Skočiť na obsah

Česká fotbalová liga (sezóna 2011/2012)


tomassi

Odporúčané príspevky

Je pravda, že v prvom momente je to mätuce, ale toto by mal mať jeden profesionalny rozhodca v oku. O to viac, že to bol skoro 2-metrovy ofsajd a Lafata tam bol relativne dlho, dokonca sa 2x dotkol lopty.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

včera som pozeral zápas Olomouca s Plzňou: 2:3

- vynikajúci zápas tak po gólovej, technickej i nasadenia sa týkajúcej stránky

- Bakoš fantastický(gól z priamaku a z nájazdu na brankára + vylúčenie)

Plzeň síce miestami horela v obrane, no v LM by mala miešať kartami

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Veľa tam nezamieša. Ani Borisov nie je ľahky super. V predkole hrali vyborne.

 

Inak zaujimave je, že zase padol gol (3. gol Plzne) z rovnakeho ofsajdu ako nedavno, ktory som postoval vyššie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

s fair-play to nie je ešte stratené

Futbalista Petr Mikolanda (hráč Záp v B-divízii) mohol v zápase s Meteorom Praha za stavu 0:1 vyrovnať z pokutového kopu, ale ponúknutú penaltu odmietol. Dôvod? Dvadsaťsedemročný útočník sa priznal, že loptu v šestnástke nezasiahol brániaci hráč Pražanov, ako sa pôvodne domnieval hlavný rozhodca zápasu, ale bol to práve Mikolanda.

...

"Vedel som, že som zahral rukou, a preto som sa čudoval, keď rozhodca ukázal na biely bod. Neváhal som ani sekundu, pribehol som k arbitrovi a priznal sa, že to ja som zahral rukou a nie obranca súpera," prezradil pre Sport Mikolanda.

 

http://futbal.pravda.sk/klobuk-dole-cech-mikolanda-odmietol-nespravodlivu-penaltu-pa4-/sk_rfutbal.asp?c=A111114_180239_sk_rfutbal_p28

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

Zaver českej ligy bude ešte veľmi zaujimavy, a napinavy. Liberec vedie ligu o 4 body pred Spartou, 3. Plzeň ma o bod menej. Do konca su ešte 3 kola, najľahši žreb ma Sparta. Liberec a Plzeň maju v jednom kole ťažkych superov (Liberec hra v Jablonci, Plzeň v Boleslavi), a to ešte v tom poslednom hraju proti sebe (v Liberci). Sparta z toho môže nakoniec pekne vyťažiť. Kde sa 2 biju...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No, tak Liberec si toskomplikoval este viac ako mohol. Dnes len doma remizoval s priemernym Slovackom. Takze onosa to asi zamota skor ako sa cakalo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Však to je dobre, nie? :D Mužstvo, ktoré je prvé a doma remizuje s mužstvom, ktoré sa pohybuje nad zostupom si nezaslúži dve kolá pred koncom istotu pohára.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No, tak Plzeň zavahanie Liberca využila, vyhrala ťažky zapas v Boleslavi golom v hodine dvanastej. Už je na dostrel 3 bodov (ešte 2 kola, posledne hraju spolu). Na ťahu je Sparta...

 

...a Sparta vyzvu prijala, vyhrali najtesnejšim vysledkom, ale bol to ťažky pôrod. Takže Liberec na čele ma už len 2 body na Spartu a 3 na Plzeň.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak, prave skončilo predposledne kolo. Pozeral som 3 zapasy naraz. :)

 

Sparta je z hry o titul von, len remizovala s Duklou. Liberec a Plzeň svoje zapasy vyhrali, Liberec ma 3 body naskok, takže v zaverečnom kole vo vzajomnom zapase na vlastnej pôde im stači remiza.

Tohtoročne zavery viacerych lig su obzvlašť zaujimave. To tu dlho nebolo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Práve som sledoval tie zápasy, Plzeň ak vyhrá v Liberci 3-gólovým rozdielom, tak ešte môže obhájiť titul. Bude to ťažké, ale nie nemožné.

 

Liberec ma 3 body naskok, takže v zaverečnom kole vo vzajomnom zapase na vlastnej pôde im stači remiza.

 

Neviem presne aký majú hrací systém, ale teoreticky Liberec môže prehrať o dva góly, ak pri rovnosti bodov rozhoduje skóre.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov