Skočiť na obsah

Blog na dnešný deň


pink

Odporúčané príspevky

na aktuálnu tému ... je to pomerne krátke, tak to sem dávam celé

 

Vraťte nám Čínu!

Už jsem si tak zvykl, a najednou konec. Jako když utne. Po dobré dva měsíce to bylo trvalou součástí všech televizních zpráv, člověk se na to mohl spolehnout, a najednou zůstal jen pocit prázdna.

Po čem? Po krásném a vytrvalém zpravodajství (nejen) České televize z epidemie viru covid 19 v Číně. Denně jsme byli zásobováni informacemi, jak tahle orientální despocie absolutně nezvládá šíření nové nemoci, jak úřady brutálně izolují zasažené provincie od okolního světa, jak tam chybějí roušky i dezinfekce, jak se ruší veškerý společenský život, jaký útlum zaznamenává tamní ekonomika, jak nemocné není kam umisťovat, takže tam museli postavit za dva týdny novou nemocnici, jak jsou všude samé kontroly, kdekomu svévolně měří teplotu, kolik stovek nakažených a desítek mrtvých tam přibývá v prvních týdnech nákazy.

Statečná reportérka s respirátorem, dramaticky popisující děje, od kterých byla daleko asi jako je Praha od Neapole (až jsem se těšil, že stejnou masku asi dostanou všichni televizní reportéři a moderátoři) nám každý den vykreslovala totální neschopnost tamní státní moci kontrolovat další a další nárůst počtu postižených. Člověk si tak mohl každý večer u zpráv vychutnat spokojený pocit, že tu žijeme v té správné opravdové LIBERÁLNÍ demokracii. Co s tou agilní reportérkou dnes je? Kde je ta odvážná investigativka? Kam ji přestěhovali?

Najednou prostě nic. Jako kdyby se v Číně už nic zajímavého nedělo. Čína vyšla z módy. Nevíte někdo, čím to může být? Proč nás televize tak šidí? Fakt by se v celé té velké Číně nenašla aspoň jedna špatně zaparkovaná sanitka, lůžko umístěné halabala na nemocniční chodbě, nějaká ta zbytečně zavřená čínská škola? Na co se teď člověk má v té televizi koukat?

https://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost/glosa-vratte-nam-cinu.A200311_203418_p_spolecnost_wag

:thumbsup:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

:zubiska: v zaplave blbych a este blbsich blogov som natrafila na toto https://hossa.blog.sme.sk/c/535299/ako-si-vybrat-tu-spravnu-kabelku.html  :zubiska: nuz zijeme rozkosnu dobu, kedy nam "chlap" radi aku si vybrat kabelku..no coho som sa to dozila :zubiska:

 

keby tie rady boli aspon trocha pouzitelne..ale tolko slovnej vaty bez zmyslu..no hodim to sem aby si to mladik nerozmyslel a nezmazal 

 

Pred samotným výberom kabelky, by ste sa malizamerať najmä na vaše preferencie.Sami si musíte určiť, či viac potrebujetekabelku, ktorá je funkčnáa ideálna na bežné nosenie, takzvanú business kabelku, alebonaopak hľadáte kúsok, ktorý je praktický, no nemá až tak veľa úložného priestoru,teda crossbody kabelky. Samozrejme existujú aj iné alternatívy, no treba vedieť aký typ kabelky nám vyhovuje najmä čo sa týka veľkosti a teda aj čo od nej očakávate. 

 

Práca a škola?

Na bežné nosenie sú ideálne priestrannékabelky, do ktorých vieme ukryť všetky dôležité veci, ktoré počas dňa využívate. Takéto kabelky ocenia rovnako študentky, ako aj dámy, ktoré chodia každý deň do práce.Zvládnete si tak pobaliť všetko dôležité a počas dňa vás nič neprekvapí.Čo sa týka dizajnu, to je veľmi individuálna sféra, avšak myslite na to, že čím jednoduchšie prevedenie zvolíte, tým lepšie sa vám bude kabelka počas bežných dní kombinovať. 

 

Prakticky a štýlovo

Veľmi praktickým typom kabelky sú právecrossbodykabelky,ktoré vám umožnia mať neustále voľné ruky. Ideálne sú teda napríklad na nákup, ale práve aj pre mamičky s deťmi, na posedenie s kamarátkami, či šport.Majú teda naozaj široké využitie, ale práve preto by ste si mali dať pozor na ich vzhľad.Môžete totiž veľmi ľahko siahnuť po kúsku, ktorý pre váš šatník nebude až tak ľahko kombinovateľným. 

 

Elegancia a nadčasovosť

Spoločenské udalosti si tiež vyžadujú, aby sme sizadovážili klasickú nadčasovú kabelku, ktorá sa hodí ku všetkému.Listové kabelky sú väčšinou ideálne len napeňaženku, rúž a kľúče a preto netreba siahať po žiadnych extravagantných kúskoch. Zvoľte neutrálne farby doplnené príjemným kovom a máte na pár rokov postarané o krásnu a funknčú spoločenskú kabelku na rôzne píležitosti. 

 

PRO TIP:Aj keď kabelku priamo nenosíme na tele ako oblečenie, môže mať vplyv aj na vnímanie vašej postavy. Menším a chudším dámam sa hodia skôr menšie kabelky, zatiaľ čo plnšie dámy by mali siahať po väčších rozmeroch. Určite by ste v šatníku mali mať aspoň jednu čiernu veľkú a malú kabelku, ktoré sú základom pre akúkoľvek príležitosť. Veľmi dobre kombinovateľné sú aj ostatné neutrálne farby ako béžová, biela, hnedá. 

 

 

no fuj...nemam ziadnu bielu, bezovu a toboz nie hnedu kabelku..a ani ich nikdy neplanujem mat..a nie nedam si od toho odbornika poradit..a jo vsetky tie pravopisne chyby su jeho! :zubiska:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:zubiska: v zaplave blbych a este blbsich blogov som natrafila na toto https://hossa.blog.sme.sk/c/535299/ako-si-vybrat-tu-spravnu-kabelku.html  :zubiska: nuz zijeme rozkosnu dobu, kedy nam "chlap" radi aku si vybrat kabelku..no coho som sa to dozila :zubiska:

 

Prečo? Veď aj gynekológovia sú v prevažnej väčšine chlapi.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mily Tono, velmi rada ti to vysvetlim..tento blogujuci truhlik je velmi hlupy a velmi povrchny...

na rozdiel od mojho gynekologa, ktory naozaj ide do hlbky :zubiska:  a je skvelym odbornikom

 

tak este jedna ukazka a bude ti to jasne tiez...tu radi chlapom, ako si vybrat topanky..zas kopa vseobecnych nezmyslov a nedozviete sa nic..teda pardon..dozviete sa, ze si mate kupit clenkove tenisky lebo su super. a netaha v nich na clenky :zubiska: ..inac nic. a stavila by som sa, ten dorastenec nerozozna oxfordky od derbies a o ramovych topankach ani netusi, ze existuju, nieto aby ich mal na nohach..takze tolko k tomu..ved posud sam

 

https://hossa.blog.sme.sk/c/514608/ako-spoznat-kvalitnu-pansku-obuv-na-prvy-pohlad.html

 

Pokiaľ sa zaujímate o kvalitnú obuv určite dbajte aj na ročné obdobia. Pre nohy nie je nič dobré ani zdravé ak sa celý deň topia v uzavretom priestore. Najmä v letných obdobiach nohy v uzavretom priestore trpia. Zvoľte teda alternatívu so vzdušnými materiálmi. Steny obuvi by mali byť pružné a zároveň pevné. Ich priedušnosť môžete vidieť aj pomocou mierneho sieťkovania, ktoré vytvára žiadaný efekt.

V rámci chladnejších období sú veľmi vhodné na rôzne príležitosti pánske členkové tenisky. Okrem množstva typov, druhov a značiek nájdete aj naozaj množstvo cenových kategórií. Tento typ obuvi je populárny najmä kvôli svojej estetickej stránke, no viete si zadovážiť aj naozaj kvalitné kúsky. Navyše vyššie tenisky chránia aj vaše členky, udržujú teplotu a tak sú vhodné aj na chladnejšie mesiace.

Množstvo z týchto aspektov viete rozoznať na prvý pohľad a presvedčiť sa tak o kvalite produktu. Pri výbere by ste mali skúsiť aj to aké sú topánky ťažké, ako sa v nich chodí a aké sú široké. Nie je jednoduché vybrať naozaj kvalitné topánky, ktoré vám budú dokonale sedieť. Avšak zamerajte sa najmä na kvalitu, pevnosť a správny materiál aby ste zaručili základnú oporu vašim chodidlám. 

 

 

no poradil ti?

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mily Tono, velmi rada ti to vysvetlim..tento blogujuci truhlik je velmi hlupy a velmi povrchny...

 

Tenisky ktoré sú dnes v obchodoch, sú vyrobené Číne a stoja "za hovno". A preto všetky tie jeho "odborné reči" sú iba balast. Tie dnešné plastové "rádoby tenisky" sú iba imidžovka. Ja som kedysi v "socialistických" teniskách absolvoval výstup na Kežmarský štít. V tých dnešných teniskách by som sa na to už neodvážil. A nie kvôli veku. Tie staré boli z kože a mali ešte gumové podráźky. On propaguje hovno v pozlátku a tvári sa pritom ako odborník. Ale z niečoho predsa žiť musí... Ale uznávam, že pri dnešnej populácii obyvateľstva sa musíme uspokojiť s plastom na nohách.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

oh mojtybože... chlapec píše, že sa zaujíma o " počítače, internet, IT trendy, biznis a astronómiu. "

tak prečo pri nich nezostane a s.rie sa do dámskych kabeliek a nazýva športovú obuv a tenisky akéhokoľvek tvaru topánkami? :O
 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

ehm..vie mi to niekto vysvetlit toto?

 

https://hossa.blog.sme.sk/

 

https://dennikn.sk/autor/andr3w1/?ref=in

 

:neviem:  :neviem:  :neviem:  :neviem:

aha, to je náš obľúbený "mladý chalan z Bratislavy, ktorý má rád počítače, internet, IT trendy, biznis a astronómiu."...

preto dáva módne rady z roku 1951 o kabelkách, píše  zasvätene o bitcoinoch a ako módny guru o pánskej športovej obuvy ako o "topánkach"

nebudem ho čítať už, nevadí?  :wooops: :)

 

 

ah!

ten druhý je jeho dvojička?!

:o

 

 

tu je dokonca pod menom "admin"

https://www.luxuza.sk/uzite-si-luxus-v-prostredi-na-ktore-len-tak-lahko-nezabudnete/amp/

 

 

ako "Andrej" je adminom a rozumie aj dietológii, komplexne:

https://www.bezlepkac.sk/prispevok-pre-celiatikov-ztp/

 

ako "admin" je odborníkom na sviatky, stromčeky, trendy v zdobení príbytkov a vencov...

https://www.krasavica.sk/priprava-na-najkrajsie-sviatky-v-roku-vrcholi/amp/

 

 

.... pod menom  " Andr3w1 " dáva na webe "Nápady na darčeky" rady na dary na deň otcov, tu má menšiu fantáziu, máte kúpiť tričko alebo knihu.... každý otec urobil pre svoje deti veľa, každý otec podľa neho zaslúži. tomuto hovorím odborník.

https://randevu.sk/napady-na-darceky-ku-dnu-otcov/amp/

 

....

 

na portáli Ako si zarobiť peniaze je odborník na podnikanie : https://www.akosizarobitpeniaze.sk/slovensky-narodny-panel/

sám sa predstavuje:

 

post-3-0-02257200-1592841457.jpg

 

kam zmizlo IT a kabelky?

...

 

a adminuje s touto fotkou aj jednu hanbatú stránku, kam som nevošla... :happyroll:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov