Skočiť na obsah

Zásnubný prsteň


Jovzin

Odporúčané príspevky

  • Pred 4 rokmi...

doll,

s tým prstienkom - to bola trochu chyba, povedať, že nechceš : )

svojho času kedysi v praveku sme sa dohodli, že bude, vyberala som z mnohých príčin ja, ale vymienila som si, že to bude ten najsammenší, aký dostanem... neznášala som byť nápadná, dodnes nemám rada na prstoch nič, a vedela som, že s financiami sme na tom obaja ešte hodne nedobre... ale nepovedala som že nechcem, pretože zasa to, že som zasnúbená, som potrebovala dať vedieť svetu, najmä istej časti polovici populácie, aby som mala od nich svatý pokoj, ja som už vybratého mala : )

Tak ono to pramení z toho, že je momentálne kopec výdavkov, nie zrovna malych. Veci do bytu a zrazu komplet svadba.

Tak som nechcela stresovať s ďalšími a rovno som povedala že ja zasnubak nepotrebujem.

 

..nie som mamonar :P

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jj zasnubny prsten musi byt, aj keby mal byt len za 5 euro :-)

My mame cirkevny sobas takze to bude vacsie... Ale ja uz toto neriesim :-)

 

Ale to by ste stihli, take zrychlene konanie :-).

 

...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak ono to pramení z toho, že je momentálne kopec výdavkov, nie zrovna malych. Veci do bytu a zrazu komplet svadba.

Tak som nechcela stresovať s ďalšími a rovno som povedala že ja zasnubak nepotrebujem.

 

..nie som mamonar :P

 

nie si mamonar,.......si hlupa  :zubiska:

 

vydavky budu furt, a je mozne, ze sa uz poriadneho sperku nedockas 

 

ako uz tu bolo povedane zasnubny prsten je symbol..a v dnesnom svete, kde uz ludi nic nenuti sa brat, velmi pekny :yes_yes:

 

no ostava len dufat, ze tvoj vyvoleny je uz natolko mudry muz a neuveri, ze ziaden zasnubak nechces... :zubiska: a predsa len nieco kupi...ak to potom nechce mat predhadzovane na oci cely zivot..a ne, ze ne..staci ak sa niekde objavi nejaka tvoja kamoska s nejakym sutrom od Alo diamonds na prste a......

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Helle, tak vyzerá to, že predsalen snubak bude :)

Dnes sme boli na fare kde s nami farár spisoval žiadosť. Pýtal sa aj či boli zásnuby, tak vravím že neoficiálne. A opýtal sa na dátum. Môj chlap zrazu "to ešte nebolo, chystám prekvapenie v ...".

Farár sa zatvaril previnilo, že "vytiahol" tajomstvo a ja som povedala môjmu chlapovi nech už nepokračuje ak to má byť prekvapko :D

 

Milo ma prekvapila táto informácia.

Viac som sa na to nepýtala a tvarim sa, že som to prepocula :zubiska:

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

do kelu, vidim ze bez ohladu na vsetko kazdy dovod dostat prsten je pre baby dobry. to musi byt niekde v genetike. ved zásnubny prsten sa da nosit len do svadby, preco po nom tak tuzite?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:zubiska: uprimne....? preto lebo sa na tejto planete nasiel muz, pre ktoreho som najuzasnejsou zenou ja a ma gule to verejne deklarovat :zubiska:  tak preto..je to proste symbol.

 

a ozen sa aj ty! :agree:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 týždňami...

tak ste ma zblbli, že keď som hľadala ten alfa-omega prívesok na fotenie, vytiahla som aj ten môj minizirkónový najsamlacnejší zásnubný prstienok, ktorý som svojho času v bratislavských klenotníctvach našla...

tiež sme šetrili hodne, na všetkom sme šetrili, ale miniprsteň akosi prišiel sám, ani nám nenapadlo, že by nemal byť, ale netuším prečo... len to tak proste prišlo, automaticky a normálne - dostala som peniaze a vraj si mám kúpiť zásnubný prsteň... on vtedy nemal možnosť, ja ano, tak sme to vyriešili najlepšie ako sa dalo : )

 

tak tu je... vtedy stál 1200 Kčs, a skutočne nič lacnejšieho v tenšom prevedení nebolo... :)

 

post-3-0-86990600-1531933145.jpg

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale nie, je to naopak :)

kedysi pred rokmi, keď tu Jovzin začal vymýšľať o zásnubnom prsteni, som tu o tom už čosi popísala https://www.freespace.sk/tema/4913-zásnubný-prsteň/?p=144001

ten prsteň mám moc rada, stále sa mi moc páči, stále platí, že som hľadala najmenší možný, ale nie preto, aby bol za každú cenu najmenší možný - ale jednoducho som nemala rada nápadné veci, a bižu ani šperky vôbec nie, necítila som sa s nimi dobre, a to viacmenej platí dodnes :)

 

pamätám si, ako som tento prstienok objavila v jednom klenotníctve na pochode za zásnubným prsteňom, bolo to kdesi na Obchodnej, a toto bol jediný, ktorý vyhovoval, úplne vážne, všetko ostatné tam mali väčšie, veľké, veľké a ešte väčšie kamene...

či ešte mali aj niečo lacnejšie, to si už nepamätám, ale my sme boli chudobní ako kostolné myši a ten prstienok aj tak proste musel byť, bez debaty, nechcela som ho akože výlučne ja, ale tak nejako spolu, chceli sme tomu dať pekne staromódnu formu... tak nejako to celé vyplynulo, nijako mimoriadne sme sa nechystali, nehovorili o tom, jednoducho to tak bolo, automaticky - mali sme veľmi obmedzený rozpočet, ale akosi - neviem to vysvetliť... aj vtedy akosi úplne normálne z veci vyplynulo, že kúpime zásnubný prsteň, toľkoto si môžeme dovoliť a ty si v BA tak hľadaj... a našla som :)

také niečo, či je to zirkón či nie, som neriešila,nevedela som o tom nič, len že to musí zodpovedať mojej predstave nenápadného malého prsteňa vhodného na zásnuby, to bolo všetko -  vlastne ani neviem, čo je to za sklíčko, raz mi niekto povedal, že zirkón  :)

 

ten prsteň síce nenosím, nenosím na rukách nič, ale mám ho rada, páči sa mi stále a hoci som videla stovky moderných prsteňov ako som listovala netom v poslednom čase, aj tak sa mi tento páči najviac :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov