lopata555 Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 HC LEV Poprad - Viťaz Čechov 6:3 Góly: 13. Nedorost, 22. Nedorost (Hunkes), 26. Špirko (Sigalet), 33. Bartečko (Mezei), 36. Nedorost (Sekáč), 58. Lewis - 9. Panarin, 17. Točickij (Anisin, Markov), 28. Belousov (Troščinskij). Vylúčenia: 7:9 Je pravda že som sa bál tohoto zápasu, bál preto lebo som mal obavy zdravie našich borcov, predsa len Čechov sú vygumovaní blázni. Najviac ma dostala táto veta čo som čítal na jednej fan stránke ... Na lavici hanby Víťaza Čechov je plno, Kip Brennan dokonca musí stáť, lebo si nemá kde sadnúť. Hanba tomuto ruskému tímu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 Na lavici hanby Víťaza Čechov je plno, Kip Brennan dokonca musí stáť, lebo si nemá kde sadnúť. Hanba tomuto ruskému tímu Nerád sa citujem ale pridávam sem fotku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted November 6, 2011 Author Share Posted November 6, 2011 O ďalší škandál sa v KHL postarali hokejisti tímu Viťaz Čechov. V nedeľňajšom stretnutí na ľade Dinama Minsk psychicky nezvládli inkasovaný gól 44 sekúnd pred koncom z hokejky Slováka Jaroslava Obšuta a tréner hostí dokonca bezhlavo bil divákov za svojou striedačkou.Hala burácala, ale známi bitkári z Čechova sa ani nesnažili o vyrovnanie. Namiesto toho dvakrát v záverečných sekundách surovo vyvolali šarvátky, po ktorých dostali trest do konca zápasu až piati hráči hostí. Diváci na protest proti nešportovej hre Čechova zahádzali ľad a hostí vypískali, čo nezvládol ani kouč Viťaza. Od jedného z hráčov si požičal hokejku a za svojou striedačkou ňou bil divákov hlava-nehlava. Situáciu upokojil až zákrok policajtov a rozhodcovia poslali trénera sedem sekúnd pred záverečnou sirénou predčasne do kabíny. http://sport.aktuali...vakov-hokejkou/ tak toto už naozaj nie je normálne... minimálne treba mastnú pokutu dať Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted December 5, 2011 Author Share Posted December 5, 2011 Avagard Omsk - Lev Poprad 1:0 s.n, Jano Laco vychytal už 4 nulou z 10 zápasov, dúfam že si už vybojoval pozíciu jednotky. Momentálna tabuľka západnej konferencie http://www.hclev.eu/tabulka.asp škoda tých dvoch prehier z Rigou ... by som ten postup videl reálnejšie ... ale aj tak s hrou som spokojný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Dnes to bol fajn zapas. Škoda Nagya, v predlženi mal 200% šancu. Postup je už asi strateny, ale to sa aj čakalo (aspoň teda ja) vzhľadom na slabšiu supisku.Spartak utrpel pekny debakel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted December 31, 2011 Author Share Posted December 31, 2011 V Hc Lev Poprad už nebude hrať Olvecký, Klouček, Balán a aj Nagy :odpadnem:Z iných týmov boli zase vyhodení Marcel Hossa i Stumpel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Tych troch pochopim, ale Nagy patril k najlepšim hračom. Bohvie čo je tam vo veci.Stumpel bude hrať prave v Poprade. A Hossa v Mytišti. Aha, prave čitam že z ekonomickych dôvodov. Len aby ten klub neskončil tak narychlo ako začal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted January 23, 2012 Author Share Posted January 23, 2012 Juraj Mikúš odchádza z Levu a bude hrať za TPS Turku ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Neskutocne dnes po odchode 13 hracov opat Lev 4krat za sebou vyhral. Nad Cechovom.Videl som zapasy(minuly tyzden) CSKA aj Dinamom Minsk a bol to velmi dobry hokej. Pred dvoma - troma mesiacmi na Minsk absolutne nemali. Pomali, nevedeli co hraju a na trestnej lavici. Ten trener ma asi nieco do seba. Na Idnes uz je o nich celkom zaujem a pekne clanky. Povrava sa ze by mali odist do Prahy. Skoda ze v Poprade nieje trocha vacsia arena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Síce túto sezónu už nepostúpia, posledné zápasy ukázali že hanbu si nespravili ... Na Idnes uz je o nich celkom zaujem a pekne clanky. Povrava sa ze by mali odist do Prahy. Skoda ze v Poprade nieje trocha vacsia arena. neviem ale pochybujem že by išli do Prahy, O2 aréna je veľmi drahá ... http://www.hclev.eu/clanek.asp?id=%84O-stahovani-Leva-vedenie-v-tuto-chvilu-neuvazuje-%93-hovori-riaditel-komunikacie-Jan-Rachota-663 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted February 17, 2012 Author Share Posted February 17, 2012 V Hc Lev Poprad to vyzerá zle nedobre ... zbavili sa 20 zamestnancov ... čoraz viac sa šušká o Prahe :( ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted February 18, 2012 Author Share Posted February 18, 2012 http://hclev.eu/otazky.asp?start=50&od=A&kat=redakce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Nerozumiem tomu kroku. Sice v Prahe stupnu prijmy vplyvom novych sponzorov, ale aj dramaticky stupnu naklady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted March 12, 2012 Author Share Posted March 12, 2012 V budúcej sezóne KHL bude HC Lev Poprad hrať v Prahe a do súťaže vstúpi Slovan Bratislava. Pre portál sovsport.ru to v Čeľabinsku potvrdil prezident KHL Alexander Medvedev. V novej sezóne Lev prechádza z Popradu do Prahy a bude hrávať v O2 aréne, do ktorej sa vojde 17 000 divákov," konštatoval Medvedev a dodal: "Do ligy vstúpi Slovan z Bratislavy. Klub si to však musí vyriešiť v slovenskej federácii Riaditeľ komunikácie popradského Leva Jan Rachota v tejto súvislosti povedal, že v súčasnosti nemá kompetencie sa vyjadrovať. Takisto sa odmietol k Medvedevovým vyjadreniam vysloviť aj generálny manažér Slovana Maroš Krajči. http://sport.aktuality.sk/c/127523/prezident-khl-medvedev-hc-lev-odchadza-do-prahy-do-ligy-vstupi-slovan/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Tak sa nam to deju veci. Lev sice odchadza, ale vyzera to na to, že od nas KHL nezmizne. Tlači sa tam Slovan a najnovšie aj Poprad. Uvidime ako to dopadne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Zeby vitaztvo Fica by nam dotiahlo na Slovensko dve nove kluby? Zaujimave. Aj budeme mat novy futbalovy stadion, zrejme v Bratislave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 tak ja by som bol najradšej keby tam ostal aj Lev... nehovorím že by som Slovanu v KHL nefandil ale ja radšej Lev / ale ísť si pozrieť O2 arénu v Prahe by tiež nebolo na zahodenie / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts