tyso 1,020 Posted Monday at 08:25 PM Share Posted Monday at 08:25 PM no, neviem co mas, neviem aky mas prehliadac a ani ako sa to chova :) Takze ziadnu skutocnu radu asi nedam. ale skus "resetovat" prehliadac napriklad chrome, pouzi iny prehliadac ako pouzivas. https://support.google.com/chrome/answer/2765944?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=sk pripadne iny antivirus ako mas napr.https://home.sophos.com/en-us/content/best-malware-scanner.aspx Link to post Share on other sites
dead 1,136 Posted Tuesday at 02:36 PM Share Posted Tuesday at 02:36 PM Dňa 20. 2. 2021 at 20:57, Vilma Flinstonova napísal: Po jeho zadaní som mala potvrdiť, že nie som robot. Tak som potvrdila, ale namiesto pokračovania vyskočili na mňa reklamy, a nedalo sa ich nijako zbaviť. nebolo to iba potvrdenie captcha? -vyberte obrazky, na ktorych vidite semafor, alebo auto, priechod pre chodcov a podobne? Link to post Share on other sites
doll 657 Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Dňa 16. 2. 2021 at 14:41, Sniper napísal: Ja som sa dnes sčítal, aj potvrdenie som si uložil, pre prípad, keby mi sem NAKA vtrhla na kontrolu. Keď som dala stiahnuť potvrdenie, nič sa neudialo Takže môžem očakávať NAKu Link to post Share on other sites
Klingonka 29 Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Bez problémov to ide na Firefoxe mozilla. Stiahne aj potvrdenie. (Mám pre istotu 3 prehliadače a 1 je taký, ktorý má aj ad block.) A nechcelo ani tie hlúpe semafory. Link to post Share on other sites
Vilma Flinstonova 1,074 Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Dňa 23. 2. 2021 at 15:36, dead napísal: nebolo to iba potvrdenie captcha? -vyberte obrazky, na ktorych vidite semafor, alebo auto, priechod pre chodcov a podobne? to neviem, ešte som to nespúšťala znova...musím nabrať guráž znova to skúsiť. Link to post Share on other sites
clovek2 1,253 Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago pred 6 hodinami, doll napísal: Takže môžem očakávať NAKu jasné, príde NAKA a nakaká ti pred dvere! Link to post Share on other sites
Jovzin 61 Posted 44 minutes ago Share Posted 44 minutes ago 15 hours ago, Klingonka said: Bez problémov to ide na Firefoxe mozilla. Stiahne aj potvrdenie. (Mám pre istotu 3 prehliadače a 1 je taký, ktorý má aj ad block.) A nechcelo ani tie hlúpe semafory. Hmm jo tiez sa uz prirpavujem ze budem musiet vypnut ADblock a NoScript :D a mozno este aj HTTPS everywhere aby to slo. A este tracking protection mozno tiez. Obcas prave taketo stranky vedia mat vsetko mozne pozapinane a potom to nejde a musim vypnut vsetko co mam vo Firefoxe aby sa to rozbehlo. Link to post Share on other sites
Recommended Posts