách by bola zárukou, že takéto praktiky skončia? Koho by si volil ty ? Ani Matovič zrejme nedokáže splniť to, čo sľuboval. Ale voliči mu dali aspoň šancu. Či ju využije je na ňom a tejto vláde. Tí voliči, ktorí túžili po zmene, mu to pri budúcich voľbách určite spočítajú.

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ani ja som nebol nadseny z Fica, ale ak volic voli z nejakej priciny a svoju volbu podriadi emociam, tak toto je vysledok......ten klaun z TT nebol nepopisany papier, tak sa tu nesnaz robit volicom toho idiota obhajcu.....a ked som tu bol v teme volby napisal, ze ja mam strach z vtedajsej opozicie (terajsej koalicie), tak ma tu agitatori "zmeny k lepsiemu" oznacovali za fasistu.....tak si to teraz pekne vsetci uzijeme, ale programatori zmeny s temou lebo Fico, lebo Danko, sa s toho uz teraz vyzuvaju a zodpovednost hadzu na hlupych volicov....to je presne take Matelkovske.....

  • Díky! 1
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja ked pocujem to jeho nepokazme si to, ci pokazili sme si to, tak sa mi uz otvara nozik vo vrecku. Tento diletant, co nakoniec vsetko hodi na nas je cistou karikaturou politika, resp. Nikdy sa nemal stat premierom. 

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

on tym mysli toto....nepokazte mi to......medialne skorumpovane k..vy mu natiahli cerveny koberec a teraz mu drzia "podbradnik".....maju z neho strach a obchadzaju si ho ako leva v klietke....ak by toto stvaral Fico alebo Danko, tak by z nich zodrali kozu za ziva.....tato vlada snazivych debilkov im vyhovuje, lebo asi ocakavaju nejake "vsimne"...sem tam sa sice niekto utrhna z retaze a napise nieco "nekorektne" na tuto stvorhlavu hydru, no ten mafiansky inseminator sa hned podujme to vybavit u Hascaka..... peniaze robia divy a s porusovania a nedodrziavania zokonov sa stal modny hit......ukazka pravneho statu v podani kriminalnikov....ked mozu oni, tak preco nie aj plebs?......preto som presvedceny, ze ten klaun z TT mysli pod reakciou " nepokazme si to" v skutocnost "nepokazte mi to".....a uz zacina robit vsetko pre to, aby mu to nikto nepokazil.....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov