Skočiť na obsah

Česko Slovensko má talent 2011


game

Odporúčané príspevky

atai bol dobry a myslim, ze vyhral zasluzene - este som nikoho nevidela takto ovladat svoje telo, takto tancovat... trochu ma mrzi, ze aspon na finale produkcia nezabezpecila seriozneho tlmocnika, moderatori sa svojou neschopnostou vypotit po rusky aspon jednu vetu (celkom pochopitelnou pre ludi mierne nad 30) dost strapnovali a spoliehat sa iba na pomoc toho jeho ceskeho kamarata mi prislo celkom dost neprofesionalne...

 

je to medzinarodny format a myslim, ze nektore talenty putuju z jednej krajiny do druhej z castingu na casting... a pokal ide o originalitu vystupeni, napriklad vystupenie Steveho Starra hltaca som v takmer nezmenenej podobe videla pred snad 25 rokmi v madarskej TV, akurat bol trochy mladsi a krajsi... ale uz vtedy bolo vrcholom jeho vystupenia hltanie rybicky z akvarka :-)

nakoniec, slovenskym a ceskym talentom nic nebrani prihlasit na casting v niektorej inej krajine...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak som si spatne kukla talenty, eva buresova je isto talent, spieva lepsie ako polodobre :)

diana bude asi tiez celkom dobra spevacka... ja nemusim artistov a kuzelnikov a zabavacov.. buranovsky bol v superstar, ho habera niekam poslal... ja skor verim haberovi ako slavikovi... celkovo to bol cirkus humberto pre mna, nieee, totok nemusim..

 

doll :

mala Adela bola z dielu na diel pribratejsia .. namiesto do show by ju rodicia mali poslat na liecenie

/neviem to dat ako citat :)/

fakt bola pribratejsia, som ju zahliadla pred nejakym casom a uz vtedy si vravim, ze jezisko, toto nie... a vcera bola tucnjesia ako predtym... tlct po hlupych hlavach rodicov, ze to decko nechaju tak fyzicky kantrit... :kladivo:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov