Skočiť na obsah

slimak

Odporúčané príspevky

matovic je pako... ked ich oboch pocuvam v parlamente, tak lojzo je sice jednoduchy clovek, ale nie je taky psychopat ako igorko...

Napriek tomu sa pozrime do opozície - po vedrách špiny, ktoré si navylieval do očí gorilkám z Ľudovej platformy, si sa im začal zaliečať a určite si si ich získal, keď si sa patrične úctivo sklonil pred ich slávnym mimorandom.

no jo, po tych vedrach spiny, co vylieval matovic vo svojom platku cele mesiace na fica sa nejak zbratrickoval so smerom a to je suhra ineho kalibru...
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak ja som zjavne usetreny vylevov tychto vykvetov evolucie a slovenskej politickej sceny....

 

To co sem-tam zachytim ma na mna vsak zhubny vplyv. Normalne preferujem demokraciu, ale ked vidim/pocujem/citam "tribunov ludu" ako je Matovic a jeho druzina, tak sa zacinam vazne zamyslat nad vyhodami diktatury. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

pán poslanec Kuffa, plamenný to bojovník za morálnosť a morálku, nemá najmenší problém ochcávať pracovný čas, voličov, parlament, a utekať z dobre platenej roboty ako malý jojo

 

milý týždeň o tom v parlamente rečnil aj Hlina / k prázdnemu parlamentu /, blog je v téme o Blogu na dnešný deň, a pochutnali si novinári, pretože páni poslanci utekajú z parlamentu rovnako, ako páni poslanci v EÚ, spomíname v inej téme ...

ale jeden by myslel, že bojovník za morálku a morálnosť konania nebude vodu kázať a víno piť ... či morálnosť konania sa vzťahuje výlučne na predstavu manželských postelí, pán Kuffa ?

 

Poslanec Obyčajných ľudí Štefan Kuffa dnes počas hlasovania požiadal predsedu parlamentu Pavla Pašku, aby pustil východniarov z rokovania Národnej rady už o jednej. Parlament dnes rokoval do druhej.

Kuffa však chcel stihnúť IC vlak z Bratislavy do Košíc s odchodom o pol druhej.

Paška mu povedal, že všetci poslanci sú slobodní občania a slobodne vykonávajú svoj mandát.

Kuffa si chcel nechať Paškom posvätiť skorší odchod, aby ho nekritizovali novinári tak ako po minulom piatku.

 

Najbližší IC vlak ide potom až o pol šiestej, čo sa Kuffovi podľa jeho tohtotýždňových vyjadrení zdalo neskoro. Medzitým idú aj dva rýchliky, tým však trvá cesta do Košíc o 52 minút dlhšie ako IC.

Poslanci pritom majú okrem víkendov a štátnych sviatkov približne 130 voľných pracovných dní v roku, keď nerokujú.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz2KL5QRmfu

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

majstri Kuffa a Vašečka sa starajú ... človek by povedal, majú pravdu, hororové zombie bábiky malinkým deťom až tak do rúk netreba, hoci stačí pozrieť animovaného Toma a Jeryyho a tam je hororu a vzájomného hlušenia a nechutností nad hlavu ... nehovoriac o dumpingu vampírskych príbehov

 

ale nie, Majstrovi Kuffovi neprekážajú ani tak samotné bábiky / vlastne len imbecilné upírske a podobné filmy a knihy - ktorých je na mraky, každý začínajúci spisovateľ tuším začína po novom s upírskymi a zombie príbehmi pre mládež -  pretavené do hmotných bábik / ...

jemu prekáža niečo iné :

 

že bábiky upírky podľa pána poslanca Kuffu a jeho parťáka poslanca Modlime sa Vašečku tieto bábiky " sú spájané s temnotou "
 

Bábiky vampírky či zombie hračky obsahujú podľa neho hororové prvky, majú na sebe škrabance, obväzy, prepichnuté hrdlo, či krv a vzory lebky.

"Tieto prvky sú spájané s démonmi, duchmi, strašidlami a temnotou vo všeobecnosti," opísal Kuffa.

 

Čítajte viac: http://ekonomika.sme.sk/c/6804091/kuffa-chce-dat-k-babikam-vampirkam-letak-ze-su-nevhodne-pre-deti.html#ixzz2TrU9hOGW

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pri každom novom nápade ktorý vyprodukuje ten Matovičov spolek podivínú mi začína byť jasnejšie prečo Matovič keď v parlamente predstavoval zostavu kandidátky tak plakal :lol:

 

neviem ako vyzerajú tie bábiky, nikdy som ich nevidel, ani neviem akej vekovej skupine sú určené, ale výber vhodnosti hračiek pre deti by som radšej nechal viac na posúdení rodičov ako štátu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...
  • Pred 2 týždňami...

poslankyňa  Helena Mezenská  / OĽaNO / sa postarala o prejav, ktorý koluje po nete už tretí deň, nepotrebovala k tomu ani cirkus á la Matovič či bývalý obyčajný Hlina :

 

za horúca, aj vyzvala majstra Fica, že by mal odstúpiť, pekne.

... ale okrem cirkusu zadarmo OĽaNO zatiaľ nepredviedlo toho za posledný rok veľa tak skutočne skutočne ... :hmmm:

 

sme.sk hovorí :

V každom prípade je poslankyňa Mezenská jednou z mála, ktorá priamo v parlamente vyjadruje svoj názor na tunelovanie takto za čerstva a ešte počas samotného schvaľovania dotknutého zákona.

http://zaujimavosti.net/z-domova/poslankyna-mezenska-a-jej-prejav-aky-v-parlamente-bezne-nevidiet-hitom-na-facebooku/

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nuz dobre. Prejav to bol jak sa povie ostry a dobre miereny a mieneny, ale tiez malo konkretny a to je asi tak vsetko. Precital som si komentare ludi na Mezenskej fb profile -vy ste nasou inspiraciou, stelesnenim odvahy, silnou osobnostou, hlasom ludu.. Hehe, taketo nekriticke zboznovanie sme tu uz mali. Druha, uz niekolkokrat opakovana otazka -co by obycajni ludia dokazali, keby mali zodpovednost zostava stale nezodpovedana -a tusim ani nikdy nebude. Pisem to aj preto, lebo pri OLaNO zvyknem byt skepticky pri kazdej prilezitosti, ktora sa vyskytne a zatial mi stale dali za pravdu :)

  • Pridať bod 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

videjko-prejav žne slávu vďaka spomínanej nekonkrétnosti

a kritike médií,

- hlavne formulka: hra, ilúzia tvorená cez médiá a cenzúra médií

kt. sa teší priazni fanúšikov kadejakých Mlčaní, spravodajských alternatív, . . .

odhaľujúcich svetu vládnuce rodiny s jarmulkami

je kľúčom k úspechu

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

kedze patrim medzi malu hrstku sledovacov schodzi parlamentu, tak mozem zodpovedne povedat, ze mam dovod, ked mezensku volam uspavac hadov.. ked je prihlasena do rozpravy, tak je to taka nuda, ze aj poslanci, ktori bezne culo citaju noviny a behaju po facebooku, pri jej siahodlhych prejavoch, citanych monotonne a potichu zarucene driemu..  matovica som nevidela a nepocula tak davno, ze som uz na neho aj zabudla a vseobecne poslancov olano nejak intenzivne neregistrujem, okrem duchaplnych vyrokov poslanca vasecku a jeho oznamov kedy, kolki a za co sa cez schodzu pomodlili.,.. 

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

Malinká odbočka od politiky ...

Nie je pani poslankyňa rovnaká "krvná skupina" ako Silvia Šuvadová?! :ermm:

 

"Ako keď si predstavíme, že niekde zo stredu vesmíru k nám ide stĺp alebo pilier bieleho alebo zlatého svetla," hovorí.

"Vyslovene cítim, že to prichádza. Ešte si to takto trošku pritiahnem a usadím si to lepšie," vysvetľuje herečka ďalej.

A tu je rada pre tých, ktorí radi chodia po schodoch. Stačí aj obyčajný panelák a na úvod prebehnúť len pár poschodí. Vraj vzápätí zažijete niečo ako pocit blaženosti. "Takto sa raz dostaneme do neba," myslí si.

Zdroj: http://topstar.noviny.sk/article/suvadova-40-s-vesmirom-komunikujem-cez-stlp-svetla

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale ved ma dobre srdce a rozhoduje sa srdcom, to nestaci? :)

Cely koncept OLaNO sa rozsypal ako domcek z karat, Matovic stvoril absolutne nepouzitelnu stranu /ak bol vsak zamer dostat sa do narodnej rady a za nemaly peniaz a vyhody si uzivat slavu a dristat tam xujoviny, beriem to tvrdenie spat/. Tragediou je, ze tato pestra banda spolocensky nesvojpravnych exotov ma skoro 10 percentne preferencie. 

 

A je mi luto, ze som mal pred 2 rokmi pravdu

https://www.freespace.sk/tema/5110-matovičovci-oľano/?p=163234

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

ale Matovič akosi vychládol v poslednej dobe ...

 

Matovič  v kútiku vymýšľal svoje nové ťaženie a už zasa sa rozohrieva ...

 

http://www.sme.sk/c/7103016/obycajni-planuju-velke-referendum-chcu-do-kazdej-domacnosti.html

 

sníva o referende s 20 otázkami od korupcie až po inakosť, a páni z OĽaNO sa chystajú osobne "do každej domácnosti" - pán Matovič sa osobne chystá do 1000 domácností / netuším v skutočnosti prečo vlastne a čo tam chce, ale - pámboh s nami a zlé preč ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

pán europoslanec Škripek :

 

Evanjelizátor Branislav Škripek z klubu OĽaNO v slovenskom parlamente navrhoval zákaz nahoty v médiách, keďže podľa neho dochádza „k samoúčelnému vyvolávaniu vzrušenia“ bulvárnou tlačou. Upútal aj požiadavkou na modlitebňu v parlamente.

 

„Som členom kresťanského hnutia, ktoré sa bude zaoberať aj takýmito témami,“ odpovedal Škripek na otázku, či chce aj v europarlamente presadzovať zákaz nahoty. Hovorí, že vie o europoslancoch, od ktorých by mohol získať podporu.

 

Pochvaľuje si, že sa v Európskom parlamente stretávajú na spoločných modlitbách a majú tam aj meditačnú miestnosť. „Chcem tam chodiť na stretnutia ľudí, ktorí sa spolu modlia k Bohu.“

 
celkom iste to za nejaký 15tisíc eurový plat aj s diétami bude stáť za to.  to bude iná modlitba.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Čo sa týka Matoviča a jeho útokov na Procházku... no ja mám dojem, že Matovičovi cvrklo do treniek, keďže Procházkova Sieť mu berie voličov, tak Matovič potreboval rýchlo niečo vymyslieť.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

zdá sa, že sa na chvíľu politike uľaví od žlčovitého týpka menom Kuffa

 

Kuffa na kandidátke OĽaNO nebude, a nebude ani na kandidátke KDH

... hoci sa nebojím, že sa stratí, títo sú odolní až priveľmi, a nahradí ho iný žlčovitý týpek

 

http://www.sme.sk/c/8035855/strany-riesia-kandidatky-kolesika-ci-kuffu-uz-na-listiny-nedaju.html

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

dvaja OĽaNOvci v parlamente ...

 

v parlamente sa hádal Kuffa s Matovičom pre incident s dôchodkyňou

 

Matovič má tiež svojho malsa na hlave, ale Kuffa je zasa srandovný, ako zvyčajne ...

 

na prvý klik je dohľadateľné na googli, že už v máji sa nepočítalo s ním /Kuffom/ a vesmírnou vytosťou Mezenskou do kandidátky oľana ... takže to nie je tak nová vec, a starenka nie je ten dôvod ...

 

a po druhé:

Kuffa sa aj dnes svojho syna zastal. „Je to mladý intelektuál, ktorý vzorne a úspešne reprezentuje našu krajinu už niekoľko rokov v zahraničí. To, že narazil na ťažko priestrelnú bariéru úradníkov a byrokratov, je fakt a nebol na to pripravený. Vo Švajčiarsku, kde teraz žije, nie je na to zvyknutý, pretože úradník v úradnej veci nekoná viac ako 30 dní a u nás to trvá viac ako trištvrte roka," uzavrel.

 

taký dokonale priamy, otvorený, kresťanský pravdovravný, zákonov dbalý ľudomilný spravodlivý poslanec ako je pán Kuffa, dovolí synovi stavať bez povolenia?

to už bolo lepšie, keď chcel stáť na stráži pri každej manželskej posteli ... koho syn má dbať na zákony, keď už nie Kuffu ?!  :o

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

..ak ma k tomuto hranol relevantne dokazy, tak Matovic skoncil

 

 

Je dost mozne, ze Smer sa snazi /mozno aj spomocou SIS/ za kazdu cenu zvratit pre stranu nepriaznive smerovanie kampane a vytiahli prvu volovinu co nasli, alebo zosmolili.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov