Skočiť na obsah

Utrpenie estétov, čiže ponožky v sandáloch a iné zhovadilosti


Hellé

Odporúčané príspevky

Nie, @Tomáš, boja sa kliestov..hlavne teda v meste a v obchodakoch:zubiska:

Ja si uzivam cas bez ponoziek..uplne idealne april az oktober, len teraz bola v aprili fakt zima...ale uz je dobre..ale nedajte sa rusit, kludne v ponozkach aj spavajte😁

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Ja som vkuse bez ponožiek keď sú tieto teplá. Sandále na bosé nohy ale striekan na ne sprej proti kliešťom. Na mňa tak vyliezol kliešť že v meste a na bicykli. Stačila len vyššia tráva pri chodníku a mal som ho na sebe.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale to len v horúčavách. Ale keď neni teplo tak aj ja mám ponožky len zas keď neni teplo tak netreba ani sandále. Ja si sandále dávam meď je 30+ ale keď je takých 25 tam sa ešte v pohode dajú nosiť tenisky a plátené poltopánky.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja napr. v práci dosť často beriem do ruky pilku a pílim, alebo pilnikujem, keď sa robia prototypy, a to by som chcel vidieť Helle, ako to robí v sandáloch bez ponožiek. Asi ešte nemala ocelové piliny nalepené na nohe.:eehmm:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Áno existujú aj pracovné sandále. V tomto prípade mali ponožky ochranný účel. Keď nie kliešte, tak piliny. Avšak téma má na mysli nosenie sandálov na ulici.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Helle: ano, ak budem robiť pri sústruhu, tak si ich obujem. Ja robim pri pc, kreslím, projektujem, vymyšlam, ale treba to vymyslené aj overiť. Nič nie je čiernobiele...a to nosenie na ulici...ano, na ulici aj v kancelarii mám tu istu obuv. Odmietam mať niekolko druhov topánok, to ako keď na ráno, je jeden krem, na olovrant druhý, potom je obedňajší...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Už chápem praktickosť ponožiek v sandáloch. Keď neni veľmi teplo tak radšej nosím vzdušné poltopánky, ale pri veľmi teple si dávam sandále naboso, ale keďže velmi zriedkavo chodím pešo (maximálne len ten kúsok od bicykla k budove) tak sa mi nemá kde noha zašpiniť keď je stále na pedále nad zemou. Ale dnes som bol pešo vonku a noha jak kominár. Musel som s tým pod sprchu. Ale keby som dal ponožky bolo by mi teplo veď na to mám sandále aby mi nebolo teplo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov