Skočiť na obsah

Ako je to v 3D


Chcem to v 3D

Ak máte 3D televízor ste s ním spokojný?  

  1. 1. Ste spokojný s 3D televízorom?

    • Áno
      0
    • Kúsok
      0
    • Nie
      0


Odporúčané príspevky

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na 5 veci ohľadom 3D televízorov.

1. 3D televízory sú také, že sa na nich prehráva aj napr. jojka, markíza, stv1 atď v 3D, alebo len na 3D určené kanály a filmy?

2. Je možné prehrávať v 3D filmy z normálneho DVD prehrávača a Blue-ray, alebo len v Blue-ray 3D?

3. Je možné prehrávať hocijaký film? Myslím, že keď mám blue-ray 3D a dám do toho hocijaký film blue-ray (napr. 2012) tak to bude prehrávať v 3D aj keď film je na obyčajné blue-ray?

4. Ktorý 3D televízor by ste mi odporúčali (min. 82 cm uhlopriečka a za najnižšiu cenu)

5. Mám ešte počkať s kúpov 3D televízora, a keď hej tak asi koľko? Myslím či ešte vie v 3D technika postúpiť o 1-2 kroky dopredu.

 

Keď mi viete odpovedať a poradiť, tak veľmi pekne ďakujem je to pre mňa veľmi dôležité. Viem, chcem toho kúsok veľa ale veľmi by mi pomohla pomoc od človeka ktorý sa naozaj vyzná.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 3
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Chcem to v 3D

    2

  • doll

    1

  • Ryan Giggs

    1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

1. dnešne tv dokažu z akehokoľvek signalu, teda aj tv vysielania "vyrobiť" 3D, avšak priestorovy dojem je omnoho, omnoho horši ako z nativneho 3D zdroja. Proste to nie je ono.

2. 3D prehraš len z 3D prehravača, ale plati bod 1, že tv dokaže 3D "vyrobiť" aj z obyčajneho zdroja (dvd, hry, vhs a všetkeho čo sa da k tv pripojiť). Avšak zase, dojem z takeho 3D nie je nič extra.

3. ak do 3D blu ray playera daš obyčajny film (2D), prehravač ho ako obyčajny film prehra, kedže z disku nedostava 3D informaciu. 3D z toho urobi televizor, čiže zase plati bod 1 aj 2. Pri prehravani nativneho 3D filmu je ten zažitok neporovnateľne lepši.

4. Na 3D určite nie 82 cm, to nema vyznam. Čim väčšie, tym lepšie. Na 3D je vhodnejšia plazma. Kvalita 3D na plazme je o triedu lepšia ako u LCD. Najlepšie nejaku plazmu od Panasonicu. Vyžaduje to ale investiciu. Inak len k malo modelom (najdrahšim) sa k tv dodavaju okuliare, väčšinou ich je treba dokupiť. Je to ďalšia investicia (cca od 50 € vyššie za kus).

5. Odporučal by som počkať. Jednak to zlacnie a za druhe, zdokonali sa pasivne 3D (je to novinka, zatiaľ len na tohtoročnych Philipsoch a LG), ktore je lepšie, lacnejšie (okuliare stoja par €) a šetrnejšie k očiam (napr. neboli z neho hlava) ako aktivne 3D.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

1. dnešne tv dokažu z akehokoľvek signalu, teda aj tv vysielania "vyrobiť" 3D, avšak priestorovy dojem je omnoho, omnoho horši ako z nativneho 3D zdroja. Proste to nie je ono.

....

....

 

Ďakujem pekne za rady, veľa si mi pomohol.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov