Skočiť na obsah

Prečo sa vám nechce debatovať o politike?


alamo

Odporúčané príspevky

Ok, takze ked vyjdem na ulicu s transparentom "KALINAK ODSTUP!", porusujem podla teba zakon. Nemam viac otazok :)

Nijaký zákon neporušíš..

Akurát si v rozpore s logikou..

Kaliňák sa ti na tvoj transparent akurát z vysoká "vykalí" a neodstúpi..

Keby si mu chcel skutočne uškodiť.. tak..

Hmm..

Musel by si mať transparent s nápisom

"ŽITŇANSKÁ ODSTÚP! LEGITIMIZUJEŠ VLÁDU ZLODEJOV!"

..

Áno.. Chcelo by to demonštrovať "proti" Žitňanskej.

Tú by to mohlo "duševne rozmontovať"

A potom by prišiel na rad Béla Bugár.. A táto sprostá vláda by šla do AHA

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ok, takze ked vyjdem na ulicu s transparentom "KALINAK ODSTUP!", porusujem podla teba zakon. Nemam viac otazok :)

 

Ani ja odpovedi.....ked si doplnis otazku, ako si spravil teraz, a si na nu aj odpovies, tak samozrejme, ze logicky ani nemozes mat viac otazok, lebo tebou sam sebe polozenou otazkou si vycerpal temu :(

 

KALINAK ODSTUP........to je podla teba dovod na to aby KALINAK ODSTUPIL   ....:) ozaj nie je o com :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nemôžete sa zhodnúť, lebo hovoríte dvomi úplne odlišnými jazykmi... jeden tuším laponsky, druhý swahilsky, alebo tak nejako : )

 

toto:

 

KALINAK ODSTUP........to je podla teba dovod na to aby KALINAK ODSTUPIL   .... :) ozaj nie je o com :(

 

v žiadnom  prípade neznamená, že vyvesený transparent "kaliňák odstúp" je ""dôvod"" na to, aby kaliňák odstúpil.

 

to je len občianska sloboda, kam patrí aj petičné právo a iné, napr. sloboda myslenia, názoru a jeho prejavovania... vygoogli si občianske slobody, je to tam :)
 

 

de facto úplne rovnaká občianska sloboda, ako keď ty tu píšeš o tom, aký je prezident Kiska hňup - v rôznych modifikáciách si to tu slobodne napísal len od začiatku apríla v 37 príspevkoch :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game a to tu o com tocis?...........ja som odpovedal na otazku od deada, v ktorej sa pytal ktore body co uviedol porusuju zakon. Odpisal som mui, ze bod 2-3 a on odpisal to co odpisal, ale pritom vlastne odpovedal na otazku, co si aj sam polozil. tak co tu spominas toho politicky nekomplentneho prezidenta, ako priklad toho co som tu ja popisal na neho. Akurat s tym rozdielom, ze je ho nevyhadzujem z uradu, prečtoze na to su urcene volby a nie ulica.takze asi tolko na ujasnenie :)    proti slobodam ja som nikde nic nepisal....alebo mas iny pohlad?  tak ho sem daj....vdaka.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mimochodom, ak si presvedceny, ze doslo k poruseniu zakona, tvojou povinnostou je to neodkladne ohlasit. Tak neviem, co tu vypisujes a nejdes zo seba spravit vola aj inde, napriklad na policiu :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No, tak ak by som bol tym pomyselnym "skorumpovanym" politikom ja, tak urcite by som to dal na obciansko pravny odbor prislusneho uradu. Mna by urcite nikto noeznacoval ako uplatkara, resp. skorumpovaného, bez sebamensieho dokazu, iba na zaklade akéhosi "faktu" jedna pani povedala. Zatial sa iba tesim a bavim na tom,  ako "neskorumpovana" opozicia zneuziva deti na odstránenie "skorumpovanej" koalicie. Na viac sa opozicna politicka "elita" nezmoze? Tak to dakujem za taku "statndartnu" opoziciu :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No co ten Bugar zas dosiahol? Nevieme. V I.kole most volil Reznika presne podobne volili v II. kole a kotleby sa pripojili.

 

O com mam debatovat? O Bugarovi? Chceli rokovat s opoziciou. A poslu tam niemanda so siete s Kollarom.

 

Realne.... na tej tlacovke ci aj vedel ze v I kole kotleby nebudu hlasovat za nikoho, koho to hlasy boli, naco bola ta tlacovka o com sa da o Bugarovi rozpravat? Naco tam bol ten Hrnciar?  Je to majitel strany, ci vykonny riaditel, a je na prachy, teda vraj kupit sa da kazdy, iste.

 

Ma zmysel sa bavit o Ficovi, Dankovi, Bugarovi a Hrnciarovi?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nepisal som?......"decky" rozum...

 

http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/rozhovor-lider-protikorupcnych-pochodov-sokuje-vypocujte-si-sami-co-natrepal-kauzach-basternak-gorila.html?utm_source=pluska&utm_medium=topbox&utm_campaign=sprava-topbox

 

....."decke" vyjadrovanie a ta nasa "neskorumpovana" opozicia sa s tym este aj predstrca na verejnosti a vraj uz aj stredoskolaci stratili trpezlivost....akurát zo ta stredoskolska opozicna uderka nevie kde je sever......:(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...
 

A k EU ako zmysluplnemu projektu.  Mozem nesuhlasit  s regulaciami ale zmysel EU vidim inde, Ale uz som stratil chut to vysvetlovat,

nemusíš vysvetľovať, v tomto si vyhral. už teraz je celkom jasné, že nápad ktorý tak vehementne podporuješ - splácať 28 dosť odlišných štátov, do jedného superštátu, pod dúhovou vlajkou ľavicovo-liberálnej ideológie, sa realizovať bude. príliš veľa príliš významných ľudí investovalo do toho projektu príliš veľa peňazí, a svojich výnosov sa určite nevzdajú. čiže ty môžeš zostať v kľude...

čo sa týka mňa - keby to bol niekto povedal pred 15 - 17 rokmi na rovinu, do akej slučky pcháme hlavy, tak by som sa vtedy pokúsil legálne vysťahovať do Austrálie, či nejakého iného štátu, v ktorom si ešte elity zachovali aspoň časť zdravého rozumu. teraz už som príliš starý na to, aby som začínal život niekde inde, a vlastne som sa stal zajatcom systému. voľby neriešia nič, všetky mainstreamové strany sú v tomto prašť jak uhoď, tak už mi zostáva byť len smutným pozorovateľom postupného konca sveta, tak ako som ho poznal doteraz...

 

 

kto sa nedokaze pooucit z historie, bude si ju musiet zopakovat.

tým poučením z histórie si myslel neslávny koniec betaverzie EU, pod vedením predsedu európskej komisie Adolfa Schicklgrubera, zo socialistickej frakcie? v tomto sa teda európa nepoučila. ale opakovanie histórie bude mať zrejme horší koniec, lebo na rozdiel od spojeneckých vojsk v roku 1945, softwaroví inžinieri z blízkeho východu a africkí neurochirurgovia a teoretickí fyzici, v ktorých súčasné vedenie EU vidí budúcnosť únie, nebudú mať v zaobchádzaní s pôvodným obyvateľstvom vôbec žiadne zábrany... 

 

 

aj keď, podľa tvojho citátu, si stratil chuť vysvetľovať čokoľvek o EU, jedna vec mi stále nedá pokoj, tak keby si urobil výnimku a vysvetlil jednu otázku: kedysi, za bývalého režimu, sa bežne dali kúpiť rôzne chemikálie, napríklad peroxid vodíka, kyselina dusičná, kyselina sírová, dusičnan amónny, chloristan draselný/sodný ... to všetko boli bežne dostupné prípravky, ktoré sa teraz už legálne kúpiť nedajú /okrem dusičnanu amónneho, v pomerne nízkej koncentrácii/, pretože ich EU dala na blacklist... takže otázka znie:

Čoho sa tak veľmi bojí súčasné demokratické vedenie EU, keď zakazuje celkom obyčajné chemické zlúčeniny, a prečo sa toho nebálo vtedajšie totalitné vedenie ČSSR?

lebo nie celkom to chápem...  z vymenovaných látok som síce kupoval len H2O2, ktorý sa po zmiešaní s HCl dobre hodil na leptanie plošných spojov /výborne sa dala použiť aj HNO3/, a teraz keby si doma chcem vyleptať nejaký plošák, tak musím kupovať predražené prípravky zo špecializovaných e-shopov, čiže EU ma vlastne pripravuje o peniaze, síce len o pár €, ale aj tak mi to príde nefér...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som dnes chalanovi dal vidiet tisic klikoveho. Samozrejme som mu vysvetlil, ze vacsieho o######avaca na ..nenajdes.

 

A mna osobne? Ako politika zaujima VIAC ozaj to kompostovisto. Len pre srandu - pre to kompostovisto robim viac ako pre rodinu a priklad som bol na vojne....  na vojne je najvacsia sudrznost. Chalan ako som mu vysvetloval co je zac ten tisic klikovi len pozeral - videl jeho video. Chalan denne visi denne na tyci a sa tiahne. Teda vie ci sa to da ci nie a ma 9 rokov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Chcem sa spýtať, či je aj no tomto fóre POLITICKÁ cenzúra. Skoro na všetkých ostatných fórach, kde sa dá písať slovensky som ju zaznamenal. Naposledy na jednom českom fóre mi vymazali extrémne slušný príspevok "Aké percentá má americký prezident?" v reakcii na článok o poklese percent ruského prezidenta. Inde ma zrušili úplne, keď som na politicky zameranú neslušnú šovinistickú urážku jedného Čecha reagoval rovnako neslušne. Ten Čech tam píše ďoteraz. Na slovenských fórach to nie je oveľa lepšie. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Zrejme ti zostava poobzerat sa v politickych temach, ako to tu na tomto slovenskom fore funguje,

odskusat si to a pisat slusne :)

Pre mňa nie je politická cenzúra iba lapália na zasmiatie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

milý dokopy, to je prívetivý úsmev, ktorý používam často a všade.

to nie je ani smiech, ani výsmech.

na tomto fóre si už roky, máš tu hromadu príspevkov, postrehol si tu za ten čas nejakú extrémnu politickú či akúkoľvek inú cenzúru?

 

diskutujeme prevažne v pohode, politika nás rozpáli skutočne zriedkavo, lebo to, čo my napíšeme o politike, na samotnej politike aj tak nič nezmení...

 

a sme moderované fórum, ktoré ovšem sami členovia zvyčajne ukočírujú a moderovať tu tie dlhé roky existencie fóra treba minimálne.

môžem ti len zopakovať, tentokrát bez smajíka - poobzeraj sa, niečo tu už máš odskúšané za nejaké štyri roky,

a nepamätá nikto, že by si mal nejaké lapálie kvôli čomukoľvek či s kýmkoľvek na tomto fóre, nech sa páči, diskutuj ...

... láka ma pridať ten smajlík, lebo to ja robievam, ale vážne odolám.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Debatovat o politike to ako o politikoch? Nejakych ich bludoch co navrhuju a presadia? Ci debatovat o niecom - co ma zmysel? Uz bolo za desat rokov navrhnute nieco co malo zmysel?

 

O politikoch - Danko, Fico, Pellegriny,Kiska, Sulik. Naco? Kotleba,ci Kolar.

 

O vlakoch zadarmo? Obedoch. patnastom a sestnastom plate? Ideme debatovat o patnastom plate? Turistickych poukazkach? Ci aj slapka nebude za darmo? 

 

Teda o com chceme debatovat? O rozkradackach, vrazdach, uplatkoch?

 

Debatovat o nejakom ustavnom zakone? On by mohol byt aj najgenialnejsi zakon- a potom tam ajtak bude Lasakova a Mamojka. 

 

Debatovat ci patri dochodkovy vek do ustavy? Ci o referende o tejto otazke? 

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nemyslel som to zle a som rád, že tu sa necenzuruje. Som zhnusený z toho, že na iných fórach bujnie nedemokratická politická cenzúra pod rôznymi "ušľachtilými" zámienkami.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Necenzuruje sa tu. Nedebatuje,lebo nieje o com. Mame sa lepsie a ideme sa stym s vami podelit.  Ide sa delit skym s cim? S mojimi prachmi, dakujem pekne. Obed zadarmo znamena, ze moje deti budu mat hnusnejsie zradlo ako mali dosial. Teda budu jest menej.

 

Obedy zadarmo. Skola kde chodia moje deti - celu budovu kde bola kuchyna a jedalen zrusila(dnes je tam specialna - inak osobitna skola). Ucitelia deti a dochodcovia chodili do vedlajsej vacsej kuchyne(inej zakladnej skoly - ta skola je vedla nej a ta kuchyna je ovela blizsie hned vedla tej,kde  chodia moje deti).

 

Teda debatovat o obedoch zadarmo asi nema vyznam.. Verim ,ze sefka kuchyne je inteligentna zena. A spravi vsetko preto aby neklesla kvalita jedla. Lebo ucitelia jej hned zmiznu - vedla je restauracia. A deti bude mat este menej. teda bude dost inteligentna. Aby si vazila aj pracu svojich kucharok - aby polovicu jedla ako to chce Fico - nehadzali prasatom, ci na smetisko. Sprosty zakon a ma nezaujima ako sa snim vysporiadaju v Topolcanoch, Kubine ci v Kosiciach. Musi to vyriesit ta chytra zena.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

Polovicu života, ktorú som prežil v totalite, dnes hodnotím ako krásne obdobie idealizmu, ktorý som prežíval v naivnej predstave, že totalita je príčinou všetkého zla v spoločnosti. Že najväčším nepriateľom totality sú slobodné demokratické voľby. Krátko po 1989 som nechápal, ako je možné, že práve komunistický pohrobkovia dokázali najrýchlejšie reagovať na zmenu politickej situácie vo svoj osobný prospech. Privatizácia štátneho majetku sa diala pod taktovkou nomenklatúrnych komunistických kádrov, ktorí v tom čase zastávali vedúce funkcie v závodoch, ako riaditelia, námestníci a podobne... Boli to práve oni, ktorí vypracovali privatizačné projekty podnikov, aby sa bezplatne zmocnili "spoločného" majetku. V duchu novej doby, už ako „kapitalisti“ a podnikatelia. A to je dedičstvo, ktorého sa len tak ľahko nedá zbaviť. Neprekvapuje ma ich chamtivosť, ani to, že príležitosť robí zlodeja. Čo ma však prekvapuje je mandát na toto rozkrádanie, ktorý im občania vždy dali v slobodných voľbách. A tento mandát im Slováci bohužiaľ dávajú v každých voľbách. Už ma nezaujíma, kto bude budúcim prezidentom, premiérom...  Anamnéza Slovenského národa bude determinovať výsledky každých budúcich volieb na Slovensku, bez ohľadu na racionálne alebo morálne argumenty, ktoré by v civilizovanej spoločnosti diskriminovali karieristov, zlodejov, narcisov, nacistov, oportunistov a demagógov. Načo sledovať politiku, keď takýto tristní obraz spoločnosti bol, je a bohužiaľ aj bude určovať výsledky každých slobodných volieb na Slovensku.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

bolo to logické, a je vlastne dodnes - hore do politiky - aj za blahého socizmu, aj v kdejakej inej dobe a kdekoľvek, sa dostáva istý typ ľudí, ktorí na to majú lakte, majú na to žalúdok, majú bezškrupulózne jednanie, silnú motiváciu, honbu po moci, nie vždy a všetci, ale niečo z toho v povahe majú...

svojho času - v 89 - nie všetci dokázali prejsť na novú vlnu - spravidla nie tí úplne navrchu, ale tí, čo sa na to chystali, boli po ruke, mali široké lakte a boli hodne bezškrupulózni, mali informácie a bezostyšne sa chytili príležitosti.

preto sa tie výmeny neveľmi menia, len tak trochu... a netreba ísť ´daleko, všetky postsoc krajiny pochodili podobne, a dodnes tak volia.

aj keď s malými omnenami, ke´d to vyzeralo, že sa niečo zmení, vždy sa vracia k tomu zlodejstvu, demagógom a ku karieristom - pretože tí sa neupejpají vraziť do toho aj cez zatvorené dvere.

a lepšie to nebude - pretože namiesto toho, aby dospievala nová rozumnejšia generácia, dozrieva internetová generácia, ktorá pomaly už ani starých rodičov nemá z obdobia, ktoé bolo iné, ktoré by pamätalo vojnu a československo v inom háve...

 

vyšlo to zo mňa práve preto, lebo včera som videla jedno video - na dnes je už zmazané, škoda.

v Bardejove mladé ucho 18 - 20 ročné vstal a povedal starej dáme, prababičke, ktorá mu potom ale krásne a pokojne a veľmi trpezlivo odpovedala - že žiadny holocaust nebol, on bol aj v Osvienčime a nevidel tam nič, čo by mu ukázalo, že tam umrelo 6 miliónov židov, a on je stúpencom MK ĽSNS, a verí tomu, čo hovoria oni a knihám, ktoré odporúčajú čítať...

 

žiaľ už bez videa: https://infospravy.sk/clanok/62740-student-sebavedomo-tvrdil-pred-ocami-zeny-ktora-prezila-hrozy-ii-svetovej-vojny-ze-holokaust-neexistuje

 

a to nehovoríme o očkovaniach a antiočkovaniach a spúste šialených konšpirácií a ich nasledovníkov... prečo by mali voliť niečo iné?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game

 

Ja chápem, že generácia narodená po 1989 nechápe, o čom som písal v predchádzajúcom príspevku. Dedičstvo tej doby je ale realitou, ktorá aj v súčasnosti zasahuje do života každého z nás. Ak je "otcom" tohoto štátu Mečiar a Gašparovič, tak sa nečudujem, čo dnes "vyvádzajú ich deti, " medzi ktoré patrí aj Danko a Fico. Volebné preferencie ich strán sa spoliehajú na anamnézu voličov, ktorí sú radšej ochotní vymeniť sociálne "balíčky", namiesto zodpovednosti za svoj vlastný život. Ich sociálna neistota, prejavujúca sa vo volebných preferenciách, súvisí so stratou dôvery vo vlastné schopnosti. Mnohí očakávajú, že štát prevezme túto zodpovednosť za nich. Na tom by nebolo nič zlé. Nie každý je schopný vytvoriť si podmienky pre samostatné podnikanie a štát musí prevziať na seba časť tejto zodpovednosti. Títo voliči bohužiaľ zákonite "naletia"  na sľuby populistov, pre ktorých je politika spôsobom, ako uspokojiť vlastné záujmy. Na slovensku sa stalo už tradíciou, že voliči tu majú možnosť voliť iba "zlo" alebo "menšie zlo". 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Prečo?

Ja som v reále ťažkotonážny "mlčoch", a spozoroval som že čím viac času a energie venujem sporom o tom "či tráva je obvykle skutočne zelená a obloha  modrá" s kolegami ostatnými magormi ( @tyso.. @robopol.. atď..) neochotnými uznať že "kôň skutočne má predok a zadok,  a dohodnúť sa na čo s toho sa pozeráme".. O to menej chuti mi zostane, pozhovárať sa skutočnými "normálnymi" ľuďmi na živo..

Takže radšej som sa rozhodol, že takýmto "diskusiám" obetujem menej času, pozornosti aj emócií..

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

dneska ráno som poslal do riti kolegovcov vrátane šéfa :laugh: tradičná hádka, jeden matovič-pozitív vs dvaja antimatovič, no kto to má počúvať keď je čerstvo uvarená káva...

  • Páči sa mi to 1
  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov