D'Ady Zverejnené 15. Apríl, 2019 Zdieľať Zverejnené 15. Apríl, 2019 100% zdravy dorticek so 100% arasidovou pomazankou :D :D :D pardon, spravne ma byt 281% zdravy, vsak to da rozum... 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 27. Apríl, 2019 Zdieľať Zverejnené 27. Apríl, 2019 kukla som si ešte raz predošlú stranu tutejto témy a gamin príspevok o torte mi pripomenul pár príbehov "zo záhrobia"...bolo to v čase, ked sme sa s Fklinstonom osamostatnili, učila som sa variť, piecť a hospodáriť...v tom čase som dostala pozvánku z národného výboru na vítanie nových občanov, my sme tomu hovorili úradné krstiny. A vedela som, že tam prídu aj z Flinstonovej, aj z mojej roboty nejakí zástupcovia, a tak že ich pozveme po tej slávnosti k nám a nachystám malé pohostenie. Nuž som nachystala obložené misy, tie som robila pekné, absolvovala som kurz studenej misy...to nebol problém. Vínko sme mali naše, vtedy sme mali vinohrad aj záhradu. Ale ja som sa rozhodla, že sama skúsim urobiť tortu. Bola to moja prvá torta, a veru sa mi moc nevydarila, na povrchu sa mi pripiekla a vnútri nedopiekla, hrozné čosi...ale nič iné som nemala, tak som pookrajovala pripečené okraje, rozkrojila, krém už som sa neodvážila, po tom pripečení, tak som to zlepila domácim ríbezľovým džemom, pokvapkala rumom, poliala som to čokoládovou polevou...všetko prebehlo fajn, atmosféra príjemná, malá spala ako anjelik, až sa ma Flinstonov kolega spýtal: To ste vy piekli? Nuž popravde som mu povedala, že áno, ale hanbila som sa ako pes, potom som si sama sebe nadávala, že ja sprostá, mala som upiecť bábovku, tú ovládam...samozrejme že som sa pečenia nevzdala a ďalšia torta, to ked naša katka mala rok, už bola super, s krémom, polevou a všetkým, čo torta má mať. Ale na tú prvú nezabudnem. A vlastne aj na bábovku - tú som ale vedela upiecť už tak v 16 - 17 dobrú, mám podobnú spomienku. Ani to mi prvýkrát nevyšlo. našťastie som so skúšala, ked bola mamka na liečdení, aspoň nenariekala, že som narobila škodu. keď som ju robila prvýkrát, tak sme boli doma s otcom sami. A bolo nám veselo. Bábovka voňala a vyzerala krásne, až na to, že nešla vyklopiť z formy. tak som zobrala nôž, že ju vyrežem...lenže to nešlo, bola tvrdá ako štolverk...i tak sme začali pátrať, čo sa stalo. tatko mi diktoval suroviny, a ja som len kývala, že áno, to som tam dala...a pri posledných ingredienciách - olej a voda - som veru zistila, že na tie som zabudla. tatko to zobral s humorom, vydlabával to z formy špachtľou, a na druhý deň som to skúsila znova, a vyšlo to. Bábovka bola výborná, tatko spokojný, to už bola aj sestra doma, a tá sa jej nevedela dojesť, tak som bola spokojná aj ja. samozrejme, o tej nevydarenej sme pred mamkou pomlčali, tatko bol skvelý! Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 17. Máj, 2019 Zdieľať Zverejnené 17. Máj, 2019 tu sa zjavne chystá mňamka pre manžu a mimísky :) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 2. Jún, 2019 Zdieľať Zverejnené 2. Jún, 2019 ty koňo...no zbohom. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
electric blue Zverejnené 31. August, 2020 Zdieľať Zverejnené 31. August, 2020 Bez chleba to zere Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Sniper Zverejnené 11. Február, 2023 Zdieľať Zverejnené 11. Február, 2023 100 najhorších jedál, určite tam nájdete aj svoje obľúbené https://www.tasteatlas.com/100-worst-rated-foods-in-the-world A toto je klenot Citát Liptovská saláma is a special type of salami created at the meat-producing plant in Dubnica nad Vahom in the Liptov region. Viete prečo je Liptovská saláma taká hnusná? Lebo ju vyrábajú v Dubnici Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz