cizy Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 RoSo toto budes vidiet v zapase FC Barcelona - AC Milan:
RoSo Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Momentálne mi to je fuk. Dokonca som včera prespal druhý polčas Barca - Benfica. Ak by aj malo vyhrať AC, potom dúfam, že takto sa nebude tešiť Pipo, ale Andrij, náš slovanský brat. Btw. kde teraz hrá Pipov brat?
cizy Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Pippov brat Simone hráva este stale za Lazio Rim Ale Pippo je aj tak boh
weirdo Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 neviem, komu mam drzat palce, lebo mam rad aj Barcu aj Arsenal
Sniper Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 To sa už hrá v túto stredu? To bude zaujímavý zápas...
tomassi Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 šak teraz sa hralao UEFA, takže 17. Máj je pripravený futbalistov, ktorý sa futbalom fakt bavia takže v stredu všetci povinne spievať We all follow the ARSENAL Over land and sea We all folow the ARSE-NALOn to VICTORY
RoSo Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 VIVA LA BARCA :) počul som, že Barca sa snaží získať Henryho :lol:
tomassi Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 počul som, že Barca sa snaží získať Henryho :lol: ten jeho prestup je naspadnutie chalanisko by mohol ešte aspom 2-3 sezóny zostať, nech pri ňom vyrastie aj ten nádejný dorast čo tam je
RoSo Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 To záleží od uhla pohľadu :lol: Nádejný dorast je aj v Barcelone :) Myslím, že pre Henryho je lepší prestup do Barcelony, než byť trebárs v Reale.
tomassi Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Pre neho by bolo najlepšie zostať grať za ARSENALmyslím, že on je typ hráča, ktorý Real hľadal v Ronaldo-vi, Robinho-vi či Cassano-vineviem si predstaviť jeho spoluprácu s Ronaldinho-m, to by nebol futbal, ale balet na tráve
RoSo Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Dnes večer sa rozhodne Finále Ligy majstrov Barcelona vs. Arsenal v Paríži A Barca získa titul a zmierni môj smútok z prehry našej hokejovej reprezentácie na MS.
Sniper Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Boa ti, skoro som zabudol že sa dnes hrá :) ešteže som sem pozrel :lol:
RoSo Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Veru, veru, dnes si ešte zahrajú Ronaldinho a Henry proti sebe. Čoskoro už budú spoluhráči :) V Arsenale sa budú cítiť ako v Barcelone, keď Louis Figo odišiel do Realu Madrid :lol:
RoSo Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 18. minúta rozhodca "exceloval" Samuel Eto útočí, fauluje ho brankár Arsenalu Jens Lehman, do prázdnej bránky doráža Ludovic Guily. Rozhodca gól neuznáva, Lehmanovi dáva červenú kartu a nariaďuje priamy kop. Ronaldinho tesne minul :) Ten rozhodca to riadne pos*al :) ;) ;) ;) Kretén, mal nechať výhodu. edit: rozhodca je superkretén. Hauge odpískal nafilmovaný faul, Henri odcentroval a Campbell dáva gól. Barcelona - Arsenal 0:1 ;) toto mi treba po hokeji? ;) edit: rozhodca nech zhltne píšťalku, skloní hlavu a uteká domov. Tentoraz v 52. minúte odpískal ďalší nafilmovaný faul a dal Henrymu žltú kartu. Je to kretén, môže pískať u nás, 3. ligu :lol:
RoSo Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 76. minúta Samuel Eto´o dáva góóól Barcelona - Arsenal 1:1 80. minúta :) :) ;) ;) Juliano Belletti dáva na 2:1 edit: a rozhodca ďalej pokračuje v strápňovaní sa. Škaredý zákrok Eboueho hodný žltej karty rieši napomínaním. Je hanbou tohto finále ;) edit: VIVA BARCELONA ;) ;) ;) :lol:
tomassi Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Aj keď som sklamaný z neúspechu môjho NAJ týmu, vždy lepšie ako by mal LM vyhrať Bayern or Chelsea ale číííítkajte toto Zostávam hrať naďalej v klube, ktorý milujem. Nebudem klamať, vyskytol sa aj taký okamih, keď mi prešli hlavou myšlienky na odchod. Ja som však skôr chlap, ktorý rozmýšľa srdcom a to mi povedalo, aby som zostal. Nemôžem opustiť taký klub a takých fanúšikov," uviedol Henry na tlačovej konferencii.
RoSo Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 :) veľká škoda :) Ale s Bayernom máš pravdu, je to klub, ktorý neznášam najviac :lol:
starsi Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Vzhladom k môjmu kladnému postoju k Španielsku tlačil som očami dopredu Barcelónu.
RoSo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Veľká správa: Andriy Schevchenko prestupuje do Chelsea. No, čo na to povedať. Chelsea neznášam.
starsi Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 a vraj za doteraz najväčšie prachy za prestup dalo Chelsea
chorche Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Ale sakra! vyhralo muzstvo, ktore hralo len 12 minut! Rozhodca velmi poskodil Arsenal vylucenim Lehmanna a velmi zle piskal na obe strany. Moj nazor? Mal radsej platit gol a Nemec mal mat zltu kartu, bolo by to lepsie. Dufam, ze v najblizsej a vobec kazdej sezone vyhra uz len muzstvo, ktore si to zasluzi. Napriklad "moj" Inter Milano. Villareal ho vyradil s velkym stastim! Internazionale hlada do svojich radov viacerych hracov, materazzi, stary kazisvet, uz ide prec, este nakopat do r... one... vykopnut Womeho a je pokoj.
tomassi Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 1. predkolo (11. a 12. júla, odvety 18. a 19. júla 2006): KS Elbasani (Alb.) - FK Ekranas (Lit.)TVMK Tallinn (Est.) - FH Hafnarfjördur (Isl.)Metalurgs Liepaja (Lot.) - FK Aktobe (Kaz.)Myllykoski Pallo-47 (Fín.) - The New Saints (Wales)Cork City (Ír.) - Apollon Limassol (Cyp.)FC Sioni Bolniši (Gruz.) - FK Baku (Azerb.)F91 Dudelange (Lux.) - Rabotnički Skopje (Maced.)Šachťor Soligorsk (Bielorus.) - NK Široki Brijeg (Bosna a Herceg.)FC Birkirkara (Malta) - HB Tórshavn (Faer. ostr.) FC Linfield (Sev. Írsko) - NK Gorica (Slovin.)Pjunik Jerevan (Arm.) - Šeriff Tiraspoľ (Mold.) 2. predkolo (25. a 26. júla, odvety 1. a 2. augusta 2006): FC Linfield (Sev. Írsko)/NK Gorica (Slovin.) - Steaua Bukurešť (Rum.)Levski Sofia (Bulh.) - FC Sioni Bolniši (Gruz.)/FK Baku (Azerb.)FC Zürich (Švajč.) - SV Austria Salzburg (Rak.)Djurgarden IF (Švéd.) - MFK RužomberokDVSC Debrecín (Maď.) - F91 Dudelange (Lux.)/Rabotnički Skopje (Maced.)Cork City (Ír.)/Apollon Limassol (Cyp.) - Crvena Zvezda Belehrad (Srb.)Fenerbahce Istanbul (Tur.) - FC Birkirkara (Malta)/HB Tórshavn (Faer. ostr.)FK Mladá Boleslav (ČR) - Valerenga IF (Nór.)Pjunik Jerevan (Arm.)/Šeriff Tiraspoľ (Mold.) - Spartak Moskva (Rus.)Metalurgs Liepaja (Lot.)/FK Aktobe (Kaz.) - Dinamo Kyjev (Ukr.)TVMK Tallinn (Est.)/FH Hafnarfjördur (Isl.) - Legia Varšava (Poľ.)FC Kodaň (Dán.) - Myllykoski Pallo-47 (Fín.)/The New Saints (Wales)KS Elbasani (Alb.)/FK Ekranas (Lit.) - NK Dinamo Záhreb (Chorv.)Heart of Midlothian (Škót.) - Šachťor Soligorsk (Bielorus.)/NK Široki Brijeg (Bosna a Herceg.)
tomassi Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Austria Viedeň (Rak.) - Benfica Lisabon (Portug.) 1:1 (1:1)Dinamo Záhreb (Chorv.) - Arsenal Londýn (Angl.) 0:3 (0:0) - takže Gunners sú bezproblémov v skupinovej fáze :lol:
Recommended Posts