Skočiť na obsah

Zásnubný prsteň


Jovzin

Odporúčané príspevky

Ved presne. Take male su vlastne "odpadkove" brilianty, takze sa da zohnat nieco pekne za zopar malo tisic euro. Len potom o to viacej zalezi na celkovej praci. Ak je briliant o velkosti vydlubnuteho oka, je skoro jedno, na aku obrucku je nalepeny :)

 

 

urob mi tu laskavost a netrep sprostosti. vybruseny diamant velkosti "spenlikovej hlavicky", cistota okolo Vs/Si, zafarbenie S, 0,09 karat, v 18 ct zlatej obrucke ta vyjde na cca 400 Euro. u renomovanej firmy aj s certifikatom. mozem ti poslat sken uctu.

takze ziadnych "zopar malo tisic euro" ako sa nas tu snazis presvedcit. a ked chces polemizovat o kvalitach tuto uvedeneho kamena tak ti dopredu vravim ze pokial nie si vyuceny brusic diamantov s optikou s minimalne 20x zvacsenim tak rozdiel NEUVIDIS.

 

mimochodom damy, nebolo to kupovane ako snubny prsten.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

chlapec z juhu sa vyzna :)

 

 

mne po skusenostiach s mojim chlapom by stacilo akekolvek prekvapenie...hlavne nech je to prekvapenie...ostat milo zaskocena, v rozpakoch (akosi mam deficit takychto prijemnych veci :) )

jednoducho som v situacii, kedy si ist "znova" nieco vyberat by mi prislo uz mierne otravne, NEORIGINALNE

ale asi som len upistana, ked vonku prsi a ja sedim doma sama :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

jovzin ...

 

akosi mi chýba report od jovzina, ako to s prsteňom nakoniec dopadlo

je objednaný, kúpený, odovzdaný, snúbenica patrične v mdlobách ?!

teda : už snúbenica, či ešte nie snúbenica, aký to bol nakoniec prsteň, jovzin, prežívali sme to s tebou, nevďačník jeden :D :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ete ju cem zobrat do tej galerky nech jej ukazem ten co mi padol od oka s tym briliantom ze co povie nan.

 

 

 

trúfnem si tipnúť, že briliant mal úspech .. ale tiež som dosť zvedavá .. :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Sorry Game a zvysok forumacov :)

 

Tak ano uz je to za mnou. 17.juna sme odisli do Popradu. DO soboty 18.juna do 19:00 to bolo ako oslava jej narodenin. A od 20:00 to bolo uz ako zasnubenie :)

 

Nakoniec som zobral z zlatnictva LUX pekny prsten z bieleho zlata ale iba zo zirkonom :) Nebol som si isty ci by som potom zvladal zaplatit aj ten pobyt 3 dnovy v poprade (+ neskor SIPO a podobne domace uz veci). Tak som si povedal vsak aj za malo penazi sa do vela muziky spravit. A Stevka bola stastna aj za ten Zirkon. Proste musel som trosku polavit zo svojich narokov. A ako by povedala moja mamina, prikryvaj sa pokial ti deka staci ak teda chapete to porekadlo ci co to je.

 

Ale myslim si, ze mi tie 3 dni fakt vysli uplne super. Dokonca este aj pocasie do odchodu nasho vydrzalo. Takze bolo to fakt super.

 

Akurat sa priznam, ze som sa jej skoro neopytal ci si ma zoberie. Normalne sa mi vratilo to moje sttare zname: strach, srdce v gatoch, a nervozita a ne a ne prehovorit...

Ale rozbehal som to. Som si povedal, ze tou etapou strachu a podobne som si uz presiel, ze moje sebavedomie je uz vyssie ako pred 1-2 rokmi.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A suhlasila a tesi sa na svatbu a to ked uz budeme svoji a byvat spolu...

 

Svadba sa planuje do tych 2 rokov.

 

Paráda ! Gratulujem. :) Radosť čítať... Jovžin :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 8 mesiacmi...

Dam ti tu najlepsiu radu, sice nejsom zena, ale mam to uz za sebou a zarucene odporucam nasledovny clanok - prirucka o zasnubnych prstenoch, je tam vsetko co by si mohol potrebovat vediet a taktiez ako maximalne spokojny zakaznik musim odporucat cele 3D zlatnictvo pretoze su to skutocny profici a o mna osobne sa postarali tak ako nikde inde, spravili zo mna hrdinu v ociach mojej najdrahsej pretoze mi dali moznost zmenit prsten ktory sa mi pacil a vlozit tak donho kusok seba, normalne maju 3D soft a tam si upravis prsten podla seba....no a moje cokoladka sa roztopila ked som jej o tom neskor povedal :thumbsup: a to je podla mna aj tvojim cielom.......... * * * * * reklama

post-2815-0-89700400-1332756665.jpg

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

doporučuje zásnubný, to nebude striebro celkom iste ... aspoň pokiaľ vie, že v správnom americkom filme sa dáva minimum zlato :)

okrem toho sa mi zdá, že tá fotka je čb, alebo stiahnuté farby a upravovaná, niekým, kdo umí a nielen cápe do photoshopu blbosti / aj keď je to prípadne biele zlato alebo platina / :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...
  • Pred 2 mesiacmi...

Boris Kollar ziadne snubne prstene nekupuje :)

 

dnes sa beru ludia okolo 30-tky a viac, takze je predpoklad, ze uz nejake peniaze maju /Horror je vynimka, potvrdzujuca pravidlo/

 

jasne, ze v ramci svojich moznosti..ale nech je to aspon za 3 minimalne platy..bodka

kupuje to raz-dvakrat za zivot, tak nech sa predvedie... :P

Presne tak!

nemám 18 aby som zháňal prstene z púpavy. Ja sa obzerám po snubných prsteňoch **** Určite sa to nechystám odpískať len tak nejakým zirkónom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

ja som dal priateľke adresu obchodu, kde sa osobne poznám s majiteľom, takže si vybrala sama * výber obrúčok tiež nechám na ňu, keďže po svadbe obrúčku nosiť neplánujem

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

V prvom rade by som chcel povedat, ze diamant v zasnubnych prstenoch je len marketingova taktika tak ako je 'povera' ze by prsten mal stat aspon 3 mesacne platy. Prisla s tym firme De Beers a postavili si na tom poriadny biznis. Samozrejme, diamant je super ak si ho vasa snubenica zela. Ja som nakup konzultoval so svojou dopredu a kedze chcela zasnubak s perlou (ano aj taky moze byt) tak sme kupili s perlou.. A je nadherny a uplne jedinecny, tak ako ona.. Cize myslite na osobu, ktorej to kupujete. My sme nakupili online v obchode *** , lebo sme tam nasli prsten aky sme hladali. Bol som milo prekvapeny, nielen cenou ale aj pristupom. Nechcem aby ste ma obvinili z robenia reklamy ale niekedy vas aj firmy dokazu prekvapit.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

Dakujem game a Axel.

 

Caka nas celkom nova etapa v zivote. A aj hned slusna skuska manzelstva kedze budeme byvat v Brne kde mame len minimum znamych a ziadnu rodinu. Takze mam taky pocit ze hned pekne zo zaciatku bude to nase manzelstvo preskusane zivotom ci je postavene na dobrych zakladoch :) Ale verim ze to zvladneme :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale dá sa, jovzin ... a pre štefku to bude tiež tvrdé, ale dá sa ...

aj keď to bude občas ťažké, trpezlivosť a tolerancia a vzájomná podpora, z jednej aj druhej strany to spraví ... veľa trpezlivosti a držať spolu, podporovať sa navzájom, neťahať každý na inú stranu, počúvať sa, nevyžadovať nemožnosti a dať všetkému čas  ...

toto isté som kedysi podstúpila, za rovnakých podmienok, na rovnaké miesto, bolo to tvrdé.

 

budem držať palce ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jovzin, ste mladí a máte všetko pred sebou. Všade žijú ľudia, dobrí aj blbci, priateľskí aj odmeraní či nepriateľskí, atd. Aj v Brne si nájdete okruh známych a kamarátov, neboj, zvyknete si a o pár mesiacov vám to už ani nepríde. Tvoríte peknú rodinku, ak vy dvaja chytíte osud za pačesy, tak neviem prečo by sa vám nemal váš spoločný život vydariť. Ako si zariadite, tak budete mať. Tak nech sa vám na Morave darí, súkromne i pracovne. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov